Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Butler ACL szakadás, félek nem csak a szezonjának lőttek.
-
szebe
addikt
Duna World-ön vb selejtező a finnek ellen.
Jó a kezdés, kérdés meddig lehet bírni ezt a tempót. -
szebe
addikt
mindegyik megkeresett a játékkal 100m USD-t, nekik már nem kéne lennie pénzügyi gondjaiknak és erre jön ez...
Ők általában nem jeleskednek a pénzügyi tudatosságban. Ekkora mértékű lé magával hoz egy bizonyos életszínvonalat, amit az aktív pályafutás után is fent kéne tartani valahogy, és akkor jönnek az ilyen dolgok. -
szebe
addikt
Kieső csapatban játszott az idény végén 5 meccset, 6 pont 4 lepattanós átlaggal, kicsivel több mint 20 perc alatt. Ha jól tudom, Okorn volt az edző.
Most az idény elején a Valenciával edzett (ott meg Kovács Adrián az assistant coach), de az se volt elég arra, hogy legalább a környéken megragadjon.Legalább Golománnak eddig megy a játék a spanyol1-ben.
-
szebe
addikt
válasz
nmate91
üzenetére
Egyébként az is sokatmondó, hogy a jelenlegi "legjobb" focistá(i)nk nem a nagy akadémiai rendszer, hanem Szoboszlai faterjának az utánpótlásműhelyéből származnak

De ja, a foci legnépszerűbb. Sajnos ez látszik a közvetítéseken is. A sokadosztályú mucsaröcsögei meccseket is többen nézik, mint a forduló rangadóját a kosár nb1-ben.
Örülhetünk, ha kosármeccs képernyőre kerül, euroligát meg évek óta senki nem ad, mert itthon nem igazán érdekel senkit. -
szebe
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Annyiban tennék különbséget, hogy Simmons 1/1 és hatalmasak voltak az elvárások vele szemben, amiket messze sikerült alulmúlni. Ezzel szemben a válogatottnak elég "szerencsés" eredményei voltak, amiket a szurkolók szeretnek alapvetőnek tekinteni.
Ehhez képest Szoboszlai teljesen más környezetből jött. Egy kommunikációs tréning azért ráférne, illetve lehet hogy csapatkapitánynak sem őt kellett volna választani, hanem valamelyik rangidőst (Mondjuk Gulácsit, akit szintén megtalálnak olyan dolgokkal, amivel mondjuk Dibuszt nem, szelektív a memóriája egy bizonyos csoportnak).
-
szebe
addikt
Elnézést az offért, de haver küldte egy szerb fogadási oldal postját az mvp versenyről:
[link]
-
szebe
addikt
Értem hogy “szem előtt van” a G-ligában, de szerintem lassan jobb lenne bepróbálni valami jobb európai bajnokságot (mondjuk amíg nem itthon játszik, addig jó).
Itthon közben megint áll a bál a közvetítések körül. A mindigo-s szenvedés után ismét kitalált valamit a szövetség. Miközben az ingyenes “próbaidőszak” alatt yt-n problémamentes volt a dolog, elindult a fizetős időszak és átköltöztek egy másik felületre, ami fogalmazzunk úgy, hogy nem a legjobb…
-
szebe
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Szurkolóknak mi a reakciója?
Ezzel remélhetőleg megalapozták a post-James korszakot, már csak csapat kell köré(jük). A testet rendbe kell tenni, de amúgy a srácnak a kisujjában van a játék. Ne feledjük hogy európában mindent megnyert, mire átkerült az NBA-be, és még így is kételkedtek benne egy csomóan...A videók se semmik, ahogy a többi csapat átékosai meccs közben értesülnek róla.

Egyébként kemény, hogy jó 10 éve még a Szent István kupán néztük, most meg a kedvenc csapatomba kerül
-
szebe
addikt
válasz
nmate91
üzenetére
Sokkal drasztikusabb változás kéne, mert a jelenlegi hétvégi program szerintem elfáradt (aztán lehet a számok mást mutatnak).
A meccsek átmentek bohóckodásba, a skill challenge és a zsákolóverseny elfáradt. Egyedül talán a dobóversenynek van (lenne) értelme, ha nem "random" arcokat, hanem az addigi legjobb dobókat hívnák meg, pár plusz névvel kiegészítve (wnba, gleague, lehet euroleague is akár, bármi)
-
szebe
addikt
Hogy mennyire helyes, arról megoszlanak a vélemények, de ha nem latin betűs, akkor kiejtés szerint kell átírni.
Hogy aztán a "Γιάννης Σίνα-Ούγκο Αντετοκούνμπο"-nak mi a helyes kiejtés szerinti átírása, azt mindenki döntse el maga
(a wiki magyar oldala pl teljesen más átírással dolgozik [link] )Lillard/James latin betűs, azt nem bántjuk.
-
szebe
addikt
VBV ismét a "kis-Lakers" keretében [link]
-
szebe
addikt
Akkor már "hivatalos" a történelem, apja-fia pályára lépett az NBA-ben.
Az más kérdés, hogy kapott vagy 3 percet a srác, biztos megéri ezért ellőni egy helyet a keretben
-
szebe
addikt
Az mindenképp pozitív, hogy szem előtt van.
Hosszabb távon kíváncsi leszek hogy hova fut ki a dolog. Lesz-e vajon esélye bemutatkozni a ligában, vagy sikerül ezekkel a dolgokkal egy erősebb európai karriert megalapoznia (ami Hanga óta nem sok mindenkinek jött össze)
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
Kaptak pár triplát abból az amerikaiak, hogy a felső 2-2-nél nem lépett ki a védő a labdásra, meg aztán itt a könnyelműség a negyed a végén, még a végén szoros lesz.
-
szebe
addikt
Szerbek meddig bírják vajon ezt a tempót? Eddig szórakoztató a meccs

-
szebe
addikt
Kanadaiak szenvednek, franciák meg élnek eddig a lehetőséggel.
-
szebe
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Magasabb a presztízse számukra annak, hogy az olimpián képviselik a hazájukat, mint az, hogy a vb-n.
Hasonlítsd össze a kereteket, VB-re kis túlzással C csapat megy, ami már nem elég. A liga tele van nem-usa sztárokkal, ha usa nem tudja becsábítani egy vb-re a sztárjait, akkor nyernek a németek/spanyolok/stb, amcsiknak meg marad a top4/top8 -
szebe
addikt
Franciákat mintha nyomná kicsit a hazai pálya, braziloknak meg eddig elég jó a dobószázaléka.
-
szebe
addikt
Nemtom nézi-e valaki a Spanyol-Ausztrál meccset. Elég hullámzó, de nem olyan rossz azért.
-
szebe
addikt
Lakers kirakta Darvin Ham-et.
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
Ma megnézem a meccset majd mert nincs más sportprogram, de annyira nem vonz már ez az egész...
Nem tudom meddig tudják még ezt így eladni, jó pár éve nincs már túl sok értelme.Részemről a pozitívum annyi, hogy jön az alapszakasz utolsó harmada, egy fokkal talán élesebb meccsek várhatóak.
-
szebe
addikt
Egész jó videó Bazskától, fókuszban a liga védekezése. [link]
-
szebe
addikt
Belenéztem VBV miatt pár G League (South Bay Lakers) összefoglalóba, én nem akarom elhinni, hogy az a liga "komoly".
Értem persze, szem előtt vannak, de ennél biztosan színvonalasabbak a top európai ligák.
-
szebe
addikt
Lehet egy kicsit korai még, és túl "hot take", de Clippers big4-ból vajon ki fog először cserét kérni?
-
szebe
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Az NBA-s témáit azért bírom, mert azon látszik hogy szereti, és érdekli.
Közben meg vannak rettentő mellényúlásai, olyan témákkal, amiken érezhető, hogy nem övé, de mivel gondolom jó pénz volt benne, ezért elvállalta. Meg azért kosárlabda, az valamennyire portfólióba is vág (válogatott, Rátgéber, Falco) -
szebe
addikt
válasz
perempe
üzenetére
Szerintem nem is nagyon fog.
Nekem az a kérdés, hogy egy G-Ligás szerződésnek mekkora a realitása. Illetve ha az nem jön össze, akkor lesz-e helye európában, ahol már nagyban tart a szezon?
Legrosszabb esetben valamelyik hazai klub talál neki helyet (meg költségvetést), főleg hogy idén még él az u23 szabály, és ő ebbe beleesik.
-
szebe
addikt
- Bucks: Damian Lillard
- Blazers: Jrue Holiday, Deandre Ayton, Toumani Camara, 2029 first-round Bucks pick and Bucks pick swap
- Suns: Jusuf Nurkic, Nassir Little, Keon Johnson, Grayson Allen -
szebe
addikt
Ezt jobban akarták a németek, megérdemlik, grat nekik. Néha érthetetlenül gyengék voltak a szerbek.
-
-
szebe
addikt
Valerio-Bodon közben Exhibit10 szerződéssel edzőtáborozik a Lakersnél. Szurkolok, hátha beesik legalább egy G-League szerződés. [link]
#13699 ben11
Knézy remekül tud helyezkedni, a válogatott meccseken is tökéletesen felmondta a kötelező szöveget, amiben nem kevés "politika" volt. Közben azt hiszi, hogy ért a játékhoz, mert 30 éve "profi" volt. -
szebe
addikt
Érdemes nézni egyébként a VB-t, ma már az izgalmas rész megy.
Litvánok úgy néz ki simán kizúgnak a szerbek ellen, annak ellenére, hogy az utolsó csoportmeccsükön verték USA-t. Többen azt sejtik (és engem sem lepne meg), hogy az amcsik inkább a könnyű ágat választották. A szerb-szlovén-kanadai ág helyett az olasz-német-lett vonalon mennek.
Apropó, Kanada. Egy, már szinte elvesztett meccset hoztak vissza a spanyolok elleni ki-ki meccsen, SGA és Brooks vezetésével. -
szebe
addikt
Ha már említettem a vb-t, Giannis nem lesz ott [link]
Lefordítva: nem akar megsérülni
-
-
szebe
addikt
Reeves 4 év 56 millió, Russell 2 év 37 millióért marad.
-
szebe
addikt
U19 vb közben nézhető a FIBA csatiján, Debrecen a helyszín. [link]
17:45-től pedig Magyar-Spanyol női EB elődöntő, M4
-
szebe
addikt
Ez is egy módja annak, hogy kifejezze, nem szeretne a ligában játszani. Ő tudja...
-
szebe
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Gondolni nem is, de reménykedni reménykedtem, hogy Westbrookot sikerül értékre cserélni, és Davis egészséges marad. Eddig bejött.
-
szebe
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Kérdés hogy tud-e változtatni a Lakers.
Meg ottvan AD, aki a PO-ban elég kétarcú, egy ilyen statot találtam:
AD in odd games this playoffs: 28.5 ppg, 17.75 rpg shooting 55%. Even games: 13 ppg, 10.25 rpg shooting 40%
Ha ezt a varianciát kisimítja a páratlan meccses statra, akkor nem dőlt még el semmi. -
szebe
addikt
válasz
nmate91
üzenetére
A két belgrádi meccset nem ajánlom ideggyenge embereknek, amiket a végjátékokban művelt a Real...
A madridi meccs se lesz egyszerű. Lesz már Punter a Partizánnál, a Real-ban meg Deck térde nem nézett ki jól. Hangától is ritka az ilyen meccs.
Fogadás szempontból lehet value a Partizánon, bár még nem látom az oddsokat -
szebe
addikt
-
szebe
addikt
Real - Partizán Euroliga negyeddöntő 2. meccs végén ment a matek, miután a Realnak nem állt túl fényesen a szénája, 2 hazai után 0-2-re álltak volna: [link]
A WWE-ben is megirigylendő mozdulatsor elszenvedője ismerős lehet, Dante Exum.Nem lennék madridi játékos, akinek most pályára kéne lépnie Belgrádban. Ha egyáltalán lesz meccs.
-
szebe
addikt
Nem akarok a földön fekvőbe belerúgni még egyet, de annyit olvastam az utóbbi napokban, hogy végre megtalálták Westbrook helyét, meg kezdőként érzi a bizalmat, hogy az 5. meccsen 3/18-at vállalt mezőnyből...
De valszeg nem ezen ment el, hiszen se PG se Kawhi.
A Lakersnek se fáklyásmenet az utóbbi pár év, de amit a város másik csapata művel, az még ezt is alulmúlja szerintem. -
szebe
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Ha jól tudom, akkor a támadó a leérkezésig "védett". Itt nem csak aláállás, hanem konkrétan kontakt van a levegőben.
Nem a legjobb kameraszög, de szerintem Curry rúgása még akár a kontakt következménye is lehet.Green esetére nyilván nem magyarázat, de Sabonis rendesen belecsimpaszkodik a lábába. Ha úgy vesszük jól csinálta, mert eldurrant Green agya, de azért az ilyeneket utólagosan lehetne "díjazni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(a wiki magyar oldala pl teljesen más átírással dolgozik