- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
Hol lépet előre?
Egy 20 pontos játékosról beszélünk egy csapatban akik jelenleg nyugaton a 14 helyen csücsülnek, a csapat legjobb játékosa vagy, úgy hogy egy 70 éves Barbosa a húzóember közé tartozik.
A usage rate-je majdnem 30%-ék ami inkább szégyen mint erősség ennyi pont és assist mellé. (Isaiah
Thomas 33%)
42% dob mezőnyből és idénre sem tanult meg passzolni 3 assist/meccs egy Guardtól ugyan ne vicceljünk már.
Persze nagyon szép a 70 pont amit 40 kísérletből elért normális mezőnyszázalékkal 52% (ez ici picit kevesebb mint az egész csapat kísérlet száma 86)
A gyűrű környékén nincs egyszerűen semmi amit feltud mutatni, ezt egy borzalmasan védekező Celtics ellen is sikerült megmutatnia, csak a chartot kell megnézni
És megnézve hogy 35 percet játszik így nem csoda 14 pontról feltudott menni 21-re.Szóval ez homály lett tesó
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
diegho
nagyúr
Azért ennél nagyobb marhaságot nem igazán írhattál volna. Rengeteg játékost hagytak játszani és mégsem dobtak 21 évesen 70 pontot az NBA-ben, sőt a játékosok 99.99%-a soha nem dobott 70 pontot az NBA-ben. Már a szezon elején látszott, hogy Booker óriásit lépett előre a nyáron és már csak egy hasonlóan nagy lépés választja el attól, hogy a legnagyobbak között emlegessék a nevét.
-
diegho
nagyúr
Booker mit reggelizett?
-
perempe
veterán
nézi vki az egyetemi kosárlabdát? a tegnapi Michigan - Oregon állítólag nagyon jó volt. ajánlanátok még meccset?
mekkora volt az Ibaka vs Lopez!
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Serge Ibaka vs Robin Lopez
szerencsére nem a boxból kell megélniük.* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Az utóbbi pár meccsen Rubio top5/top10-es játékot mutat. mitől ilyen jó?
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Dragic nem néz ki túl jól
[link]* Brahms: 4. szimfónia *
-
-
ImACeltic
őstag
Ahogy mondtam bele lehet kötni RW MVP címébe, de szerintem bőven megérdemelné ha megkapná.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
perempe
veterán
Westbrook a liga átlaga alatti hatékonysággal átlagol 30 pont felett[link], 5.4TO az átlaga meccsenként.
nem vagyok egy LeBron fan, de ő szerintem jóval jobb, ő is tripla-dupla közelében átlagol.
[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
válasz ImACeltic #5981 üzenetére
Volt jó csapat Oklahoma-ba nem mentek vele semmire. 2.5 sztár játékos nem volt nekik elég egy kis körítéssel, egy döntő ennyi volt bennük azt a döntőt is csak messziről nézték mert szagolni nem tudtak mellé.
És mellé ment a garasoskodás is lásd Harden............Guild Wars2!
-
ImACeltic
őstag
Melyik csapat nem szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a csapattársa egy ilyen statot összehozzon? LBJ-t leszopatnák és azt mondaná neki Korver, Frye meg a többi 22 triplagép, hogy bocs, de szarok a történelmi szezonodra? Nem hiszem. Ez az "alájátszás" viszont semmit nem von le abból, hogy a csávó 3 atomerőmű energiájával játszik és küzd minden labdáért.
Azt írtam, hogy nekem megér Westbrook szezonja egy MVP címet, nem azt, hogy meg is fogja kapni, mivel sajnos nem fogja.
-
diegho
nagyúr
válasz ImACeltic #5977 üzenetére
Ha követed az NBA-t napi szinten, akkor tudod, hogy az OKC játékosok a szezon előtt lenyilatkozták, hogy mindent megtesznek, hogy Westbrook tripla duplát csináljon a szezonban. Mondjuk az is érdekes, hogy rákeresve mások véleményére (nem hobbikertészek, hanem sportszakértők) szintén Harden-t tartják MVP-nek, mert jobb szezonja van.
-
ImACeltic
őstag
Elhiszem, hogy a statok alapján mindent meglehet magyarázni, de én inkább a szemtesztnek hiszek most. Ez a 8-as uncontested átlag pedig több, mint valószínű úgy jött létre, hogy korábban Adams-ék már "megtanulták", hogy ez a Westbrook gyerek nembír magával és minden labdára megy, mint az ökör, a védő -és támadó lepattanókra is, tehát ha látják, hogy ott van Westy akkor nem ugranak oda leszedni előle mer ttudják, hogy fel tud Ő ugrani oda is ahol a 7 láb magas centerek szedik a pattanókat és ugyanúgy, talán még gyorsabban is feltudja hozni a labdát, mivel nem kell várni a center vagy erőcsatár passzára. Rengeteg ilyet láttam tőle, hogy leszedi a védő patit és már tolja is a one man fastbreak-et végén a ziccerrel vagy a 2+1-el.
Rondo-ra mondták, hogy gólpassz vadász volt még a bostoni nagy 3-as idők végén, mivel ténylegesen kérte Doc-ot, hogy hagyja fönt amíg meg lesz a 10. gólpassz és akkor nem szakad meg a 10+ gólpasszos sorozata. Westbrook-nál semmi ilyesmire utaló dolgot nem látok. A Spurs meccs előtt 4 meccsen nem volt pl legalább 10 gólpassza, de a 4 meccsből a 2. után sem jutott eszébe, hogy "Hú bassza meg most ki kell osztanom 15+ gólpasszt mert nem lesz meg a tripla-dupla átlagom a szezon végén", hanem a 3. meccsen adott kemény 5 assistot.....
-
diegho
nagyúr
válasz ImACeltic #5975 üzenetére
Valóban elképesztő, hogy egy Westbrook fan álltal feltöltött videót is leszedetett őkegyelme, amiben megemlítik, hogy bizony azért ebben stat hajhászás is van. Ne 2 meccset nézz meg, hanem az összeset. Pár hete 7,9 uncontested rebound volt az átlaga, tehát a lepattanói közül közel 8-nál senki más nem próbálta megszerezni a pattanót, nem volt boxout, semmi. Nyolcnál, meccsenként! Ebben a szezonban D'Antoni a COTY és Harden az MVP jelenleg, utóbbi változhat még.
-
ImACeltic
őstag
Én meg azt tartom elképesztőnek, hogy még ebbe a brutális szezonjába is állandóan belekötnek, ahol tudnak. Bele lehet, mint mindenbe, de amit szarul csinál az elhanyagolató amellett amit kibaszott jól csinál.
Én megnéztem az elmúlt két OKC meccset a Spurs és a Jazz ellen. Direkt néztem, hogy vajon kitépi-e a magasabb csapattársai kezéből a labdát vagy szúrósan néz-e rájuk ha leszedik előle a lepettanót, de nem így volt. Néha még el is hajolt a lepattanó elől amikor látta, hogy Roberson vagy Gibson már ott van és ugrik érte. Ez az ember ha látja, hogy a dobása szar akkor, mint a lövedék a csőből úgy indul el a saját támadó lepattanójáért és legtöbb esetben vissza is teszi a gyűrűbe azt. Egyszóval nem statisztika hajhász, ez csak a haterek képzelgése.
Amit fel lehet hozni ellene az a shot selection és a túlpörgés okozta eladott labda hegyek. De például Harden-nek több eladott labdája van.....
Összegezve, ez a 30-10-10-es szezon ezzel a kerettel, amellyel akár nyugat 5. is lehet, nekem megér egy MVP címet.
-
diegho
nagyúr
Az is elképesztő, hogy ő egyedül veri át a rendszert. Érdemes megnézni pár meccset, hogyan kozmetikázza a saját számait, inkább üresen hagyja az emberét, hogy mehessen a pattanóra, ziccerekből is passzol, hogy tolja az assistot, büntetőnél hagyja, hogy a magas emberek a csapatból box out-oljanak ő meg megy a pattanóra. Elképesztő!
-
ben11
őstag
RW 32. tripla-dupla. Elképesztő.
-
perempe
veterán
hány all-star játszik a mai SAS-GSW-on?
-
ben11
őstag
Olyan jó nézni a Bucks játékát a sok fiatal tehetséges sráccal. Remélem megcsípik a PO-t.
-
vallas
őstag
Bogut OUT....
4 percet bírt a Cavs-ben, aztán eltört a sípcsontja.....nem irigylem a helyzetét, de nem bánom, hogy elcserélte a Dallas Noel-ért
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
perempe
veterán
hatalmas Ulis-Thomas csata a Suns-Celtics meccsen!
érdemes a teljes meccset megnézni.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
A GSW-nek ma se nagyon megy úgy nézem. Ha nem lesznek bajnokok (nem lesznek, a Cavs sokkal erősebb és Curry a playoffban megint el fog tűnni) akkor Durant mit csinál? Szerintem Durant nem fog gyűrűt nyerni saját erőből, max majd kiegészítőként. Ahol nyerhetett volna, oda nem ment (Boston, talán DC). Szerintem a Boston amúgy elég okosan kivárt a trade deadline-on. Tudják, hogy most nem lehetnek bajnokok, mert a Cavs ellen esélyük sincs, inkább nem kapkodtak. Ki tudja lehet Durant elérhető lesz a nyáron, bár szerintem nem vele lesznek igazán esélyesek, hanem Buttler-el. Durant-al egy baromi nagy gond van, nem tud védekezni és ha megnézzük az elmúlt évek csapatait, akkor 3-as poszton mindig jó védő játszott. Khawi, James, Igoudala mindhárman top védők.
-
perempe
veterán
Nurkić Portlandban születik újjá?
-
perempe
veterán
láttam Cavs@Hawks meccset, vmi hihetetlenül érdekes volt. hogy lehetett ennyire szoros a vége a 25 clevelandi hármas ellenére?
-
perempe
veterán
hihetetlen hármas Gibsontól! [link]
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #5953 üzenetére
Igazából már teljesen mindegy a GSW szempontjából. Bajnokok vele sem lesznek. A jelenlegi Cavs szerintem minden idők (modern NBA-t nézzük, nem a rengeteg szupersztárt egy csapatba rakó Bill Russel féle Celtics-et)legerősebb csapata címre is nagyon jó eséllyel indulna. A pad valami félelmetesen erős, erősebb, mint pár csapat kezdője.
-
perempe
veterán
KD is megsérült
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Raptorsra rájár a rúd rendesen, pedig szerintem megszorongathatták volna a Cavs-t.
-
Melack
veterán
-
perempe
veterán
az lenne poén, ha a Kings jutna be a rájátszásba a Pelicans helyett!
-
Melack
veterán
Nem mondom, hogy WCS egy Boogie, de hogy a Kings játéka sokkal szebb lett, mint volt, az biztos. Meg mosolyognak, amit rég láttam.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
diegho
nagyúr
Most akkor a Raptors tényleg egy Lowry, DeRozan, Caroll, Ibaka, Lenemíromanevétcsunasz ötössel fog kezdeni úgy, hogy a padon lesz a liga egyik legjobb lockdown defendere? Az komolyan néz ki.
-
ImACeltic
őstag
OKC kapta: McDermott, Gibson
Bulls kapta: Payne, Lauvergne és egy 2. körös draftjog
Ez egy igen jó trade az OKC-nek!
-
diegho
nagyúr
Ha Magic összehozza úgy a PG13 cserét, hogy megmarad Randle is a csapatnál, akkor sírni fogok.
-
vallas
őstag
Noel Dallasban!
Bogut, Andreson, meg egy 2. körös pickért ment.....
Szerintem ezt jól csináltuk.....
-
diegho
nagyúr
12 órás visszaszámlálás indul. Egyelőre nincs nagy mozgolódás, mintha mindenki kivárna. Többen PG13-at a LAkersben látják.
-
diegho
nagyúr
Néztem pár interjút Gentry-vel és Demps-el. Gentry-n úgy láttam nem hiszi még el, hogy ezt a két embert fogja edzeni. Mint kiderült Demps az All Star hétvége előtt nem is gondolt a Cousins trade-re, de sétálgatott az utcán és meglátta Cousins-t. Beszélgettek kicsit tök általános dolgokról, abszolút semmi nem volt a trade-ről és úgy gondolta miért ne, megpróbáljuk elhozni. Elhozta Komolyan mondom ez egyre nagyobb kabaré lesz a Kings részéről. Divac azt nyilatkozta, hogy azért ezt az offert fogadták el, mert ez volt a legjobb. A probléma ezzel, hogy az All Star vasárnapján senki más nem ajánlott nekik semmit, gyakorlatilag semmi más ajánlatuk nem volt, mert egy olyan GM sem volt, aki vasárnap kereste volna meg őket, kivéve Demps. Zseniális! Komolyan mondom NOP szurkoló lettem. Nagyon várom mi lesz ebből, ez már annyira hiányzott a ligának, mint egy falat kenyér.
-
diegho
nagyúr
Lou Williams-től meg is vált Magic. Jó döntés szerintem. Deng-től kellene még megszabadulni valahogy.
-
diegho
nagyúr
Remélem a Celtics csinál valamit még az éjjel és komoly konkurenciát csinálnak a cavsnek.
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #5930 üzenetére
Végre valahára kirúgták ezt a két barmot. Köszönöm Végre talán fogunk normálisan igazolni. A tegnap megjelent cikk olyan dolgokra világított rá, amikről kevesen tudtak. Csak néhány példa:
Azért nem igazolták le pár éve Whiteside-ot, mert Sacre Jim kedvence volt és elmozdíthatatlan!
Azért igazolták le Deng-et és Mozgov-ot, hogy kitöltség a cap space-t, annak ellenére, hogy az egyik az éppen másodiknak drafolt top prospect pozícióján játszik, ezzel is hátráltatva a fejlődését.
Kiválasztották Russel-t, megszerezték Clarkson-t, végre volt esély arra, hogy egy jó Guard páros legyen Kobe után, erre idehozták Williams-t, hogy a két fiatal kevesebb lehetőséget kapjon.
Draftolták Randle-t 4-es pozícióba, rögtön ide is hozták Boozer-t, hogy elvegye előle a játékperceket (Randle megsérült így ez nem volt akkor baromság)Gyakorlatilag olyan meggondolatlan baromságok történtek a LAkersnél az utóbbi időben, hogy az valami borzasztó.
Még pár őrült pillanat:
A Sacre szerelem miatt nem tudtak Melo-nak és James-nek max szerződést kínálni.
Whiteside az elküldés miatt nem állt szóba a nyáron velük.
Aldridge az interjún csak annyit kérdezett ki fog mellette centerként játszani és Kupchak nem tudott erre válaszolni! Ez mi már?! Itt le is zárult a beszélgetés...
Lowry és Thomas is a LAkers-ben szeretett volna jönni 2 éve, de ők nem igazolták le egyiket sem, mert Nash és Kobe lesz a két kezdő Guard! Nash 1 meccsen sem játszott...[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
Nem ismerem a Bucks staff-ját, kivéve Kidd-et és Kornélt. Deee láttam pár interjút, pl most az All-Star hétvége közben Giannis és JET beszélgetett T-Mac-el és Rachel Nichols-al, ahol mindkét játékos elmondta, hogy nagyon jó az edző stábjuk, folyamatosan fejlődik mindenki, Giannis kiemelte Thon Makert, hogy belőle hatalmas játékos lesz. Az arcukon látszott, hogy ez nem csak a szokásos duma amit el kell mondani amikor megkérdezik, hanem tényleg jól érzik magukat az edzőkkel és nyomják keményen. Kidd pedig szerintem nagyon jót tesz Antinak ( ), Ő is sokoldalú játékos volt így többet tud segíteni a Greek Freak-nek.
Jövőre már simán PO-ba várom őket, mondjuk ehhez az is kell, hogy Parker gond nélkül és gyorsan felépüljön.
-
ImACeltic
őstag
válasz perempe #5925 üzenetére
Idén az se volt túl "színvonalas". Az előző években viszont tényleg jó volt, látványos, több 1-1 elleni kis meccsel.
Nekem amúgy tetszett az AlL-Star gála. Kemény védekezést én nem igazán várok ezektől a meccsektől bármennyire is jobb lenne, nekem elég ha hatalmasakat tömnek, nagy kosarakat szereznek, hülyéskednek (Curry). Antetokounmpo viszont nem vette olyan lazára, ez tetszett. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy hova tud még fejlődni a gyerek. Ha megtanul dobni és szed magára még több rutint, tapasztalatot.....hova érhet fel?
-
ben11
őstag
Ez az all-star meccs elég satnya volt, de ilyen már egy ideje.
Nekem eléggé hiányzik, hogy legalább a negyedik negyedben odategyék magukat. Régen így volt.
Lehetett látni belőle valamit, hogy mit kezdenek egymással a legjobbak. -
diegho
nagyúr
Ez kötelező olvasmány mindenkinek aki kicsit is szimpatizál a LAkers-el.
-
perempe
veterán
miért nem indul(t) LeBron a zsákolóversenyeken?
túl komoly? félt, hogy kikap egy D-ligástól?[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz ImACeltic #5918 üzenetére
Nem fognak 15-20 percnél többet együtt játszani meccsenként. Ez így tökéletesen működni fog, ha megkapják a kiszolgáló személyzetet, amihez 3 dolog kell. 1. jól passzoló és helyzetet teremtő point guard (Holiday talán alkalmas erre) 2. legalább két 40%-os hármas dobó, akik képesek 10+ pontot átlagolni 3. legalább egy nagyon jó perimeter védekező játékos, aki amellett, hogy védekezik, még passzolni vagy/és dobni is tud. Az edző majd kiderül mennyire tudja kezelni Cousins-t. Ami tényleg nagyon fontos lenne az egész csapatra nézve, hogy szabadulni kell a rossz szerződéses Hill-től, ha ő elmegy, akkor lesz hely igazolni a nyáron.
Ez a trade amúgy nem csak egy sima trade. Ez a trade 3 éven belül el fogja dönteni az NBA jövőjét. Ha ez a két sztár együtt nem tud gyűrűt nyerni, vagy gyűrű közelébe jutni, akkor sok éven át a smal ball fog dominálni. Én nagyon remélem, hogy sikerül nekik legalább egy főcsoport döntőt összehozni. Az első hatalmas siker az lenne, ha playoff-ba jutnának, amire így azért elég nagy esély lesz, ha ott pedig összejön egy GSW elleni párharc, az akár nagyon érdekes lehet, hiszen a két ellentétes felfogás fog szembe kerülni.
-
ImACeltic
őstag
Nem fogják Ők ketten kiégetni egymást? Első hangzásra szerintem nem fog ez működni....
-
diegho
nagyúr
A nyár hatalmas IQ teszt lesz a Pelicans vezetőség részére. Náluk van a legjobb 4-5 páros, ezt a párost meg kell támogatni. Ehhez az kell, hogy Hill borzasztó szerződésétől megszabaduljanak, elfelejtsék végre Holiday-t és Evans-t (Holiday talán még beleférne), hozzanak két legalább 40%-os kinti dobót és egy ponterős kettest.
Ha jól tudom a Denver pont Gallinari-tól szeretne megválni. Kell cserélni egyet, de nyáron Hayward is free agent lesz, mondjuk kétlem, hogy eljönne Salt Lake City-ből. Elérhető lesz még Redick is, aki tökéletes lenne a padra.
Ez a trade most hatalmas lehetőséget adott egy kis csapatnak, kérdés mennyire tud felnőni a feladathoz a staff.
-
diegho
nagyúr
Az a trade...
-
vallas
őstag
Hát nem ez volt minden idők legjobb zsákoló versenye az biztos.....
-
diegho
nagyúr
NBA.com-on egyik cikk arról szól, hogy a Pacers megpróbálja a 2017-es első körös picket felhasználni arra, hogy segítséget hozzanak PG-nek egy bajnoki címre. Ez mi megint? Nem lehet Bird ennyire buta. PG nem sztár játékos. Keveset passzol, nem dob valami jól és nem is kifejezetten ponterős. Mellé nem egy 15 körüli pickért kapható játékos kell, hanem 1 szupersztár és egy all star, hogy esélyük legyen a főcsoport döntőre. Komolyan van még valaki, aki azt hiszi, hogy PG-ra lehet csapatot építeni?
-
diegho
nagyúr
Ez az Ibaka trade elég komoly. Sokkal többet adtak érte a nyáron.
-
perempe
veterán
Jokic egymaga rájátszást ér?
Green tripla duplája 10 labdaszerzéssel talán legjobb teljesítmény a szezonban
Szolnok a BBALL BREAKDOWN-on!
[link][ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
nagyot játszott Durant oklahomai fellépésén a Warriors