- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Nem tudom minek telepítgettek régi verziókat. Okt 1-től az új appban is benne kell hogy legyen az aktiválási funkció.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Most jó kedvezménnyel tudnék hűséget hosszabbítani a telekomnál! Nokia 7 plust néztem ki. Erről a telóról mi a vélemény? Ezenkívül samsung párti vagyok még. S széria elég drága annyit nem adnék érte A-s meg a J-s sztem rosszabb mint a nokia 7 plus! Vélemény?
-
Cs1csó
titán
válasz
Sarcophagus #101191 üzenetére
+1 kali
De ha van egy PC a családban akkor arra telepítheted a NOX emulatort és a 7.8-as vagy a legfrissebb appot és onnan mindegyiket el lehet intézni.
-
válasz
Sarcophagus #101191 üzenetére
Nem akad például a családban...stb. másnak egy okostelefon vagy tablet?
Vagy esetleg hozzáadni családtag...stb. előfizetéséhez/fiókjához a nem okostelefonnal rendelkező személy előfizetését és úgy megoldani.
Nálunk is van a családban két idősebb személy, akik csak telefonálásra használják a telefont - másra nem is nagyon tudnák, nem értenek hozzá -, hozzácsaptam azt a két Domino előfizetést a fiókomhoz és én intézem a dolgokat. -
Sarcophagus
csendes tag
A butatelefonosoknak meg marad a 25 forintos percdíj...
-
válasz
St3ven #101182 üzenetére
Így tippeltem korábban én is, ezek szerint jól, kár volt akkor néhány embernek aggódnia itt, ráadásul azok is használhatják majd a Most opciót, akik a korábbi verzió lezárása után szerették volna aktiválni, de már nem tudták.
A két új (51-es és 52-es) opció, de pláne a második elég korrekt. -
4Grider
félisten
válasz
ArNick #101175 üzenetére
A legfontosabb kimaradt:
Törlésre kerül a korábban lezárt Domino Most opció.https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-9-melleklet-akcio.pdf
-
ArNick
tag
Na, lehet menni ÁSZF-et olvasgatni. Már fent van.
Bevezetésre kerülnek az alábbi akciók:
• Mastercard promóció
• Havi díjas és feltöltőkártyás online promóció
• Domino Most opció
• Korlátlan hálózaton belüli beszélgetés 1 napra, 300 Ft-
ért
• 300 perc beszélgetés bármely belföldi alapdíjas irányba
7 napra, 600 Ft-értMeghosszabbításra és feltételeiben módosításra kerül a
Díjmentes 3 GB akció. -
törölt tag
válasz
Cs1csó #101168 üzenetére
még mindig azon pörögtök, hogy az október 1 előtt lejáró MOST opciót miért hosszabbítja meg a telekom? Azért mert az október 1 előtti fordulónapos MOST opciókat a jelenlegi szabályozás szerint a szolgáltatónak meg kell hosszabbítania. Akinek a fordulónapja október 1-jén (vagy később) lesz, azoknak majd nem fogja, nekik az új szabály szerint maguknak kell újraaktiválni.
-
Cs1csó
titán
Természetesen hiszek neked ez egyfajta hitetlenkedés volt a TRÉ kom szerencsétlenkedését látva. Úgymond nem fogom fel, hogy ez az igazság, ehhez a szinthez már nincs elég agysejtem, vagy türelmem.
PERSZE: lehet csak altatnak aztán egyszer csak jön egy váltás és buktuk
Egy kérdés: Mindkét TCOM APP (a régebbi és az újabb) is ezt mutatja? Mert én csak a régivel próbáltam.
-
St3ven
addikt
Szerintem egyesek túl sokat gondolnak bele ebbe a Most dologba.
Annyi várható, hogy nem újul meg automatikusan, hanem havonta kell egy gombot megnyomni, mint az ingyenes 50 MB net esetében.
Eddig még szó sem volt róla, hogy elveszik, ha nem aktiválom újra a fordulónapon. Az 50 MB-ot is forduló után egy héttel kapcsoltam be újra.
Egyszerűen az alkalmazás használatát akarják elterjeszeni, amire valljuk be, egy ilyen széles körben használt opció kapcsolgatásánál jobb módszert mi sem tudnánk kitalálni.
És igen, az lehet hogy hamarosan megszüntetik a Mostot. De akkor azt szépen be fogják jelenteni, mert be kell nekik jelenteni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre nem figyeltem, majd következő próbánál megnézem.
Valszeg a Dualsim 4 merít, jobban, plusz az, hogy keresi a hálózatot folyamat. Azért érdekes számomra, mert mindkét teló ilyen.
A Voda 4G-vel már jobb a helyzet, de ott is észrevettem, amikor mászkálok, és keres hálózatot, ingadozik a térerő, sokkal jobban merít.
Csak, itt ezért volt fura, hogy errefelé ennyire gyenge az LTE. Ahol a Voda max, ott a T 1, max 2-es.
-
gippazoid
őstag
válasz
Cs1csó #101161 üzenetére
Buta telefont használó embernek biztos egyszerű egy eddig sosem látott okostelón bármit is csinálni, különösen egy bizonyos app kezelését kiismerni és ott dolgokat állítgatni. Olyan életszerű...
Ha meg meg akarják szüntetni, akkor előtte miért kell szívatni az ügyfelet?
Szüntesse meg már most, legalább a kitaláló menedzser már az év végi prémiumban megkapja a magáét az ötletért. -
Cs1csó
titán
válasz
gippazoid #101158 üzenetére
A legrosszabb a KÖDÖSÍTÉS, tartom ezt a MOST opciót annyira jónak hogy HAJLANADÓ vagyok bármilyen aprólékos, macerás folyamatot végigtolni hogy megmaradjon RAJTAM nem fognak ki, ha nem lesz ennél 10 év múlva sem jobb akkor is itt leszek DE LEGALÁBB TUDJAM MI A FAXT KELL CSINÁLNI!! Vagy akkor mondják azt VÉGE és kész,
jajjajja az a biztonság hogy VALAKITŐL elkérek egy okostelót hogy be tudja lépni, aha.
persze utána lépjek ki ne hogy ő tudjon gengszterkedni.
-
gippazoid
őstag
Most olvasom, hogy valakinek ezt válaszolták a Domino Most-os kérdésére:
"Domino hívószámát átválthatja havi díjas előfizetésre, gyorsan és egyszerűen, a jelszavas belépés után weboldalunkon keresztül, akár okoseszköz-vásárlással egybekötve. Figyelmébe ajánljuk a Mobil S csomag mellé igényelhető Költségkontroll opciót, melynek előnye, hogy a Domino előfizetéshez hasonló módon ellenőrizheti költségeit.
Ha nem választ havi díjas előfizetést, javasoljuk, kérjen meg egy megbízható, okostelefonnal rendelkező ismerősét, családtagját, hogy az ő eszközén keresztül beléphessen és aktiválhassa az opciót. Saját biztonsága érdekében javasoljuk továbbá, hogy a jelszavas belépés és az aktiválás után minden esetben használja a kilépés funkciót, elkerülve, hogy adatai illetéktelen személyekhez kerüljenek."
1. Fizess elő - hát nem.
2. Igazi, 21. századi, adatvédelemre maximálisan kihegyezett, digitális korszakra jellemző megoldás!
Gratulálok! Ehhez annyira hülyének kell lenni, hogy azt már valahol biztosan tanítják! -
gippazoid
őstag
válasz
Cs1csó #101156 üzenetére
A 30-50 Ft nonszensz, a Domino Fix 25 Ft-ja is rablás!
Pár éve hallottam, hogy mennyi az önköltsége a mobilszolgáltatóknak 1 perc hívásra.
A 19 Ft-ot még sokkal el kell osztani... A 9-et már nem.Persze-persze, a 4G-s hálózat sokba kerül és azt azért fejlesztették. Egy eheti cikk szerint meg az 5G-ről még fogalma nincs a hazai szolgáltatóknak, hogyan lehetne eladni jól - mert qrva drága móka!
Ha 19 Ft felé megy a domino percdíj, és nem lesz hálón belül sem olcsóbb, akkor még ott a Vodafone.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
gippazoid #101155 üzenetére
Kapkodásba összehozták ez a MOST-ot és kiderült hogy szar de nem bírják egyszerűen a szemünkbe modani: bocs ezt túltoltuk nektek jó nekünk nem és most vége hanem elkezdenek alakoskodni.
Annak idején én is csodálkoztam mert nagyon ugrás volt a 30-50 forintokhoz képest és nem is hittem hogy kb. 2 évet megél.
-
gippazoid
őstag
Egyébként röhejes, hogy a Domino Most opcióval olcsóbban beszél egy pre-paid ügyfél (aki azért nem olyan értékes mint egy hűségidős előfizető mert bármikor leléphet), mint némely céges flotta díjcsomag előfizetői... Köztük a Telekom dolgozók családtagjai is - mert a nekik igénybe vehető díjcsomag ha jól tudom, ugyan az mint amelyik percdíjait pont ismerem.
Biztos jó lehet ezt megélni, hogy a dolgozó milyen fontos a cégnek.Meg az is, hogy Domino csomagban sokszor drágább a sim-lockos, T-s szoftverrel ellátott telefon, mint a MediaMarkt-ban függetlenül, hivatalos értékesítéssel és gyár garanciával.
-
gippazoid
őstag
válasz
Cs1csó #101151 üzenetére
Pont azért néztem be most az app-ba, hátha van már értelmes infó.
Erre csak azt értem el, hogy felb.sztam az agyam, mert az egyik domino kártyám egyenlege 5400 Ft-tal kevesebb volt mint ami eddig. Pláne azért érdekes, mert nincs semmi fizetős szolgáltatás aktiválva rajta és még csak telóban sincs sok hónapja.Rohanok a laptophoz, most itt ülök és a web-es felületen a helyes összeg szerepel. Készült róla screenshot dátummal, idővel...
Domino Most:
Milyen dolog már, hogy az összes fizetős opció automatikusan megújul - ha elfelejted, fizetsz egy új hónapot. Most meg az ingyenesre majd nekem kell kapcsolgatni?
Olyan átlátszó... -
Cs1csó
titán
Üdv, ezen pörgök én is - nagyon felbaxták az agyam - lényeg:
- az SMS-ben az jött hogy CSAK az okostelefonos alkalmazásban lehet majd 30 napos ciklusban megújítani és ha nem teszed akkor ELVÉSZ ez a szolgáltatás
- LEHET ERRE SOK PANASZ ÉRKEZETT és az alkalmazásban már finomították a szöveget, az ott leírtakból ugyanez van nekem is - a régebbi app-al -7,8-assal próbáltam az újjal még nem - pedig az jön le hogy GYAKORLATILAG NEM változik semmi, neked nem kell tenni semmit automatikuan aktiválódik tehát ugy megy tovább a dolog ahogy eddig.Ami valószínű, hogy októberb 1-je után pontosítani fogják, hogy mi is a helyzet. úgyhogy addig nyugi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz
Doky586 #101145 üzenetére
A cellmapperen ha megnézed (pl. Szeged külváros esetén) külterületen vannak a rögzítési pontok: ott persze, hogy minden rendben.
Teszteltem pont eleget (Bp) hogy tudjam, ami utcán fullos, vagy annál egy szinttel kevesebb térerőben, az ugyanott épületen belül nálam pl. 1 pálcika beltéren (110dBm). -
hackeeeee
Jómunkásember
Szeged külvárosban tényleg ennyire rotty az LTE? 1-2-es térerő van, cserébe merül a teló mint a titanic. 3G-n nincs gond.
Nem mintha annyira fontos lenne, csak használnám a VoLTE-t, ha már van, de így, felesleges.
-
zoltan6
addikt
válasz
#74454016 #101139 üzenetére
Ne kombináljátok már túl.Nyáron is volt ilyen 10Gb-os kártya.
Telekom webshopban megveszed,1-2 nap aztán ingyen hozza a GLS futár,telekom appban hozzáadod a kártyát (előfizetés hozzáadása) aztán örülsz a 14 Gb netnek 990ft-ért.
Alapból van rajta 1GB,most kapsz még 10GB-ot 60 napra,meg aktiválod az ajándék +3GB-ot okt.31-ig,amit viszont 7 nap alatt el kell használni.
Már a harmadikat vesszük a családban,elhasználjuk,aztán kuka.amit adnak el kell fogadni. -
atala
addikt
válasz
gabor9991 #101137 üzenetére
kizárólag online vásárlás esetén vehető igénybe, amelyek 2 év határozott idejű publikus új havi díjas előfizetés és Dominóról publikus havi díjasra váltással történő szerződés kötés esetén érvényesülnek.
Szerintem ezt nem lehet máshogyan értelmezni.
Ha nem így van, akkor nem így kellett volna leírniuk.Domino esetén a SIM-csomag átvételének napjától számított 60 napon belül érvényes az ajándék 10 GB.
Ez meg üti a felső sorokat.
De már látom, hogy vagy a fenti esetben adják a 10 GB-ot, vagy a dominóhoz.
Csak akkor nem kellett volna felül azt írni, hogy "kizárólag"Na, mindegy, hülyén van megfogalmazva az egész.
-
-
törölt tag
válasz
atala #101134 üzenetére
A 10 GB adatmennyiség új mobiltelefon és publikus havi díjas előfizetés vásárlását vagy a SIM-kártya cseréjét követően a SIM-kártya aktiválásakor, egyéb esetben a vásárlást követő 24 órán belül érhető el.
Ez olvasható az általad idézettekben, tehát semmit sem kell hozzá pluszban venni.
-
atala
addikt
válasz
#74454016 #101128 üzenetére
A 10 GB netet csak akkor kapod meg, ha a megrendelt dominó-s sim kártyáról átváltasz egy publikus havi díjas csomagra! Sőt, ha jól értelmezem, akkor csak akkor jár, ha mellé még online egy telefont is veszel 2 év lekötéssel.
Alap esetben, ha nem csinálsz semmit, akkor 990 Ft-ért kapsz 80 perc lebeszélhetőséget,1 GB internetet, és 5 db sms-t. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nekem az egyik Dominó kártyára, amin Most van, és persze szeretném tovább is használni ezt a szolgáltatást, ezt mutatja:Hol, hogy a fenében lehet ezt meghosszabbítani?
A másik kettő okt. 15. és 25-t mutat.Vagy, ez alapján, miután lekapcsolták, azután lehet az alkalmazásban aktiválni?
Most visszatettem a régi 7.8-as verziójú alkalmazást. Van jelentősége, hogy melyikből lehet aktiválni, pontosabban hosszabbítani? -
-
-
-
olloczky
senior tag
Hali
Januárban lejáró 2 éves hűségszerződéshez, van egy Samsung A3 2016 teló, aminek a törlesztője még mindig fizetve van. Ezekre, hogy van, garancia, jótállás stb? Konkrétan a telefon akksija már nagyon gyatra. Mi történne ha bevinném, hogy új akksi kéne? Vagy bevizsgálják egyáltalán?
Előre is köszi!
üdv
-
válasz
Frontiner #101120 üzenetére
Szuper, akkor az a rendelés még nem futott át teljesen a rendszeren és nem kellett úgy elállni.
Visszatérve a tegnapi kiszállítású rendelésemre (Link), valóban orvosolta a GLS - ezúton is köszönet érte! - a Telekom által elkövetett bakit és megkaptam délután a készüléket.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
tamasas0913 #101119 üzenetére
Minden ok. Törölték és már újra is rendeltem -
Szerintem az általános ügyintézők nem is nagyon kapnak előre ilyen információt.
Nekem volt anno fordított helyzet is, az iPhone 4s idejében belefutottam így egy drágulásba, csak az vigasztalt valamennyire, hogy utána rövid időn belül, még egyszer emelték az árát.Frontiner: Szia, Több lesz az 1 - 2 óránál, elállás esetén akár 1 - 2 hét is lehet, mire az előfizetésen törlődik a hűség.
-
atala
addikt
Volt egy Dominós kártyám, a számot átvittem a Telenorhoz. Most mégis küldik az sms-eket a dominóval kapcsolatban. Nem tudják, hogy már nem náluk van a számom?
-
Kbali
nagyúr
válasz
tamasas0913 #101111 üzenetére
Mert nem tudják előre - honnan is tudnák.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
tamasas0913 #101111 üzenetére
Nyilván. De, hogy pont mára csökkent az ára... Mindig így járok mindennel. Megveszek vmit, aztán rövid időn belül tuti jóval olcsóbb lesz.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
#77646080 #101107 üzenetére
Biztos igazad van, de én nem találtam rá opciót, hogy töröljem, csak a szállítási címet engdte módosítani, pedig még csak " Megrendelés teljesítése folyamatban" állapotban volt. Közben telefonon sikerült lemondani. Azt mondta a ügyfélszolgos csaj, hogy 1-2 óra alatt törlik és utána rendelhetek újra. Hát nagyon kíváncsi leszek...
A poén az benne, hogy pont tegnap kérdeztem meg Chat-en, hogy tud-e árcsökkenésről. Azt mondta, biztos nem fog csökkenni! Erre.... Nade miért is mondta volna?! -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen is csak velem történhet....
Tegnap este megrendeltem 2 db telefont előfizu megújításával, részletre. Erre ma csökkentették 40.000 FT-al / telefon az árát.... ez majd havi 4000 Ft többlet ígyA 2 év hűség alatt ez így +80.000 Ft...
Tudom törölni valahogy a rendelést? Majd újra megrendelni? -
punky10
addikt
És minőségi cuccokat (is...)lehetett venni a pontokból.A Westeles övtáskám még mindig megvan,melózni használom...A csengőhanggyűjteményem nemrég dobtam ki,kicsit lenyersült a garázsban tartva...
Drága volt a percdíj(drágább,mint a konkurenciánál.De minőségibb volt a szolgáltatás.5 percen belül mindig bejött egy ügyintéző,aki meg is tudta oldani a problémát.Volt egy eset,már nem emlékszem konkrétan mit akartunk haverommal beállítani telefonon,valami wappos hülyeség lehetet.Én kb 4 perc alatt be tudtam kapcsoltatni azt az opciót a Westelnél(kb 2 perc várakozás,1 perc magyarázás,fél perc a részükről,majd másik fél perc a telefon újraindítása)mig a haver a Vodafonnal Szeged-Rókustól Csorvásig komolyzenét hallgatott(mondjuk kevésbé volt idegesítő,mint a Westel várakoztató zenéje)mire a nagy nehezen elért ügyintéző lefoglalt neki másnapra egy időpontot a békéscsabai Vodafonhoz...
Mára már csökkentek az árak,de sajnos csökkent a minøség is... -
-
válasz
lugosi #101097 üzenetére
Tényleg, nekem a díjmentes SMS keret fele arra ment el általában, hogy új csengőhangokat kértem le.
Az árakra csak részben szeretek visszagondolni, mert 1997-ben halál volt a Szervusz díjcsomag csúcsidős percdíja, viszont a készülékekből akkoriban még korrekt kedvezményt adtak 1 év hűségért - nem létezett még 2 év.
Nyáron voltunk otthon vidéken és a szülői házban pont a kezembe akadtak a Westel 900-as fémdobozok, mappák, jegyzettömbök - mennyi mindent adtak, ha új szerződést kötött az ügyfél - és megannyi magazin - amit mindig küldtek nagy borítékban a számlával -, nosztalgiázni jók így huszonév után, milyen sok dolog változott a Westel 900 óta, a mostani Telekomig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged