Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz varsam #53685 üzenetére
Mikor x éve bejött az iPhone a Telekomhoz minden cikk arról szólt, hogy az Apple úgy adja a telefonokat, hogy a díjcsomag havidíjakból kér részesedést(meg nyilván valamennyit a készülék eladási árábol). Ezért is voltak az ikon csomagok..
Lehet ma már máshogy van de anno biztos így volt.
S ez magyarázza is miért nincs soha akcióban iPhone(kivéve idén Black Friday) -
djculture
félisten
válasz varsam #53810 üzenetére
Jövőre meg tuti jönni fog olyan ajánlat mástól ami miatt a telekomnak is olcsósitania kell minden csomagják vagy kinyirják. Már most is azt hittem hogy megindult valami mikor megindult az angol magyar koprodukciós telefoncsomag szolgáltatás. Erősen mozog a piac most szerencsére
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz varsam #53888 üzenetére
Nem akarok bunkó lenni ,de ilyen ember minek ül ,akkor ilyen boltban? Amíg ott voltam a telefont átvenni a másik csajhoz egymás után két ember ment egymástól függetlenül ,hogy szerették volna az előfizetésüket megszüntetni. Ő meg közölte velük nem tud segíteni ,mert csak 1430 lehet lemondani.
Nem tőlem kérdezted ,de én azért vettem ott át a telefont ,mert nem tudtam a futárhoz akkoriban nagyon alkalmazkodni. A PPP átvételt meg hanyagolom ,mert előtte lévő héten ott vettem át egy telefont és a benzinkutas úgy dobta a csajnak a telefont ,hogy közben leesett és ezen nagyon jól szórakoztak ,majd miután szóvá tettem még megvoltak sértődve.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz varsam #53888 üzenetére
nem volt épp készleten note 4, sem budapesti üzletben, sem pedig webshop útján rendelve, ezért felvettem értésítőre, ez vasárnap történt, hétfőn reggel jön az e-mail, hogy elérhető.
adtam is le a rendelést azonnal, és közben láttam, hogy nem csak kiszállítással van, hanem már egy budapesti üzletben is azonnal átvehető, és akkor miért ne vegyem át már azon a napon, ha pont rá is érek elmenni érte? kiszállítással, legkorábban is csak a következő napon kapnám kézhez, és még tartózkodjak is otthon, vagy ha kicsit tovább szeretnék aludni délelőtt, akkor biztos nálam kezd - felébreszt - 8 óra körül a futár, és még sorolhatnám...
amúgy is olyan vagyok, mint a türelmetlen gyerekek, add meg uram, de máris!
így egy nappal korábban is élvezhettem már az új telefonomat, és néhány esetleges hibalehetőséget is kizártam, mint például a korai ébresztés, vagy a muszájból eszközölt otthon ücsörgés és futárra várakozás - ha esetleg csörögne közben a mobilom, hogy menni kell valahová maszekba -, szóval egyértelműen jobb volt ez így.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz varsam #59254 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű...
Mármint, Te döntheted el, hogy melyik havi részleteket akarod befizetni előre.
Ha pl tudod, hogy Karácsony körül másra költenél, akkor pl befizeted a novemberi, decemberi, januári, februári részleteket. S akkor október 31-ig lesz az "utolsó" részlet, utána pár hónap szünet, majd március 31-ig lesz a következő.Havi számlához is lehet előleget befizetni, pl ha elutazol, hosszabb időre. Azonban ebben az esetben az e-pack nem tudom jár-e... Befizetsz X forintot, s amíg tart abból vonódik le a havidíj.
-
Rhino666
addikt
válasz varsam #61054 üzenetére
Úgy, hogy a Samsung nyilván fizet a főoldali reklámért, cserébe hamarabb kapható a készüléke, a HTC-k meg fű alatt jelennek meg, hogy ne zavarjanak annyi vizet. Szokásos etikátlan tolakodó marketing.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
SUPREME7
addikt
válasz varsam #68587 üzenetére
Köszönöm, akkor azt hiszem ez a rendelés töröltetve lesz
Bár érdekes, mert a hivatalos oldalon nincs is ilyen processzorral.
[ Szerkesztve ]
-
budaifabi
csendes tag
-
legenda
válasz varsam #68760 üzenetére
állapot függvényében, ez így akár jó vétel is lehet.
vacs; szia, leválasztható a távszámláról adott előfizetés, más teendő nem nagyon van, de a my telekom felületen utána ellenőrizheted majd azért, hogy az elektronikus számlázás aktív legyen.
otps; szia, most is vannak ilyenek (társkártya - otthoni szolgáltatás mellé is -, duonet...stb.), de elég tág a kör, tudni kellene, hogy mik érdekelnek.
domino esetén csak 30 napra adott a kedvezményes árú mobilinternetes adatcsomag/bővítő.Sanyi.il; lehetséges, domino és havi díjas előfizetés is lehet belőle.
Polllen; szia, a szolgáltató a kapcsolódó jogszabály által előírt egy év kötelező jótállást adja, azon intervallumon belül köteles biztosítani a feltételeket, illetve ha a gyártó azon túli kiterjesztett/korlátozott jótállást biztosít, akkor a szolgáltatónál vásárolt termékek azt is megkapják, de ott már a gyártó ahhoz adott feltételei a mérvadók, arra a kötelező jótállásra előírt feltételek már nem alkalmazandók.
az általad írt vásárlási dátum óta változott a jótállási/szavatossági jogi szabályozás, amellett a szolgáltató szervizelési gyakorlata is, nincs már saját szervizes szekciója, hanem a gyártói/szerződéses szervizbe küldi a jótállás első (kötelező) évében is a készüléket.
amit te bidéztél szövegrészt; a Magyar Telekom Nyrt. további 12 hónap korlátozott jótállást nyújt..., az az általam letöltött jótállási jegyen így van megfogalmazva;
3. Jelen jótállási jegyen megadott termékre a Gyártó által vállaltaknak megfelelően a Magyar Telekom Nyrt. a Fogyasztó számára esetenként további kiegészítő jótállást is nyújt, melynek feltételeit a megvásárolt termékhez csatolt Használati Útmutató és/vagy a www.telekom.hu honlap tartalmazza.
a feltételek pedig leírva a honlapon, amit te is írtál; első évben a szolgáltató is intézi, másodikban már csak a gyártói/szerződéses szerviz.
kellően régi jótállási jegyet már nem találok, illetve a kapcsolódó korábbi tartalomra sem emlékszem pontosan, de ha a tiéden más, olyan a megfogalmazás, ami miatt a szolgáltató nem tud kibújni az ügyintézés alól a második évben - a módosítás ellenére van rá/lehet rá lehetőség, hogy számodra a kedvezőbb érvényesüljön -, akkor beviszed és továbbítják a gyártói/szerződéses szervizbe úgy, ahogy az első évben is megteszik.vatafakk; akkor is törölhetik.
Vangelis; várható volt, néhányan sportot csináltak a nepperkedésből...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest