Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
Ezek szépen lemeritik egymást a gsw meg köszöni szépen
-
saen
veterán
Monty Williams lett a Suns edzője. Én örülök neki, ő volt az első számú célpont, sikerült megszerezni.
Lakers meg hajlik Lue-ra, de ott még nincs megegyezés.
-
borges7
aktív tag
Na a 76ers szépen összeszedte magát, és jó védekezéssel elhozott egyet idegenből, pedig Embiid sérült és beteg is volt. Butler és a cserék most tudták pótolni a pontjait. Denver meg egyre jobb, Jokic ismét nagyot játszott, és végre a triplák is beestek, hajrá Nuggets!
Kíváncsi vagyok, a Bucks változtat-e valamit ma, ha nyerni akarnak muszáj lesz, lehet hogy Lopez helyett Mirotic vagy Ilyasova kezd.
-
nmate91
tag
This is playoffs, biatch.
Harden.Mondjuk be lehetett volna őket fújni ez tény, de érezze csak Harden.
-
saen
veterán
Ez a Bucks - Celtics eddig harmatgyenge, reméljük javulni fog a második félidőre.
-
saen
veterán
Kis pletyka is reggelre. Sunsnál ügye kirúgták az edzőt nemrég, elég nagy port kavart az ügy, legalábbis a csapat közeli médiánál mindenképp. Az utód ügyében az egyik célpont Monty Williams akit a Lakers is megkeresett. Állítólag Popovich-csal jóban van Monty és azt javasolta neki, hogy nehogy elvállalja a Lakers melót. Elég jó esély van rá, hogy nálunk köt ki, kiváncsi leszek.
-
nmate91
tag
Na, Houston pihenhet is kicsit többet

-
borges7
aktív tag
Elképesztő meccs volt, egészen hihetetlen befejezéssel. Kb. harminc éve nézem az NBA-t, ez a Lillard teljesítmény csak a legnagyobbakéhoz mérhető! Tényleg alig hittem el, amit láttam.
Egyébként láttam egy statot, hogy a sorozatban 8/12, azaz 67%-kal dobott Lillard a +30 feet-ről, szóval...
mindenki másnak ez egy kva szar dobás lett volna(Curryt leszámítva) Ő azt mondta meccs után, hogy el akarta kerülni a betörés közbeni kontaktust, mivel tudjuk hogy ilyen szitukban azért csak a nagyon egyértelmű faultokat fújják be, és ebben is van valami.
-
szebe
addikt
Egyébként 2-3 másodperccel a vége előtt, 10 méterre a gyűrűtől, PG-t se értem, miért nem állt bele az arcába. Ha lábon megveri, sincs ideje passzolni/dobni, így meg kapott egy kvázi "üres" dobóhelyzetet.
Természetesen nem akarom PG nyakába varrni. Ha ekkora távról bedobja, az az övé. Csak szerintem maradt benne.
-
diegho
nagyúr
Okc mehet horgászni.
-
nmate91
tag
Teljes hiány van tripladobókból az OKC-nél, ez tény és taktilag sem változtattak semmit az első meccshez képest.
Viszont fejben is vannak problémák, főleg Russnál. Kellene nekik nagyon a stretch four is, de Russ vagy elismeri, hogy Georgenak nagyobb van és elkezd igazi irányítóként játszani végre, nem pedig statpadderként, vagy sosem lesz gyűrűje.PG13 amúgy elit védő és szerintem bőven top5 a posztján (Kawhi, LBJ, Giannis, Durant közé besorolható). Ez az ötös pedig magasan a liga fölé emelkedik 3/4-es poszton.
-
diegho
nagyúr
válasz
perempe
üzenetére
Westbrook ha itt kipotyog ezzel a csodás dobószázalékkel, akkor a karrierje teljesen más megítélésben lesz. A statbuziság nem ér gyűrűt. PG13-at sajnálom valamilyen szinten, mert ő simán lehetne másodhegedűs egy bajnok csapatban, sőt akár első opció is, de amikor a sztárnak mondott párod képtelen dobni, akkor nehéz. Én jobban örültem volna, ha ő jön a LAkersbe és nem James, szerintem PG13 mellé sokkal szívesebben jönnének játékosok és azért egy PG13 - Kyrie/Kemba duót el tudnék képzelni.
-
diegho
nagyúr
Úgy néz ki az OKC is ki fog zúgni.
-
saen
veterán
RIP Pacers... Sokkal többet vártam tőlük, nagy csalódás volt a játékuk.
-
saen
veterán
Ez a Nets egy nagyon szerethető csapat, most is nagyot játszanak eddig. Remélem kitart a lelkesedés és kiütik ezt a nagyképű Sixerst

-
perempe
veterán
Ma 16 órától Honvéd - OSE Lions!
-
diegho
nagyúr
Az új Game of Zones epizód elég epic lett

-
nmate91
tag
válasz
nmate91
üzenetére
Mintha JR Smitht látnám, olyan contested triplákat eresztenek el

Én azért remélem a GSW ellen is megmarad a forma. 5 éve döntőben vannak Curryék, örülnék ha más is bejutna végre. Majd jövőre mehetnek újra, csak lépjen le Durant

-
saen
veterán
Cousinsnak ennyi volt a rájátszás, kijött az MRI eredmény

-
Sprq
aktív tag
31 pontos előnyt elbaszását csak nem lehet már arra fogni, hogy "nEm MoTiVáLt A wArRiOrS"
-
nmate91
tag
Dame nekiállt Felcsútról dobálni a hármasokat, valami hasonló elvárható már tőle ennyi év után.
-
nmate91
tag
10 eladott labda már most a Bostonnak, ez így kb Knicks szint.
-
nmate91
tag
Toronto

Denvernél kevésbé lepődtem meg, de szerintem később ki fog jönni, hogy erősebb a keret.
-
diegho
nagyúr
Már nem emlékszem kik vitatkoztak azon a szakértők közül, hogy JJ vagy Simmons lesz a nagyobb probléma a Sixernél a playoffban, úgy néz ki mindkettő. JJ nem tud védekezni, ha a dobásai sem jók, akkor nem szabad pályán tartani. Simmons pedig nem tud dobni, ha kizárják a festékből, akkor semmit nem ér támadásban. Azért most én nem lennék abban az öltözőben, mert amit ezek most Jimmy-től kapnak, azt szerintem nem felejtik el életük végéig

-
saen
veterán
-
diegho
nagyúr
Érik az első meglepetés?
-
saen
veterán
válasz
nmate91
üzenetére
Azt tudom, hogy az alapszakaszban a Celtics dominált kettőjük közül. Amiért a Pacerst favorizálom az az, hogy nem bízok a Celticsben. Megnéztem jópár meccsüket Rozier miatt a szezonban és bár lehet kifogtam az összes szar meccsüket, de nehéz elképzelni az alapján, hogy bármit is elérnek. Az Indiana meg amikor velünk játszottak mindig baromi jól játszottak. Persze ez még nem jelent semmit, majd kiderül.
Ma este nézem a Nets-Sixers meccset, bár itt a Sixers az esélyes, de a Netsnek fogok szurkolni. Reméljük izgalmas rájátszás lesz idén is.
-
diegho
nagyúr
Walton távozott. Racionális lépés lenne Pelinkát Magic helyére tenni, Griffin-t GM-nek, Lue pedig edzőnek.
-
nmate91
tag
Nehez lesz a Celticsnek, kemeny csapat a Pacers, de ez a video egy kis previewt ad, hogy miert lesz jo esellyel Celtics gyozelem 5 max 6 meccsen:
-
nmate91
tag
Hat jo, tippek:
Bucks - Pistons: 4-1
Raptors - Magic: 4-1
76ers - Nets: 4-1
Celtics - Pacers: 4-2
Warriors - Clippers: 4-0
Nuggets - Spurs: 4-2
Blazers - Thunder: 2-4
Rockets - Jazz: 4-1Nagyjabol egyetertek. Thunder annyira siman jatszott egesz szezonban a Blazers ellen, hogy fajt nezni. PG 38 pontot atlagolt ellenuk. Lillarddel nem tudom mi lesz, szerintem o az a jatekos, akinek azert jocskan nagyobb a fustje, mint a langja. Nem igazi vezer es nem is eleg konzisztens. Mondjuk Nurkic kiesese sem segit neki.
Par helyen tippelek mashogy csak:
- szerintem az Indiana szorosabbra fogja hozni
- a Netsnek Embiid es a sok eros fizikumu jatekos remalom
- illetve a Denver szerintem ilyen 1-2-es allas utan megtalalja hogyan kell legyurni a viszonylag vekony Spurst. 6 v 7 meccsen, de behuzzak. -
diegho
nagyúr
Tippelnék egyet:
Bucks - Pistons: 4-1
Raptors - Magic: 4-0
76ers - Nets: 4-2
Celtics - Pacers: 4-0
Warriors - Clippers: 4-0
Nuggets - Spurs: 3-4
Blazers - Thunder: 2-4
Rockets - Jazz: 4-1Hozzátennék pár dolgot. Ha a Portland idén is kipotyog az első körből, akkor Lillard nyugodtan átgondolhatja a pályafutását, vagy lehet már át is gondolta és ezért nem akar elmenni máshová, mert tudja, hogy képtelen lenne egy bajnokesélyes csapatban sidekick lenni?
A Nuggets már eljátszotta egyszer, hogy nagyon jó volt az alapszakaszban és simán kizúgott az első körben, szerintem ez lesz most is, a kulcsjátékos nem Jokic lesz, hanem Milsap, ha le tudja védekezni Aldridge-t, akkor lehet esélyük.
A Jazz szerintem nem tudja négyszer megverni a Thunder-t, de ehhez az is kell, hogy Westbrook a szoros meccsek utolsó perceiben ne akarjon hősködni, arra ott van PG13. -
Sprq
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Hát a Jazz-t úgy értettem kellemetlen ellenfélnek, hogy ha nem is húzodik el a párharc, valszeg jobban lefáraszthatja őket, mint a Clippers a GSW-t.
Őszintén az idei Boston bukdácsolása és vergődése szerintem adhat okot aggodalomra, főleg, hogy Smart is kiesett most. A Sixersben lehet valami a 2. körben azt megadom nekik, de náluk tulajdoképpen "csak" a kezdő kiemelkedően jó, míg a Toronto szinte a liga legmélyebb csapata.
-
saen
veterán
válasz
nmate91
üzenetére
Indiana - Celtics párharc szerintem parádés lesz. Kár, hogy Indiana legjobb játékosa sérült, de még így is jók. Sixers szerintem megúszhatja a Celtics-szet, persze garancia nincs rá.
Utah szerintem se lesz erős, nekik a pontdobás kihívás és ügye minden csapat összekapja magát védekezésben. Nem hiszem, hogy messze jutnak.
-
nmate91
tag
Westbrooknak ahhoz ossze kell kapnia magat dobasok tekinteteben, de amugy igen, massziv vedekezesuk van.
Utahban valamiert 2 meccset latok max. Houston nem jo matchup nekik, Rubio egeszsege pedig eleg kerdeses, Hardent sehogy nem tudjak fogni egyszeruen.Sixers sem rossz, amig elkerulik a Celticset, Embiidnek valamiert fingja nincs mit kell kezdeni Horford ellen.
Bud ugye par eve ugyanezt megcsinalta az Atlantaval, mint most a Bucksszal, akkor a szupersztar hianya volt a "kifogas". Most ott van a liga talan legdominansabb jatekosa. Nalam kotelezo nekik a donto. -
Sprq
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Keleten szinte nem kérdés a Bucks - Raptors konferenciadöntő.
Nyugaton valszeg a 2. körben összefut a GSW és a Rockets és szerintem a Jazz jóval kellemetlenebb ellenfél, mint a Clippers, szóval a Houston dolga idén sem egyszerű. Illetve azt kell, hogy mondjam, lehet sokan furán fognak rám nézni de az OKC-ből kinézek egy konferenciadöntőt, sőt abszolút dark horse nyugati contenderek ha összekapják magukat.
-
perempe
veterán
Kelet:
Milwaukee Bucks (1) vs. Detroit Pistons (8)
Toronto Raptors (2) vs. Orlando Magic (7)
Philadelphia 76ers (3) vs. Brooklyn Nets (6)
Boston Celtics (4) vs. Indiana Pacers (5)Nyugat:
Golden State Warriors (1) vs. Los Angeles Clippers (8)
Denver Nuggets (2) vs. San Antonio Spurs (7)
Portland Trail Blazers (3) vs. Oklahoma City Thunder (6)
Houston Rockets (4) vs. Utah Jazz (5)már a máodik körben összejöhet a Warriors-Rockets.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Felcsútról dobta be ezt.