- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz ImACeltic #6799 üzenetére
Miért nem fair? Kivel szemben? Más is dönthet úgy, hogy kevesebbet kér, hogy beférjen egy jobb játékos mellé, de nem így tesznek. A Warriors azért lehet ennyire erős, mert többen is kevesebbért játszanak, hogy együtt játszhassanak és nyerjenek. Nem lehet mindenki Melo vagy CP3, hogy csak a pénz és semmi más, vagy PG13, aki megijed a lehetőségtől. Ez mind arról szól, hogy mit akarsz. Nyerni, vagy pár millióval többet keresni? Ők úgy döntöttek, hogy nyerni akarnak és aki ebben bármi kivetnivalót lát, az tuti nem játszott soha semmilyen csapatsportot, mert a győzelemnél semmi nem lehet fontosabb, a pénz pedig ebben az egyenletben bizony csak önös érdek.
-
ImACeltic
őstag
válasz mefistofeles #6790 üzenetére
Alapjáraton nincs gondom James-el, mivel egy hatalmas személyiség kb minden szempontból, csak ez a "gyertek körém gyűrűre éhes ribancok, együtt megbaszunk mindenkit" dolog nem szimpatikus. Még a halálból is vissza jönnek mellé játszani pár percért, pl Perkins, Jones. Ezekből az élőhalottakból pedig kedvére válogathat. Áldom a világot, hogy nem a Sixers-be ment, hadd tanuljanak már meg maguktól nyerni a fiatalok. Durant lépése sem tetszett, ez a DMC igazolás pedig unfair, de kurvára. Ezeknek a játékosoknak nincs büszkeségük. Amikor majd 40-50-60 évesen visszagondolnak, hogy hogyan nyertek gyűrűt, vajon lelkiismeret nélkül fogják azt gondolni,hogy ez egy teljes mértékben fair versenyben elért eredmény volt?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #6797 üzenetére
Klay, Draymond és Igoudala lényegesen kevesebbet kap. Cousins-t pedig MLE (Mid-level exception) miatt tudták hozni, aminek a lényege, hogy van egy maximum összeg amennyiért hozhatsz 1 játékost és ez a szerződés nem fogja befolyásolni a luxusadódat.
-
Diegho!
Léci világosíts fel, mert én tényleg csak egy koca szurkoló vagyok, hogy miközben mindenki számolgat és nincs miből játékosoktat hozniuk aközben a GSW minden évben csak erősödik és tele van sztárokkal. Miből tudják ezt így kigazdálkodni? Vagy náluk mindenki babszemekért játszik? Tudom pl. Curry nagyon olcsón nyomta (NBA szinten) de már neki is komoly a gázsija....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
diegho
nagyúr
A gsw mi már? 5 all star kezdő. Mindenki jól dob kintről, Boogie dominál bent is.
Mondjuk közben létrejött a legfontosabb igazolás a LAkers jövőjét nézve, Rondo jön, végre valahára.
-
Süvi
őstag
válasz perempe #6792 üzenetére
Szerintem is főleg 19-re mennek.
Elég jó ez a cikk. -
perempe
veterán
'19-re koncentrál a Lakers. a Pelicans jól járt: Randle bárhová beférne, pláne ennyiért (18/2).
nem tudom, hogy mi igaz abból, hogy Noel nemet mondott egy éve 70/4-re, most 2 évre megy az OKC-be minimumért.
(#6785) diegho
szerintem is hiba a szerződtetése; ráadásul a csapattársak se szeretik CP3-t, aki állandóan a tulajokkal lóg.[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
szebe
addikt
Rondo IN, Randle OUT, na ennek mi lesz a vege...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
válasz ImACeltic #6789 üzenetére
Hát ha jók diegho értesülései akkor Kawhi nagyon is menni akar......
A második rész szerintem csak erős unszinpátia... én sosem mondanám valakire, hogy "remélem jól elverik"......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ImACeltic
őstag
válasz mefistofeles #6788 üzenetére
Nagyot csalódnék Kawhi-ban, ha elcsábulna a Lakers-be. Nekem nem tetszik ez a bitching LeBron körül, remélem jól elverik idén nyugaton a PO-ban, valamint a Celtics és a Sixers is az alapszakaszban.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Miért akarna levezetni? Igaz 33 éves de olyan játékot produkál ami alig hihető. Semmi kopás, lassulás, fáradtság nem látszik a játékán. Ha továbbra is terminátor lesz és elkerülik (lepattannak róla) a sérülések akkor simán kinézek még belőle 3-4 nagyon durva szezont!
Egyébként leginkább nyilván magából akar bajnokot nem a Lakersből de hát csapat nélkül nem megy...[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
diegho
nagyúr
Azért az is elmond mindent az érdeklődőkről, hogy a Cavs felhívta, a Sixers felhívta, Magic pedig 1 perccel a free agency kezdése után bekopogott az ajtaján személyesen...
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #6784 üzenetére
Hova mész?
Rockets? - nincs pénzük, ráadásul az állandóan sérült CP3-re költöttek rengeteget, aki ugyanígy ki fog hullani a kulcsmeccseken a jövőben is...
Sixers? - elképzelem, amikor Bron betör és kiosztja a labdát Simmons-nak, aki totál üresen áll kint... mert max airball-t tud dobni és le se kell védeni 15 lábnál messzebbről, sőt... Vagy bepasszolod a palánk alá Embiid-nek, aki mennyi meccset is hagyott ki mióta draftolták? Ja, hogy többet, mint amennyit játszott? Aha...
Clippers? - viccnek is rossz
Heat? - egy fokkal jobb, mint a Clippers, de még mindig megmosolyogtat a feltételezés is, hogy oda megy
Spurs? - ahonnan a liga legjobb 2way játékosa menekülni akar?
LAkers? - ahol vannak házaid? ahol a fiad iskolába akar járni? ahol felépíthetsz egy médiabirodalmat? ahol a legjobb üzletember a főnököd? ahol a liga legfiatalabb jól védekező csapata játszik? ahová a legjobb 2way player akar menni?Nos hová mennél? Ugye nem is nehéz döntés?!
-
-
diegho
nagyúr
Tényleg érdekelne, hogy ki mit gondol hová mehetett volna még a LAkersen kívül. Aztán leírom miért nem volt más választása. Sőt, ha bárki a helyébe képzeli magát is simán látja, hogy egyértelmű volt hová kell mennie.
-
attiati
veterán
válasz mefistofeles #6780 üzenetére
Hat igen. Es hogy ennyire gyorsan meghozta a dontest. Szerintem is biztosra megy. Majd utolag megtudjuk, hogy az uzletresz miatt, vagy a bajnoki cim eselye miatt, de latszik, hogy magabiztosan hozott dontest.
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #6780 üzenetére
Ugyan hová mehetett volna még?
-
Megint csak józan paraszti ésszel nehéz elhinni, hogy úgy igazolt 4 évre LeBron a Lakershez, hogy nem súgtak neki valamit a leendő csapatról, legalább is arról mik a tervek...
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
perempe
veterán
Szegény válogatottunknak a JV-Sabonis vezette Litvániával kellett játszania
[link]* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
-
diegho
nagyúr
Az milyen már, hogy Kawhi kijelentette, vagy cserélik a LAkershez, vagy végig üli a következő szezont is.
-
MODERÁTOR
válasz mefistofeles #6773 üzenetére
Ha nem építenek normális embereket James köré akkor búcsút inthetnek a playoffnak. Azért megnéztem volna a csapatot úgy, hogy Kobe-val együtt játszik.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Az, hogy elhagyja a Clevelandet az logikus de, hogy nyugatra igazol egy csikócsapathoz... meglátjuk mit tudnak köré építeni. Az biztos, hogy még a konferencia döntő sem lesz sétagalopp innen.....
-
Süvi
őstag
-
diegho
nagyúr
PG13 szerintem nem merte bevállalni LA-t, inkább elevickél Westbrook mögött.
Bron esélyes LA-be és ha Cousins egészséges és sikerül elhozni, akkor egy deadline-os Kawhi cserével elég komoly csapatot lehetne csinálni.
-
perempe
veterán
Paul George (137/4), Durant (30+31.5), Chris Paul (160/4), Jokic (148/5), Baynes (11/2), Rudy Gay (10/1) és Derrick Rose marad
DeAndre Jordan -> Dallas (24.1/1)
Ariza -> Phoenix (15/1)
İlyasova -> Milwaukee (21/3)
McDermott -> Indiana (22/3)
Ed Davis -> Brooklyn (4.4/1év)
[link]* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Az mi már, hogy LeBron írt Durant-nak, hogy jöjjön a LAkershez? Az mekkora lenne, ha Bron azt mondaná, hogy oké, akkor veterán minimumért jövök, hozzátok KD-t, Kawhi-t és PG13-at
-
szebe
addikt
"Mellesleg tök felesleges összehasonlítani őket, mert teljesen más szabályok vannak"
Szerintem nagyjából itt az igazság. Senkire nem merném rámondani a GOAT jelzőt, mert egyszerűen annyit változik a kosárlabda, hogy lehetetlen összehasonlítani két, más-más "korszakban" alkotó egyént.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
diegho
nagyúr
válasz borges7 #6761 üzenetére
Biztos igazad van, csak Jordan egy bizonyos Scottie Pippen nélkül soha 1 döntőt sem játszott és egy bajnoki címet sem nyert, ezt se felejtsük el. James pedig bizony játszott döntőt nem hogy Hall of Famer, hanem All Star játékos nélkül is. Jordan valóban jobban védekezett és nagyobb vezér volt a karrierjének ezen szakaszában, James is lehetne vezér, ha lenne kiket vezetni, de ez eddig csak párszor adatott meg neki és soha az életében nem játszott egy normális edző alatt sem. James gyakorlatilag egy hibátlan fizikummal és nagyon magas játékintelligenciával megáldott genetikai csoda, aki a játék minden eleméből kiveszi a részét. Hogy nem clutch? Ezt mondja mindenki, sőt én is úgy gondolom, hogy pl Kobe sokkal jobb volt ebben, bár ha megnéznénk, hogy mennyi mérkőzéseldöntő kosara volt, lehet James-nek sokkal több lenne... pár éve volt is egy cikk róla, hogy már James-nek van a legtöbb győztes kosara a rájátszásban ever... Mellesleg tök felesleges összehasonlítani őket, mert teljesen más szabályok vannak, de én azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy James egyénileg a legjobb, aki valaha játszotta ezt a játékot.
-
perempe
veterán
Gortat-Rivers csere, már nem az apja edzi Austint
-
borges7
aktív tag
Közelében sincs Jordan-nek, az egyetlen, amiben egyértelműen jobb nála, az a passzolás. Minden másban MJ jobb volt, támadás-védekezés, clutch, vezér-szerep, aki ezt nem látja, az vak, vagy nem ért hozzá. Jordan-nek nem volt olyan döntője, ahol nem ő volt a legjobb játékos, LeBron-nak több is.
-
Megy ám az agyalás.... már szinte minden csapattal szóba hozták LBJ-t.
-
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
Úgy olvastam, hogy PG mégsem jön a Lakershez
-
perempe
veterán
ma van a draft!
-
perempe
veterán
Howard -> BKN
#6747 diegho
+1[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
LeBron meg mehetne 76ers-be és a szárnyai alá vehetné Simmons-t, Embiid már így is egy szörnyeteg, Fultz meg hátha elkezd összeállni és egészséges marad.
James még választ egy jó edzőt ha már szeret gm-kedni és én nagyon boldog is lennék rögtön
Sőt még LeBron-nak is tudnék szurkolni.. -
diegho
nagyúr
Lonzo elég komolyan kigyúrta magát már mostanra, Kuzma pedig a sziklával gyúr, Ha mindketten akkorát fejlődnek, mint Randle az előző szezonban, akkor lehet nem kellene itt nagy cseréket csinálni...
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #6743 üzenetére
Lue egy tekintély nélküli fos edző. Ha James nyerni akar még, akkor a LAkers tökéletes lehet neki, mert Magic győztes csapatot fog építeni. Abban nem vagyok biztos, hogy Walton lesz az edző, segítőnek simán jó lenne, de edzőnek én hoznék egy komolyabb nevet a padra. Mchale pl. eléggé szabad. A legnagyobb kérdés az lesz, ha netán jön James, akkor Lonzo-val mi lesz, mert mindketten akarják majd a labdát. Én beáldoznám Lonzo-t is, ha ezzel előrébb tud lépni a csapat, pont ezért nem is írtam az előző elképzelésembe, mert konkrétan semmi szükség nincs point guard-ra, ha ott van James, inkább egy nagyon jól dobó guard kellene oda. PG le tudja védeni az 1-2 posztot, így nincs probléma akkor sem, ha egy McCollum szintű csak támadni tudó játékos van a kezdőben. Az ideális persze Klay lenne, de ő nem elérhető.
-
Én nem vagyok képben de most is azt mondom, szinte bármi jó lenne Jamesnek a Cleveland helyett. Amilyen kavarc van ott, nem hiszem, hogy olyan csapatot tudnának köré építeni amivel többre lenne képes mint elcipelni őket a nagydöntőig. Most olvastam valahol, hogy James és Tyronn Lue sincsenek éppen jóban.
-
diegho
nagyúr
Kicsit átnézve a helyzetet, nem biztos, hogy cserélnék Khawi-ért a LAkers helyében, szerintem a SAS csak nagyon sokért adná oda. Helyette teljesen más irányba mennék el és nem is a nyáron, hanem a deadline előtt. A nyáron behoznám PG13-at és James-t és megnézném hogyan működik a dolog. Draftolnék egy centert, aki jól blokkol és pattanózik, megpróbálnám Randle-t megtartani esetleg minimum-ért hoznék 1-2 veteránt. Elindul a szezon és lesz pár csapat, akik cserélni akarnak majd számunkra fontos pozícióra.
Tehát így néznénk ki:
Lonzo, PG13, James, Ingram, Draftolt center
Padon Kuzma és RandleAmire szükség van, az egy nagyon jó 3 pontozó guard esetleg egy domináns center és itt jön be, hogy lesz 2 csapat, akik pontosan erre a két posztra fognak cserét keresni. Portland és Pelicans. McCollum és Cousins személyében. Mi kell nekik? Pelicans-nak egyértelműen egy 3-as - Ingram, Portland-nek pedig egy 4-es kellene, hoho ott is van beáldozható játékosunk.
Deadline után hogyan is nézhetne ki a csapat? McCollum, PG13, James, Kuzma, Cousins kezdő. Van-e realitás alapja? Szerintem van, mert a Pelicans jobb volt Cousins nélkül, a Portland pedig nem tud előre lépni ezzel a csapattal.
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #6738 üzenetére
Az nem lesz. KD lépne azonnal, mellesleg James se menne oda. A legjobb offseason lesz ez talán az NBA történetében.
-
Olyan híreket is hallani, hogy nem elképzelhetetlen a Warriors + James. Na az lenne a vég... legalább is minden más csapat számára.
-
szebe
addikt
Kiket lenne érdemes érte beáldozni?
Nyilván ha nem sikerül nagyobb nevet a FA piacról leakasztani, akkor rá kell menni, de milyen áron?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Remek játékos, aláírom, de valamiért remélem, hogy nem a Lakers ajánlatát fogadja el érte a Spurs.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Triathlete #6729 üzenetére
Ahhoz meg kellene szabadulni pár szar szerződéstől.
Mellesleg a LAkersnél ezt a kezdőt vizionálják a szakik: Ball, PG13, Khawi, Ingram, Randle, ez azért elég rendesen odavágna a nyugatnak is, pláne, ha Ingram és Randle is hasonlót lép előre, mint tavaly.
-
Triathlete
senior tag
válasz mefistofeles #6728 üzenetére
Houstonnál lenne rá zseton? Örülnék neki!
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Pontosan! Szomorú, hogy egy ekkora zseni, szinte egész karrierje alatt középszerű csapatokat cipel a hátán. A Cavs csapatát el kell felejtenie, Igazából már 2016 ban el kellett volna. Megtette amit ígért, bajnoki címet vitt oda ahol többet sem lesz. Akármennyire terminátor és nem földi léptékű a fizikuma, mégiscsak 33 éves. Lehet még pár erős éve de nem tudom elképzelni, hogy más járjon az eszében mint még 1-2-3? bajnoki cím. Mindent elért, pénze mint a tenger (tutira veszem, hogy egy igazán jó ajánlatért lemondana a fizuja egy részéről) nem lehet más cél előtte mint pár gyűrü. Ahogy olvasom, reális esélye a Houstonnak és a Lakersnek van a megszerzésére, de a Cavaliersnél szerintem bármi jobb.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz mefistofeles #6714 üzenetére
még a 4-1 sem jött össze...
sajnos nem tudtam nézni a meccset, csak most látom az eredménytén HEAT-es vagyok, szóval régóta eldőlt nekem
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
diegho
nagyúr
Várható volt a 4-0, igazából a Cavs teljesen alárendelt szerepet játszott, ezen szerintem az sem változtatott volna, ha az első meccset behúzzák, bár James biztosan jobb lett volna egészségesen.
Én továbbra sem szeretem James-t, de abban egyetértek, hogy ő a legjobb játékos, aki valaha játszotta ezt a játékot. Senki nem tudta volna ezt a sok döntőt elérni rajta kívül, az, hogy ott kikapott nem rajta múlott (na jó egyet kivéve) oda már csapat sem ártana, de az eddig igazán csak a Heat-ben volt mellette. Azért elég szomorú, hogy James úgy játszott ennyi évet a ligában, hogy egyetlen top irányító és top center sem volt a csapatában soha (Irving-et ne számítsuk, ő nem nagyon passzol). Azért megnéztem volna mit tudna egy prime Rondo/CP3 szintű passzgép mellett. Arról ne is beszéljünk, hogy egyetlen átlagnál jobb edzővel hozta össze a sors. Pop-al szerintem lenne vagy 8 gyűrűje. -
diegho
nagyúr
A Warriors semmivel nem rosszabb az NBA-nek, mint a LAkers volt, vagy a Bulls. A Warriors egy nagyon okosan összerakott csapat és idén simán foghatók voltak, ha CP3 nem sérül meg a Rockets megy a döntőbe. A recept adott, hogyan lehet őket megverni, a nyáron mindenki összerakhatja a csapatát erre, ezért nem kell sírni.
-
attiati
veterán
válasz spiky03 #6723 üzenetére
Minden csapat úgy érvényesül, ahogy tud. Kintről, festékből, palánk alól, mindegy.
Nekem az a bajom, hogy létrejött egy all star csapat (az mindegy, hogy jó menedzsmenttel vagy játékospolitikával, vagy a játékosok mondtak le a fizuról). És az is mindegy, hogy megérdemlik, vagy sem, mert nem is kérdés, hogy megérdemlik.
Egyszerűen fejben feladja az összes ellenfelük, mert van legalább 3 top játékosuk, aki bármikor dobhat 30+ pontot. A végén Durant hármasánál látszott, hogy semmi esélye a Cavs-nek. Megalázó volt az a hármas.
Úgy, hogy a Cavs önmagához képest kiegyensúlyoztott teljesítményt hozott, nem LJ vitte a vállán a csapatot. A Warriors meg formán kívül volt. És így lett idegenben sima győzelem.
Persze lehet kérdezni, hogy LJ minek vállal tök távolról egy hero hármast a végjátékban, mikor előtte négyet kihagyott. Meg a Houston hogyan szórakozik el 20 pont előnyt?
Tényleg teljesen más a játék képe, mint régen. Elkap a GSW egy 5 perces fonalat egy rohanós játékkal, aztán fejben feladja utána az ellenfél és dög unalom a meccs. Kb időpazarlásnak érzem, hogy nézem a döntőt.
-
spiky03
veterán
-
Triathlete
senior tag
válasz mefistofeles #6721 üzenetére
A technikai hiányosságot keménykedéssel lehetett volna pótolni, mág akár kicsit paraszt módon is. Talán adott volna pár % plusszt, vagy a GS meghőkölt volna kicsit. A harmadik negyed mindig rendre szopás volt. Valahogy a nagyszünet után nem sikerül úgy visszajönni. Mondják, sokan, hogy bekezdtek és elfáradtak. Hagyjuk már! Most volt szünet. Mentálisan volt ott mindig valami fordulat.
(Nekem Irving kurvára hiányzik)
-
Ez a döntő már a megkezdése előtt eldőlt.....
A kérdés csak annyi maradt, hogy a Cavs megszerzi e a becsület győzelmet vagy söprés lesz.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
attiati
veterán
válasz Triathlete #6718 üzenetére
Bárhogy is van én nagyon unom a GSW nyomasztó fölényét. Ez a csapat túl sok az NBA-nek.
-
Triathlete
senior tag
Love megint "nagyot" játszott! Nyílván nem egyszemélyben felelős, de ilyen magasságal, mind testi és fizetési ez pont az teljesítmény ami a mezszáma.
-
perempe
veterán
-
scope2007
addikt
válasz mefistofeles #6714 üzenetére
én is így látom... pedig a 7meccses döntőt végignéztem volna [3-3] után egy izgalmas finalé
Curry, Durant és Thompson megdobja a 25 pont körülit már jók is a győzelemre általábanCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
válasz Triathlete #6713 üzenetére
Hát ennyi kb. Nyilván pszihésen is a Cavs volt hátrányban egy Ilyen módon elveszített első meccs után és innen már nincs megállás. Otthon még hozhatnak egy becsületmeccset de nálam 4-1, max. 4-2 végeredmény várható....
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz mefistofeles #6711 üzenetére
Vagy felszívja magát mindenki és JR élete meccsét játsza!
-
válasz scope2007 #6710 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel a Cavs elszállt. LeBron még oda teszi magá nyilván amíg bírja de ez kevés lesz. Az a csoda, hogy még mozog a manus.
Az alapszakaszban természetesen neki volt a legtöbb játékperce, méghozzá ha jók az adatok akkor 398 percel előzi meg a másodikat. Nem tudom miből van de kb ez a vége az emberi teljesítőképességnek......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
scope2007
addikt
válasz mefistofeles #6702 üzenetére
akkor éjjel várjuk a következő meccset
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
szebe
addikt
Abban a szituban nem videózhattak volna, tehát maradnia kellett volna a támadónak.
Egyébként nagyon necces, én inkább védőnek látom. Határeset az időzítés, és pont annyira fordul ki, amennyire már nem kéne.
-
ben11
őstag
A másik a a Durant belemenés, ami engem felcseszett.
-
-
spiky03
veterán
válasz mefistofeles #6702 üzenetére
Hat de hogy?
Nah mazlival, mert ha bunteto utan nem rossz iranyba szaladnak a lepattanoval, hanem vissza teszik akkor vsz nyerik a rendes jatekido alatt.
En drukkolok, hogy ok nyerjek meg megint a gyurut!SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
GSW vs LBJ 1:0
-
Triathlete
senior tag
Valaki aki ért hozzá mesélje már el nekem, hogy Kevin Love miért nem teszi fel a kezét védekezésnél!?
Összefoglalót néztem csak a döntő első meccséről, nem értek a kosárhoz, de ez nagyon szembetűnő volt.KovacsK85 / Kovács Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest