Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cappa72: Új családtag: Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xbox kontroller maraton
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Nem tudom ki jár jobban.
Dallas helyében elengedném ezt a szezont.
Vagy világosan azt mondanám, hogy a fiatalokat játszatom a rájátszásban.
Kezdő ötöst load managelném, hogy jövőre pihenten fussanak neki a szezonnak. Szurkolók úgyse tudnak már ennél jobban berágniTeljes kizsigereléssel is az a max, hogy PI és talán első kör.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Dallasnak mi lenne a jó a szezon hátralevő részében?
Utolsó play-in helyen állnak, szerintem továbbmennének play-inből.
Akarja a Suns eléggé azt a 10. helyet?
Spurs szerintem feladta.Irving off idénre.
AD bizonytalan, szerintem még legalább 2-3 hét.
Tankolni már nem tudnak elmenni? Az az utolsó 2 hely ugye? -
attiati
veterán
Tartalékos Lakers majdnem elcsípte a Denvert.
Alacsony színvonalú meccs volt, nagy hajtással.
Westbrook 4-5 rontott dobás után lazán beleáll a hatodikba is. -
attiati
veterán
Pont már napja írtam a listát. Fel lehet rá vésni Irvinget is.
GM durva érzelmi hullámba küldte a szurkolókat és a csapatot. Szívtelenül nem tud működni a társaság.borges7: top 5 játékosból 4 sérült volt. Ez azért nem mondható el sok csapatról.
Az most mindegy, hogy a franchise játékost elcserélték, mert helyette hoztak másikat és ő is lesérült Szóval AD-t behelyettesíthetnéd Lukával a sérült listán. Ugyanaz.
Így most már a top 5 sérült.Lassan nincs, akit pályára küldjenek.
-
attiati
veterán
Dallas sérült listája:
Washington
AD
Caleb Martin
Gafford
Lively -
attiati
veterán
Azt szokták mondani, hogy a büntető dobás a játékos mentális állapotát tükrözi.
Doncicnak sikerült 2x is elrontani mindkettőt. Mondjuk a szellemi rész teljesen érthető.De fizikálisan sincs a toppon, sétálgat.
Ebből kifolyólag már a hiszti is megy. Legalább ötször mutogatott, hogy challenget kér.Remélem elkezdenek dolgozni a kondiján és akkor helyre fog ugrani minden.
Szét edzi magát az 1 hetes szünetben
Nagyon gáz, hogy a csapat egyik legfiatalabb játékosa és a legkevésbé fitt. -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
nmate91 #15272 üzenetére
Így belegondolva egy Dallas 2-t kéne összerakni?
Egy felturbózott Doncic-al?Ettől most messze van a Lakers. Sok pozihoz hozzá kell nyúlni. Reaves + Kleber beáll triplázni. Hutchimura szintén + betör.
Mégiscsak jól volt összepakolva a Dallas, csak Doncic-tól kellett volna még több extra.
Dallasban nem lesz szükség ekkora átalakításra. Vannak Doncic helyett karmesterek. Lehet, hogy rövidtávon a Dallas járt jobban.
-
attiati
veterán
válasz
nmate91 #15267 üzenetére
Ki fogja a hármasokat dobni?
Doncic mellé létszükséglet. Több is.Ki lesz mellé az a mozgékony magasember, aki az alleyoop-okat behúzza? James? (Hatchimura?)
Ez még akár működhet is, ha James elfogadja ezt a szerepet.
Létszükséglet a könnyű és biztos kosarak miatt, ami után visszaérnek védekezni.
Vagy Doncicból egy vékony, mozgékony játékost csinálnak. -
attiati
veterán
válasz
borges7 #15252 üzenetére
Jaja, Kiddről is akartam testbeszéd képet hozni.
Száj összeszorítás annyit tesz, hogy "én aztán meg nem szólalok. Inkább nem mondom"Olyan sokat beszéltünk az évek során az egész Doncic problémahalmazról... és most itt a megoldási lehetőség.
Kiderül, hogy örömzenész, vagy profi.A védekezése is szóba került az interjún.
-
attiati
veterán
válasz
borges7 #15234 üzenetére
Én elhiszem, hogy Doncic nem tudott róla és nem is akart menni. Nosztalgikusan beszél a Dallasról és kötelességtudatból beszél a Lakersről (történelem legnagyobb klubja, bla bla)
Pelinka egy csomószor vakarja az arcát Doncic irányából, idegesen.
Látszik rajtuk, hogy tök más energiaszinten vannak. Pelinka hatalmas dealt kötött, már pörgetné is Doncicot. Az meg alig tér észhez egyelőre.Doncic próbál viccelődni, amikor kérdezik, hogy milyen volt JJR-el egy csapatban játszani.
Azt mondja, hogy "first of all, he couldnt move at all"
Pelinka itt homlokráncolósan néz rá. Pedig kénytelen lesz megszokni Doncic laza stílusát. Máskülönben nem fogja jól érezni magát Doncic.Érdekes lesz látni, hogy a Lakers mennyivel nagyobb kényszer alatt dolgozik, mekkora gépezet..... tele érdekkel. Egyáltalán nem olyan, mint a családiasabb Dallas.
Amúgy mindkét GM egy pöcs. Üzletemberek.
Nem sok közül van a csapatszellemhez, lojalitáshoz, egységhez. -
attiati
veterán
Davis fizu sapkában is viszi a helyet? 217M
[link]
2024/25 43M ?
2025/26 54M
2026/27 58M
2027/28 62MDoncic így nézett volna ki, ha jól értem: 218M
24/25 régi fizu 43M
25/26 régi fizu 44-45M
26/27 63M
27/28 68MNem nagyon látom fizu oldalról sem, hogy ez megérte.
-
attiati
veterán
akkor most ott tartunk, hogy:
- Dallas tud valamit, amit más nem (Luka egészségügyi gond). A hozzáállásbelit nem mondanám, mert az változtatható.
- GM magánakciója (szakmailag indokolt, vagy személyes)
- Luka nem akart hosszabbítani vagy Dallas nem akart annyit adni, ezért előre menekültek
- tényleg Davist akarta a GMHa a Lakersben elkezd száguldani, akkor nagyon szar dealt kötöttek. Újra kijön az, hogy Dallasban nem tudnak fizikálisan managelni problémásabb játekosokat.
-
attiati
veterán
"Én nagyon félek tőle, hogy Doncic-csal komoly a baj."
Úgy érted, hogy maradandó sérülése van?Ilyenkor hogyan megy az orvosi átvilágítás?
Még a trade előtt átnézi Doncicot a Lakers orvosi stábja?
Vagy utólag lehet visszaküldeni Doncicot és vissza minden, ha találnak valamit a személyes átvizsgáláson?Vagy előzetesen bekérik a vizsgálati papírokat és az alapján döntenek és utólag reklamációnak helye nincs?
-
attiati
veterán
Amikor visszakérdeznek az újságírók, hogy semmi kétség nem volt a fejükben és arra jutottak, hogy ez így helyes? Erre a GM:
Let's be clear!
I'm the one making the decision.
And Jay is supportive of it.
So its me! -
attiati
veterán
Na erre gondoltam, hogy a szurkolók mit szólnak hozzá, nem a Lakers rajongókra
GM egyébként bele is mondta a kamerába, hogy a rajongók majd megszokják.
Most nézem vissza a GM+Kidd nyilatkoztatot.
Kidd sem lett bevonva az eladásba. Azt sem tudta, hogy ki jön helyette.
GM annyit mond, hogy jól ismeri Kidd-et és tudja (helyette is), hogy milyen típusú játékosat szeret.... meg sem kell beszélnie vele! WTF
Kidd közben mereven bámul maga elé -
attiati
veterán
Úgy értem, hogy bajnok csapatot nem lehet köré építeni.
Cipeli a labdát, lassú, nem védekezik, drága. PO-ra kikészül fizikailag huszonévesen.
Alapvető változásokat kell mutatnia.Tavaly szerintem nagyon jó szelet fogtak ki. 10-ből 9szer verte volna őket OKC/Mini/Denver.
Jól takarítottak előttük a másik ágon és egy erejével kikészült Minit kaptak a konf.döntőben. -
attiati
veterán
válasz
diegho #15170 üzenetére
Ezeket mondta Bazska is. Inkább az a kérdés, hogy ez volt-e az oka, hogy csak a Lakers jöhetett szóba? Csak velük lehetett csendben üzletelni.
Vagy tényleg mindenáron Davis kellett.#15168saen
"Egyelőre mindenki értetlenül nézi őket."
Aaaz biztos!
Bárkit kérhettek volna Doncicért. Alig pár játékos lett volna, aki nem mozdítható érte.#15171saen
Első körben Doncicot kéne beépíteni a csapatba. Dallas sem tudott köré csapatot építeni, (pedig mostanában jók abban).Akklimatizálódnia is kell, mert nem ő akart váltani.
Ráadásul eddig mindig ő diktált. Lakersben máshogy lesz.
A hiszti is mehet a kukába. -
attiati
veterán
válasz
perempe #15166 üzenetére
Mindkettőnél.
De egy kicsit kevesebbet, mint eddig a saját csapatában.
Ehhez az kell, hogy Doncic lefogyjon és labda nélkül is használható legyen.
Doncic hosszútávú projekt lesz a Lakersnek. Addigra kevesebb perc kell James-nek.Szurkolóknak mi a reakciója?
Na és Doncicnak?
Ilyen kaliberű tradeket nem így szokás. -
attiati
veterán
Az nem lep meg, hogy Doncic-ot elcserélték. Ő tényleg egy zsákutca a Dallasnak, mert nagy a gravitációja és ilyen hozzáállással nem tudnak rá építeni. Ahhoz meg túl drága.
De Doncic jóval többet ér ennél. Nem balhézott, nem romlott áru. Nem terjedt el róla a piacon, hogy tartós sérülése lenne.
Miért nem vontak be több ajánlatot?
Mert csak a Lakers-el tudták fű alatt megoldani a tradet?
Vagy ennyire Davist akarták?
De a posztok sem stimmelnek. Van két jó centere a Dallasnak és nem illik oda Davis.Kár lenne, ha Gaffordnak menni kéne. Lively-t szerintem nem adják.
-
attiati
veterán
Állítólag a csomagtartóban várja a chips.
Amúgy Doncic nem sérülékeny, csak formán kívüli. Illetve a forgolódós játékstílusa darálja a testet. A csávóból top3 játékost lehet csinálni diétával és edzéssel.Pont múltkor írtam itt, hogy Doncic-ot edzőterembe kéne küldeni teljes alapszakaszra. Aztán majd beszáll a PO-ban. Így bajnokesélyesek lennének. Hát ennek annyi.
De hogy ennyit érjen baszki? Egy Davis jön érte?
Dallasban legendásan nem tudnak mit kezdeni a rossz fizikumú játékosokkal.
Porzingis, Doncic. Erre idejön Davis? Akiben James tartja a lelket....Kleberért nem kár. Katasztrófa lett az utóbbi másfél évben.
diegho:
Piszok jól járt a Lakers. Tavalyelőtti sérülésekor alig ért volna valamit Davis. Erre kaptatok érte egy Doncic-ot.....Kérem Butlert a Mavsbe
-
attiati
veterán
Találós kérdés:
Lehet 5-ből 5 sikeres büntetőt dobni egy támadásban?OKC-Mavs meccsen összejött. Technikai + flag 2 + labda és abból újabb 2 büntető Amúgy ennek a Mavs-nek nincs szüksége Doncicra. Furcsa kimondani. Dinwiddie jól helyettesít és az újoncok is jók. Magabiztosan verték az OKC-t.
Korábban pedig a Lakerst úgy, hogy 3 kezdő is hiányzott (Doncic, Irving, Gafford).Vagy alapból pihentetném Doncicot az alapszakaszban, mert a PO-ra kidöglik.
Járjon inkább konditerembeKleber 11 milliós fizetése is túlzó, habár volt kulcsmomentuma a meccs végén, de 20 perc alatt 3 pont, 3 kísérletből
-
attiati
veterán
Akkor itt most az a baj, hogy Riley szép csendben szeretné vinni a dealt, hogy alacsonyan tarthassa az összeget. Butler erre kitette az eladó táblát, hogy gyertek kérők, hátha többet adtok?
Kíváncsi lennék, hogy mennyi az annyi, amire Butler azt mondta, hogy ez lowball offer.
Spurs-ben nagyon nézném.
-
attiati
veterán
válasz
nmate91 #15061 üzenetére
Hm, marha érdekes.
Pár napja volt a hír, hogy a vezetőség szeretne elhessegetni minden pletykát és találgatást. Habár nem szoktak ilyet tenni, de egyértelműen kijelentik, hogy nem cserélik el Butlert.Szívesen megnézném máshol. Ahol van mellette egy másik top játékos is.
-
attiati
veterán
Kings-el mi a csöcs van?
Nagyon rosszul állnak.
2-3 meccsel többet játszottak már, mint a többség és így vannak 12. helyen.
Azt hittem összekapják magukat, ha már tavaly pihentek a play off alatt. -
attiati
veterán
válasz
nmate91 #15040 üzenetére
Az nem működik, hogy a világ drasztikusan változik (gyorsul)... de a régi szabályokat nem mered drasztikusan módosítani.... mert akkor nem lehet összehasonlítani a statisztikákat.
Nekem főleg az nem tetszik, hogy az egész alapszakasz jelentéktelen lett.
Durva ösztönzőket (vagy retorziót) kellene bevezetni a bajnokságra nézve.
Load management, stb...Tavaly ráadásul kaptunk egy tök szar rájátszást. Alig volt ki-ki meccs vagy 7 meccses sorozat. Ennek az okát nem tudom. Lehet, hogy durván bele kellene nyúlni a meccsen belüli szabályokba.
Védekező játékost védeni a fújásnál. 3 pontost szigorítani, stb... -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Lakers-Mini meccsen egyik csapat sem érte el a 100 pontot.
Na nem a fantasztikus védekezés miatt.
Inkább Benny Hill show volt. -
attiati
veterán
Állítólag elég jól megpottyant az NBA nézettsége.
Az a mondás, hogy amcsi elnökválasztás miatt is.Ez azért nem volt csúnya.
Soha nem láttam még így, hogy haszna is lett volna ennek a mozdulatnak. -
attiati
veterán
válasz
borges7 #14941 üzenetére
Úgy érted, hogy csak a játékosok között is?
Mondjuk akkoriban más világ volt. (Forma1-ben is)
Nincs píszi, nincs leszabályozva egy csomó minden, kevesebb a következmény. Nem a píszí alapján ítélnek meg a rajongók. Egyszerűen az erősebb nyer.Egy ilyen közegben lubickol egy egoista Jordan és egy öntörvényű Rodman.
Az elnyomható szorgalmas karakterek (mint Kerr és Pippen) vágynak az irányításra és az elnyomó karakterek élnek ezzel. Ez sok helyen kiad egy kerek egészet.
Az más kérdés, hogy semelyik félnek nem tesz jót.Ránézek a könyvre.
-
attiati
veterán
válasz
borges7 #14933 üzenetére
Na mit művelt?
Talán uborkapakolást tett fel és szépítő alvást tolt?
Jó, persze semmi értelme ennek a goat-ozásnak.James meglepően szimpatikus eddig. De szerintem egy része már inkább marketing show bullshit.
Azon gondolkodom, hogy minek nézem az ilyen kőgazdag emberek kicsavart hálivúdi életét? Nincs sportértéke ennek a sorozatnak.
Sadonis jóarc, asszonya egy tipikus kitartott "focistafeleségnek" tűnik
Butler egy őrült, de eddig is tudtukTalán ő hozza a leghitelesebben a szerepét.
Na meg Tatum is. Elég kemény élete lehetett. Felesége hol van?
-
attiati
veterán
Nézem a Starting 5-ot.
Tatum luxuskocsival megy a meccsre. Hátsó ülésen kijelzők. Saját sofőrje van.
Edwards-nak a rokona pakol össze.Jordan marad a goat
Csúcstechnika és tudomány nélkül. -
attiati
veterán
Wembanyama 3asát beírták amcsikhoz
Mondjuk délután én is úgy kerestem googliban a meccs időpontját, hogy:
NBA olimpia döntő -
attiati
veterán
Pici ego harc van itt az elején.
-
attiati
veterán
van ilyen szabály, hogy ha nem a dobó játékost faultolják dobás közben, akkor jár a pont és még labdát is kap a támadó csapat?
-
attiati
veterán
Hívhatták volna a 3. meccsre is.
Szerintem az nba elveszített egy jó sorozatot azzal a 3. meccsel (rossz fújás és rossz Dallas mentalitás miatt).
Doncic fején egész 4. meccsen látszott, hogy mennyire bánja az elpuskázott lehetőséget. 20 pontos vezetésnél állt a büntetőnél és csóválta a fejét.
Gondolta magában, hogy "baszki, de hisz' ez a Boston verhető"Hiába mondják, hogy a nagy bajnokoknak előbb meg kell tanulni elbukni és abból felállni (még ha igaz is).
Valójában ez itt most egy "once ín a lifetime" lehetőség volt a Dallas kezében.
Nagyon sajnálom, hogy nem ilyen mentalitással mentek ki a pályára az elejétől fogva.Főleg így Porzingis nélkül.
-
attiati
veterán
Nem értem, hogy az alley oop működött _minden_ csapat ellen.
Bostonnal szemben egyáltalán nem. Ez elemi kérdés.
Hogyan tudták elvenni? Kidd nem reagál jól?Ha annyira jó a Boston, akkor hogyan produkáltak 20 pontos leolvadást a végén?
Onnan több bírói tévedés is volt, Boston javára.Szörnyű volt ez a 3. összecsapás.
Persze a Boston egyértelműen jobb. -
-
attiati
veterán
Alig volt alley-oop, könnyű kosár, labdalopás-gyorsindítás.
Nem működtek Irving betörései, mert kapott a nyakába 2-3 jó védőt. Ő nem ehhez van szokva.
Boston hozta magát a hármasról.Ennyire rossz meccset nem fog ki a Dallas még egyszer.
Nem is tudtam, hogy lehet nézni online tv csomagban a sport 1, 2-t.
Ráadásul az egyik szolgáltató ingyenes 7+14 napos időszakot kínál, így tök ingyen elő lehet "fizetni" a sporttv-re -
attiati
veterán
elvileg az nba legtöbbet nézett short videója lett
[link]Mármint a normál sebességű videó, de ez hangulatosabb.
-
attiati
veterán
válasz
borges7 #14615 üzenetére
Egy ennyire fiatal csapat fáradt?
Akik lelépték a Denvert?Pont a Dallas ellen fáradtak, ahol Doncic sérült és gyenge pont a védekezésben?
Plusz több sérült is volt több meccsen.Jó, lehet kihajtották magukat az alapszakaszban (feleslegesen) és a Denver is sokat kivett belőlük. Passz.
Nagyon nagy meglepetés ez a 4-1.
-
attiati
veterán
válasz
vallas #14612 üzenetére
Nem tudom mi történt a Wolfes-al...
Legjobb védő csapat nem kap 100 pontot 3 negyed alatt.
Edwards eltűnt ebben a sorozatban.Lehet, hogy a Denverrel kicsináltál egymást?
Van valami stat, hogy 4:3 utáni körben elég nagy százalékban kikap a továbbjutó.Dallas szépen behúzta a farvizen evezve. De teljesen megérdemelten.
-
attiati
veterán
Teljesen szimpatikusan viselkedik mostanában Irving.
Országos cimbik lettek Doncic-al. A tehetsége nem megkérdőjelezhető. Ki is egészítik egymást.Nekem a Boston lagymatag hozzáállása nem tetszett a múltban.
Érdekes kérdés a szimpátia.
Például annyira jó, hogy Green megmozdulásait nem kell elviselni a PO-ban. Vagy hogy nagyjából sportszerűen megy a Dallas-Wolfes párharc is. -
attiati
veterán
Dallas egy kipróbált, csapágyasra járatott, jó hangulatú csapat.
Boston mellett szól a rutin és a jobb egyéni képességek.
De a győzelem kapujában megremegnek.Ha felépül Lively, Kleber és Doncicot összedrótozzák, akkor szoros döntőre számítok és remélem, hogy a csapatszellem győz.
Hogyan dől el a hazai pálya sorsa?
-
attiati
veterán
válasz
borges7 #14582 üzenetére
Gobert ahogy integet védekezés közben !
Mintha varázsolni akarna"Can't guard me, motherfucker."
Gondolom a meccs eleji ütés miatt is pipa volt. Bár így is erős.[So he can't effing guard you?
Huh? Sorry? Who said that? ]
I was speaking Slovenian -
attiati
veterán
Egyébként miért vérzik Dondic térde állandóan?
Milyen egy sérülés az?
Egy seb már rég meggyógyult volna hetek alatt -
attiati
veterán
válasz
nmate91 #14570 üzenetére
Spoilerbe teszem az egészet. Tényleg izgalmas meccs volt. Már az elején éreztem, hogy van keresnivalónk, hogyha a 3 pontos statunk 2/18 és mégis meccsben vagyunk. Mi lenne itt, hogyha Kleber is játszott volna. Elvileg ebben a sorozatban visszajön. Gobert nagyon jó párosítás Gaffordnak. Néha ugyanannyira nem érzik a ritmust a pályán Így legalább egál. Például Zubica ellen rettentően szenvedett.
Nagyon jó volt a védekezésünk is ! Nagyon tetszik ez a párharc. Úgy tűnik a Wolfsnak semmit sem jelent a hazai pálya. Nagyon fura, hogy a Dallas rosszabb matchup Wolfsnak, mint Denver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Air 2s drón RC szett két akkuval és Variable ND szűrőkkel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Amazfit Huami Band 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest