- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Kb. egy órája (nem szó szerint, de nagyjából) a következő történt. Csörög a telefon (rejtett szám), felveszem:
- Jó napot kívánok, xy vagyok a T-mobiltól.
- Jó napot, bemutatkozok.
- Örömmel értesítem hogy mintegy fél órája nyereménysorsolást tartottunk és az ön számát dobta ki a gép. Hogy mit/mennyit nem mondja, amúgy is csak félig vagyok ébren így nem gyanús (1-2knyi ingyen beszélgetést, pár sms-t miért ne sorsolhatnának), elkéri a címet születési időt.
- Amíg a kollégák rögzítik az adatokat örömmel tájékoztatom hogy a nyeremény egymillió forint. Itt koppan, de már úgyis mindegy, nézzük mi lesz a vége.
- Örülök neki.
- Én is. A kollégák negyed óra múlva át tudnák adni a nyereményt.
- Nem lesz jó, mert dolgozom.
- Akkor elvisszük a munkahelyéhez, ki tudna jönni negyed órára?
- Nem igazán.
Vonal megszakad.Na most ez mi a fene volt? Találkozott már valaki hasonlóval vagy csak "engem ért a megtiszteltetés"?
-
1430
senior tag
válasz
longwild #6990 üzenetére
Van rá lehetőség, de a "hátrányos" folyamatokat ne keresd a honlapon (pl. hálózati korlátozás feloldása a készülékben). Én például megnyitottam az üzletszabályzatot, rákerestem a "váltás" szóra, és rögtön az első találat ez volt.
4.8.3. Domino előfizetésre váltás
Az Előfizetőnek joga van, hogy a mindenkori Díjszabásban (Üzletszabályzat 2. sz. melléklete)
meghatározott díj ellenében az utólag fizetett szolgáltatásból átváltson a Domino (előre fizetett)
Szolgáltatásra, az alábbi feltételek együttes teljesülése esetén:
az átváltást kizárólag az Előfizető kérheti
az átváltani kívánt hívószám vonatkozásában nem állhat fenn lejárt tartozás, vagy egyéb
szerződésből eredő kötelezettség (pl. kötbérfizetési kötelezettség)
Az átváltást követően a hangposta üzenetek nem maradnak meg, az univerzális egyenleg
deaktiválódik, egyes szolgáltatások használata megváltozik illetve azok a szolgáltatások, melyek
kizárólag az utólag fizetett szolgáltatás esetén vehetőek igénybe (a szolgáltatások felsorolását az
Üzletszabályzat 3. sz. melléklete tartalmazza), a továbbiakban nem elérhetőek.Ehhez még annyit, hogy az átváltás díja 2700 Ft, amit le is beszélhetsz majd a Domino számról, de ha van arany/platina kedvezményjogosultsági szinted, az nullázódik.
R3n3g4T
A legegyszerűbb, ha megnézed az akciós árlistát, és ha a készülék nevének végén van * (csillag), az SIM Lock-ot, vagyis hálózati korlátozást jelent. És valóban, a HTC 7 Mozart illetve a HTC Desire HD után nincs csillag, tehát elvileg függetlenek.zoli62
Ha 13-ától kaptál Duplanet kedvezményt, az azt jelenti, hogy aznap lett beállítva a kedvezmény. Erről további részleteket (pl. a miértről) a fórumozóktól nem fogsz kapni, kérdezt az ügyfélszolgálatot.dedike és albiosz
A kedvezményjogosultságot valóban évente felülvizsgálja a rendszer, de ha albiosz most kapta meg, és megrendeli az aranykártyát, annak érvényességi ideje két év, akkor is, ha egy év múlva már nem lesz aranykártyás (tehát az elfogadóhelyeken a kártyára nyomtatott érvényességi időt veszik figyelembe). -
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Van lehetőség előfizetésesről Dominósra váltani?
A domino -> előfizetést már megtaláltam a honlapjukon...
Köszönöm előre is!
-
zoli62
addikt
Nekem minden hónap 11.én van a fordulóm, a Duplanet kedvezmény viszont csak december 13-án indult, nem hónap elejétől. Persze arról már ne beszéljünk, milyen hülyeség volt ezt az egyedi fordulónapot bevezetni, ami így nem esik egybe a számlazárással, Sajnos az az érzésem, hogy az eddig kiválóan működő számlázási rendszerük kezd hasonlítani házon belül a T-Home köztudottan rossz rendszeréhez.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
manchester85 #6986 üzenetére
Nyilván ott veszem majd meg ahol az én igényeimnek megfelelő konstrukcióban kapom meg.
Ismerem a speedshopot is,köszönöm,hogy ajánlottad.
Egyébként nem most jöttem le a falvédőről,tisztába vagyok vele miért olcsóbb a szolgáltatónál a telefon.Ha visszaolvasol nem is az volt a kérdésem,hogy miért nem adják Ténél féláron függetlenül.Csak nem volt tiszta egy két dolog,azért fordultam a közösséghez.dedike:
Nagyon szeretném ezt a telót,szóval nincs kizárva,hogy találok valami megoldást -
manchester85
veterán
válasz
ЯΞNΞGΔT #6982 üzenetére
Akkor vedd meg a speedshopnál 160 ezerért.
A készülék árkedvezményt nem azért adja a szolgáltató, hogy te 0 havi forgalommal boldogan használhasd.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
-
válasz
ЯΞNΞGΔT #6980 üzenetére
Magyarul választanom kell csomagot..
Természetesen! Persze kivétel itt is van. Megveheted "listaáron, új előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül" is!
lehet akármelyik előfizetéses csomag,akár a legolcsóbb 570Ft-os is?
Nem! Mobilotthon díjcsomagot (ez az 570 forintos) csak Samsung E1150-el, ikon díjcsomagot csak iPhone-nal vehetsz! A többi díjcsomagból tetszőlegesen választhatsz!
A T által forgalmazott készülékek "elvileg" függőek, csak T-s SIM kártyával használhatóak! Azonban én is megkaptam ma, hogy volt már olyan itt is, más szolgáltatónál is, hogy független volt a szolgáltatótól vásárolt készülék. Tehát erre konkrétan nem tudok választ adni.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
"A (választott) díjcsomag havidíját."
Magyarul választanom kell csomagot,ami lehet akármelyik előfizetéses csomag,akár a legolcsóbb 570Ft-os is?Több emberrel beszéltem akik T-nél illetve P-nél vették a telefont és tőlük tudom.
De egyébként a fórumban,amit említettem ott is le lett írva.
Egyébként nem állítottam,hogy garantáltan független készüléket fogok kapni, csak ismerek olyan embereket akik így kapták,éppen ezért kérdeztem meg,hogy ti tudtok-e erről valamit?
Vagy volt-e már ilyen,hogy egy darabig függetlenül árulták utána meg lezárták? -
tjb007
nagyúr
válasz
ЯΞNΞGΔT #6978 üzenetére
"Ha nincs megszabva csomaghűség akkor milyen számlákat kell fizetnem?"
A (választott) díjcsomag havidíját. Enélkül elég nehezen fogsz tudni 2 év hűséget aláírni.
"Nem tudom mi alapján állítod biztosra a dolgot"
Ezt ugyanúgy kérdezhetném én is. Mi alapján állítod, hogy te garantáltan független telefont fogsz kapni ?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Szia!
Köszi a választ!
"Jól kiválasztottad a rengeteg közül azt az egy csomagot (meg ikonnal sem), amivel nem vásárolhatsz telefont!"
Ezt valahogy fogalmazd már át,hogy megértsem mit akartál írni,mert így nem világos.
"(Fizetned kell a havi számlákat magyarul!)" - Ha nincs megszabva csomaghűség akkor milyen számlákat kell fizetnem?
"Független készüléket Te mostanában biztosan nem veszel/vettél szolgáltatótól!"
Nem tudom mi alapján állítod biztosra a dolgot, az a telefon amit írtam gyakorlatilag a kékeknél és magentáéknál is független,pirosoknál meg nem lehet kapni.Erre van nem egy ember példának pl. a HTC Desire HD topikjában.szerk:elírtam
-
válasz
whitezo88 #6973 üzenetére
Ha van My-T regisztrációd, akkor lépj be, s ott meg fogod találni a készülékváltási ajánlatot is! (Rögtön a lap tetejénél keresd, "meglévő előfizetést újítok meg", vagy valami hasonló feliratú fülön!
(Mondjuk az iPhone az, amit így nem fogsz megtudni....ahhoz szükséged lesz egy ügyintézőre, legyen az telefonos, vagy személyes ügyfélszolgálat!)
-
válasz
ЯΞNΞGΔT #6975 üzenetére
Szia!
Jól kiválasztottad a rengeteg közül azt az egy csomagot (meg ikonnal sem), amivel nem vásárolhatsz telefont!
Egyébként bármelyiket választhatod a kínálatból.
Mit jelent a két év hűség az előfizetésre?
Az előfizetésedet nem szüntetheted meg, illetve nem adhatsz okot a szolgáltatónak a felfüggesztésre! (Fizetned kell a havi számlákat magyarul!) Ha erre sor kerül, akkor ki kell fizetned az egyéni előfizetési szerződésben meghatározott összeget! (kötbér)Független készüléket Te mostanában biztosan nem veszel/vettél szolgáltatótól!
Kérheted a készüléked függetlenítését a hűséged lejárta után, a Díjszabásban meghatározott díj kifizetése ellenében!Sok sikert a T-Mobile leendő előfizetőjeként!
zoli62:
Az nem amiatt van, hogy szeptember 19-től egyedi fordulónap van a RelaxNetek esetén? [link]
albiosz:
Egy évig érvényes az Aranykártya! (Ha van T-s vezetékes telefon szolgáltatásod is, akkor pedig ott a Kapcsolat Prémiumkártya, amiről a kali által adott linken is olvashattál!
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Lehet,hogy már esett róla szó,csak nincs időm végigbogarászni több száz hsz-t.
HTC DHD-t szeretnék venni,van olyan konstrukció "új előfizetés"-nél ,hogy 2 év hűség,de nincs csomaghűség.
Ez konkrétan mit takar?Mire vállalok hűséget?Vagy nekem kell választanom egy csomagot,ha igen,akkor az bármelyik lehet pl. mobilOtthon is?
Nem ismerem magentáékat csak pannonnál meg vodánál voltam eddig.
Hallottam olyat is,hogy független készüléket is szoktak adni,olyankor azt a szériát függetlenül adják?Vagy egy idő után lezérják?Valaki aki tud ilyenről világosítson fel.
Köszi előre is!
Üdv -
whitezo88
nagyúr
aranykártyás vagyok, és készülékváltásnál a hűségprogram alatt hol tudom megnézni mely telefonokra mennyi kedvezmény van így? tesóm felesége vett iPhone4-et így, bár nem tudom melyik csomagban van, de jelentősen olcsóbb volt. nálam ugyanazon árakat írja a meglévő ügyfeles fül alatt.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Újabb kérdés merült fel. Sok év után jött a család egyik dominos számára egy sms, hogy aranykártyás lett. Na mármost biz' Isten keresgéltem én, hogy mire jó ez, de nem sok mindent találtam. Egyedül az 1 óra csúcsidő kitolás ingyenes, de tekintve, hogy ezt is Domino napra tettem át az előbb, ez semmit nem ér nekünk. Telefonvásárlásnál van némi kedvezmény, azt tudom. Ezen kívül használható bármi jóra az aranykártya? Érdemes rendelni egyet? Tudom, hogy ingyenes, ezért rávágjátok majd, hogy igen. De igazából nem vagyok olyan típus, hogy csak azért eszem még tíz szelet húst a fogadáson, mert ingyen van, holott nem is vagyok már éhes. Tehát csak akkor küldetném el, ha hasznos.
Előre is köszönöm!
-
hhheni
tag
Na, a honlapon ma már látszik az első számlám. A 6743 Ft-os összeg korrektnek tűnik, csak az a baj, hogy ebből még nem derül ki, hogy miből mennyi kedvezményem maradt, részletezés meg semmi. Ezt látom:
Számla kelte: 2011.01.02.
Fizetési határidő: 2011.01.21.
Nem tudjátok, hogy amit postán fogok kapni, abban van valami részletezés?
Köszi előre is! -
tjb007
nagyúr
Nem, naponta csak egy felet lehet
Amúgy nem hinném, hogy lenne olyan ember aki egy nap 10 HTC Desire -t venne. Inkább megveszik kártyásan van aláríjak azt az egy vagy két évet mer' úgy ócsóbb.
Pont valamelyik telefon topikjában kérdezte valaki, hogy SIM kártya nélkül nem lehet e telefont venni mert az nem kéne neki. Írtam, hogy lehet, listaáron. A válasz az volt rá, hogy De hát az úgy drágább, inkább megveszem kártyával együtt.
-
SPF
senior tag
Az előző havi számla összegét már nem lehet megnézni a T oldalán? Vagy csak én nem találom?
-
albiosz
őstag
Világos, köszönöm.
Még egy kérdésem lenne a Domino Nap díjcsomaggal kapcsolatban. Itt azt írják, hogy ,,41 Ft-os percdíj minden időszakban hálózaton belül és belföldi vezetékes irányba". Az aktuális díjszabásban azonban azt találtam, hogy más mobilhálózatba is 41 Ft.
Van valahol csapda vagy valóban mindig 41 Ft-ot fizetek?
Valamint ennél a díjcsomagnál nem találtam infot időszaki díjról, valóban nincs? -
albiosz
őstag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy dominosként kék számot vagy budapesti vezetékes számot olcsóbb hívni?Előre is köszönöm!
-
girl19
csendes tag
válasz
Szancsó #6944 üzenetére
Sony w 705-tel használom az új kártyámat jelenleg, de ZTE-t hoztam el nem rég a T-től, ezt a párom használja.
Nincs semmilyen jel a 3g mellett. Nem hiszem hogy frissítené valami magát. Ma néztem újra a t-oldalán az összeget, és nem nőtt az összeg tegnap óta. Nem tudom hogy most mi van, majd meglátjuk a csekken mi fog szerepelni.
-
Szancsó
aktív tag
Nem tudom, milyen telefon, de (ha pl. robotos) nem lehet, hogy be van kapcsolva rajta valami szinkronizáció, vagy widget frissítgeti magát?
A 3G ikon -az én telefonomon- csak annyit jelent, hogy elérhető: tényleges adatforgalmat pl. kis nyilak szokták jelezni alatta/mellette.
Az egyenlegnél pedig valami olyan szöveg van, hogy "Aktuális havi egyenleg (kedvezmények levonása nélkül)", vagyis csak záráskor veszik figyelembe, hogy van 500MB -s kedveményed. 4e -t pedig kis forgalommal is össze lehetne hozni, mivel azt hiszem olyan 13FT/10KB lehet az alapdíj, ami így ~3MB forgalmat jelent. -
Tomate
veterán
Dominós vagyok. Feltöltöttem a kártyám 3.000Ft-al, szeretném aktiválni 1777-en a domino net500 díjcsomagot (1999Ft) és azt mondja a szutykos, hogy nincs elég összeg a kártyán. Holott rajta van 3.000Ft. Mi a baja? Ügyintéző nem tudta mi van.
Valami lefoglalt összegről beszélt.
-
norbesz74
aktív tag
Én már jártam már ugy hogy vettem egy telefont és hozzá 80mb net előfizetést. A proba tv et néztem 100.000ft os számla szám jött ki. elkezdtem érdeklődni, hogy most van vagy nincs 80mb. Erre akitől vettem telcsit rosszul állitotta be a csomagomat és a net start miatt kellett ennyit fizetnem amit természetesen nem kértek utána. Csak akiől érdeklődtem az mondta hogy majd fizesem be. Felment bennem a pumpa, de hál istennek nem kellett fizetnem.
Ez fogyasztói per let volna, mely meg is nyertem volna
-
girl19
csendes tag
Eco díjcsomagban vagyok, mivel okos telefont vettem új előfizetéssel így járt mellé az ingyen 500 mg adatforgalom. Nem neteztem a telcsin, mégis nőtt az összeg. Egyedül a 3 g ikonja jelenik meg néha a kijelzőn, lehet hogy az csinálja?
És hogy lehet az hogy 1500ft-tól számláz? -
válasz
manchester85 #6933 üzenetére
-
válasz
manchester85 #6930 üzenetére
Van itt egy mondat: nem is használom a netet, és nem is indítok hívást.
Akkor viszont hogyan?Itt akadtam meg...
(Te gondolom telefonálsz "ezerrel", azért annyi az aktuálisod, amennyi!)korpicschess:
Neked is BUÉK!
-
korpicschess
veterán
Elfelejtettem, már korábban megadtátok a választ, használnom kellett volna a keresőt.
BUÉK előre is mindenkinek! -
manchester85
veterán
Szerintem van egy kedvezményes szolgáltatás, amit igénybe veszel, és mivel ez egy összesített egyenleg (levonások nélkül) így megtévesztő adatokat közöl. Nekem is 40 ezer most az egyenlegem, mert van családbarát kedvezményem, de a számlán nem ez az összeg fog szerepelni.
-
dim dim
tag
Üdv!
Roppant érdekes cikk a technet.hu oldalon.
http://www.technet.hu/telefon/20101230/mobil-lehallgatas_csak_3_perc_es_parezer_forintnyi_mobil_kell/
Mobil-lehallgatás: csak 3 perc és párezer forintnyi mobil kell
Idézet a cikkből:
A célpont körülbelüli földrajzi helyzetét (nagyjából város szintű) egy egyszerű internetes lekéréssel megszerzik,
... például a telefonok helyzetét levehetnék az internetről,
Valaki mondja meg nekem: mely internetes oldal az, ahol X mobilszám alapján meg lehet nézni, az az X mobil mely városban működik? És itt nem a nyilvántartott ügyféladatra kell gondolni, vagyis arra X előfizető budapestiként van nyilvántartva, hanem arra ténylegesen mely földrajzi ponton működik a mobil.
Mindez egy publikus, bárki által elérhető netes oldalon? Hol, mely oldal ez?Köszönöm
-
girl19
csendes tag
Sziasztok!
December 24. vásároltam új készüléket részletre új előfizetés mellé, naponta belépek a t-honlapjára hogy ellenőrizzem az aktuális havi forgalmamat. Az a kérdésem hogyan lehet az hogy növekszik az összeg aktuális havi forgalmamnál amikor nem is használom a netet, és nem is indítok hívást? Alapból 1500 ft-tól számláz, és már lassan a 4 000 ft-tot is túl lépi. Valaki magyarázza már meg aki ért ehez.
Előre Nagyon szépen köszönöm! -
KukkSteve
senior tag
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha veszek egy új készüléket, domino csomagban, egy simkártyával, akkor ha én úgy döntök hogy nem akarom használni a sim kártyát, csak a telefont egy másik simmel, akkor valami gondom származhat belőle? -
1430
senior tag
De attól, hogy figyelmeztet a lejáratról, nem fogod tudni, hol tartasz a felhasználásában.
Esetleg a hónap vége felé aktivált kedvezményeknél még hasznos lehet a számla, amiből kiedül, mennyi let felhasználva az előző hónapban. Például egy december 20-ai vásárlás esetén a január 10-e körül érkező számlában látható, hogy az 500 MB-os keret terhére (például) 200 MB jóvá lett írva, akkor a január 20-a körüli határidőig még 300 MB használható fel, tehát egy lekérdezést követően (pl. G betű a 1730-ra, ami 56 Ft) követhető a forgalom.
-
norbesz74
aktív tag
Köszönöm, akkor természetesenbemegyek a nagy Té be azt kérdezek.
Bemutatom a szépcs aranykártyámat, majd a pult mögött a csaj elájul és én megmentem és hálából kapok egy relax netet.
Viszont semmilyen tartozásom nem volt se késve érkezet számlám. igaz csak a netes kártyámat használtam . És 900 pont felett voltam. Akkor rá kérdezek. Köszöntem szia. -
1430
senior tag
válasz
norbesz74 #6910 üzenetére
Nos, az aranykártya elvesztésének több oka is lehetett.
Például ha lecsökkent a forgalmad, ezáltal a havonta gyűjtött pontjaid, akkor az évente esedékes felülvizsgálat során a kritikus szint alá csökkent pontszámod miatt lehet nem újította meg a rendszer az aranykártyádat.
De ha a 23 ezres számlák mostanában voltak (tehát bőven volt forgalmad, ezáltal pontszámod is), akkor azt tartom elképzelhetőnek, hogy problémát okoztak a számlák befizetései, és bizony attól is el lehet veszíteni az arany szintet (fél éven belül két egyirányúsítás vagy egy számlatartozás miatti felfüggesztés elég hozzá).
Természetesen ha a feltételek adottak (a rendszer által vizsgált utolsó fél évben legalább 360 pontot gyűjtöttél és legfeljebb egy egyirányúsításod van illetve egy számlatartozás miatti felfüggesztés sincs), akkor visszakaphatod az aranykártyát, és lehet AT RelaxNet M díjcsomagos társkártyád hozzá.
Erről részletesebben (és személyre szólóan) az ügyfélszolgálat tud tájékoztatni.
-
1430
senior tag
Esetleg azt próbáld meg, hogy lekérdezed az adatforgalmi egyenleged (pl. "G" betű a 1730-ra) és válaszüzenetben visszakapod a decemberben eddig forgalmazott adatmennyiséget (természetesen az 500 MB fennmaradó része továbbvihető januárban a 30. napig). A hálózaton belüli beszélgetések percszámát is lekérdezheted, de egyrészt ez is december 1-től értendő (nem a kedvezmény aktiválásától), így nem érdemes a lekérdezésekre 56 Ft-okat pazarolni (a 120 perc fennmaradó része is tovább vihető január elejére).
-
norbesz74
aktív tag
Köszönöm, de akkor az aranykártyámmal mit csináljak?
Á úgy pofára estem, mert vagyok egy levelező listán azt 7 éves pannonos multjával kapot 990ft ért egy c7 telefont. Én 2x2 éve vagyok pannon és plusz elötte is voltam. Megnéztem a kedvezményemet ami kerek semmi. Azt 2x kellet havi fizut fizetnem a lejárt hüséges kártyámra, akkó mondom ha 1 napért is kiszámláznak egy teljes havit arra hogy semmi plusszt nem kapok maradok T-ésnek. Nem tetszet neki, de most úgyan így vagyok a T-vel.
Csak nem tudom miért ment el a kedvezmény és mikor leszek ujra arany kártyás.
Asszem vodát kifogom próbálni. próba cseresznye. Ugy vagyok ezzel, mint az egyszerü kislány a buli utány. Vagy megjön vagy nem.
Azért köszönöm akkor nem várok váltok vodára.
ui: Azért kicsit elvette a kedvemet az egésztől, hogy voltak hónapokon keresztül 23000ft-os számláim.
-
1430
senior tag
válasz
norbesz74 #6907 üzenetére
Nos, én is úgy érzem a leírásodból, hogy a jelenlegi számaid közül egyik sem aranykártyás. Ha nincs olyan számod, ami aranykártyás, akkor nem igényelhetsz (se új, se régi hívószámra) Aranytárskártyás díjcsomagot (így AT RelaxNet M-et sem). Ha viszont valamelyik számod aranykártyás (lesz), az lehetne a fő kártyája a másik (társkártya díjcsomagos) számnak.
Amúgy ha előveszel egy számlát, azon rajta vannak a hívószámok is, emiatt nem kell üzletbe menned. Bár ha azon a számon akarsz internetezni, aminek a SIM kártyája elveszett, akkor 4000 Ft-ért üzletben tudják pótolni.
-
válasz
norbesz74 #6905 üzenetére
Különállóan rendelhető az AK RelaxNet M díjcsomag!
Ha jól értem, akkor a másik számod nem aranykártyás, igaz? Ugyanis attól, hogy az egyik aranykártyás, a többi még nem válik azzá!
Kártya elhagyás.Bemész személyesen valamelyik T-Pontba, ott a személyazonosságod igazolása után megmondják mi a szám, és kérhetsz új Sim-et is, ha akarsz! -
norbesz74
aktív tag
Tiszteletem.
Van egy aranykártyám és 3 előfizetésem.
Abból egyik megszüntettem.
marad kettő.
Az a kettő eco dijcsomagban van.
Az egyiket netes csomagra tudom e tenni? 2000ft os 1gb adatforgalmat nyujt és aszem aranykártyás M csomagnak nevezik. És ezt nem indul ujra a szerződésem és nem akkarják el fogadni, hogy van aranykártyám. Mert ahoz a számhoz nem él. a másik számom elöfizu kártyás simet elhagytam. Csak potolni kellene, de sajnos a telszámot nem tom.Hel my Köhönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest