- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz
enginev3.0 #81497 üzenetére
Én dominora valtottam rola pedig kaptam megtartos 500mega netet de arra jutottam,hogy eleg a domino majd ha jon normalis csomag normalis mennyisegu nettel majd visszamegyek elofizura. Az ugyintezo mondta, hogy marc 24-gyel jonnek uj csomagot.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hali!
milyen tarifát kellene választanom, hogyhakint dolgozok 4 napot ausztriába és ne szedje a mobilnetért kurvára a lóvét?! -
enginev3.0
félisten
Most kötni egy move xs csomagot mennyire hülyeség? Jönnek az új csomagok vajon egyszerűen lehet majd azokra váltani? Csak mert hátha valami extra jó csomagokat vezetnek be végre, és nem lenne jó megragadni
Vagy kössék hűség nélkül? Azt jól tudom hogy csak személyesen lehet?
-
cocka
veterán
Sziasztok!
A Maraton 4 GB miért nem jelenik meg az online felületen? Miért nem képesek már végre összehangolni a *111# tartalmát az online felülettel? Miért van az, hogy az online felületen a szolgáltatások töredéke jelenik meg?
-
Oliverda
titán
A Domino Fixhez kapott perceket és adatforgalmat hol lehet nyomon követni?
-
goop
őstag
válasz
H.Istvan25 #81487 üzenetére
Rossz sort nézegetsz.
Mivel ezek az előfizetéses csomagok pont, hogy nem jó perc díjasok, az csak a dominó csomagoknál van, most opció, fix stb.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
radio100jozs #81481 üzenetére
Ezeket a nevetséges csomagokat jobb is ha megszüntetik. De kérdés hogy mik jönnek helyettük. A percdíjak már vállalhatóak, viszont a net nagyon drága
-
bedibazsa
senior tag
válasz
radio100jozs #81485 üzenetére
Ugyanez van én sógoromnak is, haha. Amikor mondta, teljesen kiábrándultam. Remélem, vége lesz ennek az aljas karterezésnek és lesz valami érdemi változás.
-
radio100jozs
őstag
válasz
szabogabor10 #81482 üzenetére
Azért az is érdekes, hogy sógoromnak Franciaországban olyan előfizetéses mobildíjcsomagja van, amiben alapból 40 GB internet van benne, és nem is extra, és mikor elmondta, hogy magyar forintba átszámolva 5000 Ft-ot fizet, azt hittem leesek a székről. Onnan jött, hogy Skypolunk állandóan videóban, és kérdem, hogy mobilról, és WiFi-n. Mire mondja, nem, mobilhálózaton 4G-ben, ja és kiderült, hogy ennyi adat van benne. Bár az már nem is meglepő, hogy nekik a vezetékes vonaluk is olyan csomag, hogy az egész EU+Amerika, meg még nem tudom mely országok vonalasai ingyen hívhatóak, na ezért van itthon még nekünk is vezetékes telefon. De megmagyarázták, hogy nekünk azért ilyen drága minden, mert csúcs szuper a mobilhálózatunk.
-
Soulfly842
addikt
Szóhasználatban a törlés nem megfelelő. Nem törlésre (kivezetésre) kerül, hanem lezárásra (nagyon nem mindegy), hogy azoknak, akiknek már meg van, hogy milyen formában vehetik igénybe, arról még jó darabig szó sem esik majd.
(ergo, hogy
- maradhat, de csak a korábbi díjcsomaggal;
- továbbélhet-e más díjcsomaggal...)Egyelőre nem kivezetésről van szó, hanem csak lezárásról, így nem megfelelő a törlésre történő asszociációk sem.
-
válasz
radio100jozs #81481 üzenetére
Egyébként a tematikus opciók eltörlése csak akkor fogadható el (még akkor is, ha EU-s kényszer), ha jelentősen emelik az adatkereteket.
-
radio100jozs
őstag
Én is most olvasom a számlában ezeket a változásokat, amit itt már írtatok.
Lényegében: Az összes jelenlegi hang, és internet díjcsomag megszűnik május 1-től. Az meg valamit jelent, hogy a korlátlan opciókból is törölnek. Azért azt is vegyük figyelembe, hogy nyártól nulla EU roamingdíj. Így a díjcsomagokat is biztos, hogy ekként igazítják a szolgáltatók.
Kíváncsi vagyok mi lesz, de a feltöltő kártyás csomagok díjcsökkentése után tényleg elég nevetséges a havidíjas előfizetői díjcsomagok mindhárom mobilszolgáltatónál.
-
embe
nagyúr
válasz
betyarr #81479 üzenetére
Felfognak telefonon hívni, a részletek megbeszélése miatt, hisz a számhordozás megigénylésekor nem volt olyan kérdés hogy havidíjas előfizetésre vagy prepaid csomagra hordoznám a számot. Így konkrét előfizetésről sem volt szó. Ha a telefonos egyeztetés során azt mondják, hogy nem lehet, akkor legfeljebb lemondom.
-
313313
addikt
Mikor bejöttek az új (drágább) netplusz kiegészítők, akkor nem engedett ki a régi 4g-re, ill az újat(drágábbat) hirdették 4g képesnek, aztán mindenki váltott, és emeltek árat, aztán megszűnt az olcsó...
Olyan 3 éve volt 1100-1200 környékén a NetpluszL, aztán ebből lett az 1600ft-s... -
válasz
313313 #81472 üzenetére
Miért ne engedne? A NetPlusz L mindig is 4G-s volt, ráadásul sebességkorlátozás nélkül. Simán mérek 50/30-at vidéken, Bp-n többet is akár, csak az ára emelkedett szinte mindennel együtt, már nem emlékszem mikor, ami ellen nyilatkozatot (vagy mit) lehetett tenni, azóta a számlámon van az utolsó sorokban erre vonatkozó levonás.
-
Soybex
őstag
Domino 5 csomagban vagyok és Net plusz S internet csomagom van. Engem a változások érinteni fognak valamilyen szempontból?
-
313313
addikt
válasz
Beca1990 #81461 üzenetére
Vodánál van kb 1800ft-ért előfizu, hűség nélkül, egy Vodafone szám ingyen hívás, meg xft percdíj és xft lebeszélhető. Természetesen nem publikus csomag, de "elérhető" bárkinek...
Szerk.: Mondjuk ismerősnek akinek ezt felajánlották, volt Vodafonnál egy előfizetése(hálózaton belül ingyen telefonálás...)
-
313313
addikt
válasz
#08205312 #81453 üzenetére
Inkább ilyesmit tudok elképzeli:
előfiuzu1: 1500-2000ft/hó egy szám(tetszőleges Telekom hálózat vezetékes/mobil) ingyen hívás, 20ft/perc a többi hívás, teljesen lebeszélhető, meg 500 mega/hó
előfizu2: 1500-2000ft/hó 20-25-30ft/perc max számlán felül, 4-5 giga adat/hó
.... -
goop
őstag
Május 1. től lesz a módosítás.
Ezúton értesítjük, hogy 2017. május 1-jei hatállyal módosítjuk az egyéni elõfizetõk részére nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozó Általános szerzõdési feltételeinket
(Lakossági ÁSZF), az egyedi elõfizetõi szerzõdésre is kiterjedõ hatállyal, a következõk szerint:
Érintett szolgáltatás: TV
Módosítás lényegének rövid leírása: Jogszabályváltozás miatt a SAT Szociális díjcsomag jelenlegi bruttó 770 Ft-os havidíja bruttó 290 Ft egyedi díjjal növekszik. A változást követõen a díjcsomag
havidíja 1060 Ft lesz.
A módosítással érintett dokumentumok, fejezetek és pontok: 5/D TV - lezárt - 3.3 pont.
Érintett szolgáltatás: Mobil hang és internet
Módosítás lényegének rövid leírása: Az alábbi havidíjas mobil díjcsomagok, mobilinternet csomagok, valamint forgalombõvítõ opciók lezárásra kerülnek, a csomagokra új szerzõdés kötése vagy ezen
csomagokba történõ váltás a továbbiakban nem lehetséges, azonban az ezen csomagokban lévõ elõfizetõk a csomagokat változatlan feltételek mellett vehetik igénybe.
Next S/M/ XL; Next S/M/XL Aranytárskártya; Move XS; Move S/M; Move M Aranytárskártya; Like S; Eco XS; Eco Surf; Fun S Aranytárskártya; Net&Roll XS/S/M/L; Társkártya Mobilinternet csomag
Net&Roll XS/S/M/L; NetPlusz S/M/L/XL/XXL;
Továbbá lezárásra kerülnek a korlátlan tematikus opciók közül a következõk:
Korlátlan böngészés és e-mail opció, Korlátlan közösségi oldalak opció, Korlátlan navigáció opció.
Azon elõfizetõket, akik a lezárásig megrendelték fenti opciókat vagy azok valamelyikét, a változás nem érinti, a lezárást követõen azonban már nem igényelhetõek az opciók.
A módosítással érintett dokumentumok, fejezetek és pontok: 5/a havidíjas értékesíthetõ melléklet: 1.13., 1.17., 2.1., 2.2., 2.3.1.1., 2.3.1.2., 2.3.2.1., 2.3.4.2., 8. pontjai. 5/a havidíjas lezárt -
melléklet 1.1. és 1.2. pontjai.
A módosításokat jogszabályváltozás, továbbá a körülményekben bekövetkezett, a szerzõdés megkötésekor elõre nem látható változások indokolják.
Amennyiben a módosítások az elõfizetõi számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaznak, az elõfizetõ az értesítéstõl számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a
határozott idõtartamú szerzõdést. Nem mondhatja fel az elõfizetõ a határozott idõtartamú szerzõdést ilyen esetben akkor, ha az elõfizetõi szerzõdést a határozott idõtartamból eredõ kedvezmények
figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Az elõfizetõ a határozatlan idejû elõfizetõi szerzõdést legfeljebb 8 napos felmondási határidõvel bármikor jogosult
további jogkövetkezmények nélkül felmondani.
A fentiek szerint módosított Lakossági ÁSZF szövege 2017. március 31. napjától megtalálható a Telekom weboldalán és valamennyi ügyfélszolgálatán. -
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
én és a párom a telekomnál vagyunk üzleti előfizetésben. Az én telefonszámomhoz aktív a hívásértesítő SMS szolgáltatás, nála viszont nem.
Szeretném nála is bekapcsolni, ezért bent voltunk a Westend T-ügyfélszolgálati pontján és ott az ügyintéző azt mondta, hogy valami hívásátirányítást kell beállítani. Hogy hogyan azt ő sem tudja, azt mondta valami 30/1234567 vagy valami hasonló számra kell átirányítani (!!!)
Na most akkor hogy van ez, tudja valaki? Nem szívesen másznék még egyszer be hozzájuk, amikor ennyire nulla a hozzáértés...
J.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#65388800 #81434 üzenetére
Olvasd ezt el! Sok csomag (netes is) megszűnik hamarosan.
Jobb jön! -
embe
nagyúr
Még egy hülye kérdés:
Ha át lehet hozni a Bluemobil előfizetést Dominó Fix-re ( átlehet??) , akkor a feltöltés is jön vele, vagy az elvész? -
Nordik
őstag
Köszönöm nektek! Igazából a legegyszerűbb megoldást keresem ami egyben a legolcsóbb is. Nem saját részre lesz.
Akkor jelenleg a Fix+Most+NetPlusz S lehet a legjobb kombináció? Ilyen esetben a NetPlusz S a drágább áron megy? Gondolom mivel a Fix nem tartalmaz netet, hanem csak ahogy olvasom technikait. Ez mit is jelent?
-
goop
őstag
Március 31 aszf ben lesz további infó a lezárt csomagokról, most néztem én is a számlámat.
-
Nordik
őstag
A Maraton opció havonta megújul vagy ha elfogy a keret nekem kell mindig újat rendelnem?
-
313313
addikt
válasz
enginev3.0 #81409 üzenetére
De ha megrendeled, addig aktív még le nem mondod...
Ha megrendeled kivezetés előtt, akkor még le nem mondod aktív marad, független attól, hogy közben már kivezették...
Telenor csinál olyat, hogy nem kivezet, hanem rögtön megszüntet és egyből törli is a dolgokat... -
válasz
Soulfly842 #81395 üzenetére
Olyan titokzatos vagy néha.
-
embe
nagyúr
Telefonos ügyfélszolgálat azt mondta, hogy NEM LEHET Dominó előfizetést neten, vagy mobil alkalmazásban menedzselni.
Csak a 1777-en.
A 1777-en az automata nem engedi - nem ajánlja fel - a díjcsomagváltás menüpontban, hogy a Fixet Most-ra váltsam.
Megtaláltam, bekapcsoltam. Miért mondta az automata, hogy a következő havidíj esedékessége április 03.? Hisz a szolgáltatás ingyenes.... -
Zeki
nagyúr
höhh, beszart a 1430!
Azt mondja a férfi hang, hogy dominós vagyok, egyelőre ügyintézésre a 1777 vagy a 1430 a jó, aztán üdvözöl a nő, hogy otthoni szolgáltatás 1-es gomb, mobilszolgáltatás 2-es gomb, megnyomom a kettest, megint visszadob a férfihanghoz, és kezdődik elölről.
Bezárult az ördögi kör. -
betyarr
veterán
megteheted a fiókodban,csak először hozzá kell adni a fiókodhoz.ehhez kell majd domino jelszó,amit a 1777-en tudsz beállítani.amúgy aktiválni nem kell a fixes simet,mert eleve úgy kapod.
át lehet hozni bluetól,de ahhoz meg kell venned egy fixes csomagot.meglévőre sztem nem lehet vinni.
-
goop
őstag
válasz
enginev3.0 #81402 üzenetére
De értetlen vagy, megszűnik persze, azaz nem lesz rendelhető, de akinek van, az marad, nem húzzák ki alóla.
Amúgy én simán aláírtam januárban is 2 évre, next s atk ra, ha lesz jobb csomag majd váltok arra, elképzelésem szerint csak a név lesz más ill. a lebeszélhető perc több, mivel valószínű egy perc díj csökkentés előfizetéses fronton is, azaz kb. díj marad csak nem x perc lesz lebeszélhető, hanem x +n perc. -
embe
nagyúr
Szeretném a Domino Fix kártyához a Most opciót beállítani. Ezt neten megtehetem? A fiókomban csak a havidíjas előfizetéseket látom. Igaz még nem aktiváltam a Dominó Fix kártyákat.
Aktiválás után látom azokat is automatikusan a T-Mobilos fiókomban?Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy Bluemobil számot, számhordozással át lehet hozni Dominó Fix csomagba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged