- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Ha most kezdődne a playoff szerintem mindkét oldalon 3-3 csapatnak lenne esélye odaérni a végén:
Keleten: Cavs, Hawks, Bulls - ebben a sorrendben
Nyugaton: Warriors, Rockets, Spurs - szintén ebben a sorrendbenMás csapatoknál nem látok esélyt a döntőbe kerüléshez.
-
perempe
veterán
Durant szezonjának hivatalosan is vége
* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Cleveland vs Miami az első körben?
-
perempe
veterán
nézzétek inkább a CLE@SAS meccset, egy óra múlva kezdődik!
-
scope2007
addikt
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
perempe
veterán
okc vagy new orleans?
-
scope2007
addikt
szevasztok!
ehh idén sajnos nem sok időm van nézni NBA meccseket élőben, sokat melózóm éjjel, így lemaradok róluk
valami igazán durva meccset tudtok ajánlani? amit érdemes megnézni így utólag is?CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
perempe
veterán
[link] Whiteside Ed Davist is leblokkolja (2:55). hogy ért oda?
-
Melack
veterán
McGee bajnokesélyes csapatok látómezejében. Azért Spurs mezben Pop irányítása alatt megnézném, mit tud kezdeni a lehetőséggel. Meg Duncan "mentorálásával".
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
perempe
veterán
Derrick Rose-t műtik. mikor térhet vissza?
-
birka1337
tag
Perkins -> Cavs
-
-
Melack
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4569 üzenetére
Valaki magyarázza meg, hogy LAkers miért nem lépett semmit. Itt volt a piacon 2 jó PG, ami borzasztóan hiányzik a csapatból. Már lassan 20 éve nincs klasszis PG-unk, erre se Dragic, se Thomas nincs megszerezve, pedig simán rámehettek volna bármelyikre. Nem tudom megérteni ezt. Nyáron kit akarnak megszerezni? Nem lesznek hatalmas nevek. Azért egy jó irányítóval, egy leszabályozott Kobe-val, egy jó draft pickkel (SF poszton sincs már évek óta senki) egészséges Randle-el, el lehetett volna csípni a rájátszást jövőre.
-
perempe
veterán
Kevin Garnett -> MIN
Thaddeus Young -> BKN* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Reggie Jackson, Tayshaun Prince -> DET
Brandon Knight, Marcus Thornton, CLE 2016 1. körös (Bostontól), Danny Granger, Justin Hamilton, 2 db. első körös -> PHO
Michael Carter-Williams, Miles Plumlee, Tyler Ennis -> MIL
Isaiah Thomas, Jerebko, Luigi Datome-> BOS
Enes Kanter, Steve Novak, Kyle Singler, D.J. Augustin -> OKC
Kendrick Perkins, Grant Jerrett, Tibor Pleiss játékjoga, OKC 1. körös -> UTA
Dragic testvérek -> MIA
Arron Afflalo, Alonzo Gee -> POR
Thomas Robinson, Will Barton, Victor Claver, 1. körös -> DEN* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Milyen tradek mennek
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
• Team Bosh: Chris Bosh (Mia); Dominique Wilkins (Legend); Swin Cash (New York Liberty)
• Team Curry: Stephen Curry (GS); Dell Curry (Legend); Sue Bird (Seattle Storm)
• Team Millsap: Paul Millsap (Atl); Scottie Pippen (Legend); Elena Delle Donne (Chicago Sky)
• Team Westbrook: Russell Westbrook (OKC); Anfernee "Penny" Hardaway (Legend); Tamika Catchings (Indiana Fever)ismerős nevek a shooting stars-ban.
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4561 üzenetére
Nyugaton Durant, CP3 helye sántít, de keleten is Wade csak dísznek van ott, Korver-t kellett volna vinni.
A rising stars sokkal jobb volt az előző évek felállásában, amikor Shaq vs. Chuck, vagy utolsó évben Hill vs Webber. Már maga a kiválasztás is tiszta dili szokott lenni, nagyon sokat röhögtem rajtuk, nem értem miért kell változtatni ezen.
-
perempe
veterán
és Durrant 21 meccsel all-star! én vagy őt vagy Westbrook-ot nem hívtam volna meg. (vagy egyiket se.) legalább Dirk kaphatott volna meghívót, vagy vki a Phoenix-ből.
személy szerint a rising stars a kedvencem, bár ez se tetszik annyira idén: U.S. Team vs World Team, megtarthatták volna a újoncok kontra másodévesek formátumot. K.J. McDaniels miért nem játszik? baromi unalmas az all-star meccs, évről évre ugyanazok a játékosok.
---Eastern Conference:
John Wall (Wizards), Kyle Lowry (Raptors), LeBron James (Cavaliers), Pau Gasol (Bulls), Carmelo Anthony (Knicks)
cserék:
Chris Bosh (Heat), Jimmy Butler (Bulls), Al Horford (Hawks), Kyrie Irving (Cavaliers), Paul Millsap (Hawks), Jeff Teague (Hawks), Dwyane Wade (Heat)Western Conference:
Stephen Curry (Warriors), Kobe Bryant (Lakers), Anthony Davis (Pelicans), Blake Griffin (Clippers), Marc Gasol (Grizzlies)
cserék:
LaMarcus Aldridge (Blazers), Tim Duncan (Spurs), Kevin Durant (Thunder), James Harden (Rockets), Chris Paul (Clippers), Klay Thompson (Warriors), Russell Westbrook (Thunder)* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Kezdtem idegbajt kapni, hogy Cousins nem lesz all star, de szerencsére ő lesz Kobe helyett. Viszont Lillard nincs ott... nem is értem.
-
nagyúr
Aztak*rva, de jó volt a Cavs-Portland meccs. Rég láttam már ilyet (persze, nem is nézek valami sokat, csak a Cavs-t követem)
-
birka1337
tag
GSW winning streak over.. kezdtem félni tőlük
-
-
-
perempe
veterán
[link]
Gasol egy csellel elküldi LeBront (megnéztem párszor)* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Whiteside mekkora arc! Azt mondja, csak megpróbálom felpumpálni az NBA 2K rating-emet
-
birka1337
tag
cavs igen jó tradet csinált és egyre szebb a játékuk
-
-
diegho
nagyúr
Jenning szezonja véget ért, remélem a karrierje nem.
-
-
perempe
veterán
[link]
egy rossz lépés elég hozzá.nyugaton bejuthat a Suns a rájátszásba? üldözi őket az Okhahoma és a Gordonnal erősödő New Orleans. a Sacramento csak a szezon elején volt jó. a Spurs jobb lehet, mert lényegében minden játékosuk egészséges. a nyugat nagyon kiegyenlített.
-
diegho
nagyúr
Vége a Pistons playoff álmának, pedig nagyon jó úton jártak.
-
diegho
nagyúr
Na jó ezt a GSW meccset meg kell néznem.
-
Kickass
őstag
válasz perempe #4530 üzenetére
Igen az rendben.
De tavaly achilles miatt alig játszott, most lehet megint egész hátralevő szezonra kiesik (bár egyébként se lesz már nekik hosszú ez az idény, de azért csak 40 meccs körül hátra van még).
Lenne értelme pláne egy ilyen csapatba visszatérni és még erőltetni egy évet? A kérdés költői, ha műteni kell én a helyében inkább már az aktív játékos utáni életemre gondolnék. -
perempe
veterán
-
Kickass
őstag
Kobe season out?
Ez lesz a karrier vége? -
perempe
veterán
nem ismerem ezeket.
a 4 meccs 5 nap alatt sorozatot is hibátlanul teljesítette a Hawks, a TOR és a CHI volt az ellenfelük az utolsó két meccsen idegenben. hihetetlen! azóta is nyertek kétszer. Korverről kiderült közben, hogy zsákolni is tud, nem csak hárompontosokat dobni.
Whiteside lesz a MIA legjobb játékosa a semmiből?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
NBA 2K15 játék MyGM módjával tolja valaki? Én az összes meccset szimulálom és megpróbáltam bajnok lenni, olyan csapatot összerakni, amivel lehet bajnokságot nyerni.
LAkers: 2016-ra, Kobe, Love, MKG, MCW, Randle kezdővel, padon Birdman, Allen, Young, de első körben buktam76ers: 2016 MCW, Harden, Gay, Milsap, Embiid, padon főleg frissen draftoltak, első szezonban első körös búcsú, utána második körös, aztán főcsoport döntő - ezt tudom, hogy elcsesztem, sajnos Gay-t választottam Leonard helyett, pedig egy elit perimeter védőre lett volna szükségem, aki Harden 0 védekezését kompenzálja.
Pelicans: 2016 Brandon Knight, Beal, Egy draftolt SF, Davis, Embiid, padon MCW, Elfrid Payton, Derozan, Gerald Green, 75-7 lett az alapszakasz! Első körben majdnem kikaptunk 2-3ról fordítottunk, onnan döntőig menetelés, ahol 1-4 a Cavs ellen. Érdekes a csapatból 7 ember értéke volt 85 felett, de nem volt elég... jött 2017, Derozan kapott egy elmebeteg szerződést (hülye voltam) de elcseréltem Klay Thompson-ra, jött 2 egész jó draft, Davis, Embiid, Knight, Beal, az SF és Payton is superstar minősítésű (Thompson is), alapszakaszt 14 vereséggel zártam, döntőt 4-1-re nyertük a Hornets ellen... ez már elég volt. A kezdőmből 4 játékos van a top10 összértékűek között, 7-en a 15-ben... Érdekesen szimulál a játék, de azért végre megvan.
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4525 üzenetére
Az OKC-ben van 2 sztár és mellettük van 2 jó (Jackson, Ibaka) és egy átlagnál kicsit jobb (Waiters) játékos. Ez kevés. Nézzük meg pl a GSW-t, sérült volt a két kezdő magas és volt belőle bármi problémájuk? Továbbá úgy gondolom az OKC-nek nincs edzője és ez nagyon látszik rajtuk. Gyakorlatilag nem járatják a labdát, hanem Durant+Westbrook 1 on x megoldja. Mondjuk ki, az OKC nem jó csapat! Egyénileg van 2 zsenijük, de ez kevés lesz. Hasonlítsuk őket össze a Pistons-al. Mennyivel szebben játszanak... jár a labda, sok a tiszta dobás, hiába gyengébb a keret, mióta Smith elment komolyan mondom az egyik legszebb játékot produkálják.
-
diegho
nagyúr
Ez a Knicks esélyes lehet minden idők legszarabb csapata címre. Jó persze a Wolves is fos, de sokkal kevesebbért játszanak.
A Pistons nem tudom mit csinált, de Smith nélkül szépen játszanak, esélyesek lehetnek a Playoff-ra is, mert a Miami és a Brooklyn elég gyengén muzsikál, még a Bobcats is odaérhet a végén, bár Lance-el valamit kezdeniük kellene, legalább egy első körös picket szedjenek már össze érte. Nyugaton pedig nem vagyok biztos benne, hogy az OKC bejut a playoffba. A Suns, ha nem lesznek sérültjeik megőrizhetik a 8. helyet.
-
perempe
veterán
két érdekes eredmény: a Hawks nyert a Clippers ellen idegenben és a Golden State verte az OKC-t nagy különbséggel.
a csapatok rangsorát a Hawks vezeti az ESPN-en. [link]
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Kobe tripla-dupla (ráadásul csak 11FGA, 23 pont) győztes meccsen! vmi hasonlóra kéne mennie.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Most kezdhetünk beszélni arról, hogy a Rockets mit érhet el és kezdhetünk szomorkodni, hogy nem láttuk a csapatot Rondo-val. (bár Harden nagyon szeret a labdával lenni) Mindenesetre úgy gondolom a Rockets most van olyan erős, hogy főcsoport döntőt játszanak, de ehhez Harden-t meg kell tanítani védekezni.
-
perempe
veterán
ESPN nap kérdése volt, hogy jobb-e a Bryant nélkül a Lakers.
55% válaszolt igennel, a kaliforniaiak körében pedig 58% az igen.[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
válasz perempe #4458 üzenetére
jelenleg ők kezdenek:
KELET:
John Wall (Was) 299.209
Dwyane Wade (Mia) 265.917
LeBron James (Mia) 552.967
Carmelo Anthony (NYK) 265.170
Pau Gasol (Chi) 247.953NYUGAT:
Stephen Curry (GS) 549.095
Anthony Davis (NO) 524.623
Kobe Bryant (LAL) 521.542
Blake Griffin (LAC) 307.908
Marc Gasol (Mem) 227.554James Harden (Hou) (336.998) nem lehet kezdő, mert a nép Kobe-ra szavaz.
-
perempe
veterán
hamarosan a Sport1-en:
OKC@SA (20:30)
CLE@MIA (23:00)* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
nyugaton a Lakers felbomlott, a Pop-féle Spurs új erőforrásokkal (Tiago Splitter, Kawhi Leonard, Patty Mills, Boris Diaw, Marco Belinelli) nyerő. most 1-2 meccsel le vannak maradva, de van-e vmelyik csapatnak esélye ellenük a rájátszásban, amikor igazán számít?
januárban Mills is játszhat már.
Boldog karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
vele nyerhetnek. ha Howard egyedül van, akkor nem a legnyerőbb, de ha van partnere, akkor jóval egyszerűbb dolga lesz. bár Motiejūnas is megtáltosodott az utóbbi időben.
a rájátszásnak egy tanulsága van: LaMarcus Aldridge > Howard.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eFootball
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest