Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sayCet #52616 üzenetére
Majd irhatnál, hogy mi lett a vége a story-nak.
Ez a fekete lista azért érdekes, a KHR rendszerhez tudtommal csak a pénzügyi szolgáltatók férnek hozzá. Azt viszont nem tudom, hogy a T-Mobile a részletfizetést hogy oldja meg, mint pénzügyi szolgáltató vagy valamilyen pénzügyi szolgáltatón keresztül...
-
törölt tag
Jól látom, hogy kikerült a Galaxy S4 a kinálatból vagy csak én vagyok béna?
-
törölt tag
Nekem minden reggel érkezik a susmus.
-
törölt tag
válasz DataTraveler #53386 üzenetére
-
törölt tag
Esetleg tudja valaki, hogy mire lehet még számítani a kalendáriumban?
-
törölt tag
válasz r3dsnake #55213 üzenetére
Ja, néha ott még rosszabb a szitu. Volt is benne részem párszor, ráadásul nem is falu hanem egy kisvárosban. Jól elbájcsevegett Klárika meg Jolika amivel összességében nem is lenne gond ha nem Klárika lett volna a postásnéni én meg nem rohantam volna.
A társkártya számláját lehet más postacímre kérni vagy hozzácsapják a főszámlához oszt' jóvanazúgy?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #55215 üzenetére
A főszámlán legalább részletezik a társkártyát?
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #55219 üzenetére
Igen, erre gondoltam. Mindkettőtöknek köszi. A máshova postázást sajnálom, hogy nem kérhető...
(#55217) bircsak
Én is pont lemaradtam róla. Mivel most volt így én nem tartom valószínünek, hogy lesz újra. Nem tudom milyen időközönként szokott akciókat váltani a T, de szerintem a Z4 forgalmazásáig nem lesz akciós, és ha lesz is akkor a Z3-at fogják akciózni, legalábbis ez lenne logikus.
De remélem lesz itt egy bennfentes aki majd jól megcáfolja ezeket!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz djculture #55222 üzenetére
Az asszonyon keresztül jelenleg egy önkormányzati flottában vagyok, mivel a telefonáláson kivül mást is szeretnék így én pont ki szeretnék lépni belőle. Király perc és havidíj és vége, se net se semmi, illetve van de ha heroint vennék az olcsóbb lenne
Az ügyintézésről meg ne is beszéljünk, talán DNS minta nem kell hozzá. Kedvezményes készülék váltás-csere, vásárlás csak a csókosoknak, akik nincsenek benne a pixisben azoknak sim kártya aztán oldd meg magadnak! Így valszeg belépek a fater-hoz "társnak". -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Domino Surf 890.-Ft-os időszaki díj/30nap az micsoda? Ez nem egy egyszerű feltöltőkártyás konstrukció?
Kösz
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #57928 üzenetére
Köszi Mindkettőtöknek!
De ez nem fog bekövetkezni. Az Xperia E1 14990 most domino-val. Az asszonyak gondoltam, de már van előfizuja. Amúgy sem hardcore user, ez lenne az első okostelefonja. Telefon, sms. Wi-Fi-ről e-mail meg facebook, pár fotó a gyerekről, offline zenehallgatás. Kb. ennyi az igénye. Valszeg a sim bele sem kerülne a telefonba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #58462 üzenetére
+ kérhetnek mobil előleget is...
-
törölt tag
válasz #97246720 #59671 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de esélyes. Apám platina ügyfél és 1000.-Ft-al drágábban hozhatna el egy telefont a bárki számára elérhető árlistához képest...mondjuk tőle nem kérnek mobilelőleget. Ennyi...Kurvanagy megbecsülés...A T az új belépőkre hajt, tojik az arany meg platinás ügyfelekre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vangelis #61506 üzenetére
Pár hónapja rendeltem weben a zasszonynak egy Nokia L225-t, t-pontos átvétellel. Az ügyintéző annak rendje módja szerint aláíratta a papírokat velem, mondta, hogy rendben majd lerakott elém egy Xperia Z3-at...
Bevallom őszintén megfordult a fejemben, hogy nem szólok...
-
törölt tag
Valami már készülődik. Az Xperia Aqua M4 már listaáron fent van, és ahogy láttam eltűnnek bizonyos díjcsomagoknál a 0.-Ft-os kezdők...
-
törölt tag
válasz r3dsnake #61918 üzenetére
Ezekszerint igen. Namost az ikon dícsomag megszüntetése is ide tartozik?
Ez off ide de leírom.
Van két fix törlesztős autóhitel a családban. Kb. 1 éve jött levél, hogy igy meg így fog változni a hitel. (Persze szopó lett volna nekünk a törlesztő) Namost miután megkérdeztük, hogy mivan ha mi ezt nem fogadjuk el? A válasz az volt, hogy semmi, minden megy tovább az eddigiek szerint. Ez a levélben sehol nem volt leírva...
-
törölt tag
Harmadjára próbálok rendelni készüléket+előfizut és harmadjára vág ki jóváhagyáskor...
Nem tudom mi a megmeredt pömpölőnek hívjek ezt webshopnak, ha rendelni nem lehet...
-
törölt tag
Hogy van az, hogy ha rendelni szeretnék előfizut+telefont akkor a jóvhagyás után kidob technikai hibával, de már vagy negyedjére...
-
törölt tag
Nem tudom merjek-e nekikezdeni újra rendelni...egy pár jó kis telefonszámot már elbuktam.
-
törölt tag
-
törölt tag
Mi lehet a gond, ha a webshopból rendelnék készülék+előfizu és a "kérjük hagyd jó rendelésed" duma után "Hiba történ a kérés feldolgozása közben" üzenettel kidob, persze utána már a kosárban sincs kezdhetem előről az egészet. Próbáltam az otthoni gépemről, munkahelyiről, de a helyzet ugyanaz...
Aztán másnak meg sikerül...kezdek a saját szellemi képességeimben kételkedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest