Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Mostanában gondolkodom, hogy le kéne járnom pattogtatni a közeli pályára.
Kültérre milyen lasztit ajánlatok?
A műbőr/kompozit anyagoknak jobb a tapintása, és minőségibb. Kültérre is ajánlják őket. De nem szedi fel nagyon a koszt, és nem csúszik utána? -
attiati
veterán
nike lebron 7-eset láttam csak neten.
Pont egy nike-ot néztem intersportban, tiszta fekete, 6e volt, oda van egy 15%-os kuponom, szóval 5 lenne. Tapad az ember kezébe, nem volt gumi tapintás érzésem.
és milyen az a nike dominate?
Nike baller-ről tapasztalat? Használtan egy nike trifecta-t is néztem. Esetleg az?
-
attiati
veterán
köszi
a pontos típusa Nike Dominate BB0361?
gondolom ő ugyanaz, csak más színű? -
attiati
veterán
Nike Lebron 9 Playground labdához mit szólsz?
egyetlen véleményt találtam róla a neten és az nem teljesen pozitív
5e-ért tudnám beszerezni.
Néztem a Nike Dominate-t is, amit írtál, de világvégi webshopokból tudnám csak berendelni +1-2000 ft szállítási díjért, és kb 6e ft-ba kerülne.
Hol lehet sportboltban nike labdákból válogatni személyesen? Westend új Nike boltban?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Akartam is kérdezni, hogy mi az a lebron 23, mert sehol sem volt nyoma a neten
Korábban létezett belőle Lebron 5-ös sorozat is.
Vajon a Lebron 9 akkor a 7-esnél is jobb lehet?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Mi volt az a szabálymódosítás, ami miatt Durant átigazolhatott jó fizetésért a GSW-be?
Emeltek a fizetési sapkán?másik kérdés:
Tud valaki jó megoldást arra, hogy az index.hu-n hogyan lehetne elrejteni a sporhíreket?
Idegesítő, hogy mindig belefutok az eredménybe reggel. -
attiati
veterán
Az első két meccsen ti nem figyeltétek meg, hogy a Cavs sokszor még azt sem várta meg a támadásainál, hogy felálljanak rendesen és legyen valaki, aki leszedi a lepattanót?
Egy őrült rohanásba ment bele a cavs, de nekik ez nem fekszik. Csak akkor van (lett volna) esélyük, ha beleállnak a keményebb játékba, végigjátsszák a támadóidőt és próbálnak minél több védekező faultot kiharcolni a Warriors kulcsjátékosai ellen és szedik a támadó lepattanókat.
Ehelyett az volt, hogy támadás elején elengednek egy kinti dobást, kimarad, támadó lepattanóért még fel sem ért senki és utána lerohanja őket a GSW és kapnak egy nagyon könnyű kosarat.
És ezekből jött 4-5 ilyen és a GSW máris elhúzott állandóan 10 ponttal. Ezután a Cavs újra elkezdett grindelni és nagy nehezen felküzdötte magát, majd újra kaptak 4-5 könnyű kosarat.Röhögve körbeveri őket a GSW és még csak ki sem adnak magukból mindent.
Elég elcseszett lett a fizetési sapka rendszere, ha a 3 legjobban fizetett kosarasból 2 ugyanabban a csapatban játszhat.... Egyáltalán nem örülök a GSW idei rekordjainak, mert ez így már nem fair.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Tök más a játék képe, ha a Cavs normálisan feláll támadni és mennek a támadó lepattanóért is. Két legyet ütnek egy csapásra:
Ponterősebbek és a Warriors nem tud rajtuk átrohanni.Durva, hogy 68 pontos első félidővel is ki lehet kapni
Most sajnálhatja a Cavs igazán, hogy elbohóckodták a 3. meccs végét. A cavs sem tarthatta örökké a szar formáját és a warriros sem a jó formát, de a 3-0ról fordítás erősnek tűnik.
-
attiati
veterán
Ha jól értem, akkor csak az éveken át tartó tudatos és módszeres jó draftnak köszönheti a warriors, hogy összejött egy ilyen csapat?
De valahogy ezeket a játékosokat is meg kell tudni tartani. Akkor hogy a fenében lehet, hogy a warriors kezdő ötöse kevesebbet keres, mint a cavsé? Ezek a játékosok mindannyian alul vannak fizetve? Ezek a játékosok a fizetést alárendelik a csapategységnek?
Ha jól értem, akkor az nba segít megtartani a drafton szerzett játékosokat úgy, hogy az ő fizetésüknél egy emelt szorzót használnak a fizetési sapkában? Mégsem keresnek sokat.
GSW sajnos abban zseniális, hogy tényleg alázatos az összes játékos. Nem tudok mondani egyetlen kiemelkedő vezéralakot sem abban a csapatban, mégsem egy elveszett, vezértelen csapat.
Kiemelkedő egyéni teljesítmények vannak, mégis csapatként működik a gépezet.
Ezt semmi pénzzel vagy vezéralakkal vagy sztár játékossal nem lehet pótolni (hirtelen).
Csak tudatos csapat építéssel lehet megverni őket.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
A drafton 4-5 evre jatekjogot szereznek?
Egyebkent nba-ben nincs kivasarlas, mint a fociban? Itt mindig csak szerzodes vegen tavoznak szabad ugynokkent?
Egyebkent nem a gsw-tol sajnalom a gyozelmet, mert abszolut megerdemeltek. De lattunk mar fociban, forma 1-ben ilyen dominanciat es nem vezet semmi jora.
Abnormalis, hogy annyival jobb egy csapat, hogy majdnem sopri a teljes rajatszast. Vagy elotte evben dominaljak az alapszakaszt.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
a szünetekben elhangzó számok címét nem lehet megnézni valahol?
-
attiati
veterán
válasz mefistofeles #6684 üzenetére
nincs valami olyan szabály, hogy az NBA több "nyugdíjat" fizet a több bajnoki gyűrűért?
Valahogy motiválni kellene ezeket a "pályafutásuk végéhez közeledő" játékosokat, hogy a játékot válasszák a pénz helyett.
Persze akkor meg megint szupercsapatok létrejöttét kockáztatja az NBA, mert anyagilag is megérné a játékosoknak, hogy dreamteambe szerződjnek kevesebb pénzért. De valami arany középutat lehetne találni.
GSW-vel mi történt, hogy 2-3 oda? Ennyire erős a Houston? csak most kapcsolódtam be
-
attiati
veterán
válasz Bad Pritt #6689 üzenetére
A masik oldal is erdekes lesz.
Gsw -20rol hogyan allt fel +20ra, azt nem tudom
Houston 1. felidoben 61 pont, masodikban 25 a teljes felido alatt !! :S
Ha csak annyi feladatot kapnak az edzotol a felidoben, hogy dobjatok 40 pontot, fuggetlenul a gyozelemtol, akkor lazán megcsinaljak. De fejben ledarálta oket, amikor a gsw kezdett felallni.Most mar szeretnem latni azt a cavs gsw dontot ujra!
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz Triathlete #6718 üzenetére
Bárhogy is van én nagyon unom a GSW nyomasztó fölényét. Ez a csapat túl sok az NBA-nek.
-
attiati
veterán
válasz spiky03 #6723 üzenetére
Minden csapat úgy érvényesül, ahogy tud. Kintről, festékből, palánk alól, mindegy.
Nekem az a bajom, hogy létrejött egy all star csapat (az mindegy, hogy jó menedzsmenttel vagy játékospolitikával, vagy a játékosok mondtak le a fizuról). És az is mindegy, hogy megérdemlik, vagy sem, mert nem is kérdés, hogy megérdemlik.
Egyszerűen fejben feladja az összes ellenfelük, mert van legalább 3 top játékosuk, aki bármikor dobhat 30+ pontot. A végén Durant hármasánál látszott, hogy semmi esélye a Cavs-nek. Megalázó volt az a hármas.
Úgy, hogy a Cavs önmagához képest kiegyensúlyoztott teljesítményt hozott, nem LJ vitte a vállán a csapatot. A Warriors meg formán kívül volt. És így lett idegenben sima győzelem.
Persze lehet kérdezni, hogy LJ minek vállal tök távolról egy hero hármast a végjátékban, mikor előtte négyet kihagyott. Meg a Houston hogyan szórakozik el 20 pont előnyt?
Tényleg teljesen más a játék képe, mint régen. Elkap a GSW egy 5 perces fonalat egy rohanós játékkal, aztán fejben feladja utána az ellenfél és dög unalom a meccs. Kb időpazarlásnak érzem, hogy nézem a döntőt.
-
attiati
veterán
válasz mefistofeles #6780 üzenetére
Hat igen. Es hogy ennyire gyorsan meghozta a dontest. Szerintem is biztosra megy. Majd utolag megtudjuk, hogy az uzletresz miatt, vagy a bajnoki cim eselye miatt, de latszik, hogy magabiztosan hozott dontest.
-
attiati
veterán
válasz mefistofeles #6805 üzenetére
Attol még nem kellene kovetendo peldanak lenni, hogy van ra pelda mas csapatnal es mas sportagban is.
F1-ben is unalmas az egyeduralom.
Spanyol bajnoksagban is rem unalmas, hogy a Barcanal csak az a kerdes, hogy 2 vagy 5 gollal verik az ellenfelet.Sopressel nyerni alapszakaszt, rajatszast, nagydontot. Nekem mind1, nem vagyok elfogult szurkolo, de biztos nem tesz jot a sportnak.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz SpaceKombajn #7432 üzenetére
Ezt jól megcsinálták
Na ezért nézem inkább ncore-on, hogy mikor volt a meccs.Két napja hírzárlaton vagyok, mert a port.hu-n nem lattam, hogy mikor lesz ismétlés sport1-en.
Következő meccs nálunk péntek hajnalban.
Nagyon elszórakozta ezt a Toronto.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz perempe #7462 üzenetére
Lövés szakította félbe a Raptors győzelmi parádéját Torontóban
ez rosszabb
nem írják, hogy ki és miért -
attiati
veterán
Most néztem, hogy 2009-ben és 2011-ben Curry és Klay Thompson csak sokadik körös pick volt.
GSW-nek nem is volt első pár körös draft joga az elmúlt 10 évben?
Így meg aztán tényleg szép teljesítmény ez a csapatépítkezés.
Vagy valamit nagyon benézek.Cleveland-nek meg 2x is volt top pickre joga az elmúlt 5 évben.
-
attiati
veterán
ha a magas csávó kap esélyt draft nélkül az nba-ben, akkor neki is kellene
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Igen.
Több volt az olyan meccs, ahol fej-fej mellett haladtak.
Több 1-1 elleni megoldás volt, drámával.
Egyénibb és klasszikusabb szerepek / posztok voltak.Mostanában meg rengeteg az univerzális játékos. Elmosódtak a szerepek. Tökéletesebb a játék és a csapat összepakolása. Profibb az egész. Számomra már túlzóan.
-
attiati
veterán
Rodman játszott a Lakersben egy évet?
Tökre nem volt meg.
Amilyen rosszarc volt, ugyanúgy tűrte azt is, amikor ő kapott.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
oké, de baromi vicces az egész
Többszörös nba bajnok nem gyakran érez ilyen megalázó helyzetet nyilvánosan.
Persze ettől még #1, meg respect, meg minden.A talaj is lejtett, ami csalóka (és egyenetlen).
borges7: szintén. Furcsa látni az nba-ben, hogy frenchise-ok emelkednek ki a semmiből 1-2 év alatt egy jó draft-tal / igazolással (és tűnnek el a süllyesztőben).
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Szerintetek James felérhet az all time score list tetejére?
1. hely : jabbar 38k pont
4. hely: james 33k34 éves, ha még 2 évig rájátszást érő csapata lenne sérülés nélkül, akkor tudna 2k/évet.
Utána meg már csakazért isKobe 3. helye meglesz 15 meccsen belül.
Jordanhez azért méltatlanul kevés az ötödik helyes 32k pont a kevés meccse miatt.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Ja Morantet nézi valaki Memphisben?
7-es győzelmi sorozat, rájátszást érő helyre jöttek, verték a két LA csapatot.
Nem egy kötélen húzott, kiszámítható mozgása van
-
attiati
veterán
azt írják, hogy az egyik lánya is a gépen volt és ő is életét veszítette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest