- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
a Heat hármasa, de még Haslem is kilépett a szerződéséből.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Eddig úgy néz ki a LAkers nagyon jól draftolt.
-
perempe
veterán
Afflalo visszatér Denverbe. ő (+Mirotic) pl. meg tudta volna nyerni a bajnokságot a Chicagoban.
-
-
vallas
őstag
Én mint Dallas drukker örülök Chandler visszahozatalának, de Calderont sajnálom,én bírtam a fejét, meg a játékát...
szerintem jobb mint Felton, de ha ezt adta a gép, akkor ebből kell főzni, de ez is bejöhet úgy mint a Montana trade....
még Dengre, vagy Anthony-ra várok, és akkor meg leszünk szerintem....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Melack
veterán
Ma reggeli NYK - Dallas cseréről vélemények?
Sőt, Asik Pelicans lett egy 2015ös pickért.[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
perempe
veterán
ha a Heat ászait nézzük, akkor LeBron mellett Bosh kaphat még zsíros szerződést, neki most lenne célszerű új szerződést kötnie. Wade csak akkor ír alá 'kevesebbért', ha kap mondjuk 60/70 közt 4 évre.
-
Grave_444
nagyúr
válasz FireKeeper #4180 üzenetére
A Big3-vel sem tud Allen mellett nemhogy egyedül.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz stvnppp #4178 üzenetére
ha most összeáll Melo-val, életében le nem mossa magáról hogy nem tud "egyedül" gyűrűt nyerni.
Grave444: szerintem ez a banda már eljutott oda, hogy James-en kívül mindenki a minőségi kiegészítő kategóriába tartozik (bocsi rajongók, de Wade is, Bosh is, Allen is), viszont Melo egy franchise player.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
perempe
veterán
pár hete különben találkoztam egy kiöregedő félben lévő, spanyol első ligás bedobóval, ki nem találnátok, hogy hol (Operaház), egy páholyban ültünk. beszélgettünk kicsit a sportról.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz FireKeeper #4176 üzenetére
Nah igen, NYK nem volt valami ügyes ebben a cserében
-
FireKeeper
nagyúr
hát meg Bargnanit kitakarítani, az még talán nagyobb húzás volt, mert Gay-nek legalább valami értéke volt, a tésztazabálónak meg nem igazán
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Melack
veterán
válasz FireKeeper #4171 üzenetére
Az az ember nagyon ért a csapatokhoz. Gayt is sikerült úgy elcserélnie, hogy iszonyat jól jártak vele. Azt hittem Denver az egyszeri csoda, de nem.
Orlando vajon idén is tankol egy jót?
-
diegho
nagyúr
Ha az idei draftot is elcseszi a Cavs, akkor szerintem felejtsék el a kosárlabdát.
-
perempe
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
Uriji nem hinném hogy meglépné, plusz Lowry most istencsászári pozícióban van a csapatnál, úgyhogy szerintem a fő prioritás az ő megtartása lesz a nyáron.
-
Melack
veterán
Raptors? Hát, jó kérdés. Nem hiszem, hogy reklám szempontjából is megérné nekik. Bár ha már ott lennének, akkor nőne a piac rendesen.
Phily: Noellel és az idei pickkel együtt egész jók lehetnének, de nem hiszem, hogy a Phily ezt az utat választja. Ahogy az eddigi fejlesztési ppolitikájukat nézem, inkább akarnak ők kinevelni valakiket, mint hogy igazoljanak egy nagyot - bár az is igaz, ez a páros megéri felrúgni a terveket.A draft kapcsán kíváncsi leszek, hogy Embiid most meddig zuhan, illetve hogy a Cavs kit fog húzni. Bár annyira csak nem tudnak mellényúlni
-
diegho
nagyúr
Beférnének a Raptors-ba is szerintem mindketten, hiszen Lowry szerződése lejár. Phily pedig nem rossz hely. Nagyon jó szurkolók vannak arra és ott van az elmúlt szezon újonca, egy nagyon komolynak tűnő center és még ott van Young is, mint tökéletes 6. ember. Simán jó döntésnek tűnik, igazából csak SG posztra kell draftolni egy jó játékost és kész is a csapat.
-
Melack
veterán
A Spurs valószínűleg inkább lenne célpont Gasolnak. 25 perc max/meccs neki is jót tenne. Dallasban Nowitzki/Marion mellett nem is tudom.
Hová férnének be ők ketten még? James - Melo együtt? Rocketsnek is csak egyikük fér bele, Lakersnek is csak az egyikük, mert Kobe szerződése miatt nem férnek be + kiegészítők, Philybe nem hiszem, hogy mennének Ki maradt? Miamiban ülnének össze 4en? x - Wade - Melo - James - Bosh és még 2 ladba? Hááát, ennyire nem hiszem, hogy leadnak az igényekből. Főleg nem Anthony.
(#4167) FireKeeper: pár éve követem a Knickset, ha már ennyire eltolták az életüket, lassan ideje lenne valami újat felmutatniuk. Most vagy soha. Mert a lejárókon túl nincs sokmindenük. Sőt...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Dallas-al is hírbe hozták Gasol-t.
A NYK szerintem nem fog tudni érdemi cserét csinálni. Igazából a STAT maradhatna, a szezon végén egész vállalhatóan játszott. Igazából az a csapat több sebből vérzik, komplett kezdő ötös cserére lenne szükség.
Az viszont nagyon érdekes lehet, ha James is kilép a szerződéséből, mert akkor bizony mehetnek egy helyre Melo-val.
-
Melack
veterán
Nézegettem transfer rumors-okat, és érdekeset láttam: Gasol esetleg elgondolkozik, hogy a Spursbe menjen. Parker - Green - Leonard - Gasol - Duncan kezdőötös?
-
Melack
veterán
-
diegho
nagyúr
Melo free agent lesz. Már látom lelki szemeim előtt a 76'erst, amint megszerzik James-t és Melo-t és felépítik a következő 3 év domináns csapatát MCW-vel és Noel-el...
-
perempe
veterán
Bronék júni 30-ig léphetnek ki a szerződésükből.
-
diegho
nagyúr
Biztos véletlen van az, hogy a 3 legfiatalabb final MVP közül kettő a Spurs-ben játszik és a Spurs draftolta őket.
-
-
perempe
veterán
szerintem be kéne rakni egy szabályt a CBA-ba, hogy mondjuk 15 misi felett csak 2 játékos kereshet egy csapaton belül. mindjárt nem akarnának együtt játszani a sztárocskák, és a kis csapatoknak is könnyebb lenne megtartani egy-egy játékost.
Parker még bőven jó, nekem talán a kedvenc játékosom. sajnos nem néztem sokat kosárlabdát MJ után, így őt se. Manu sokkal jobb a tavalyi önmagához képest.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz DudeHUN #4152 üzenetére
Arról nem is beszélünk, hogy a Miami nagy hármas bevásárlása mennyire unszimpatikus volt. Nézd meg Chuck mit mondott arra a hírre, hogy állítólag Melo is megy a Heat-be. Ezeknek az összevásárolt csapatoknak egy hatalmas mázlija van, a Spurs-ből kiöregedik a mag, így lesz esélyük nyerni, mert ha a Spurs a jelenlegi formájában játszhatna még 3 évet, itt nem lenne más bajnok, az tuti. Egyszerűen félelmetes mennyire simán nyerték meg az egészet. Egyedül a Dallas tudta őket megszorongatni az elején - bár a 7. meccsen nagyon elverték őket - onnantól senkinek nem volt esélye sem. Duncan szerintem vissza fog vonulni, bár 1 szezon még simán benne lenne, Parker is öregszik, Ginobili pedig már most sem az igazi, így jövőre lesz esélye másnak is nyerni.
-
DudeHUN
senior tag
Nagy bukás, amit művel ja. 4 NBA döntő zsinorban.
Én mondjuk nem emlékszem mit mondott gyerekként. Btw. 18 éves volt és 100 milliós szerződést kapott csak a Nike-tól. Lehet én is úgy éreztem volna, hogy enyém a világ. Mindenki művelt hülyeségeket gyerekként, csak nem volt ott a sajtó a seggébenGamer for Life
-
DudeHUN
senior tag
Ezt a haterkedést bakker... Wade 32 évesen kuka. Olyan súlypont emelkedése van, mint öreganyámnak. Bosh lenyilatkozta ő nem akar már brusztolni és keményen játszani. Nem látom, hogy egy Spursel szemben előnyben lenne a Heat. Főleg ezzel a Spursel szemben. Magic Jhonson hány döntőt vesztett? Bird? Chamberlain? Malone? James ötször volt NBA döntőben és kétszer nyert. Ez már több, mint amit a kosárlabda legendái közül a többség elért és még 3-4 év simán van a paliban. Értem, hogy jó valakit utálni. Én is voltam így Kobe-val fiatalon. Főleg, amikor a Shaq, Malone, Payton csapattal alázta őket a Pistons. Ez négy All-Star vele együtt Aztán csak megkedveltem, mert fantasztikus játékos. De ez mégis csak csapat játék. Ahol lehetsz te Michael Jordan is, ha nincs melletted egy motivált csapat nem fogsz bajnok lenni.
LeBron nem érdemli meg ezt a sok szart, amit kap. A világ (minimum az egyik) legjobb játékosa, akinek most az a bűne hogy nem tudott a csapattal egymás után háromszor (!) bajnok lenni. Hát LOL...[ Szerkesztve ]
Gamer for Life
-
DudeHUN
senior tag
Mit adott fel? Ő volt az egyetlen a Heat játékosai közül, aki kijött a mérkőzésre. Emlékszem még, amikor Kobe le akart jönni a pályáról csak Phil Jackson nem cserélte le vesztes NBA döntőben... MJ meg más kategória. Mindenkinél. Olyan akaraterővel senki sem fog rendelkezni, mint ő. De nem is vesztett NBA döntőt.
Nyert a Heatnek egy második mérkőzést. Ennyi volt benne társak nélkül. Wade sehol nem volt, Chalmers sem... Bosh meg... azok a triplák. Szavak nincsenek arra mennyire motiválatlanul játszott Jamesen kívűl a csapat nagy része. Nem érdemli meg a fikát.
Főleg nem a Spurs ellen.
Nekik meg gratula. Remélem Timmy még marad és jövőre is itt lesznek a döntőben egy utolsó harcra. Jó lenne[ Szerkesztve ]
Gamer for Life
-
Grave_444
nagyúr
Nagyon simán megnyerte a Spurs.
Kawhi Leonard még sokra viszi. -
perempe
veterán
igen, egyedüli kivétel a Lakerst verő Detroit (2004).
Kobe egyedül rájátszásba be tudta vinni a csapatot, mint Wade. (de nem mindig, lásd 2004-05!) később Gasollal és Bynummal már döntőt ért (2008), majd két bajnokságot. a mostani Kobe semmire se elég, csak a nézőket becsalogatni, vagy arra se.
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4139 üzenetére
Ha szupersztár szinten nézzük, akkor a Heatben ott van 2 szupersztár és egy levezető szupersztár. Ehhez képest a régi nagy bajnokcsapatokban 1 szupersztár volt. Még a Kobe-Gasol féle LAkers-ben is csak Kobe volt az igazi szupersztár. Sokan mondogatják, hogy Kobe nem tudott domináns magasember nélkül nyerni, ehhez képest James szupersztárokkal és all starokkal együtt sem nagyon tud.
Az MVP címet Duncan kapja, ha nyernek.
-
perempe
veterán
Poén lenne, ha Kawhi Leonard lenne az MVP.
-
perempe
veterán
ebben a San Antonióban 7 játékos tud(na) 15 pontot dobni. (Greent, Bonnert, Belinellit nem számoltam, de ők se rosszak.) eljutnak tiszta dobóhelyzetig. pl. ma Mills 4 hármast dobott be; ő el meri vállalni, és be is dobja, ha üresen van, nagy önbizalommal játszik.
visszatérve a sztárokra, Dallasban csak Dirk volt all-star, Bynum volt egy vagy két alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4136 üzenetére
Bynum nem volt olyan nagy sztár szerintem. Igazából a Gasol - Odom páros volt ott a kulcs, mert mindketten tudtak dobni bentről és kintről is és jól szét tudták húzni a védelmeket.
Idén pedig egyértelmű, hogy nem a Spurs veri meg a Heat-et, hanem Pop Spoelstra-t. A Spurs amúgy azért tud ilyen bitang jó csapatot építeni, mert senki nincs túlfizetve. Mindenki annyit kap, amennyit ér, így van keret minőségi padra. Hasonló építkezést látok a Warrirs-nál, bár náluk szerintem kicsit elszaladt a ló, hiába vannak jó fiatalok: Crawford, Green, Barnes személyében, ha a védelmük alappillére folyamatosan sérült. Igoudala-nak is sokat adtak, hiába klasszis védekező játékos, 10 millió alatt kellett volna tartani a fizetését, szerintem a tavalyi jó playoff run után kapkodtak kicsit, pedig Igoudala nélkül jobbak lehettek volna, ha Bogut-ot elpasszolják és rányomulnak Al Jefferson-ra, akkor idén lehet GSW-MIA döntőt nézünk.
-
perempe
veterán
a San Antonio egyszerűen baromi jó csapat. használható cseréik vannak, ill. nagyon jó az edzőjük. mindenképp érdekes megnézni a két Miamiban játszott meccset. most a Miami nem volt olyan jó, mint az előző meccsen, szinte csak Bron tartotta a csapatot.
11' Dallas: Kidd helyett inkább Terryt mondanám, Kidd 38 évesen nem lehetett igazi. de Terry se sztár.
10' LAkers: Kobe, Gasol, Bynum
09' LAkers: Kobe, Gasol, Bynum (a Magic ellen különösen jól jött Bynum)
08' Boston: minden idők legjobb csapata[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4133 üzenetére
Sok All Star kell neki úgy látszik, és a jelenlegi három All Star társ nem elég. Nem láttam az éjszakai meccset, de ez nagyon blow out szagú az eredmény alapján. Mondjuk érdekes, hogy ha megnézzük az elmúlt évek bajnokait, hogy mennyi sztárral álltak fel:
13' Heat: James, Wade, Bosh + Allen
12' Heat: James, Wade, Bosh
11' Dallas: Kidd, Nowitzki én Marion-t nem tartom sztárnak
10' LAkers: Kobe, Gasol
09' LAkers: Kobe, Gasol
08' Boston: Pierce, Garnett, Allen és a fiatal RondoÉrdekes, hogy míg a Dallasnak két öregecske sztár elég volt, valamint a LAkersnek 1 igazi sztár és egy All Star játékos, addig a Heat-nek és a Bostonnak még 3-4 sem minden esetben elegendő.
-
perempe
veterán
81-57 a 3. negyed vége. Parker többet dob, Manu csak 3 mezőnykísérletnél tart.
Wade jelenleg 1/10.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4131 üzenetére
Mert Chalmers és Cole megfelelő. A jelenlegi irányítók nem arról híresek, hogy rengeteg assistot osztanak, hanem arról, hogy elég sokat vállalnak. Ha Wade és James elől elszedné valaki a labdákat, nem hiszem, hogy örülnének neki. Melo pedig abból a szempontból tökéletes lenne, hogy rengeteg double team-et kerálna és jobban széthúzná a védelmeket, hiszen bentről és kintről is nagyon jól dob, több helye lenne James-nek és Wade-nek. A Heat jelenleg PF poszton a leggyengébb, ezért lenne jó nekik oda egy ász. Irányítani tud Wade is, azzal semmi baj nincs. Az már csak hab a tortán, hogy Melo és James barátok. Szerintem nagyon jól látja a heat vezetősége, hogy mire lenne szükség. Ráadásul point guard-ból jelenleg nincs elérhető sztár.
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4129 üzenetére
Igen Miami-ban gyakorlatilag összejöhet egy ilyen csapat:
Chalmers/Cole a két PG
Wade/Allen a két SG
James a SF
Melo/Lewis a két PF
Bosh/Birdman a két CEhhez nem is kell olyan sokat trükközni, hiszen Bosh és Wade a két kulcs, nekik kell 10M körüli szerződést aláírniuk, hogy a kettejükön megspórolt pénzen beférjen Melo a keretbe, a többi pedig már adott. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen keret mellé özönlenének a veteran minimum contract-os jó játékosok a gyűrűért.
-
perempe
veterán
Anthony is a Heat-be tart?
-
scope2007
addikt
valóban nem, végignéztem a meccset éjjel.
pedig a HEAT kétszer is bejött 10oint difi alá..
az első negyeden ment el nekik.. akkor a spursnek tényleg minden bement.. azt hiszem egyetlen egy olyan radobott laszti volt, ami nem ment be, meg egy büntető talán[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
vallas
őstag
Azért a Spurs nem gyengén adta elő a 3. meccset.....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
diegho
nagyúr
Szerintetek jól döntött D-Fish? Én inkább egy kisebb csapatot vállaltam volna el kezdésnek, a Kniks-ben túl nagyok lesznek az elvárások egy valószínűleg gyenge kerettel.
-
scope2007
addikt
hogy fikázták Lebront az első meccs után... most visszavágott a második meccsen a sok pofázónak
[mondjuk megértem részben.. pl fociban én rühellem messit és ronaldot is... pedig tényleg jók, de mégse csipázom őket]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
perempe
veterán
kell-e fizetnie $5000-et Wade-nek?
-
Kickass
őstag
4-3 Miami
remélem... -
nagyúr
válasz scope2007 #4103 üzenetére
Csatlakozom, legyen szoros, küzdjön meg a Heat a győzelemért, de ők legyenek a bajnokok. Plusz valamiért nem szimpatikus nekem a Spurs, illetve inkább csak Parker. Jó játékos, le a kalappal, de valahogy számomra olyan tenyérbemászó feje van, hogy csak "na" Tudom, ez hülye indok a Spurs ellen, de hát Istenem, ez van, nem vagyunk egyformák.
-
scope2007
addikt
én 4-3-as Heat sikernek örülnék
akkor már jatszak szépen le azt a maradék 7 meccset, utána szünet, tehát nba nélkül maradunk :/CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VoIP telefonálás
- Ukrajnai háború
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest