Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beca1990
senior tag
rendelést hány napon belül, illetve milyen címre kell visszaküldeni a.nyomtatvánnyal együtt?
-
Joker88
őstag
gyerekek, mi ez a nagy " nemkéremazújszabályzatot" dolog ?
kb annyiban kimerül,hogy pl 35 ft /percről 42 ft / perc lesz a hívásdí ? vagy más is van mögötte ? -
válasz
Gsx-rr
üzenetére
szerintem az inkább a gond, hogy nehezen jut el a megfelelő szintre a dolog.
nekem is volt olyan problémám, hogy az ügyfélszolgálatos nem rendelkezett a szükséges jogosultsággal és képességgel, de csak terelgette a saját hatáskörében a dolgot, pedig jól körülírtam a hibát, rendesen leszűkítettem egy bizonyos hibalehetőségre, mégis csak a harmadik telefonálás és ügyfélszolgálatossal lefolytatott beszélgetés során tudtam elérni, hogy műszakishoz kapcsoljanak, aki viszont pillanatokon belül látta, hogy mi a probléma, illetve megerősítette az általam elmondottakat, valamint orvosolásra is került a dolog.
kipróbálod adott sim kártyát több telefonban is, amikben azonos szolgáltató másik sim kártyájával van lte a meghatározott helyen, leszűkítve így a hibalehetőséget a sim kártyára, illetve az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásra, így marad a labda az ő oldalukon, hogy a sim kártya problémás, vagy a hozzá rendelt profillal van gond. -
Ma jött a nmhh által szerződésben kikötött sms innentöl ketyeg a 15 nap de én már nyilatkoztam. Felidegesítettek hogy folyamatosan szüntetnek meg mindent ami ér valamit...
-
Gsx-rr
veterán
Péntek óta nem tudják ,miért nincs nálam LTE. Ha megjelenik a telefonon akkor 0 térerővel kb 10 másodpercig.
Nem a telefon a rossz ,mert átraktam másikba és ott is ugyanez.
Már én javasoltam ,miért nem cserélnek sim kártyát ,de egyelőre még vizsgálódnak.
-
Hoppá! Ezt láttátok már?! Egy külön oldal, ahol nyilatkozni lehet.
-
Meg mondjuk ha cég vagy, akkor ebből nem lesz számlád, amit küldhetsz a pénzügyre utalni.
Nem értem, hogy miért nem működik rendesen a netes felületük, pláne ha folyamatosan abba az irányba terelik az ügyfeleket, hogy használják, pl online kedvezmények, elektronikus számla kedvezmények. -
-
Most nézem, h kibővült az az oldal, ahol a nyilatkozatot lehet tenni és az Ügyintézés pontban megjelent a 2015. július 1-jei díjváltozás. Én még júni 29-én írtam nekik, de ugye akkor nem tudtam ezt a lehetőséget választani. Ettől függetlenül vehették az adást vagy írjak nekik újra?!
-
-
r3dsnake
nagyúr
Technikai karbantartás!
Mostmár tényleg takarodjanak a francba.

-
válasz
StSanya
üzenetére
Igen, szerintem így van. De a díjcsomagot augusztus 31-től kivezetik, így átkerülsz valószínűleg a Fun S ATK díjcsomagba, ebben mindenképp érdemes kihasználni az e-pack kedvezményt, mert csak az 1990 Ft-ot beszélheted le, még akkor is, ha e-pack hiányában 2290 Ft-ot fizetsz.
-
StSanya
senior tag
Üdv, kérdezem a szakikat, Fun Aranytárskártya havi díja akkor 1990-ről 2190-re emelkedik ugye? S a percdíjak nem változnak? Mert akkor végül is, ha lebeszélem, akkor 200 Ft pluszom volna...
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Első nap isten megteremté a földet vele Ádámot és Évát. Második nap megteremté a magyar telekomot hogy legyen aki Ádámot ászf változásokkal bombázza...
-
St3ven
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Különösen a Fun Aranytárskártyáért kár.
-
Megjött az e-számlám a friss ÁSZF változásokkal. miszerint augusztus 31-től kivezetik a következő, már lezárt hangalapú díjcsomagokat:
Eco Mix, Fun Aranytárskártya, Relax Aranytárskártya 50, Relax Aranytárskártya 125, Relax Aranytárskártya 250, Relax Aranytárskártya 500, Relax 100, Relax 250, Relax 500, Relax 1000, MédiaMánia XS, MédiaMánia S, MédiaMánia M, MédiaMánia L, MédiaMánia XL.
Illetve a következő mobilinternet díjcsomagokat:
Relaxnet M ((külön SIM kártyán nyújtott, Relaxnet L (külön SIM kártyán nyújtott), Relaxnet XL (külön SIM kártyán nyújtott), Ikon Net 2GB, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag RelaxNet L, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag RelaxNet XL, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag Net&Roll XS, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag Net&RollXS+, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag Net&Roll L, Net&Roll 4G mobilinternet díjcsomag, GPRS Net, GPRS Net Plusz, GPRS WAP Plusz, Net&Roll 1 GB - LTE opció, Relaxnet M, Relaxnet L, Relaxnet XL; SMS Te+Énkedvezmény; SMS csomag 25, SMS csomag 80, SMS csomag 200.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne: elfogyott az alap 1GB mobilnetem (Music S csomag) és felraktam egy 500MB-s NetPlusz bővítést, amivel ugye az alapot is nullázta a rendszer vagyis most van 1.5GB-om. Ha 1 nap elteltével lemondom a bővítést (ugye 1 hónapban egyszer díjmentesen aktiválható egy bővítés) és mivel 1 napig lesz fent törthavi számlázású lesz a NetPlusz, viszont a lemondás után elvileg megmarad az 1GB mobilnet megint a köv. fordulópontig, elviekben ez így "kijátszható" ugye?
Amúgy NetPluszoknál a törthavi számlázás az csak időarányos vagy számít, hogy mennyi adat ment el? Mert ha igen, gondolom ha 1 nap alatt lemondom akkor az abban az 1 napban használt adatforgalomat nem a NetPluszként számolja mivel az alap netem is nullázódótt és abból fogyott, de lehet rosszul tudom.
Akinek esetleg van tapasztalata, erősítsen vagy cáfoljon már meg!

Köszi,
Üdv, Dani.
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
nyomj egy újraindítást a telefonra, hátha csak annyi a gond.
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
van olyan, hogy lte alap net szolgáltatás.
amennyiben még az önkiszolgáló felületén vagy, ott normális, hogy 3g kerül kijelzésre, mert a telefonálás, sms, önkiszolgáló és még még néhány funkció nem működik lte hálón. -
rayoliviero
veterán
Szia.
Köszi, már megy is. Az alap net szolgáltatást visszakapcsoltam a 6-os számmal, de csak 3G-t ír ki egyelőre LTE helyett. Volt olyan opció is, ismételten a 6-os gomb megnyomásával, hogy LTE. Én arra nem nyomtam megint, csak az alap net szolgáltatás kapcsoltam be. Remélem jól csináltam.
-
szia,
adott számlán azonos jóváírás nem tartozik hozzá?
a helyzet az, hogy meghatározott díjcsomagok, adatcsomagok és bővítők mellé díjmentes, így már adott számlán jóvá is írják, akkor nem, ha a megrendelést és aktiválást követően, a későbbiekben olyan díjcsomagba lép át az előfizető, amiben már nem adott díjmentesen, de igaz ez az adatcsomag és a bővítő kapcsán is, ha azoknál egy bizonyos szint alá lépés történik, vagy kikapcsolásra kerülnek.Gazsi00; szia, a téma összefoglalójában megtalálod a megoldást, de a lényeg; nem csak személyesen lehet intézni, hanem telefonon (1430) és az önkiszolgáló ügyfélszolgálat (*111#) használatával is.
-
rayoliviero
veterán
Move M csomagomhoz, rendeltem anno egy Netplusz L netes csomagot is. Tehát a Move M-ben lévő 500 MB mellé 1 GB-ot. Most lemondtam a Telekomos applikáció segítségével a Netplusz L-t, maradt a Move M, vele az 500 MB, ami a csomagban van. De sajnos azóta nincs internetem, így kikapcsolt az egész net, ahogy lemondtam a Netplusz L-t. Van valakinek ötlete, hogy tudom az 500 MB-omat visszakpcsolni, ami jár a csomagomhoz? Régen egyzser már volt ilyen problémám, akkor bementem és megoldották, azóta nem tudták javítani ezt a hibát.

-
törölt tag
Így van. Nem is véletlenül tanulták meg az emberek, h ha vmit el akarnak érni, azonnal neki kell kezdeni habzani. De a milliós forgalmaknál se jobb a helyzet, ismerős céges telói el is kerültek a trétől, pedig ott aztán volt forgalom dögivel, lett volna mit megbecsülni.
Kártyával még éppen el lehet náluk bohóckodni, de már az sem éri meg, ha már kártyás.
Amúgy a behajtócégeknél sem reménytelen a dolog: mikor a upc baromkodott, visszaírtam a behajtónak, h ne strapálja magát, mert jogtalan a követelés, sose hallottam róluk többet; a upc-t meg a Békéltető helyretette, és ha éppen ráértem volna válás helyett, még be is pereljük őket. Na, azóta én is megtanultam habzani. Ha nem az úri modor kell, akkor nem az lesz, de h félévig szórakozzanak az emberrel... Nonszensz... -
Soulfly842
addikt
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Két kiskorú gyerekemnek lett Telekomos Dominó kártya vásárolva. Itthon wifivel szoktak játszani facebookozni, stb. Olyan problémám van, hogy ha elmennek itthonról, akkor is megszokásból ugyanúgy használják a telefont és nagyot néztünk amikor leszaladt róla az egyenleg. Visszanézve láttam, hogy alig telefonáltak és valószínűleg valamiféle netes adatforgalom volt a ludas. A szerződés megkötésekor szó sem volt semmi ilyenről. A kérdésem az, hogy hogyan lehet letiltani ezt a mobilnetet, olyan módon, hogy itthon, wifiről azért menjenek a dolgok? -
St3ven
addikt
Az ilyen és ehhez hasonló sztorikat olvasva örülök, hogy már régen megszüntettem az előfizetésemet, és élek vígan / alszom nyugodtan kártyásként.
Valahogy még mindig nincs kultúrája itthon a polgári jogi szerződés intézményének.
A behajtó cégek meg a sajátos módszereikkel és horror díjaikkal egy külön történet, nem is értem, hogyan működhetnek így, minha Nigériában lennénk.

-
Zeki
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Olyan hogy megbecsült ügyfél... nem létezik. Talán ha milliókat hagytál náluk az évek alatt... vagy kifogsz egy normális ügyintézőt.
-
Blackmirror
őstag
Az se rossz
Mi még ott nem tartunk a Telekommal,de behajtó cégig nem engedem az ügyet már.Ennyi volt a türelmem nem mondhatják hogy fél év nem volt nekik elég.Más meg egy hibájuk után hívja vélt v valós sérelmével őket habzó szájjal,annak nem győznek jóváírást adni,engem meg legutoljára szinte elküldtek a sóhivatalba.(vagyis az NMHHhoz).Nyolc éve vagyok előfizető soha nem volt tartozásom,de hát nem én vagyok a megbecsült ügyfél. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére

Nekem ennél is kacifántosabb volt a kalandom a vodafonnál sok éve. Azóta eladták a követelésüket egy behajtócégnek, az utána egy másiknak, a másik visszaadta az elsőnek, én meg dobom a kukába a leveleiket. Így megy ez évek óta.
A zsiványság a dologban az, hogy amint emailben bizonyítottam hogy szerintem nem jogos a voda követelése, azonnal eladták egy behajtócégnek. Én meg mondtam, akkor legyen inkább per, mert úgyis megnyerem. Aztán nem hogy ők akarnak tőlem pénzt, hanem én kapok még pár nyeremény autót tőlük. Azt nem akarták, inkább behajtócég. -
Blackmirror
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Az a helyzet hogy ha kikapcsolják az előfizetésem mondjuk újra és kiszámláznak esetleg egy kötbért akkor nem segít az rajtam ha a homár oldalra írkálok. Szóval ezért úgy gondolom hogy jobb ha a hatóságokra bízom az ügyet aztán majd ők elintézik a telekommal.
De most úgy fest hogy fél év alatt sikerült megoldania a telekomnak a dolgot. Ha mégis jön felszólítás. akkor többet már nem fordulok hozzájuk az biztos.
Ha a homárra ezt az egészet leírnám akkor kb senki nem olvasná el, olyan hosszú lenne.Főleg ha csatolnám a panaszokra adott válaszokat
Lassan már én sem tudom követni.Pl.:
-1430 felhív: ne aggódjak ,majd automatikusan törli a rendszer az át nem vett telefon számláját
-majd jött a felszólítós sms 750Ft-ért és megvonták tartozás miatt az epack kedvezményt
-panaszt tettem megint,válasz:igazam van, jóváírják a felszólítási díjat
-majd jött a felszólító sms megint 750ft,és epack kedvezmény megint ugrott
-1430-on panaszt tettem.
-2000 ftért beszéltem a behajtási csoporttal, mondta az ügyintéző hogy a rendszer mely időpontban kapcsolta volna ki az előfizetésem,de felfüggesztik az eljárást és nyugodjak meg, nem lesz semmi következmény.
-panaszt tettem a 1430-on megint
, jött a válaszlevél hogy törlik a számlám és jóváírnak 2000FTot ,750-et ill az epack kedvezményt 300
- nem jött több sms .kikapcsolták a kimenő hívásaim.Bementem az Alleeba, ott mondták hogy nincs tartozásom ez tévedés lesz,fél órán belül visszakapcsolnak, így is lett.
-aztán panaszt tettem emiatt a 1430-on, jött a levél hogy ennyi és ennyi tartozásom van,ekkor és ekkor fel lettem szólítva, és szíveskedjek rendezni.További panaszt ne tegyek,NMHH ill fogyvédhez fordulhatok.
-1430 felhív, megint elregéltem az egész fél éves sztorit, mivel az utolsó válaszukban az volt hogy több panaszt ezzel kapcsolatban nem fogadnak így az ügyintéző sem rögzítette panaszként,de felhívta a behajtási csoportot.Ott mondták neki hogy elég sok bejegyzés van ezzel az üggyel kapcsolatban utána néznek....aztán nem is hívtak de pár nap múlva kaptam a másik levelüket mely szerint túlfizetésem van, ill 19.990-et jóváírnak .így el fog tűnni a 19.990-es "tartozásom".Dióhéjban ennyi.Asszem kétszer beszéltem a behajtási csoporttal de már nem emlékszem hogy volt,hónapok leforgása alatt telefonáltam párszor.1430 meg vagy tízszer lett hívva és írásban is panaszt tettem

-
zebede
őstag
Ez az áremeléssel kapcsolatos nyilatkozat szerintetek ér valamit?
Mert ugyan kitöltöttem, de semmiféle (e-mail, sms) visszajelzést nem kaptam, amivel később bizonyítható, hogy nyilatkoztam.
Ti kaptatok valamit?Storno!
Kicsit késve, de megjött az SMS.
-
válasz
honda 1993
üzenetére
Ma kaptál 5 gb adatforgalmat, hónap 15ig.
hónap 15től kövi hónap 14ig kapsz majd újra 5gb forgalmat. -
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Ha nekem 15-én van a fordulónapom az előfizetésre vonatkozóan és ma SMS-ben megrendeltem az eddiginél egy nagyobb net csomagot akkor az is automatikusan majd ugyanúgy 15-ére lesz aktiválva?EÉs ha eddig 3gb volt a csomagban, amit majdnem teljesen elhasználtam, de most rendeltem 5 gb - os csomagot akkor 15-éig 5 GB-om van?
-
törölt tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Neked legalább ezt megtérítették. Nekem még a bizonyítékot, a hívásfelvételt is eltüntették, még a kötelező 2 év lejárta előtt, csak h ne kelljen rendbehozni a dolgot...
Apropó, mennyi ideig lehet panaszt tenni? Elévülési idő meg ilyenek? -
válasz
Blackmirror
üzenetére
Homár pedig nagyobb erő mint bármi más nekem is elég volt felemliteni a multkor más szolgáltatónál..
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
Én se kaptam kupont. Úgy szereztem

-
roti86
őstag
Sziasztok!
Szeretnék nyilatkozni az áremeléssel kapcsolatban, de a második részhez /Számlafizető neve/Domino felhasználó neve/ mit kellene beírnom? Feltöltőkártyás csomagban vagyok.
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Ez a bajom nekem is. Mikor rendelte mindenki a használt cuccokat, senki nem vette 100%-ra,hogy megkapja. De hogy bekerült a szamlaim közé, amit kisem küldtek....
-
Blackmirror
őstag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Ha nem intézik el akkor tényleg feljelentem őket, ilyen homár oldalakat kihagynám belőle az biztos.Elég volt nekem írásban ill szóban is többször panaszt tennem...többet nem fogok, komolyabban az NMHH-n meg a fogyvéden gondolkodtam el.
A végén kiderült hogy még van 6000 körüli túlfizetésem is, szóval jól nézzetek meg én vagyok kb az egyedüli akinek az előfizuját úgy kapcsolták ki hogy túlfizetése van.

A felszólító smseket jóváírták meg 2000 forint körüli összeget ami a behajtási csoport hívása miatt keletkezett.Egy forinttal se többet.Amúgy semmit nem kapok, 8 éve vagyok előfizető,de még egy tartozék kupont sem vágtak hozzám.Nem mindenkit szeretnek úgy mint Vangelist.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vwpolopg
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Semmi jóváírás vagy kárpótlás a kikapcsolásért, a rengeteg utánajárásért, telefonálásért, kellemetlenségért? NMHH-t, homár-t nekik!
-
Blackmirror
őstag
Ma kaptam egy levelet telekomtól úgy néz ki hogy lenullázzák a tartozást amit az át nem vett használt készülék generált.Január óta sikerült eljutnom idáig, úgy néz ki most végre megoldják.

-
cris78
őstag
Még mindig szállításra vár a megrendelésem. Ilyenkor lehet valakit hívni?
-
vwpolopg
őstag
válasz
b.daniel
üzenetére
Na, megkérdeztem, fogalmuk sincs, ilyet még csak nem is hallottakláttak soha. Ahol a rendszerük az adatforgalmat mutatja, nem egy sorban szerepel az 1,3gb (liks+netpluszl) hanem szerepel egy 1,3gb-os sor meg egy külön alap netes 300mb-os sor. Elvileg fizetnem nem kell pluszban, örüljek a plusz netnek. Örülnék én, de a a mai világban semmi sincs ingyen
Most jön egy kör a 1430-cal. -
prannk
őstag
Sony Z2 es telefont tudok 24 hónapos részlettel fizetni?
Kötbér megállapodással?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1430-on nem próbálkoztál?