- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Smith a Rocketsbe megy. Jajj milyen kezdő lesz ott... és milyen lett volna, ha Rondo odamegy. Talán minden idők legjobb kezdője lehetett volna.
-
perempe
veterán
Carter be tudja a végén dobni a hárompontost (SAS ellen).
engem nem érdekelnek annyira a sztárok: megnéztem a Hawks CLE elleni, majd a SAS két 3-szoros hosszabbításos meccsét.
ha Plumlee odateszi magát, akkor meg tud nyerni 1-2 meccset a Netsnek, és tud két kézzel hátrafelé zsákolni. sok magas tud bal kézzel is horgot dobni, őket szeretem, mert nem annyira kiszámíthatóak. (sok hátvéd nem tud ziccert dobni ballal!) az ismertebbek játékosok közül pl. Manut és Jamal Crawfordot említhetném, ők tudnak dobni, betörni, passzolni, és nagy játékintelligenciával rendelkeznek. Rose mostanában nagyon jó újra, sokat láttam a TOR elleni meccsből, értem már, hogy miért szeretik pl. Lowryt.
-
perempe
veterán
a CHA esetén tényező Kidd-Gilchrist visszatérése, ő a csapat legjobb védekező játékosa. statisztikára nem lehet lehozni az ő teljesítményét.
a Hawks nagyon jó, az utolsó győzelmükre én se gondoltam volna, ennyi jó csapatot verni zsinórban! Schroder az egyik legjobb csere az NBA-ben, és nagyon kiegyensúlyozott csapatuk van.
Kobe kiesése nem feltétlenül rossz, a csapat meg akarta mutatni, hogy mire jók nélküle. Kobe utolsó meccsein pocsék mezőnyszázalékkal dob, nem a régi önmaga.
[link]
más érdekes is történt a meccsen. -
diegho
nagyúr
A Hornets végre hozza a tavalyi formáját, érdekes, hogy ehhez az kellett, hogy a nyári legnagyobb igazolásuk ne legyen a keretben. Én igazából elcserélném egy 4-5-ösre Lance-t.
A Hawks ahogy mondtam a szezon elején sokat erősödött, gyakorlatilag ingyen kaptak egy all star játékost azzal, hogy Horford visszajött a sérüléséből, a többiek maradtak, minden adott a szép playoffhoz. (Milsap a legjobb undrafted player aki valaha játszott a ligában?)
A Lakers meg kész komédia, nincs Kobe és simán verik a ligaelsőt... ja hogy most olyanok is dobtak rá, akik 50% felett tudnak?
-
diegho
nagyúr
No látom, hogy 48 óra után gyakorlatilag free agent lesz és ahová megy onnan is kaphat fizetést és a Pistons is fizet neki. Nem jön össze, de ha Rondo a Rockets-be ment volna, akkor egy ilyen lineup mire lett volna képes? Rondo, Harden, Ariza, Smith, Howard...
-
diegho
nagyúr
Smith-t hogyan tudták kitenni? Kivásárolták vagy mi? Ilyenkor ő free agent lesz, vagy mi van most?
-
Kickass
őstag
válasz
perempe #4485 üzenetére
befuthatnak, de ilyenkor még túl sok a 'ha' meg a 'de'
gondoltam írok egy ellenvéleménytKeletről a Torontot is is pünkösdi királyságnak érzem.
Bulls juthat oda illetve biztos népszerű leszek de a Cavs is összeállhat év végére.Persze nem vagyok espn szakújságíró, én így lehet totál nem lesz igazam.
-
perempe
veterán
-
Kickass
őstag
válasz
perempe #4482 üzenetére
márpedig miért is lenne evidens?
akkora közhely már alig merem ideírni de a playoff az playoffpl. az említett Spurs 60+ alapszakasz győzelemmel kapitulált már semifinal alatt vagy pl pár éve az elsőkörben is
nem ismerem a GSW teljes szakmai stábját de Kerr-nek nincs playoff tapasztalata edzőként
én várnék még azzal a csodával, az alapszakasz is hosszú, bármilyen sérülés közbejöhet akár Currynél is (gyenge boka)
-
perempe
veterán
válasz
FireKeeper #4481 üzenetére
ez is összejöhet. a Warriorsról mondják, hogy ha ők nem, akkor kik legyenek bajnokesélyesek.
-
perempe
veterán
de mindig a Spurs ér be nyugatról. a nagy hármas mellett ott van Kawhi Leonard és Tiago Splitter, ott van Green, Diaw és Mills is, de Belinelli se rossz; kiegyenlített a keret. és ugye Pop az edző.
a DAL ellen a D-ligások játszottak, és csak 6 ponttal kaptak ki, a NY-ot meg is verték. oké, őket gyakorlatilag bárki veri.
-
diegho
nagyúr
Idén ki meri megtippelni a két döntőst? Ilyen nem mostanában volt, hogy akár 10 csapat is odaérhet.
-
diegho
nagyúr
Nekem egy stream kellene, ahol a karácsony esti meccseket lehet nézni. A legjobban a sport1-nek örülnék, már ezer éve nem láttam sport1 közvetítést, fogalmam sincs kik a kommentátorok manapság. Azt tudom, hogy Török Péter sajnos már nincs, de remélem Dávid Kornél szintű emberrel pótolták.
-
Sziasztok!
Érdekes probléma lépett fel. Ugyanis a meccseket mindig utólag tudtam megnézni, viszont nem olyan rég "bezárt" az az oldal, amely lehetővé tette, hogy megnézhessem a meccseket "felvételről".
Kérem, akinek van ötlete, privátban jelezze, ha van alternatíva. Köszönöm.
-
perempe
veterán
Rondót elcserélte a Celtics, a Dallasban játszik
-
perempe
veterán
Anthony Davis 24.3ppg 16.5fga
Kobe Bryant 25.4ppg 22.3fga, vezeti a ligát
LaMarcus Aldridge 22.3ppg 19.2fga
Carmelo Anthony, 22.8ppg 18.9fga
James Harden 26.4ppg (vezeti a ligát) 18.5fga
LeBron James 25.5ppg 18.4fga -
perempe
veterán
válasz
FireKeeper #4463 üzenetére
ez a személyes véleményem, és ha a kommentek között keresel az ESPN-en, akkor csupa negatív véleménnyel találkozhatsz. Young visszatérésével nyernek 1-2 meccset, de ennyi, nem juthatnak be a rájátszásba nyugaton.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
perempe #4460 üzenetére
mondtam neki, hogy most egy rakás kaxx a nagy kedvence
már bocs, de most az ilyesminek mi értelme van? totál felesleges, meggyőzni úgyse fogod az igazadról, ő sem téged az ellenkezőjéről.amúgy azzal totálisan egyetértek, hogy azért a várakozásoknál jobban játszik az öreg, főleg figyelembe véve a korát és a sérüléseit. persze ettől még nem lesz a szívem csücske.
-
perempe
veterán
válasz
Grave_444 #4461 üzenetére
[link]
Kobe azt nyilatkozta, hogy ha rosszul áll a csapat, akkor ő többet vállal. szerintem feleslegesen dob. bár ezt csak a stat alapján írom, nem akarok rosszat írni róla; lehet, hogy a társai keresik sokat a támadóidő végén. bár Melo is tele van 7/20-as meccsekkel. különben volt 1-2 meccse, amit a csapata nyert, és ő inkább passzolt.az igazi jó veterán teljesítmény pl. Duncan az idei rájátszásban, amikor az OKC-t verték hosszabbításban idegenben. hol van ahhoz képest Kobe?
-
perempe
veterán
az enyém a videojátékok irányába mutat.
kíváncsi vagyok, hogy a szurkolók beszavazzák-e Kobe-t. nélküle nem lenne igazi az all-star game. Shaq nélkül is elképzelhetetlen volt régen az all-star meccs.
apropó Kobe: a Tannhäuseren összefutottam egy fiatal NY-i párral, a nigériai származású sráccal beszéltem valamennyit. rákérdeztem, hogy szereti-e a kosárlabdát, és mondta, hogy hatalmas Kobe Bryant fan. kérdeztem tőle, hogy hogyan lesz vki NY-ban Kobe fan. mondta, hogy az ő játéka alatt nőtt fel. mondtam neki, hogy most egy rakás kaxx a nagy kedvence; aztán azt is mondtam, hogy hatalmas MJ szurkoló vagyok, de persze Kobe is nagy játékos (volt valaha)aztán mondtam 2-3 mondatot a darabról, mert fogalmuk se volt, hogy mi történik, nem volt angol felirat. készülni meg nem készültek.
-
perempe
veterán
szavaztam az all-star csapatokra:
Joakim Noah
Pau Gasol
LeBron James
Jimmy Butler
Derrick Rose
honorary mention : BoshAnthony Davis
Blake Griffin
Kevin Durant
Klay Thompson
Stephen Curry
honorary mention : Harden -
perempe
veterán
a Spurc C is veri a NY-ot. a csapat legjobb 6 játékosából csak Splitter játszott, ő is csak 8 percet (sérülése után).
-
diegho
nagyúr
válasz
perempe #4455 üzenetére
Szerintem Curry is befér a top3-ba. Lee-t gyakorlatilag el is cserélhetik, nem nagyon van rá szükség, Green sokkal jobban illik a csapatba és Speights is megmutatta, hogy több lehetőséggel többet tud adni. Lee-t simán elpasszolnám. Kerr rendszerében nem nagyon van helye, neki olyan 4-es kell, aki kintről is jó. Sőt simán jöhetne olyan center is, aki szintén tud hármast dobni, lásd Hawes. Én megpróbálnék helyet felszabadítani Green-nek, mert nyáron free agent lesz, gyakorlatilag elcserélném Lee-t lejáró szerződésű emberekre.
-
-
diegho
nagyúr
Curry-t ha nem hátráltatja sérülés a legnagyobb PG lehet az NBA történetében. A Warriors pedig egyszerűen hihetetlen, nagyon gyönyörű játékot játszanak, imádom nézni őket.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
A Hornets mitől lett most ilyen szar? Oké Lance szarul játszik, de a többiek is. Pedig tőlük akár áttörésre is lehetett volna számítani, erre tessék. Nekem ők az idény eddigi legnagyobb negatív meglepetése.
-
perempe
veterán
a Cavs rossz kezdése (5-7) mellett Bronnak se megy igazán, aki újoncéve óta leggyengébb dobószázalékot produkálja (.467). Love 10 ponttal kevesebbet átlagol az előző szezonjához képest.
-
perempe
veterán
Davis jó játékos mindkét oldalon, Love csak támadó, ill. lepattanószerző. poén lenne, ha Love nem jutna be ezzel a csapattal se a rájátszásba. (elméletileg van rá esély.) sok játékos van, akik nem igazán jó védők, de annak számolják őket, mert tudnak blokkolni (DJ, Ibaka; de ellenpélda pl. Noah, ő mindenben jó).van más fiatal reménység is, pl. a Giannis-Parker duó már most rájátszásba viheti a MIL-t. Giannis marha jó volt a VB-n is, egészen más, mint a csak támadni tudó társai. a YT-on sok összefoglalót találni róla.
-
diegho
nagyúr
válasz
perempe #4444 üzenetére
Ha kap maga mellé még 1-2 jobb játékost, tegyük fel veteránokat, akkor akár bajnokságot is érhet, nem most, de 5 éven belül és nagyon fiatal, rengeteg van neki vissza.
Ja és érdemes elgondolkodni azon, hogy Love ugyanezen a poszton játszik. Agyon van sztárolva, nem játszott playoff meccset és Davis mutatói már most jobbak, mint neki eddig bármikor voltak.
-
perempe
veterán
nekem az a megdöbbentő, hogy nincs rossz meccse egyszerűen. Bronnak és Melonak rengeteg rossz meccse van, hiába nagy sztárok. Kobe jelenleg 40% alatt dob (TS%-ben a jobb játékosok, mint pl. a 36 éves Dirk, ill. Curry 25-30%-kal izmosabbak).
az elismertséghez nagyon sok minden kell, pl. bajnokságok; meg túl is van lihegve az egész. az igazi siker a jó egyéni teljesítmény és a jó csapattal eltöltött hosszabb idő együttese (pl. Duncan, No Whiskey). egyedül csak Dirknek sikerült bajnokságot nyerni.
-
diegho
nagyúr
Csak én látom úgy, hogy Davis akár a legnagyobb is lehet? Értem ezalatt, hogy Jordan-en is túlnőhet?!
-
perempe
veterán
válasz
FireKeeper #4439 üzenetére
a Cavs jelenlegi szereplése a meglepetés. pozitív meglepetés a Milwaukee.
nyugaton a Phoenix, a Sacramento és a New Orleans esélyes a rájátszásra.az OKC sérülések miatt pocsékul kezdte a szezont, bejuthat a sérülések ellenére?
Rose mikor fog játszani, hány meccset játszik idén?
-
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper #4439 üzenetére
És ez meglepő az előző szezon alapján? Nyugaton sokkal meglepőbb az állás.
-
FireKeeper
nagyúr
az úgy megvan hogy a Raptors vezeti a keletet?
-
perempe
veterán
Kobe beírta magát a rekordok könyvébe
-
perempe
veterán
nyert a Lakers. Kobe most se jeleskedett (7/20), de a többiek hozták a meccset.
-
-
diegho
nagyúr
A Kings eléggé feljött, nagyon szorítok nekik, hogy végre bemenjenek a playoffba.
-
perempe
veterán
válasz
FireKeeper #4420 üzenetére
+1
tele van hasonlókkal az espn fórum ilyen, és ehhez hasonló ökörségekkel, hogy Kobe kedvenc dobásai:
one on one
one on two
one on three
one on four
one on fiveKobe hozza a számokat, így szerinte nyeri a meccseket.
-
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper #4424 üzenetére
Hozzá képest vakok, ezt tudod jól. Remélem jövőre jön 2-3 jobb játékos, valamint idén Young minél előbb legyen bevethető, mert ő még tud pontot szerezni a jelenlegi keretből.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
FireKeeper #4424 üzenetére
Lehet nem tűnt fel, de nem is neked írtam és nem személyeskedtem.
-
FireKeeper
nagyúr
na jó de azért nem félszemű félábbú senkiháziak a csapattársai, mindegyik hivatásos profi játékos a szentségit
Grave444: attól még hogy nem szívem csücske az "avatarod" az alaptalan személyeskedést mellőzhetnéd köszi
#4425: akkor csak nyűgös vagyok ma és magamra vettem, sry
-
diegho
nagyúr
válasz
Na most ennyire azért már ne legyetek csőlátásúak.
Ha tudod, hogy messze a legjobb vagy a csapatodban és tudod, hogy a társaid nem tudják a saját dobásukat megcsinálni, de nyerni akarsz, akkor mit teszel? Dobsz, vagy csúfosan égsz! Amikor elment Shaq ugyanezt csinálta. Megjött Gasol, dobások száma csökkent, pontok visszaestek, átadta a helyet Gasol-nak is. Ez ilyen egyszerű. Ha majd lesz mellette olyan, aki tud pontot szerezni, akkor fele ennyit fog dobni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Látszik nem nagyon érted miért játszik így Kobe és miért dob ennyit.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Grave_444 #4419 üzenetére
megmondom őszintén a tavalyi sérülése után engem is meglepett a teljesítménye. de ami eddig is gond volt (labdaéhség, ego, szerződés) az most is gond, szóval sok kéne még ide hogy esélyesek lehessenek.
diegho: Kobe már csak Kobe, én ezt eddig is értettem
amúgy ha jól sejtem most minden be van áldozva hogy a pontszerző listán előre lépjen, szóval talán ez már a gyűrűnél is fontosabb neki most.
-
diegho
nagyúr
válasz
perempe #4416 üzenetére
Lin az árához képest rossz. A szerződése szar, védekezni nem tud. Maradhatna a csapatban olyan 6-8M körül, akkor még lenne esély egy jobb SF/PF játékosra. Bár továbbra is azt mondom, hogy Young elférne ott SF-ban, szerintem amint egészséges lesz erősödni fog vele a csapat. Randle nagy kérdés mire viszi majd. Boozer úgy látom kiégett kicsit, tehát PF és PG poszton vannak gondok, nem tudom ki lesz mozdítható jövőre, de jó free agent PG-t nehéz találni.
-
perempe
veterán
sok dobást vállal, és csak .402-val dob (.304 a hármasok tekintetében). 2.8 ast kb. a fele karrier átlagának. pozitívum, hogy sok büntetőt harcol ki (8.8). de a Lakers nem nyer, bármit is csinál.
tegnap Lin 8 dobásból csinált 18 pontot, Kobe 37-ből 39-et. én max. 20-25 dobást adnék neki.
bár ez még a szezon eleje.
én szeretem Lint, nem rossz játékos, főleg 1-1-ben, és jó, ha nála a labda.
-
diegho
nagyúr
Még csak 5 meccs ment le, de már most látszik, hogy Kobe ha kapna maga mellé minőségi társakat, simán rájátszásba vinné a LAkerst, sőt, a 6. gyűrűre is lenne esélye. Sajnálom, hogy nincs lehetősége rá, mert 36 évesen ennyire jól játszani senkit nem láttam még. Nem tudom jövő nyáron milyen lehetőségei lesznek a LAkersnek, de nagyon remélem mindent elkövetnek majd, hogy Kobe-hoz méltó csapatot építsenek köré.
Most nézem jövőre sok helye lesz a LAkersnek. Lin és Nash is elmehet a... oda.
-
diegho
nagyúr
-
perempe
veterán
a Spurs hogy nyerte meg az első meccset ennyi sérülttel?
Jordan Hill pontokat szerez.
a Suns (+Isaiah Thomas) bejuthat a rájátszásba.
Klay Thompson és Stephen Curry hozták az első három meccset, és David Lee még nem játszott egy percet se.
Terrence Jones jól kezdett.
a Heat jó Bron nélkül is.
a New York nagy kérdőjel. -
perempe
veterán
de egyik se nagy játékos, max. Boozer. én kedvelem Lint, de a HOU valószínűleg Beverley miatt elküldte.
egy Vegas-i sportfogadónál 31.5 alá vagy fölé lehet tippelni a csapat győzelmeit, az nba1.hu-n ennél pesszimistábbak a szurkolók. a rájátszáshoz kb. +20 győzelem kéne.
-
diegho
nagyúr
Nem sixers 2.0, a sixers direkt tankol és nagyot akar robbantani, jövőre minden esélyük meg is lesz erre. A LAkers pedig szimplán a hülye vezetésnek köszönhetően fos. Hiba volt Nash-t odahozni, hiba volt Kobe-nak 18M felett adni, hiba volt Gasol-t elengedni és még sorolhatnám.
-
perempe
veterán
megkezdődött az NBA-szezon. a Lakers helyett a D-Fenders vagy a Sparks is játszhatna?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest