- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Clarkson elég komolyan fejlődik, lehet lesz minőségi SG Kobe után is a LAkersben.
-
perempe
veterán
[link]
Porzingis is bemutatkozott* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Embiid újabb műtét, szerintem ennyi is volt a srác.
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4892 üzenetére
A LAkers sokkal jobb helyzetben van, mint a Dallas, mert ott van két Lottery pick és jövőre lesz rengeteg cap space. Ha beválik a Russel gyerek - este végre láthatjuk játszani - akkor ott lesz a fiatal alap, Williams teljesen jó kiegészítő, Kobe szerintem megpróbál visszajönni és nem lennék meglepve, ha nagyon kevésért jönne vissza. Szerintem a Dallas most hatalmas gondban van.
-
perempe
veterán
Bron aláírt 2 évet, Clevelandben marad. a második év player option.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
vallas
őstag
Hát ezt rendesen beszoptuk, hogy finoman fogalmazzak...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
Reggie Jackson 80/5
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4875 üzenetére
Ha a Russel gyerek van egy Irwing szintű (nagyon remélem )és a tavaly draftolt Randle srác felépül és hoz egy közepes szintet, akkor nem lesz ez annyira gáz. Gyakorlatilag fel tudunk állni, egy Russel, Kobe, SwaggyP, Bass/Randle (vagy Boozer, ha marad), Hibbert kezdővel, a padon ott lesz Williams, valamelyik PF, tavaly volt 1-2 elég ígéretes fiatal srác is. Szerintem ha a nagyobb csapatoknál bejön 1-2 sérülés, akkor a 8. hely meglehet. Gondoljunk csak bele, ha Durant megint megsérül, netán Davis, vagy Griffin/CP3, akkor ezek a csapatok eléggé elveszettek.
A Spurs pedig még fog igazolni veteránokat, tehát nem lesznek bajban. Veterán minimumért lehet igazolni és szerintem mennek is oda kiegészítők még.
-
Melack
veterán
válasz perempe #4875 üzenetére
Hát, a Lakers idei nyara gyakorlatilag szódával elmegy, de mással nem. A legjobb 8-ba tuti nem fognak bekerülni, vagy csak hatalmas mákkal.
Viszont a Spursnek fel kell kötnie a gatyát, a fél cserepad elment, cserébe van 1 db Aldridge-ük. Ok, hogy Pop tudja hogy kell a semmiből játékost csinálni, de vmit lépniük kell.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
perempe
veterán
a Lakers szerzeményei:
Roy Hibbert
Lou Williams
Brandon Bass* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
-
vallas
őstag
LMA Spurs....
A Dallas vs Spurs rivalizálás folytatódik.....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
perempe
veterán
-
diegho
nagyúr
Csak én érzem úgy, hogy idén a Kings playoff csapat lesz? Megvan az egyik legkreatívabb irányító, a liga legjobb centere, van egy jó, robbanékony 3-as és sok olyan, akik kintről is jól dobnak. Szerintem minden adott, hogy a Kings playoff csapat legyen.
-
diegho
nagyúr
Jordan 4 év 80+ Dallas - a Clippers-t el kellett hagyni, ez egyértelmű, de a Dallas kb 3 éven belül lehet tényező, ami mondjuk neki bőven belefér, hiszen elég fiatal.
-
diegho
nagyúr
Rondo - 1 év 10M Kings - szerintem ez perfekt igazolás, kiderül mire képes még Rondo.
-
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4850 üzenetére
Jelenleg csak fiatalok és Kobe+Swaggy P. vannak. Azt nem értem, hogy az utóbbi 3 évben a LAkers miért nem tradelt egy normális SF-re. Évek óta csak olyan csapatok nyernek döntőt, ahol a SF poszton erős játékos van. Heat3x, Spurs, Warriors. A legfontosabb pozíció lett, de nekünk Artest hanyatlása óta nincs még egyetlen kimondott 3-asunk sem. Érthetetlen. Mellesleg fogalmam sincs kikből fog állni a kertünk, de úgy érzem kapkodás lesz a végén.
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4848 üzenetére
Ezt honnan? Az első meeting nem volt valami fényes, most jön a második, de már a Heat is a kalapban. Én imádnám LMA-t a LAkersben látni a fiatal srácokkal, talán Randle-t is gatyába rázná és lenne végre egy igazi sztár játékos a keretben, aki Kobe-tól függetlenül is képes extrát nyújtani bármikor.
-
diegho
nagyúr
A Knicks és a LAkers eléggé szívott és én nem bánom, pedig LAkers drukker vagyok. Takarodjon is el Jim Buss, ideje lenne egy gyökeres váltásnak, szeretném azt látni, amit a Spurs-nél, okos draftolás és sztárcsinálás, azt se bánom, ha 10 évig nem nyerünk semmit.
-
diegho
nagyúr
Ellis 4 év 44M Pacers-be, az mekkora Steal eddig ez a legjobb igazolás, le a kalappal Bird előtt, hogy ezt összehozta.
Monroe - Bucks? Jövőre fear the deer?
-
diegho
nagyúr
Love 5 év 110M-ért marad a Cavs-ben ez szerintem egy nagyon kockázatos döntés volt.
-
diegho
nagyúr
Beindult a biznisz rendesen. Állítólag LMA-nak nem tetszett a LAkers ajánlata sajnos, esélyes, hogy a Spurs-ben folytatja, ahonnan gyorsan tradeltek egyet - Splitter távozott - hogy legyen cap space maximum offert adni. Nem szaroznak.
A Nets megújította Lopez és Young szerződését 3 év 60M (túl sok) és 4 év 50M (kb reális).
Az eddigi legnagyobb igazolás pedig a Toronto megszerezte Caroll-t 4 év 60M-el a Hawks-tól. Alakul a csapat!
-
diegho
nagyúr
Dragic 5 év 90 milla. Szerintem nem ér ennyit, nem jobb játékos, mint Lowry, aki 4 év 60M-el szerintem pont jól van árazva.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Davis rájátszásbeli bemutatkozása minden idők egyik legjobbja volt. [link]
sok a 145/5, de az új cap mellett nem lesz olyan feltűnően nagy pénz.LaMarcus tényleg jó, Monroe pedig fejlődhet; több játékos is sérülésekkel bajlódhat a listán, ezért nem kifizetődők.
én 1-2 hetet kivárok, és utána olvasom majd, hogy ki hová ment.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Apa kezdődik.
Davis 5 év 145 milliós szerződést kapott! Teljesen megérdemli, szerintem a következő évek legnagyobb játékosa lesz belőle. Remélem kap majd maga mellé még 2 all star játékost és láthatjuk menetelni őket a playoffban.
Leonard ~90 milliós szerződést kaphat a Spurs-től.
Ellis-t nagyon akarják a Pacers-nél és mennyire igazuk van, a két nagy menetelésnél is mindig a pontszerzés volt a gond, Ellis megoldaná ezt a problémát.
A LAkers az összes elérhető PF/C-el leül, Love, Monroe, Jordan, Lopez, Chandler és persze Aldridge is a listán. Nagyon örülnék, ha Aldridge, vagy Monroe jönne.
Rondo-t nagyon akarja a Kings, ami akár be is jöhet nekik.
-
perempe
veterán
mitől olyan jó DeAndre, hogy pl. ő is max legyen?
akkor már az új kedvencem, Hassan.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Hamarosan kezdődik az őrület. Szerintem a Portland elveszíti Aldridge-t és lehet Matthews-t is. Wade szerintem maradni fog, James is, Gasol is.
-
-
perempe
veterán
Carmelo nem örül Porzingisnek. következő cikk szerint alig várja, hogy láthassa.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Vélemények a draftról?
A LAkers szerintem nagyon jól választott, kérdés mit akarnak vele. Csere Cousins-ra, vagy irány a kezdő? Ha megtartják kell igazolni legalább egy all star-t, hogy esélyük legyen a playoffra, ha cserélik, akkor egy esetleges Rondo szerződtetéssel máris komoly erőt képviselhetnek. Az első lépés úgy érzem jól sikerült, remélem a következőt sem cseszik el.
-
perempe
veterán
[link]
az idei draft is erős* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
válasz perempe #4809 üzenetére
A gsw inkább bogut helyett szerezzen valakit. A curry Thompson iggy lee négyes elég erős. A padon ott van livingston barnes speights. Wiggins elcserélése talán az utóbbi években látott legnagyobb hiba volt. Szerintem jobb alapja van, mint love-nak és jobb poszton játszik. Én a Lakers lépéseire vagyok kíváncsi elsősorban, no meg a thunderre és a knicksre.
-
perempe
veterán
megtarthatja-e a GS Greent? David Lee viszont pótolhatatlan szerintem.
a Cavs megtarthatja-e a szabadügynököket? [link] Wigginst hiba volt elcserélni LeBron kedvéért!
-
A nagydöntő MVP-t tizenegy szakértő választotta. Hét szavazatot kapott Iguodala, négyet James. Curry nem kapott szavazatot.
LBJ:"Kezdem azt hinni, jobb nem bejutni a rájátszásba, mint kikapni a döntőben"
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #4804 üzenetére
Olvasd el amit írtam és értelmezd azt a részt ahol azt írom hogy csak akkor nyernek, ha iggy sokat játszik. Amúgy ez nagyon nem volt sima.
-
-
diegho
nagyúr
4-2ahogy mondtam, iggy a király, ezt is mondtam. Majd ha hazaértem a kórházból megnézem a meccseket.
-
Egyébként milyen érdekes a sors.....
Mikor LeBron bejelentette, hogy clavelandben folytatja, azonnal hozzá is tette (lehűtendő az elvakultakat) hogy az első évben képtelenség lesz a bajnoki cím. Nos így is lett de ha a döntőt végignyomja egy egészséges Irving akkor gyanítom behúzzák......
LeBronnak lett igaza de ehhez kellet egy sérült térd....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest