Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz canniball #4562 üzenetére
Igen, többek között!
De ott van még az SE Xperia, Nokia 7510 Supernova, Nokia 6600slide, Samsung M8800(pixon), SE T700, LG KC550, SE T303, Nokia 1680, Nokia 1209, SE T280i, SE C902, Nokia 6650, Nokioa 2600classic, Nokia E51, SE W580i, BB9700 is.Nem is fogják....szrintem...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Killing
addikt
válasz canniball #4605 üzenetére
Nekem tavaly küldtek ilyen SMS-t az ősrégi nokiámra aminek a számát nem használtam. Az egyenleg ugrik. Az új számomra nem küldtek ilyet.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz canniball #4607 üzenetére
Ha lejárt akkor azt hiszem még 1 évig újra lehet aktiválni. De hívd fel a számot, ha valaki más veszi fel akkor gond van. Egyéb esetben pedig menj be az ügyfélszolgálatra.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
1430
senior tag
válasz canniball #4605 üzenetére
Eddig halogattam a választ, mert van egy Domino kártyám, ami 28-án jár le, és gondoltam megvárom, hogy a gyakorlatban is működik e az elmélet.
Elmélet: A lejárat előtti 5. napon felhív egy automata (ismeretlen számról), hogy figyelmeztessen. Ha nem veszed fel, a 4. napon is hív. Ha ez sem sikerül, még a 3. napon próbálkozik. Ha minden kötél szakad, a lejárat előtti 2. napon SMS értesítést kapsz.
Nálam a gyakorlat az volt, hogy 23-án 17:42-kor volt az első hívás, természetesen nem vettem fel, így 24-én 8:14-kor majd 10:15-kor is hívott egy ismeretlen szám. Kissé összecsúsztak a dolgok, mert 25-én nem jött hívás, míg ma, azaz 2 nappal a lejárat előtt jött az SMS a 1777-ről 8:05-kor: "Domino kártyája 2010.03.28-n lejár, használatához feltöltés szükséges. Információért hívja a T-Mobile hálózatából díjmentes 1777-es számot."
Mint írtam, nem vettem fel a hívásokat, mert ha megteszem, leáll az értesítési folyamat, tehát nem jutok el az SMS-ig. Gyanítom nálad ez lehetett az ok, azaz fogadhattad valamilyen formában a hívást, és ezért nem kaptál SMS-t. Például ha volt átirányításod a Hangpostára, vagy felvetted, de nem hallgattad meg az automatát, és bontottad a vonalat, stb...
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz canniball #7002 üzenetére
Ha valami csoda folytán tényleg igaz lett volna akkor már réges-rég visszahívtak volna.
Tudomásom szerint az Info Totó játékot leszámítva semmiféle nyereményjáték sem fut jelenleg.
Ha van valami játék akkor az megjelenik a minden hónapban megjelenő Mobil Infó -ban is.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz canniball #6999 üzenetére
Ha ráértél volna, akkor jött volna az a rész, hogy vegyél gyorsan 10-20-30 ezer Ft értékben feltöltőkártyát... Ez már évek óta megy...
lindermen
01.13-tól nem lehet T-Mobile-nál aktiválni, mert innentől csak a Nokia biztosítja a szolgáltatást. Akinek most van a T-Mobile-nál ilyen szolgáltatása, annak januárra már 0 Ft, februártól pedig már nem lesz (a Nokia viszi tovább, tennivaló nincs).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
4Grider
nagyúr
válasz canniball #93831 üzenetére
Telefonon is tudod állítani a feltételes hívásátirányítás idejét maximum 30 mp hosszban.
Meg kóddal is: **61*telefonszám*11*30# (hívás gomb)
(telefonszám helyére a hangposta +36309888333 vagy a hívásértesítő +36309876543 száma kell, a 30 a csengés hossza)LTE=4G, 4G+=LTE advanced
-
legenda
válasz canniball #93831 üzenetére
Szia,
Nincs jelentősége, hogy LTE vagy 4G van kijelezve, teljesen azonos szolgáltatás van mögötte, csak a régebbi telefonok előbbinek írják, utóbb viszont áttértek 4G-re, amikor képbe került az 5G.
A 4G+ (LTE-A) olyan területen van, ahol 2 vagy esetleg 3 frekvencia/hálózat került összevonásra, így nem csak maximum 150 Mbps a hálózat sebessége, hanem lehet a kétszerese, vagy akár a háromszorosa is, ha a telefon képes rá.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz canniball #106589 üzenetére
Megkerestem azért, de jól emlékeztem:
Amennyiben Domino előfizetésed rendelkezésre állási idejének lejárata óta kevesebb, mint 90 nap telt el (hívószám lekötési idő), akkor előfizetésed még nem szűnt meg. Töltsd fel előfizetésed egyenlegét, ezzel előfizetésed újra aktiválódik! Korábbról fennmaradt egyenleged az új feltöltés összegéhez hozzáadódik, azt felhasználhatod.
Forrás: [link]
Mikulásbá: Szia, Szerintem akkor menj intézni, ha már lejárt a hűség. Jellemzően próbálnak majd maradásra bírni a havi díjas előfizetésre, néhol még azt is divat csinálni és mondani, hogy nincs náluk készleten Domino SIM - pedig a váltáshoz muszáj annak megfelelő SIM kártyára cserélni -, mondhatod, hogy akkor rendeljenek, mert ezt csak üzletben tudod intézni.
Visszaolvasva találni itt olyan eseteket, aki csak a sokadik üzletben kapott valaki Domino SIM kártyát, vagy egy adott üzletben először nem, de magabiztosabb fellépés után mégis tudtak adni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest