- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feherfy
tag
válasz
dptrsk #62596 üzenetére
Próbálkoztam vele, de azt mondták hogy a kedvezmény kizárólag a webshopon leadott rendelésre érvényes. A technikai hibára hivatkozva ha megrendelném nem akciósan (~30 ezer forinttal drágábban), elvileg kérhetném a különbözet jóváírását, de ennek a kifizetése nem garantált.
-
Feherfy
tag
Múlthét szerda óta "harcolok" a telekommal.
Webshopból szeretnék kedvezményes készülékváltással telefont rendelni. Múlthéten az oldal folyamatosan a technikai hibát dobta rendeléskor. Persze hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol viszonylag készségesek és türelmesek, de fogalmuk sincs hogy mit és miért csinálnak.
Először a technikai hiba okának a "lejárt tartozásomat" gondolták. Már a rendelés előtt 2 nappal, határidő előtt be lett fizetve a számla, csak a rendszerükben nem lett elkönyvelve, várjak türelemmel.
Így is tettem, péntekre sikerült rendezniük, de a technikai hiba továbbra is fennállt. Ismét az ügyfélszolgálathoz fordultam, ahol a kolléga annak tudta be a hibát, hogy a lejárt hűségnyilatkozatom olyan díjcsomagra szól ami már nem is létezik, majd ő átváltja nekem és tudok rendelni. Nagy meglepetésre ez sem segített.
A következő ügyfélszolgálatos már végre tudott annyit mondani, hogy folyamatos karbantartás alatt van az oldaluk, jelzi technikus kollégái felé az általam tapasztalt hibát.
Tegnap (hétfő) délelőtt jött is tőlük az sms, hogy elismerik a hibát megkezdik a javítását, majd a következőben , hogy hárították azt.
Az adott hibát tényleg sikerült elhárítaniuk, viszont rendelni továbbra sem tudok. A megrendelés véglegesítésénél új hibaüzenetet ír, miszerint a hűségnyilatkozatom lejártáig nem tudom ezt a funkciót igénybe venni.
Továbbra is az ügyfélszolgálatot nyúzom, ők is látják, és elismerik, hogy nincs érvényben lévő hűségnyilatkozatom, legyek türelemmel majd javítják.Már kezd elegem lenni belőlük, szégyen hogy egy szolgáltatást amit bőszen hirdetnek nem tudják stabilan biztosítani. Ha pedig üzletben vásárolnám meg a készüléket sajnos "kissé" költségesebb lenne.
-
Zeki
nagyúr
A tetves ünneprontó murva anyját a komplett telekom bagázsnak!
A házassági évfordulónkra vettem a "használt" ájfónt az asszonynak. Előtte pénteken vettem bele nanosimet. Éjjel majdnem hajnalig fent voltam, hogy mikor már mindenki alszik, belőjjem a telefont a simmel, minden működjön, úgy tudjam az asszonynak odaadni.
Erre elbasszák a telefonszámot, felcseréli a marha viszonteladó, és egy fővárosi mobilcég dominóját kezdjük el használni. Persze ne használjuk. Hétfőn délelőtt tömegjelenetek a Malom központ Telekomnál, inkább be sem állok 3 gyerekkel. Hétfőn délután számcsere a viszonteladónál. Hétfő este esz az ideg, hogy nem tudom a dominós számot hozzáadni a telekomos fiókomhoz. Ma esz a fene, hogy az asszony még mindig nem tudja használni a telefont, mert a rohadt sim nem 4G képes, vagy a jó ég tudja mi a szar van, így holnap megint mehetek telekomba, hogy ugyan most már adjanak már a kezembe egy rendesen működő simet, amivel kurvára semmi gebasz sincs, mert napokkal az ajándékozás után sem tudja a feleségem használni az ajándékom. -
Sayuar
senior tag
válasz
Teko001 #62582 üzenetére
Nekem a 1430-on és az üzletben is azt mondták, hogy 60 napig él. Ha ezen időben bemegyek és kérem, hogy tegyenek át pl. a 3GB-os csomagba, csak akkor él tovább az előfizetés. Ha nem megyek be, akkor kikapcsolják. Ja, még annyi, hogy ez a csomag aug. 31-ig igényelhető, utána kivonják a kínálatukból.
-
Vangelis
félisten
Érdekes.-.. egyik fiókomba sem enged belépni a my telekom.
-
cris78
őstag
Mi változik???
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy 2015. 08. 01-jétől Általános Szerződési Feltételeink (ÁSZF) módosulnak. Részleteket 2015. 07. 01-jétől a www.telekom.hu weboldalunkon talál. A módosítással kapcsolatos előfizetői jogokat az ÁSZF 9.2 pontja tartalmazza.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #62475 üzenetére
Ugy latszik, a nano simem nem tudja a 4G-t, mert nem kapcsolodik ra sosem az iphone 5c. Na az 1 napos simem csereltethetem megint.
-
vwpolopg
őstag
A net&roll teszt hogy működik? Ha elfogy a 2 gb kuka a kártya? Van valami kötelezettségem ezzel kapcsolatban? Egy előfizető hány darabot vehet?
-
s3nsitivity
addikt
Azt tudom de ma jön meg a telefonom amibe nano sim kéne, hivatalosan meg leghamarabb is csak hétfőn tudnám cseréltetni.
Amúgy ha elloptákot mondok akkor nem kérik a sim-et és adnak újat helyette ingyen.
Tiltják az első kártyát és adnak egy másikat, legalábbis így volt amikor ellopták a telefonom az év elején. Csak az az előfizetés még az én nevemen volt és nem emlékszek kellett-e hozzá irat de biztosan hisz akkor még a sim-em se volt meg. -
club1
veterán
válasz
s3nsitivity #62571 üzenetére
Ha kivágod, utána már nem biztos, hogy ingyen lesz a csere...
-
Zeki
nagyúr
válasz
s3nsitivity #62568 üzenetére
A flottakezelő intézheti.
-
club1
veterán
válasz
s3nsitivity #62568 üzenetére
Nem cserélhetik ki idegennek, mert így hozzájuthatnál kártyacserével egy idegen előfizetés pin kódjához.
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ha céges flottában lévő micro sim-et akarok úgy kicseréltetni mobiltárcás nano sim-re, hogy még a számlafizető sem én vagyok akkor elzavarnak a pics*ba?
Vagy az ilyenhez nem kérnek okmányt? Nálam a van a sim és jól van? -
Ateszpapa
addikt
válasz
H.Istvan25 #62562 üzenetére
A rendelés vége felé meg lehet adni más személyt is aki átveheti.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
H.Istvan25 #62562 üzenetére
csak az veheti át a kártyát, akinek a nevére jön a csomag.
-
punky10
addikt
válasz
A-machine-A #62548 üzenetére
"Nyilván sms-t és beszélgetést nem tárol a szolgáltató,"
De,tárol...Mindent tárol.
De azért,mert a Telekomnál dolgozik valaki,még nem biztos,hogy kap jogosultságot ilyen mélységig betekinteni egy előfizetésbe.Sőt,valójában kevesen vannak ilyen szinten. -
H.Istvan25
senior tag
Van egy Telekom Domino SIM-em, és úgy gondoltam hogy netre használnám most újra. A Domino mobilnet opcióban valóban 1GB fölött 150 megabites a sebesség? Láttam, hogy új kártyát kell kérni a 4G-hez. Ha neten intézem és amikor hozzák nem vagyok otthon hanem csak valamelyik családtag az megfelel? Vagy csak én személyesen vehetem át?
-
btz
addikt
válasz
Rugasd ki
-
tjokai
senior tag
válasz
tjokai #62546 üzenetére
B@zd meg, most akartam rendelni az LG G4-et webshopban, hát nem most emelték meg az árát 197.800ft-ról 207.800ft-ra?!
Ha rögtön munkából hazajövet után leadom a rendelést, még olcsóbban kaptam volna.
Már csak azért sem rendelek akkor, b@sszák megA Samsung S6 olcsóbb lett picivel, azt meg nem lehet rendelni, mert készlethiányos!
Vicc ez az egész Telekom -
tjokai
senior tag
válasz
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ha a csajod a te híváslistádat kezdi el nézegetni, sokáig nem fog ott dolgozni.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Blackmirror #62547 üzenetére
Szerepel a számlán, hogy:
Tudomásul veszem, hogy a jelen számlán értékesített készülék és tartozékai csökkent értékûek.
- Elfogadom, hogy a Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és tartozékaira jótállást nem vállal. A Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és a hozzá adott tartozékra a vonatkozó jogszabályoknak megfelelõen 12
hónap szavatosságot biztosít.(#62549) Prien: Akkor szerintem reklamáld meg. Számlán rajta van a fenti szöveg?
(#62548) A-machine-A: Ha együtt laktok csomagolj
Ha még nem laktok együtt, csak terveztétek, bőröndöt már ne vegyél csomagoláshoz
-
A-machine-A
újonc
Sziasztok!
Egy kicsit off-topic de van egy hatalmas problémám! A csajom a Telekomhoz megy dolgozni nekem meg van előle pár titkolni való telefonszám amit felhívtam
Elsősorban Telekom dolgozó ha van szívesen venném a hozzászólását
Szóval ha beáll ügyfélszolgálatra mit lát az én előfizetésemből? (Domino) Látja a számokat?
Nyilván sms-t és beszélgetést nem tárol a szolgáltató, de akkor is ha ki van csillagozva tudja egyből mert akit hívtam szintén Telekom előfizető. Mit tanácsoltok? -
tjokai
senior tag
Ez a Telekom weblap akkora egy kalap fos, h ha keresnék sem találnék még egy ekkora sz@rt
Ezeknél állandóan "technikai karbantartás" van, mégsem javul sosem semmi
-
válasz
#23310336 #62540 üzenetére
a terhelést (szerintem) leginkább a telekom hálózata bírja, ha - amennyire csak lehet - azonos feltételek mellett hasonlítom másikhoz, a lefedettség viszont már más kérdés, arra már nem nagyon mernék általánosan fekete vagy fehér választ adni, mert nagyon sok tényező függvénye; helyszín, hálózati mód...stb., valahol az egyik jobb, máshol meg a másik.
3g tekintetében nem a telekom a legjobb, lte hálón viszont igen, pedig még bőven fejleszteni fognak, az év végéig komolyan nőni fog a már most sem gyenge országos lefedettség.
arról nem is beszélve, hogy idén február óta a telenorral közösen folynak például a 800 MHz lte fejlesztések.
igaz, az lte fejlesztések óta/okán, kvázi gyakrabban adódnak hálózati problémák, de ez mindegyik szolgáltatóra elmondható. -
törölt tag
Köszönöm!
Kérdésem még az lenne, hogy a Telekom hálózatának megvan még az az előnye, hogy stabilabb, strapabíróbb mint a másik kettőé? Már csak azért is, mert itt még nem kínai hálózat van, hanem Ericsson? Mert pár éve azért összességében az országot járva akkor azt tapasztaltam, hogy nem volt olyan pontszerű a lefedettség, hogy az utca egyik felén van, a másik felén nincs hálózat, valamint vastagabb falú épületek belsejében is valahogy Telekom hálózat mindig volt.
-
Aki a készülék vásár során vett garisnak hirdetett telefont, azoknál megjelent rendesen a garancialevél is a dokumentumok között, vagy csak a számla?
-
Zeki
nagyúr
Lehet azt, hogy egyik domino simről átnyomni a maradék egyenleget egy másikra?
-
Zeki
nagyúr
válasz
vwpolopg #62529 üzenetére
Nem mószeroltam be a faszit, mert még fél éve nálunk melózott mint diák.
A röhej nem csak ez. Bementünk a nagy telekom boltba délelőtt... nyitás 10-kor a plázában.. azt a tömegjelenetet a sorszámosztó gépnél... öreg mamik nyomultak, azt sem tudták eszi vagy isszák, nyomták a platina ügyfelet, ment a vita ki volt előbb a sorbanállásnál ... engem a 3 gyerekkel le sem szartak, vagy 30-an nyomultak ott mintha ingyen osztogatnának valamit. Otthagytam a frászba a boltot, és inkább az elcseszős T partnert hívtam fel, hogy oldjuk meg a gondot. Ott legalább nem volt sorbanállás. -
Teko001
őstag
válasz
kiki22 #62504 üzenetére
Nem lehet kibővíteni, de vásárolhatsz további adatot és hívást EU 100 néven.
-
Zeki
nagyúr
Baszki, ez a kecskeméti auchan soros T partner ez megint elcseszte a Dominóm. Pénteken megcserélt két számot, és más dominó egyenlegét használtam. Most visszaállította, erre az általam megadott 5 számjegyű biztonsági kód nem mükszik. Azt én hol tudom magamnak megcsinálni? Mert rátelefonáltam erre a marhára, hogy oké, megcsinálja, de cseszte. Most nem tudom hozzáadni a Telekom felületén.
-
Prien
addikt
HA nem tetszik a cucc, amit a webshop küldött, elég bevinni a legközelebbi T-pontba vagy postán kell visszaküldeni?
-
Blackmirror
őstag
Hali
1sztori.
Utazok a metron egyszercsak nem tudok telefonálni... Jött egy sms, hogy a kimenő hivasaim korlátozzák dijtartozas miatt. A behajtasi csoport nem vette fel ... Kiugrottam a metrobol be az Alleeba. Azt mondja az ugyintezo hogy nem lát semmilyen tartozást és ez biztosan tévedés... Hát szerintem is, de nekem nem itt kéne lennem és kellene a telefonom... Nagyon. Erre beszélt telefonon valakivel és fél óra múlva visszakapcsoltak. -
válasz
#23310336 #62517 üzenetére
szia,
amennyiben szigorúan csak a lomhább 3g-t nézem a vodafone esetén és a gyorsabb h módozatokat nem, úgy nincs még olyan a t-nek a 4g/lte hálója, viszont szépen közelítget, az év végére lehet hasonló lefedettségű, a h módozatosokkal viszont már most is simán felveszi a versenyt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Aki tapasztalta attól kérdezem, hogy van már a Telekom 4G lefedettsége olyan szinten, mint a Voda 3G? Azaz, hogy utóbbi esetében gyakorlatilag vidéken is szinte mindenhol kis falvakban is van gyors net. Vagy ez majd csak év végére várható?
Mert tudtommal a Telekom 3G az elég foghíjas és a városokat elhagyva csak EDGE van. -
bubuka80
tag
Nekem is végre megérkezett a pakkom, egyik valóban teljesen új, bár a doboz bontott(garis), a másik pedig karcmentes, makulátlan állapotú. Ez utóbbit használtként vettem. Most gondolkodóba is estem, hogy melyiket tartsam meg
-
Vangelis
félisten
Most is 2db fóliás és két darab bontatlan telót küldtek.
Még kaptam ajándék memória kártyát is.
-
Gedeon31
addikt
Rendeltem egy külső aksit 4000 Ft volt abból kuponnal fizettem felét a másik felét pontokkal.
Így 0 Ft-ba került ilyenkor is el lehet állni a vásárlástól ,ha vissza viszem egy T-pontban és a pontjaimat vissza kapom majd? -
|AP|
veterán
Pár hete azt néztem, hogy tudnék venni 24 havi részletre egy Z3 Compactot a jelenlegi díjcsomagom megtartásával (Mozaik S).
Most már azonban csak 9 hónapos részletfizetést ajánl fel a rendszer. Még akkor is, ha váltok egy hasonló díjcsomagra (Move M). Csak a drágább havi díjas csomagoknál van ennél hosszabb futamidő (19 hónap)Ez az újítás mikor történt? Nem mondanám, hogy örülök neki
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Az eu plusz kiegeszito dijcsomagnak kilehet tenyleg biviteni az adat keretet?Nagyon nemakarta az uzletben a telekomos dolgozo,h atvaltsak dominora.mondtam neki meggondolom ho vegeig akkor. NEXT M Arantarskartyat Ajanlotta + eu plusz bovitot.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok , nagyon fontos lenne
A telefon telekom függő és ha jól tudom akkor a blue mobil ( vagy minek hívják a lidlis izét ) az a telekom hálózatát használja és így lehet használni a telefonomban az olyan sim kártyát vagy az csak a hálózati frekvenciákra ( vagy mi a szöszre ) értendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged