Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• radio100jozs

őstag

Mivel még május 1-ig működnek a régi csomagok rendelhetőség/váltás terén, így akkor osztva, szorozva ma át is váltottam az ATK Next S csomagot az ATK Next M-re. Így a havidíj 8310 Ft/hó 2 évvel, és korlátlan belföldön minden (beszéd, sms), és van benne 1 GB net, és még a nyárig felszámítják a romaing többletdíjat.
    Ja meg a Fon WiFi is használható ezzel.

De ami lényeges, nyártól már roaming helyzetben is korlátlanul beszélhetek vele az EU-ban, mert eltörlik a többletdíjat.

A képbe meg itt jön be az új csomagok, hogy milyen átverés, mert ezt az opciót jelenleg csak 11000 Ft.ért kaphatnám meg.

Ezért is átejtés, hogy eltörlik az aranykártyás csomagokat, mert akinek van lehetősége, azoknak az új csomag csak is drágább lett, na meg úgy mint nekem is az lenne, mert csak egy SAT TV-m van, így most emiatt vagyok ATK-s, de az új csomagokban meg 0% kedvezményt kaphatnék, mert legalább 2 otthoni szolgáltatás kéne, és nem egy.

Ha majd lesz telekom vezetékesben, mert elméletileg fejlesztenek mifelénk is, akkor meg úgy is Magenta lesz az egész, de addig marad ez.

Új hozzászólás Aktív témák