Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catamenia
csendes tag
Lehet versenyezni a 100-dik hozzászólás helyéért ebben a topicban!

A GYŐZTES jutalma egy virtuális hátbaveregetés

-
godzilla
csendes tag
A Spurs már megint közönséget szórakoztatott. 2-szeres hosszabítás a Golden State-el és a végén 136-134. Nem gondoltam volna,hogy Duncan nélkül ennyi pontot dobnak. A Detroit meg a Miamit is megverte, megint kell velük számolni. Szegény Orlando a rájátszásról is lemaradt és még Grant Hill is újfent megsérült.

-
nUGGETs
-
Catamenia
csendes tag
Én jobban szeretném, ha Kobe nyerné...

De mivel erre nyakorlatilag 0 esély van, Nash mesternek szorítok...nehommá' O'neal nyerje...
-
maddog
tag
csak azert irok hogy nehogy mar azt higyjetek hogy nincs pistons drukker
(es nem a tavalyi dontovel lettem az)
west is evil
go east -
Gleatcher
aktív tag
Viszont az is ott volt asszem, h h Nash kapja, akkor egy újabb legenda készül, mert irányító ritkán kap MVP-t...
Más kérdés h tényleg megérdemli. A Nash, Stoudamire, Marion trió tényleg ütős kis társaság, de egy Shaq és Wade páros sem akármi. Alig várom már a playoff-ot... -
godzilla
csendes tag
Én is neki adnám, mert ha jól emlékszem irányító mostanában nem nagyon kapott MVP-t. Pedig hát mégis csak ő a játékmester

-
godzilla
csendes tag
Hogy ne haljon meg a topikod, feltenném a kérdést, hogy szerintetek ki lesz az MVP? Az nba.com-on azt írták, hogy Shaq és Nash a legesélyesebbek. Egyébként meg végre-valahára a Surs játszott egy jó meccset. 125-124 a Clippers-el 2 hosszabítás után!
Go Spurs! -
Catamenia
csendes tag
meghalt a topicom...

-
Catamenia
csendes tag
Ha lehet ezt még fohozni, hogy mekkora bajban vannak a Lakers kosarasai, akkor Kobe remekül dolgozik. Ma hajnalban ugyanis a Memphis elleni meccsen a lába zúzódást szenvedett. 14 percet játszott. ez idő alatt 9 pontra volt képes. A félidő vége előtt 3:52-vel elhagyta a pályát. Így már tényleg semmi esélye se maradt a LAL-nak, sima 20 pontos győzelmet arattak a Grizzlik.

Bye Bye PlayOff!!!
-
Thrillseeker
csendes tag
A Denver jelenlegi formáját tekintve oly' mindegy, hogy utazik vagy sem.

-
Catamenia
csendes tag
egy kis jelmagyarázat, ha vmi nem lenne világos

PACIFIC W L PCT GB Conf Div Home Road L 10 Streak
L.A. Lakers 33 38 0.465 21.0 20-21 6-5 22-15 11-23 1-9 Lost 1 -
LLKobe
veterán
Mondjatok má' valamit, hogy állnak az idén Kobe-ék?
Ugyhallom a playofftól nagyon messze vannak. -
Kain
senior tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Thx!
Catamenia neked is!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Catamenia
csendes tag
válasz
radirpetya
üzenetére
hája, vanezígy...

-
Kain
senior tag
Idén még nem is néztem alapsz. mecsset,pedig nagyon jó lenne.
Ellenben DC-ről lezsedtem az All-Star Weekend-et,mindenestül,az kárpótólt mindenért,odáig voltam érte.
Nekem sincs kedvenc csapatom,de sok kedvelt játékos van,szinte minden poston van kedvenc.
Meccseket torrenten merről lehetne szedni? -
Catamenia
csendes tag
Holnap Lal-Min meccs. A Lakersnek úgy kell ez a győzelem, mint egy falat kenyér. 5 meccsel vannak lemaradva a Denvertől és még 11 meccsük lesz, szal nem reménytelen a P.off...legalábbis annyira nem. Én még bízok benne, hogy becsusszannak.

-
godzilla
csendes tag
Szerintem David Robinson volt az egyik legnagyobb kosaras. Mondhat bárki bármit, fantasztikus volt. Kár hogy csak öreg korára nyert bajnokságokat.

-
radirpetya
tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Jordan mellet Bird volt az Isten abban a korszakban. Meg az egész első dream team

-
mahatma
aktív tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Ők valóban ikonok....talán az új nemzedék is lesz ilyen legendás
-
mahatma
aktív tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Kicsit változott a kosárlabda Jabbarék óta

Lewis és Allen jól keni a Szuperszónikusoknál..... -
Jam-Master J
aktív tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Én is Lakerses voltam, Abdul-Jabbar rulez.
Egyébként Seattle-es vagyok jelenleg, Rashard Lewis, Ray Allen... -
mahatma
aktív tag
válasz
radirpetya
üzenetére
szerintem a pókerral semmi baj nincs, nagyon érdekes tud lenni, én speciel szeretem, ettől függetlenül azért lehetne egy kis NBA
-
Catamenia
csendes tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Hát igen, nézőpont kérdése...én örülök neki, mert rájuk fért már, mint ahogy írtam is

Azért ezen nem fogunk összeveszni
-
Catamenia
csendes tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
az idei szenzonban nincs...

-
Catamenia
csendes tag
Végre!! 8 mérközésból álló vereségsorozatnak annyi!!

Hát nem ügyesek a Lakers-es fiúk??

Kobe 38 perc alatt 32 pont! Bravó. bár a 4 TO még befigyel. Odom nem játszott, ez plusz dícséret.Az ellenféltől Marbury 45 pontott hintett... -
gyufa
tag
Hajrá Lakers! Nyomja a Sport1?
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Viszont van egy méteres súlypontemelkedésük és utána valamire le is kell érkezni... A védekezés is a térdeket késziti ki, tehát nem csodálom...
Egy kis edzéssel meg lehet azt is szoktatni és utána már nem nagy gond, akkor van a baj, ha megsérülnek a térdszalagok, utána már semmi sem a régi... -
godzilla
csendes tag
Biztos függ a poszttól is, meg hogy hány évet járt egyetemre. Ettől függetlenül ez akkor is olyan dolog,amire oda kéne figyelni. Bár ők tudják, és meg is fizetik őket ezért rendesen.

-
godzilla
csendes tag
35 éves korukra szerintem már lépni se bírnak, ez a nagy baja a sokmeccses bajnokságnak. Egyszerűen leamortizálják őket.

-
Gleatcher
aktív tag
Valahogy én is így érzem, amíg a Cavs-ban jáccik...
Igazoljon el egy két sztár mellé és jelentős fejlődést fog mutatni a csapat mutatója...
Ebből kifolyólag én nem szeretek csapatnak szurkolni, viszont vannak kedvenc játékosaim.
Kis előítéleteim is vannak, mert az atletikus ballereket szeretem, nem a nagy centereket, de Shaq emberi oldala megfogott... -
godzilla
csendes tag
Szerintem LeBron lesz olyan látványos mint Jordan, csak bajnokságokat nem fog nyerni

-
Gleatcher
aktív tag
válasz
birka1337
üzenetére
Easy answer:
Jelenleg a New Jersey nets gárdáját erősíti és Kidd mellett is javultak a mutatói...
Nem volt rossz a alley-s zsákj az idei all-staron...
A többieknek pedig:
És teljesen elfeledkezünk a legjobbról? Michal Jordan is létezik és ő azért nem volt semmi.
Igan, már ugye nem aktív, de sztem a ligából kevesen képesek hasonló teljesítményre...
Izgatottan várom mi lesz a kis LeBron-ból... Eddig meggyőzött
Az olyanok mint Duncan, Webber, mehetnek ugrabugrálni, ideje látványos kosárlabdát játszani... -
godzilla
csendes tag
átment a New Jersey Nets-be, és ott most pár ponttal jobb az átlaga

-
birka1337
tag
Tudtok valamit Vince Carterről?? Kedven jatekosom volt, azóta abbahagytam a kosárlabdát és nem követtem hogy mi történik odaát
. Volt egy cikk hogy elment a Raptorsból de vajon most hol játszik? -
Thrillseeker
csendes tag
A fórum-motor (Invision) nem jön be, vagy valami más miatt ''bonyolult''?
-
Catamenia
csendes tag
én is szoktam ott fórumozni, de csak mint olvasó

az a fórum nekem túl bonyolult és azért nem is írok oda.
-
Thrillseeker
csendes tag
Igen én az nba1.hu-s szerk vagyok

És Te ki vagy?
[Szerkesztve] -
Catamenia
csendes tag
válasz
Thrillseeker
üzenetére
Thrillseeker, te az nba1.hu-s egyén vagy?

-
Catamenia
csendes tag
Ha minden igaz: Kevin Garnett leigazol a Lakersbe és T.wolves edzője is oda tart...
brutális csapat lehetne a Bryant,Odom,Garnett trió.
De ez sztem csak kamu

-
Thrillseeker
csendes tag
Akit érdekelnek NBA-mérkőzések DVD-n: http://heatfootage.uw.hu/bball.txt
(na és persze az oldalon található videókat le lehet tölteni
) -
godzilla
csendes tag
tényleg magassági előnyben lenne dobóhátvéd poszton, de azért ahhoz már télleg kicsit lassú. Nem tudom mit csinálna Iversonnal vagy Bryanttal. Egyébként is ritkán látni 203 centis dobóhátvédet. Phoenixben talán úgy lehetne, hogy Stoudamire a center, Marion a magas bedobó, és Hill az alacsony bedobó, bár így magassági hátrányban lennének nyugaton

-
godzilla
csendes tag
Phoenix szerintem nem venné meg, mert van a posztjára egy Shawn Marion, aki pár év múlva megközelítheti játékban, de a Miamiba nyugodtan beférne

-
Catamenia
csendes tag
Grant mester tényleg a legnagyobbak közt foglal helyet, ez nem is lehet kétséges. Viszont az is igaz, hogy ő se lesz már fiatalabb...számítani lehet sajnos további hosszabb távú kiesésre.
Mondjuk Grantet is szívesen látnám a Lakersben
-
godzilla
csendes tag
Tényleg megédemelne egy aranygyűrűt, de ilyen csapattal nehéz lesz

-
mahatma
aktív tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Nem véletlenül járt a Duke egyetemre.....amúgy egy jó csapatban és egészségesen már többszörös bajnok lenne....de szerintem nem lesz egyszeres se

-
mahatma
aktív tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Grant Hill a legjobb!! csak a fránya boka miatt már nem lesz soha olyan, amilyen lehetett volna....egyetemi évei óta figyelem minden meccsét
-
radirpetya
tag
Azt kell, hogy mondjam: go Kings és Mavs és az örök kedvenc a New York csak aqzzal meg az a baj, hogy ott az a labdatemető Marbury. És hál Istennek, hogy a Grant Hill visszatért Ő a LEGJOBB.
Amúgy nem értem mi bajotok a Sport1-2-vel. Van rajta Póker Korda Gyurival
-
godzilla
csendes tag
már én is kerestem oldalt, ahol vannak meccsek, de úgy látszik lusták az emberek ilyet feltenni. Azért van egy érdekes videó. Innen le lehet tölteni a Ron Artest-bunyót, aminek NBA-szinten igen súlyos következményei lettek.
http://www.messedup.net/ron-artest-nba-fight/brawl-ron-artest-fight-video.html -
mahatma
aktív tag
válasz
musclemuseum
üzenetére
Hát én nem lennék lusta bedugni a kábelt csak hogy nézhessem.....nem értem a sport1-et, rühes focin kívül semmi nincs, leszámítvan azt az egy-két embert érdeklő sportokat
-
Catamenia
csendes tag
válasz
musclemuseum
üzenetére
én is vártam...és csak vártam és vártam

mivel a tengerentúli sportok közül az nba a legdrágább valószínű, hogy ezért nem adtak/adnak meccset. pedig a nézettséggel nem hiszem hogy baj volt...
na mindegy...
kérdés: ismertek olyan honlapot, ahonnan lehet nba meccseket tölteni??? -
I_Am
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
ááá hagyjuk, nem rosszból írtam amit írtam.
-
musclemuseum
aktív tag
Vártam, hogy a Sport1-en adnak valamit, de hiába...
A DSF-et meg mindig elfelejtem nézni, meg amúgy is be kell dugdosnom a parabola kábeleit, az meg vagy 5-10 perc...
Amúgy meg szivesebben játszok, mint nézem. -
Catamenia
csendes tag
ez most leszúrás I_AM?
semmi rosszat nem csináltunk. -
godzilla
csendes tag
Biztos többet keresne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Lakers helyébe inkább ezt a Dwayne Wade gyereket venném meg, vagy a Carmelo Anthonyt. Ezekből lehetne olyan igazán nagy sztárokat csinálni. -
I_Am
veterán
Srácok azért ne felejtsétek el, hogy egy fórum nem egyenlő a chat-el. Előre is köszi. (MOD gombot lehet használni és kiemelve akár több embernek is lehet egy postban válaszolni)
-
godzilla
csendes tag
A Spursnél Parker is valami hasonló, de őt mégse szokták kritizálni

-
godzilla
csendes tag
Élmény lesz nézni szerintem a Webber-Iverson párost, ha majd egyszer megértik egymást, de ettől függetlenül a San Antonio jobb csapat.

-
Catamenia
csendes tag
Teljes mértékben igazad van, Kobe egymagában nem tud csodát tenni...más kérdés, hogy képes lehetne rá. Odom nyújthatna jobb teljesítményt is. Kobe sztem annyiban ludas a dologban, hogy önző...és sok a TO-sze is
.
Meg egy állandó, jól felkészült edző sem ártana -
godzilla
csendes tag
Én azt mondom hogy San Antonio-Philadelphia lesz. Legalább is remélem. Ha egyszer beindul a Webber-Iverson páros...
Hajrá Spurs

-
Catamenia
csendes tag
töröljék ki a döntővel...Lakers nem lesz ott, nézni se fogom ezért

[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
lesz idén NBA a Sport1 tv-n?
-
mahatma
aktív tag
Spurs 36%-os dobó%-kal is 70 ponton tartotta a Rakétákat....Duncan nélkül....LOOOL
-
Catamenia
csendes tag
Sajnos a Lakers ma is kikapott, zsinórban nyolcadszor

Kobe hiába hintett 34 pontot a Phillynek, ez sem volt elég. A rájátszás eddig is kétséges volt, de most már tényleg elérhetetlen a nyolcadik hely is. -
Catamenia
csendes tag
Először is: Lest's go Lakers!!!

Másodszor üzenem azoknak, akik nem tudnak angolul: a lets go kifejezés buzdítást is jelent, jelen esetben ''hajrá'' a jelentése.
NBA fanok írjanak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Crimson Desert
- Elektronikus zene topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Lehet újra elkezdem nézni!