- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
lol
Én sem gondoltam volna, hogy 3-1el fog az OKC menni
Raptorsra vagyok most kíváncsi mi lesz ott xDCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
ben11
őstag
Ennyit ért a rekord..
-
zsolti72837
addikt
Ez az, nyert az OKC.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Melack
veterán
3-1 lesz az OKC javára? Nem rossz, gondolom nem erre számított a Warriors.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
pcgamer01
senior tag
Nemtudom mit fog majd okozni Love kiesése a Clevelandból...
Samsung Galaxy S10+
-
ben11
őstag
Érdekesen alakulnak a konferencia döntők.
-
zsolti72837
addikt
Ja akkor elnézést. Az eredmenyek.com-on néztem, de akkor úgy látszik, hogy ott megfordítják.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
hajsza
aktív tag
válasz zsolti72837 #5384 üzenetére
Nyert idegenben az OKC.
Igen, de még az első meccsen. Ha a tegnap estére gondolsz, akkor éppen odahaza játszottak. Képzeld a csapatok neve közé az "at" szót és úgy olvasd ki, hogy kik játszanak. Az éjjel GSW at OKC összecsapás volt, vagyis Durant és csapata élvezte a hazai pálya előnyét.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Nyert idegenben az OKC.
-
perempe
veterán
válasz mefistofeles #5379 üzenetére
Jonas Valanciunas nélkül van esélyük meccset nyerni? nem sok.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Ha a Toronto nem húzza be a harmadik meccset akkor ez is söprés lesz szerintem.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
perempe
veterán
Vogel -> Orlando
-
perempe
veterán
Jeff Hornacek -> NY
-
mtcob
senior tag
Elvileg Simmons minden áron a Lakersbe akar játszani, és talán a Phillynek is jobban feküdne ez az Ingram gyerek, én majdnem biztosra veszem hogy Simmonst viszik...
Az a baj, ő se túl érett felfogású játékos (még), mellette ugye ottvan nekik Russel is, szóval mindenképp érdekes lenne.....
Bár én Waltonban nagyon bízom, szerintem jól összefogja majd a keretet, és potenciálból rengeteg van ezekben a fiatalokban
Valami hasonlóan ígéretes szezonra számítok a Lakerstől jövőre, mint idén a Minnesotaé volt, feltéve, hogy nem sikerül valami nagy nevet átcsábítani, akkor akár még egy PO környéki hely is összejöhetne[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz zsolti72837 #5370 üzenetére
Nem meglepő, szerintem 2 vereséggel továbbjutnak.
-
perempe
veterán
válasz zsolti72837 #5370 üzenetére
el kell hozniuk minimum 1 meccset Oklahomából.
Süvi:
nem követem az egyetemi kosárlabdát, csak a FF-t láttam.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
GSW nyert.
-
diegho
nagyúr
Na ez a draft meghatározhatja a LAkers következő 15 évét. Ha nem az Ingram/Simmons párosból választanak (vagy nem tradelnek Cousins-ra) akkor onnantól nem leszek LAkers drukker.
-
ImACeltic
őstag
Ha tudjátok ki Thon Maker, mit gondoltok róla? Egy oldalon úgy olvastam róla, mint az új Kevin Garnett, egy másik viszont a 40. helyre teszi a drafton. Mondjuk a kettő nem zárja ki egymást, de ha Ő lenne az új KG akkor minimum a TOP 10-ben kelne el szerintem.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Melack
veterán
Phily 1/1, hihetetlen. Ez már a mázli maximalizálása. És még mennyi pickjük van.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
pcgamer01
senior tag
Az első meccsét hozta is az OKC...
Samsung Galaxy S10+
-
diegho
nagyúr
Pop teljes nyilatkozata a kiesés után merre található? Érdekelne ez az exobolygós marhasága, de nem találom sehol.
-
szebe
addikt
Remélem Hanga rak valami nagyot az Euroliga FF-on, aztán ősszel rendelhetem a Spurs mezt.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
perempe
veterán
-
pcgamer01
senior tag
Eléggé kellemes meglepetés számomra.
Kiváncsi leszek mit kezdünk majd a GSW-vel...Samsung Galaxy S10+
-
diegho
nagyúr
Ez óriási meglepetés.
-
diegho
nagyúr
Vezet az OKC. Nem gondoltam volna.
-
perempe
veterán
Valanciunas és Whiteside is lesérült.
-
perempe
veterán
Curry rekorddal -17 pont a hosszabbításban- tért vissza.
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Nem hiszem el, Portland majdnem megcsípte.
-
diegho
nagyúr
Dave Joerger has agreed to a deal in principle to become the new Sacramento Kings coach, league sources tell
Ha megtanítja ezt a csapatot védekezni, akkor stabil playoff csapat lehetnek.
-
TripleB
senior tag
A Cavs szépen menetel... A tegnapi meccs élvezetes volt.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
ben11
őstag
Azért Wade nem kicsit paraszt: [link]
-
diegho
nagyúr
Mi a franc van mostanában a ligában?
Kirúgták Thibodeau-t, McHale-t, Vogel-t és most Joerger-t. Ezek közül egyiket sem érzem jó döntésnek, viszont most itt az idő a tehetséges csapatoknak előrelépni, lásd Kings, Bucks, Suns, Wolves.
Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy a Wolves Thibodeau-t választotta volna ebből a bővült névsorból is, Vogel szerintem jobb választás lett volna oda, de ez már csak fikció. Annak viszont szakmailag jobban örültem volna, ha a LAkers Vogel-t, vagy McHale-t választja.
-
perempe
veterán
a Cavs egymás után két meccsen dobott legalább húsz hárompontost.
-
diegho
nagyúr
Vogel nem kell a Pacersnek... Oké 1 döntőt miatta buktak, de most nem volt több a csapatban. Így már 2 jó edző szabad, a Kings léphetne már.
-
perempe
veterán
Al Jefferson után Valanciunas ellen játszhat Whiteside. a hátvédek csatája se semmi (DeRozan, Lowry vs Dragic, Wade)!
-
diegho
nagyúr
Dragic feljavulásával a Heat keleti döntőt fog játszani.
-
diegho
nagyúr
A GSW még a végén kikap otthon.
-
perempe
veterán
válasz zsolti72837 #5332 üzenetére
szerintem egy meccset el tudnak hozni Torontóból.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ma nyer a Miami?
-
perempe
veterán
Westbrook nyerte meg a meccset, mert a sok SAS TO-t gyorsan pontokra váltotta. (Parker bezzeg meg se próbálta a ziccert egy perccel a vége előtt, vmi hihetetlen!) KD jól játszott, csak minden második meccsen hozza magát.
Aldridge hatalmasat játszott mindkét meccsen.
-
diegho
nagyúr
Na ezt a meccset meg kell nézni.
-
diegho
nagyúr
Thompson szupersztár szint lesz lassan.
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #5319 üzenetére
Ha Dragic úgy játszik, mint ma akkor döntőt játszanak, ha Bosh egészséges lenne még a Cavs ellen is lenne esélyük.
A Toronto meccsen PG megmutathatja mekkora szupersztár, mondjuk rájöhetnének már, hogy kell a csapatba egy scorer, tudom Ellis-t ezért vitték oda, de nem fekszik neki ez a szisztéma, viszont jövőre nagyot szakíthatnak, ha lesz elég cap space, mert Harden és Westbrook is igazolható lesz, Curry is de ő tuti marad szerintem.
-
diegho
nagyúr
Úgy látom a Heat egy elég sima meccsel megy tovább.
-
perempe
veterán
3-5 egyértelműen jobb a GS, és a másik 2-n is vitatkoznék. Iggy is ott a padon!
sorozat nyertes (sportingbet)
Golden State Warriors 1.125
Portland Trailblazers 5.50
---
Cleveland Cavaliers 1.166
Atlanta Hawks 4.60
---
San Antonio Spurs 1.125
Oklahoma City Thunder 5.50[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Mivel a Thunder idén sem lesz bajnok, nagy kérdés, hogy Durant mit fog csinálni (mellesleg nem tartom olyan jó játékosnak, mint sokan, Westbrook jobb nála) Szerintem nem tudná megváltani a világot Washingtonban, ahol annyira várják, ha OKC-ben marad, akkor nem lesz mostanában bajnok, akármikor nézem játszani őket mindig az egyéni játék megy, nincs labdajáratás, vagy előre kidolgozott támadójáték, így nem hiszem, hogy nyerni fognak. Egy valamit remélek, hogy a LAkersbe nem fog menni, szerintem nem illene oda, inkább Westbrook, ő tökéletes Kobe utód lenne.
-
perempe
veterán
2 óra múlva kezdődik a várva várt Spurs-Thunder párharc.
holnap Warriors-Blazers és két 7. meccs keleten.[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Austin Rivers!
[link]* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Walton -> Lakers
-
perempe
veterán
válasz ImACeltic #5299 üzenetére
vhol olvastam erről, és nem a perceket, hanem a fiatalon nagy terhelést mondták, amitől lerobban6nak. ez leginkább az egyből NBA-ben játszó játékosokra igaz (pl. LeBron, KG).
sajnos nem ismerem őket annyira, hogy össze tudjam őket hasonlítani, mivel MJ után leálltam a kosárral egy időre. szerintem a csúcs Duncant nem is láthattam valószínűleg, hacsak nem az USA ellen játszott '98 környékén.
ha vkivel elfogult vagyok, akkor Dirk az. egyedül senkinek se sikerül, de Dirk gyakorlatilag egyedül nyert bajnokságot, egyedül jutott kétszer döntőbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kedvenc zene a mai napra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest