- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Megnéztem, köszi, az egyik legsokoldalúbb játékos a ligában, mielőtt Bostonba került,
álmodoztam róla, hogy hátha meg tudja szerezni a Nuggets
(a másik, akinek hozzá hasonlóan örültem volna, Holiday volt).Látszik, hogy Pop keze alatt nőtt fel, na. Megvannak az alapjai, pedig se nem magas, se nem atletikus ugye. Viszont mindig tudja, hova kell helyezkednie.
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Az NBA kiadta az ilyenkor szokásos L2M-jelentését, és ebben a liga is elismerte, hogy Pascal Siakam szabálytalan zárást adott a győztes kosarát megelőzően. A liga jelentése alapján 20 kétes helyzet volt a mérkőzés utolsó 2 percében, és ez volt az egyetlen, amikor nem a megfelelő döntés született. [link]
Az nem rossz arány azért, amikor hat másodpercenként történik valami.
-
borges7
aktív tag
-
perempe
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Alkotott volt csapata ellen, 17 Points, 3 Blocks, 9 Rebounds vs Raptors.
-
saen
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Ez a tartalékos Suns azért simán elkente a Wolves-t pár napja...
OKC ellenben 1 meccset vesztett idén amikor 4 kezdőjük hiányzott és második meccsüket játszották két nap alatt... Nagyon simán vernek mindenkit. Nem csak az eredményt kell nézni, hanem hogy hogyan játszanak. Előző meccsen a Suns megszorongatta őket, de azt is csak úgy, hogy a 4. negyedben a Suns kb nem dobott mellé. Ez is csak arra volt elég, hogy szoros legyen a meccs, egyetlen pillanatig nem volt veszélyben az OKC. Amikor szoros egy meccs, iszonyat hogy fel tudnak pörögni. Emellett SGA idén valami 43%-ban dobja a triplát is, megállíthatatlan. Tavaly úgy lettek bajnokok, hogy szarul dobták a hármast, idén most ez is változott.
-
.LnB
titán
válasz
perempe
üzenetére
Ha őszinték akarunk lenni, akkor Jokic se az a látványos játékos. A passzait leszámítva, szerintem őt is pont olyan nézni mint SGA-t. Szép csendben a liga legjobbjai.
Tegnap néztem volna meccset. De megláttam, hogy mit ad a tévé, és inkább kerestem más programot. Hát mondom ezt azért nem..
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Jazz izgalmas 2b2-et játszott, de ma a Suns(Durant és Beal nélkül) kiénekelte a szájából a sajtot hosszabításban. [link]
Rendes játékidő végén 0.9-nél Markkanen bedobta mindhárom büntetőjét egálnál, holott
ha a harmadikat direkt kihagyja, nem lett volna ideje a Suns-nak az egyenlítő triplára.
Ami egyébként egy nagyon szép figura volt!Booker 47-et szórt [link]
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Nem a bedobás a lényeg, már előtte is bénáztak, pl. egy indításnál kettő egy ellen voltak, olyan 50 mp a vége előtt, 4 pontos előnyben, és az ökör rádobja a triplát, mikor tükörsima alley-oop zsák lehetett volna Green-nek, vagy egy sima ziccer, utána nagy nehezen leszedik a pattanót, van megint 12 mp támadóidejük, de Green egyből rászórja a triplát...
A bedobás előtt már kaptak egy triplát, ott hat pont előnyben 9 mp-cel a vége előtt!!! akár faultolhattak is volna, már megvan a meccs, de nem, hagyják viszonylag üres triplát dobni a Netset oldalbedobás után!!! mikor mindenki a helyén volt. Sok hiba vezetett ide.
-
attiati
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Mindkettőnél.
De egy kicsit kevesebbet, mint eddig a saját csapatában.
Ehhez az kell, hogy Doncic lefogyjon és labda nélkül is használható legyen.
Doncic hosszútávú projekt lesz a Lakersnek. Addigra kevesebb perc kell James-nek.Szurkolóknak mi a reakciója?
Na és Doncicnak?
Ilyen kaliberű tradeket nem így szokás. -
borges7
aktív tag
-
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Nem értem, pont hogy elvállalta most
csak nem ment beMás:
[Stein] Pat Riley statement: “We usually don't comment on rumors, but all this speculation has become a distraction to the team and is not fair to the players and coaches. Therefore we will make it clear: We are not trading Jimmy Butler." -
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Hawks csinált pár nagy hibát hátul a végén, az elég is volt, illetve támadásban Young-on kívül eléggé nullák voltak, 5 mezőnykosarat tudtak dobni csak az ucsó negyedben.
Annyiban örülök, hogy a Bucks sztem nagyobb erőfeszítésre tudja majd kényszeríteni a Thundert a döntőben, de így is az OKC az esélyes sztem. -
.LnB
titán
válasz
perempe
üzenetére
Szerintem ha egy meccset kap a Lakers-ben majd, hogy tényleg együtt játszhasson az apjával, én már ott el tudom képzelni, hogy kifütyüli a közönség. Szóval én nem LA-ben játszatnám, hanem valami idegenbeli meccsen. Mert ez nagyon hamar, nagyon kellemetlenné válhat majd, ha ő tényleg csak ennyire képes.
Igazából már most is kezd az álomsztori, rémálommá válni. Csak James arca ezt simán el fogja viselni. -
.LnB
titán
válasz
perempe
üzenetére
Én pont azért szeretem nézni a Boston-t, mert jár a labda. A döntő első meccsén volt ilyen szempontból szép játék. A másodikon kicsit kevésbé talán. De Tatum akkor végzett pont 12 passzal nem?
És nem tudom, hogy vagytok ti vele, de Brown felőlem lehet a döntő MVP-je a két meccs alatt. -
saen
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Boston passzol sokat, csak a Dallas tolja az iso-t.
Doncic meg 4 perccel a vége előtt kipontozódott egy olyan meccsen ahol a bírok alig fújtak valamit és csak 3 pont volt a különbség. Abszolút nem a játékra koncentrált, védekezni nem akart, de dumálni a bíróknak azt rengeteget. Windhorst bele is szállt nagyon keményen meccs után. Elhiszem, hogy kisebb sérülésekkel játszik, de érnie kell még neki.
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Pincérnek szokták mondani, ami elég találó, mert tényleg olyan a mozdulat, ahogy a tálcát tartják

Láttam, Doncic is csak nevetett rajta. Mondjuk ő Curry-hez hasonlóan sokszor dobál ilyen trick shotokat, most is láttam egy olyat, hogy a jumbotron(óriás kijelző)-ra feldobta jó magasra, és onnan esett be. [link]
Itt pont azt mondja az interjúban, hogy mikor fiatal volt, pultosként(bartender) dolgozott,
ezért megy ilyen jól neki
(ami persze csak vicc) -
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Miért? Miért kéne az összes csapattársának tudnia a számát?
Ezzel kapcsolatban(is) amúgy érdemes elolvasni Phil Jackson: Tizenegy gyűrű c. könyvét, [link] abból kiderül, hogy egészen más szituáció volt a Bulls 2. bajnoki menetelése, hiszen Jordan itt kétéves kihagyás után tért vissza, miközben a teljes csapat kicserélődött, így az újakat egyáltalán nem ismerte.
Ezért jóval nehezebb volt összekovácsolni ezt a csapatot igazi közösséggé, mint az elsőt,
akik együtt jutottak a csúcsra.
Itt 3-4 klikk volt a csapaton belül, plusz ott volt ugye még Rodman, aki semelyikbe se tartozott
Felsorolom azokat, akik mindkét csapatban játszottak: Jordan, Pippen
[link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de hidd, el, lesz olyan csapat, akinek kell
(a másik, akinek hozzá hasonlóan örültem volna, Holiday volt).
csak nem ment be
az a durva, hogy még felállt utána, és saját lábán lesétált, nem is értem, achilles-szakadással nem szoktak szerintem