Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
club1
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Akkor marad a helyszín és a modem. Mondjuk a te csomagodhoz inkább 4G modemet kellene nézni, feltéve hogy van felétek LTE...
A routerhez nem írják a kompatibilitási listában a saját (MA) modemjeiket, úgyhogy nem 100% a dolog, csak 99%. A TP-Link supportot kellene keresni a kérdéssel... -
club1
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ha 3.6-os modem, ahhoz képest az általad kinézett modem jóval gyorsabb. De persze mobilnetnél elsősorban a helyszíntől függ a sebesség, másodsorban pedig a díjcsomagtól.
-
sifarr
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Remélem innentől majd elgondolkodik az, aki azzal vagdalózott azzal, hogy a T biztosan nem fogja áthárítani az adót az ügyfelekre és, hogy jól tette az, aki lelépett pl. a Vodától, meg, hogy mekkora gáz, hogy a Voda emel, hát tessék....
Én voltam az, aki azt mondta többször is, hogy szerintem (ez nem azonos a biztossal), a Tré nem emel, hárít át. Bár sosem zártam ki a lehetőségét.Átgondoltam.
1) Csalódtam a Trében.
Szerintem nem cselekedett bölcsen. Főleg azért, mert ha már 2 hónapot benyelt, akkor - itt is mondom, szerintem - többet nyert volna a jó reklámkampánnyal átcsábított előfizetőkkel. Most a Tesco folytatja ezt a reklámot.2) Újra összeállt a kartell.
A négyeskét a bíróság lebegteti. Most már szinte biztos, hogy csúszni fog a kezdéssel. Tehát a 3 grácia újabb időt nyert a közös tangóra.Az már egy más kérdés, hogy az új helyzetben - ismerve mindhárom szolgáltató árváltozását - kinek hova érdemes átmennie, vagy éppen maradnia.
Úgy nagy általánosságban megállapítható a postpaid-változásokról, lakossági fronton, hiszen a fórumozók többsége odatartozik:
Az előfizetőknek leghátrányosabban a Telenor emelt.
A Voda és a Tré emelése összevethető. Ha valaki sokat beszél Vodás számokkal, akkor a Voda az opciókkal jobb lehet. Bár ez függ attól is, hogy a lebeszélhető havidíjat felszámolja-e halón belüli hívásokra a Voda, vagy a halón belüli hívások a ciklus kezdetétől az opciós percekből számítódnak le.
Egyéb esetekben a Tré egy hangyányit jobb. Jobb abban is, hogy a családbarát feltételei és ára sem változott. Így a legtöbb ingyenes időt adja a publikusok közül.Tehát a menni/maradni kérdés eldöntésében újra az előfizető telefonálási szokásainak a súlya nőtt meg. Kivéve a Telenornál. Az még a djuice-t is hazavágta
Prepaid esetében szolgáltatótól függetlenül váltani érdemes.
Itt főképp telefonálási szokásokat megvizsgálva - és figyelembe véve az esetleges készülékcsere költségét, havi költésekből a megtérülését - bármelyik szolgáltató prepaidje jó lehet. Tesco, Blue vagy a djuice control.
Sima prepaidben maradni bármely szolgáltatónál hülyeség. -
ANDROID???
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Valószínű az van sok felhasználónál (sat), ha van olyanra lehetősége, hogy ip tvre Váltson az előfizető az is csak drágább lesz neki...
(lehet butaság: )
Talán ha most azt mondja, hogy nem emel díjakat 1 évig akkor gyűjthetett volna új ügyfeleket magának a cég, bár "tudjuk" mi a helyzet a piacon...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Shure Podcast mikrofon
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem nem cselekedett bölcsen. Főleg azért, mert ha már 2 hónapot benyelt, akkor - itt is mondom, szerintem - többet nyert volna a jó reklámkampánnyal átcsábított előfizetőkkel. Most a Tesco folytatja ezt a reklámot.
A négyeskét a bíróság lebegteti. Most már szinte biztos, hogy csúszni fog a kezdéssel. Tehát a 3 grácia újabb időt nyert a közös tangóra.
dptrsk