- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
a Telekomnál kapható NOKIA LUMIA 635 + FEJHALLGATÓ 1 gb- ramos ? Vagy csak 512 mb ?
-
Nordik
őstag
Most szembesültem ezzel az új felülettel és sehogy nem sikerül befizetnem a számlámat. Ilyenkor mit csináljak? Ezért nem fogok nekik a befizetésért fizetni mert nem tudják az oldalt normálisan megcsinálni.
-
válasz
Lacko84 #60496 üzenetére
szia,
a családbarát opción kívül esedékes kevés beszélgetés esetén, a legolcsóbb move xs + netplusz akármelyik (annak függvényében, hogy mennyi adatforgalomra van szükség) éri meg leginkább.
a kedvezmény összetett dolog, de te most nem vagy hűségben, illetve akkor is tudnál olcsóbb díjcsomagra váltani, hiszen van olcsóbb a mozaik xs-től.kentucky; szia, hátha alapon rákérdezhetsz, veszteni való nincs, de nem jellemző.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Már 6 éve Telekom előfizető vagyok, flottában és azt szeretném kérdezni, hogy nincs készülékcsere kedvezmény egyedi elbírálás alapján vagy csak online amit kidob a gép, az a sovány kedvezmény van ?
Lehet túl remélek
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. Adott egy Februárban lejárt Mozaik xs díjcsomag. Hogy járnék a legjobban? Párom szeretne egy telefont így ha újra aláírok hűséget akkor kérnék mellé készüléket. Beszélgetés nem sok van mert leginkább család barát opcióban oldjuk meg! A net ami fontos,mert ami eddig volt 200mb kb 5-6 nap alatt elfogyott! Melyik díjcsomag lenne a jó? Váltsak le Move xs-re + kérjek mellé Net plus L csomagot? vagy van ennél jobb lehetőség is? olvasom ezeket a 1000ft-os kedvezményeket is amiket írtok.
-
válasz
South Velen #60493 üzenetére
pedig az sms jellemzően akkor is szokott működni - vagy végszükség esetén az önkiszolgáló -, amikor a my t-mobile nem.
vannak persze kivételes esetek, nekem is volt már olyan, hogy egy régi, a rendszerben beragadt őskori gprs opció meghiúsított egy általam elvégezni szándékozott módosítást, ilyentén csak a telefonos ügyfélszolgálat tudott segíteni, de legalább megtudtam a hiba okát, amit korrekt módon elmondtak. -
válasz
South Velen #60489 üzenetére
milyen felületen próbáltad?
legegyszerűbben; díjmentes sms a 1430-ra; -NETPLUSZL
ne gondold, az illetékesnek komolyabb lehetőségek is a rendelkezésükre állnak.
ahogy előttem is írták, régóta megoldható már az előfizető által az alapnet visszakapcsolása is. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ha van net az előfizudban, akkor *111# -> Alap LTE.
-
South Velen
addikt
válasz
update: 1430-on sikerült, egy kedves ügyfélszolgálatos hölgy segítségével, és a netem is megmaradt utána.
de azért megoldhatnák már hónapok óta, hogy önkiszolgáló felületeken is megoldható legyen..
-
South Velen
addikt
Valakinek van ötlete, hogy tudom a NetPluszL szolgltatást lemondani? Bármilyen felületen próbálkozok, nem engedi (persze nem indokolja, miért is tenné...).
Hívjam fel a 1430-at? Csak gondolom ők is ugyanezeken a felületeken próbálkoznak, mint én csak másik oldalról. Hihetetlen balf*sz egy banda...
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
azigazimoris #60486 üzenetére
Szia
Én kaptam kedvezményt egy augusztusban lejáró előzizetzésre.
Ha jó értettem a telefonban (de azért még átbogarászom a szerződést) akkor ugye vállalok 1 év hűséget, viszont az eredeti hőségidő vége előtt 3 hónappal már válthaok készüléket ahogy normál esetben. És attól főggetlenül milyen díjcsomagot választok, megy le belőle az 1000 FT. Ezen kívül mehetek kissebb tarifacsomagban a mostaninál persze itt ki kell várni a teljes 24 hónapot. De a kissebb tarifából is jön le az ezres. -
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Nemrég megszüntettem egy lejárt előfizetést (aranytárskártya net&roll xs). Ilyenkor ugye igérgetnek fűt fát hogy ne mondjam le. Az ember egybűl azzal kezdte a telefonban hogy összegyűlt 20-onx ezer FT kedvezmény ls ez alapájábn felajánlanának nekem egy készüléket ha megtartom az előzizut. Természetesen vérgagyi dolgokat ajánlottak.
A kérdésem arra vonatkozna hogy mi alapján jött ki nekik ez a kedvezmény összeg? Vagy csak bemondanak egy számot amire hivatkozva pár gagyi készülékkel próbálnának ottartani?köszi
-
KZP
őstag
válasz
azigazimoris #60481 üzenetére
Szerintem mindenképpen megér egy próbát. Jobban is járnak, ha csak havi 1000 Ft-ot "buknak" havonta, mint 1500-at.
-
Vangelis
félisten
válasz
azigazimoris #60481 üzenetére
De akkor 12 hó hŐséget kell vállanod.
De ha nincs hűséged akkor bármikor bármire válthatsz.
-
KZP
őstag
válasz
TheSaint #60471 üzenetére
Aranykártyás előfizetés: -1000 Ft /hó 11 vagy 12 hónapig (ez nem teljesen egyértelmű)
"Sima" előfizetés: -500 Ft /hó 11 vagy 12 hónapigLegkisebb csomagnál egyértelmű, hogy csak a pénzbeli jóváírást lehet kérni, nagyobb csomag esetén viszont lehet választani a havidíj kedvezmény, vagy a kisebb csomagra váltás között. Kell kérni ÁFSZ illetékes kollégát, mert néha nem értik/nem akarják érteni, hogy mit is szeretne a kedves ügyfél.
-
jel1
aktív tag
válasz
pepe091 #60476 üzenetére
az mit jelent kb? 20-30-40?
és nekik hol van elérhetőség v akármi?
ez?
http://www.cordongroup.hu/hu/contacts-customer-service-cordon-electronics.htmlés ami más sony szerviz, azok nem foglalkoznak telefonnal?
pl http://sonyszerviz.hu/partnerlista/köszönöm
-
jel1
aktív tag
Hali
ha betört az előfizus garanciás telefonom képernyője, azt megcsinálják?
nincs biztosítva
sony z3cköszi
-
-
TheSaint
aktív tag
Lehet buta kérdés, de ezt a júliustól megváltozott ÁSZF-t lehet nem elfogadni? Írok egy levelet és ajánlottan feladom, hogy nem járulok hozzá a szerződés módosításához. Akkor az eredeti szerződéses összegek élnek?
-
Tomikaa.
tag
Domino csomagoknál van kedvezmény (az áremelés miatt)?
-
dokee78
félisten
6-dika és semmi új termék?
-
DavidQ
tag
Nem vagyok otthon a témában, úgyhogy inkább megkérdem: ilyen esetben lehetőség van a hűségidős csomag szerződésbontására (díjmentesen)?
-
tothferenc
aktív tag
azért kíváncsi lennék, ezt a kollektív áremelést mire fogják fogni....
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Július 23-ig van mozaik S-re vállalt hűségem. Azt tudom, hogy készüléket már 3hónappal lejárat előtt vásárolhatok, de a díjcsomaggal mi a helyzet? Szeretnék aranytárskártya next s-re váltani ezt csak lejárat után tehetem meg?
-
Vangelis
félisten
-
boxfan
tag
Sziasztok!
Problémám a következő:2014.12.18-án a helyi Tkomban vettem egy új előfizut.Next M Aranytárskártyás díjcsomagban(Vezetékes telefon,otthoni net is itt van).Akkor nem vettem hozzá telót.Azt mondták az üzletben,hogy így 7 hónap múlva vehetek hozzá telót.Számla természetesen pontosan ,időben fizetve van.Az előbb felmentem az online felületre,ott azt írja ki, hogy hűségem 2016.09.18-án jár le......
Hogy lehetséges ez???? -
holloo
csendes tag
Sziasztok!
Aki esetleg Huawei E3276-os modemet használ a mobil internetéhez, az meg tudná mondani nekem, hogy mi a T-Mobile modem firmware verziója (Nem a "tárcsázó" progi verziójára gondolok, hanem a firmware-re).
-
raziel01
veterán
Jövő októberig van hűségem Move XS-re. S4-et vettem fekete pénteken.
Most akkor van arra lehetőség hogy mindenféle kötbér nélkül meglegyen szüntetve az előfizetés csak a fennmaradó ~40 ezret kell kifizetni, a telefon részleteit? -
Jinxb1rd
addikt
Na, felhívott a csaj. Nem kötelező a biztosítás, szóval átvágtak az ügyfélszolgálaton. De nekem nem ajánlott fel 5000 Ft-ot.
-
Varszegig
veterán
-
Tomikaa.
tag
Domino csomagoknál van kedvezmény?
-
Sebhelyes
senior tag
Az még megvan, hogy ha olyan dijcsomagom van, amiben van internet, akármilyen kevés, akkor egy plusz adat dijcsomag kevesebbe kerül? Tehát ha EcoXS-ről átváltanék MoveXS-re, a NetPlusz L automatikusan leugrana 2190-ről 1290-re? (régi árakon)
-
-
ferob
őstag
válasz
szabogabor10 #60429 üzenetére
Az milyen idegesítő, hogy a Telekom mobilalkalmazást használva, akárhányszor megnyitja az ember mobilinterneten keresztül, akkor is küldi az SMS-t.
Az nekem külön nem tetszik, hogy ők önkényesen eldöntötték, hogy kiveszik azt a lehetőséget, hogy beállítható legyen, egy adott telefonszámmal történő belépéskor milyen számra küldje a biztonsági értesítést.
-
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vwpolopg #60423 üzenetére
Hát a panaszleírásba írd bele, hogy x éve is volt ilyen incidensed ennél az ügyintézőnél, akkor még elnézted, de másodjára már nem tudod, kéred a szükséges lépések megtételét, hogy ilyen ne fordulhasson elő másokkal se.
Illetve kéred a jogtalanul beszedett díj visszatérítését és a biztosítás lemondását. -
vwpolopg
őstag
válasz
Teko001 #60421 üzenetére
És mivel tudom bizonyítani, hogy nem én kötöttem a biztosítást? Ugye nálam nincs szerződés, de gondolom 2 példánynak kéne lennie, lecsekkolják, hogy náluk van-e másodpéldány?
Továbbá ennyivel nem elégedek meg, hogy jóváírják azt a 600 forintot. Mi a francot képzel az ilyen? Ki tudja, hány emberrel játszotta el eddig ez a gyökér a kis tyúkszaros jutalékáért... hát menjen a búsba.
Szerk.: Telekom fiókos belépés után, ha kiválasztom bármelyik mobil előfizum, jön a belépési sms.
-
-
MATEO6600
őstag
Azt hol tudom beállítani, hogyha belépek a webes felületre, ne küldjön sms-t a telefonomra? Zavaró.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Végre elérhető lett a számlám, kicsit érdekes amit találtam rajta.
Mit tehetek olyankor, ha előző hó közepén bementem egy telekom boltba, ahol készülékbiztosítást szerettem volna kötni. Azonban elnéztem a havi fizetendő összeget, ezért végül NEM került sor szerződéskötésre. Nem írtam alá semmit, megkérdezte az ügyintéző, hogy akkor szeretném-e drágábban, mondtam, hogy nem. Erre nézem a számlát, és :
KészülékBiztosítás 04.16. - 04.30. 1 190 15/30 595 595
Hol tehetek panaszt? Milyen formában térítik meg az engem ért kárt?
Szerk.: Sajnos egyébként nem ez az első esete ugyanennek a tetű ügyintézőnek, 2 éve asszonnyal eljátszotta ugyanezt. Ő nem nézte a számláját csak 3 hónap után, hogy miért nem annyi amennyire ő emlékszik... hát persze, hogy ott virított neki is a biztosítás. Ugyanez a faszi volt.
-
válasz
enginev3.0 #60414 üzenetére
az a telefon árába számít bele, azon felül ha kérnek be mobil előleget, azt írják jóvá a számláknál.
-
enginev3.0
félisten
A telefon vásárlásnál ha előfizetéssel vesszük és részletre, amit kezdő részletet be kell fizetni (nekem 15ezer volt), az csak a telefon részletekbe megy, vagy beleszámít az előfizetésbe is?!
15ezer volt a kezdőrészlet, és havi 7 ezer a törlesztő, ez csak a törlesztőbe megy?
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #60412 üzenetére
Nem akarok itt politizálni ,de az is közre játszott ,meg gondolom nem Paks és környéke a kedvenc térségük és azt részesítik előnyben ahol igazából Telekom előfizetők vannak.
-
-
adam3
aktív tag
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #60407 üzenetére
Igen azt már észre vettem akár pár száz fős falvakban stabil LTE van.
Szerintem Pakson soha nem lesz band 3 mivel itt mindenki Telenoros az erőmű miatt. A 20000 flottából 90% itt van.
-
-
-
Vangelis
félisten
Levelemet továbbították illetékes csoportnak ....
-
válasz
prannk #60400 üzenetére
nem 2 hónapig, hanem az aktiválás hónapjában és az azt követő teljes hónapban, esetedben februárban és márciusban, az április már nem kedvezményes árazású.
amennyiben március 1-jén aktiváltad volna, úgy a teljes március és április kedvezményes áron került volna kiszámlázásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hisense LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro