Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Siófok Aranypart 5G minőség turisták nélkül. Az eddigi beltéri 350 helyett ez a max amit ki lehet hozni. Nem tudom mi lehet az oka, de nagyon gyenge. Ezt most mertem, nemrég értem haza. A Vodafone dss 5G is 3x jobb ennél, a Yettel meg 8x. Néhány napja a Telekom volt még a legjobb. Bejelentettem, de nem hinném, hogy lesz vele bármi is.
-
törölt tag
válasz
Hitch #128446 üzenetére
Szerintem jelenleg semmin. Apple tv, Google Chromcast biztosan nem megy. Egyedül a Yettel féle mytv működik mindenen, illetve a tőlük független itt/ott tv. Ez utóbbi egész EU-ban elérhető, ha úgy igényled meg. Nem igazán érthető a Telekom hozzáállása Magyarországon. Az anyacég már rég felismerte, hogy mennyivel olcsóbb így adni a tv, mint saját boxokat kitenni. A magyar viszonyok között viszont így a lőtéri kutya sem venne tőlük max 30 megbites, vezetékes netet 2022-ben.
-
Hegyirabló
veterán
Köszönöm szépen!
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Telekom tv go alkalmazás működik bármelyik tv okosítón, multimedia le játszon? -
-
CrazySouls
tag
Hello!
Van egy előfizetés TV a Telekomtol. Hibás lett, kaptam csereengedelyt. Miért van az, hogy nem elég, hogy apám bejön szépen egy Telekom üzletbe, kifizetem a különbözetet és rendelünk egy TV-t. Átvételkor is jelen kell lennie az ügyintéző szerint. Szóval 2 opció. Vagy feljon Bp(80km) vagy rendelem az o cimere es szerezhetek fuvart.
Ha csereengedelyt adtak akkor is fizethetem tovább a halott TV-t, azert nem értem. Nem előfizetéses lenne a másik. Az érthető hogy bevaltaskor ott kell lennie az előfizetőnek, de miért nem rendelhető máshova? -
törölt tag
válasz
slice14 #128439 üzenetére
Mielőtt belekötsz 5G csomagba, előtte teszteld le, ha van ismerős. Néhány hete eléggé instabil a dolog. Balatonnál az eddigi beltéri 350 megabit, már csak 30-60. Kültéren pedig jó a sebesség, de a netet nem az utcán használja sokat az ember. Időnként bele bele nyúlnak még a tornyokba és ez valakinél minőség romlást, valakinél javulást okoz. Nálunk sajnos egyértelmű a romlás az Aranyparton. Telekom tanácsa: Tegyem ki a routert a teraszra…. Ez igen, asztali 5G router non stop áramra dugva. Szél eső, villámcsapás…. Gondolom nem árt neki…
-
Beca1990
senior tag
egy összegben készülék törlesztőket kifizetni hogyan tudok?
ugyebár online megszűnt ez a lehetőség... -
slice14
veterán
válasz
Hegyirabló #128434 üzenetére
Ez csak adatt. VoNR nincs.
-
AnonymusX
őstag
válasz
5G-n még nem fogsz telefonálni, le fog váltani 4G-re (VoLTE esetén). Az 5G Magyarországon jelenleg csak adatozásra használható.
-
slice14
veterán
válasz
Az 5G használatához szükséged van: 5G hálózati képességet biztosító a Gigaerős Net vagy a Gigaerős Net+ díjcsomagunkra, 5G képes eszközre és 5G lefedettségre.
-
törölt tag
válasz
blackmajesty #128431 üzenetére
De “jó”. Végre egy normális ajánlat volt, ami másnál nem létezik, erre kivezetik. Yettel ad 36 gigát a legnagyobb csomagban alapból, ehhez képest a a Telekom 23 nem túl acélos. Vodafone 25öt ad, igaz náluk ez nagy csomagban világnet is, még Japánban, Dubai-ban, stb is felár nélküli a roaming vele.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Egy hete van 5G telefonon, lehet , hogy csacsi kérdés, de az 5G minden esetben, tehát hanghívásnál is csak akkor aktív, ha Gigaerős csomagom van?
Köszönöm szépen!
-
válasz
blackmajesty #128431 üzenetére
“Svájc nem EU”
Nem ezt kérdezte, hanem hogy ilyen zónának számít-e. Van olyan szolgáltató ahol igen. -
törölt tag
Megszűnt az EU 20gb 3 napra opció? Mindenhonnan eltűnt az aktiválás lehetősége. Svájc még mindig nem EU zóna? Vodafone-nál nem feláras jó ideje.
-
-
Kaba
veterán
válasz
Oposzumtoszó #128427 üzenetére
Vehet.
-
Sziasztok!
Kollégám 2021.09.05.-én kötött új előfizetőként egy előfizetést és vásárolt mellé egy készüléket részletre. A rendszer által kért forgalmi előleget megfizette.
A kérdésünk az lenne, hogy mivel letelt a 6 hónap, ha szeretne egy tabletet, akkor vehet részletre a szolgáltatótól?Előre is köszönöm!
-
kovacsmi_74
senior tag
Domino adategyeztetés régi típusú személyi igazolvánnyal, lakcímkártya külön nincs.
Friss tapasztalat, hátha segítség másnak is.
A lakcímkártyát nem lehetett kihagyni, oda is a személyi ig. számát adtam meg, a betűket a végére tettem. A fenti példának megfelelően 123456RT.
Eredeti formában nem tudtam beírni, mert csak ebben a formátumban enged oda adatot rögzíteni.
A linken ezt nem írták. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok, tudtok arról valamit,hogy appból miért nem lehet dominót feltölteni? Új,vagy régebbi probléma?
Visszadob,hogy bankártyával jelenleg nem lehet fizetni. -
Manitou
veterán
válasz
4Grider #128422 üzenetére
Egyébként a beállításokban már ez hívásátirányítás nincs is benne, régebben benne volt, akkor próbáltam kikapcsolni, de az a hibaüzenet jött, hogy Hiba történt! Kérjük pár perc elteltével próbáld újra. De kb mindegy mikor próbáltam mindig ez az üzenet jött. AZtán feladtam.... Majd most ha megyek be remélem ezt is beállítják, mert nekem telefonról nem megy.
Nah lehet jó lesz, telefonbeállításban megtaláltam és ott most kikapcsoltam. Mindjárt megy a teszt. Sikerült
-
Manitou
veterán
válasz
tomy86 #128400 üzenetére
Köszi!
+ a többieknek is.
Igen pont az ilyen miatt inkább személyesen intézném a dolgot, ha bármi gebasz van, akkor ott helyben legyen megoldva.Kicsit más téma, hogy van még egy olyan probléma ( emiatt is akarok bemenni személyesen) , hogy ha valaki hív, akkor 4 kicsöngés után nem veszem fel, akkor aki hív , annak azt mondja, hogy jelenleg nem vagyok elérhető...... Én semmi ilyet nem kapcsoltam be.
-
válasz
pitiless #128416 üzenetére
Most, hogy leírtad saját magad is, remélem elhiszed, amit alapból írtam, hogy Domino esetén nincs a szerződéskor létrehozott jelszó!
Ezt a tényt az sem befolyásolja, hogy a 1777-en bármikor kérhetsz hozzá jelszót és ez is azért lehetséges, mert mint említettem, nincs a Domino-hoz alapból jelszó. De ettől még lehetsz felőlem helikopter.
hú de nehéz szülés volt ez
No ezért csak leírom még 1x:
nincs a Domino-hoz alapból jelszó
-
MadMancs
veterán
válasz
pitiless #128414 üzenetére
(Csak zárójelbe írom, elég sokáig volt domino kártyám, de soha nem tartozott hozzá semmilyen pin/jelszó, pedig volt sim csere, hibabejelentés, szolgáltatás módosítás, stb. PIN csak lehetőség, pl sms/ussd szolgáltatás rendeléshez ha úgy kívánja ember, de nem kötelező. Postpaid esetén viszont kötelező, már szerződés kötés alatt meg kell adni)
-
válasz
pitiless #128409 üzenetére
Huha, kezdem feladni....a kolléga azt írta, nekem VAN autóm, mert mindenre IS azt használom, én erre írom, hogy NEM, nincs autóm!!! Most megjelensz és azt írod, hogy DE, mert bemegyek egy szalonba és vehetek magamnak.
Remélem ezzel a hasonlattal jobban átmegy, amit képtelenek voltatok eddig megérteni!
Szóval utóbbi 10 ávben sok Domino kártyám volt/van és sosem volt hozzá semmiféle jelszavam. Nem is kellett eddig semmihez, no erre varrjál gombot.
-
edk-
őstag
Üdv,
Szabadon választott összeggel szeretnék feltölteni egy Dominot, bankkártya használatával. Van erre még valahol lehetőség? A Telekom egyenlegfeltöltés oldaláról kivették, Telekom appban, iCsekkben nincs egyedi összeg.
-
válasz
#73820095 #128407 üzenetére
Mindent IS azzal intézel...
Ha Te jobban tudod, legyen. Most is van pár aktív Domino-m, egyikhez sincs semmilyen jelszó.
De el ne áruld senkinek.
(#128406) kovacsmi_74
Erősen elvileg, de itt most nem is ezzel van a gond. Részemről főleg nem, ahogy nézem, még a postpaid SIM-en ma éjfélig van cc 2GB adatom így is. Ez mondjuk sosem fogy el, inkább Domino-ra szoktam adatot tenni, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest