Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Szancsó
aktív tag
Nem tudom, milyen telefon, de (ha pl. robotos) nem lehet, hogy be van kapcsolva rajta valami szinkronizáció, vagy widget frissítgeti magát?
A 3G ikon -az én telefonomon- csak annyit jelent, hogy elérhető: tényleges adatforgalmat pl. kis nyilak szokták jelezni alatta/mellette.
Az egyenlegnél pedig valami olyan szöveg van, hogy "Aktuális havi egyenleg (kedvezmények levonása nélkül)", vagyis csak záráskor veszik figyelembe, hogy van 500MB -s kedveményed. 4e -t pedig kis forgalommal is össze lehetne hozni, mivel azt hiszem olyan 13FT/10KB lehet az alapdíj, ami így ~3MB forgalmat jelent. - 

norbesz74
aktív tag
Én már jártam már ugy hogy vettem egy telefont és hozzá 80mb net előfizetést. A proba tv et néztem 100.000ft os számla szám jött ki. elkezdtem érdeklődni, hogy most van vagy nincs 80mb. Erre akitől vettem telcsit rosszul állitotta be a csomagomat és a net start miatt kellett ennyit fizetnem amit természetesen nem kértek utána. Csak akiől érdeklődtem az mondta hogy majd fizesem be. Felment bennem a pumpa, de hál istennek nem kellett fizetnem.
 Ez fogyasztói per let volna, mely meg is nyertem volna 
 - 

manchester85
veterán
Szerintem van egy kedvezményes szolgáltatás, amit igénybe veszel, és mivel ez egy összesített egyenleg (levonások nélkül) így megtévesztő adatokat közöl. Nekem is 40 ezer most az egyenlegem, mert van családbarát kedvezményem, de a számlán nem ez az összeg fog szerepelni.

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
 - Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
 - Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
 - Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
 - Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
 - Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
 - Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
 - Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez fogyasztói per let volna, mely meg is nyertem volna 

Aztán az sem semmi, hogy emelkedik napról napra az egyenleged, mikor nem használod! Más esetleg nem használhatja? 
 dptrsk