Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PcForCe
üzenetére
Ezzel meg is cáfoltad akkor a föntebbi állításomat.
Úgy gondoltam, hogy lehetetlen 3 körből mindháromszor blueprint-et húzni.Akkor tényleg durva szerencséd volt, én még nem jártam így az tuti. Viszont úgy már igen, hogy verseny végén mindhárom kártyalap ugyanazokat rejtette, ilyen viszont nem egyszer előfordult már.
LaFerrari eventhez:
Tök jó, hogy akármennyiszer lehet event-es versenyeket újrajátszani és az is nagyon jó, hogy az ott farmolt cuccokat a közös raktárba pakolja és nem pedig ilyen "prototípusos bohóckodós és egyéb autókban nem felhasználhatós" módon van megoldva.Arra vagyok kíváncsi, hogy az event kassza végig gyarapítható lesz-e vagy pedig pl ha autóváltás lesz RX-7-re, akkor nullázódik-e majd.
Csak mert akkor úgy veszegetnék ládákat, hogy lehetőleg okosan.Még valami:
Valaki van már itt VIP 3-as?
Az az extrája érdekelne konkrétan, amivel adott versenyt egyszerre 3x helyett 6x lehet újrajátszani.
Az érdekelne, hogy ez pontosan hogyan működik és hányszor lehet pl egy 0-24 időintervallumban elsütni.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fejhallgatós találkozó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest