- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
#76385920 #64850 üzenetére
Ne aggódj, ez a technikai hiba a T-nél a webshop normál működéséhez tartozik. Hosszú napok küzdelmével rendeltem meg 2 vezeték-nélküli töltőt, a megrendelésnél már csak az átvétel volt kalandosabb, fűszerezve az ügyintéző hölgy, és kollégája bunkóságával. Tehát nyugalom, dőlj hátra, még hosszú út vár rád, a végére megbánod az egészet.
(Majd lehet egyszer leírom az egész sztorit, de most túl sok idő lenne.) -
válasz
#76385920 #64685 üzenetére
munkanap most a szombat, hátha...
igaz, ennek ellenére szeretik sok helyen/pozícióban nem a melóban tölteni a napot, vagy ha muszáj, akkor is csak rövidebb intervallumban és visszafogott tempóban.
azt kellene, hogy kellő számú panaszt zúdítani a szolgáltatóra a bejelentési csatornákon, amely mennyiség biztos átlépné az ingerküszöböt.
érdemes bízni abban, hogy akinek kapcsolódó problémája van, az nem csak itt a fórumon panaszkodik, hanem hivatalos úton is?
innen tudom, hogy néhányan jelentették a szolgáltató irányába is, de jó lenne, ha mindenki így tenne. -
-
törölt tag
válasz
#76385920 #59676 üzenetére
előleget nem mindenkitől kérnek, meg csak új szerződés kötésekor kérnek, hosszabbításkor már nem...ácsi, a készülékek ára nagyban függ a választott tarifacsomagtól is! nekem a teló nexts-sel 144ezer lenne új előfizetőként, tehát ennél drágábban nem adhatják a készüléket főleg ha jogosult valaki kedvezményre is!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#76385920 #57946 üzenetére
De feltöltökártyás.
Úgy működik, hogy ha adott hónapban van rajta 890forint levonja s cserébe kapsz kedvezőbb percdíjakat és 150mb netet.
ha nem tudja levonni a 890 forintot, akkor drágább percdíjak vannak, s nem kapsz 150mb adatkeretet, de a telefonszám aktív akkor is. -
-
-
-
sayCet
aktív tag
válasz
#76385920 #52621 üzenetére
Na, bementem. Hölgy elkérte személyim, lakcím kártyám, és láss csodát, kiderült, hogy félreértés, egy 10 évvel idősebb fickó van feketelistán. Köszi, trémobil. Most megyek haza, és hívom a Webshopot. Imádtam mikor tegnap a hölgy próbálta bizonygatni, hogy én vagyok feketelistás. Ahoz van eszük, hogy feketelistát tartsanak, de egy értelmes rendszert nem tudnak felépíteni alá...Persze nem hibáztatok senkit, csak a sz@r rendszert.End of story.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest