Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Üdv!
Jól tudom hogy webshopos rendelésnél 14 napig lehet elállni a vásárlástól?Vettem egy Huawei Mediapad M5 tabletet, de nem megy rajta rendesen a TVGO, és ahogy olvastam másoknál sem.
Ezért szeretném visszaküldeni és cseréltetni egy iPad 2018-ra.
Gondolom nincs ennek akadálya?
-
törölt tag
Sziasztok,
Honnan tudnám leszedni a régebbi Telekomos app változatát? (Androidra.)
Az új elég gagyi, nem mutatja, hogy mikor jár le a mobilnet csomagom, stb. -
viktorhu
veterán
Nekem "bornyú" lett így eladó. Talán a Heves megyei hírlapban. Nem hiszem, hogy visszaélés volt, inkább elírták a mobilszámot, mindenesetre az azt követő két hét hívásai igen érdekes néprajzi merítést adtak.
- Megvan még a tehén?
- Nem is volt, téves a szám, valaki véletlenül az én számommal adta fel a hirdetést.
- Akkor nincsen tehén?
- Nem, Budapesten élek egy harmadik emeleti lakásban, itt az erkélyen nem nagyon férnének el
- Jaaaaa, ééértem! ... És bivaly sincsen? -
legenda
válasz paatrick #100891 üzenetére
Szia,
Komolyabb visszaélésre nem alkalmas, pláne ha mindenhol betartják a kapcsolódó jogi és egyéb szabályozást.
Olyan előfordulhat, hogy valami vicces kedvű emberke ad fel a nevedben egy hirdetést, aztán sűrűn fog csörögni a telefonod, hogy mondjuk mikor és hol lehet megtekinteni az eladó lovat, vagy ilyesmi. (Megtörtént eset!)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
paatrick
őstag
Akkor ok. Nem kérek tippeket a visszaélésre.
Csak eladtam (volna) egy cuccot a neten, megadtam a telszámom kapcsolattartás végett a vevőnek, ma kellett volna hívjon, de semmi. Csak ezért merült fel bennem.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
anadroid
senior tag
válasz paatrick #100886 üzenetére
Vissza tud. Nem fizetésnél, máshol. A hogyant nem írom le, nem adok tippeket. Privátban sem.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
ha valaki tudja a telefonszámom meg a nevem, akkor azzal valahogy vissza tud élni?
Így hirtelen utánaolvasva a legtöbb fizetési módszerhez kell a fizikai telefon is.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
jani4454
tag
válasz radio100jozs #100805 üzenetére
Ez nagy gond lehet... 50 Mega mire megoldás?
-
legenda
válasz luci87 #100878 üzenetére
Szia,
Változó, e-bank, alkalmazás, fiók, mert minden elektronikus feltöltésre jár a bónusz.
Az új SIM kártyán aktiválva lett feltöltés előtt a bónusz?
A +BONUSZ kódot kell elküldeni SMS-ben (díjmentes) a 1414-re.Utóbbit le is írta közben dptrsk.
[ Szerkesztve ]
-
luci87
tag
Sziasztok.Ti hogy szoktátok a kártya egyenleget feltölteni?Én eddig ebankon, mert kaptam 20 v 25 perc bónuszt,és adategyenleget is valamennyit.De legutóbb egy új simet töltöttem fel, és nem kaptam rá semmit... A mobiltelefonom, Telekomos appjában azt írja, min. 3500 ft feltöltésért 50 perc lebeszélhetőséget írnak jóvá. Ez azért jobban megéri,nem?
-
nagyúr
& Robi_73
Mobiltéren én is 30-as maradtam még mindig. Más kérdés, hogy egyre inkább a nem előfizetős irány tűnik jobbnak, az én igényeimnek legalábbis.
Kábelen már leszakadtam róluk, az akkoriban negyedáron beérkező Digi miatt.
Az ügyintézés meg megint csak általános, bár a T nálam még vezet ebben. Végelszámolást csináltunk a vonalas telefonra+adsl-re anno, mindent kifizettem. A papír alján még ott volt, hogy ha felmerül valami költség, amit fizetnem kell, arról email-ben értesítenek. Mire hazaértem, már nem élt az email címem, el is feledkeztem a dologról, majd kb 4-5 év múlva jött a közkedvelt követelésbehajtó cég sms és hívás, később levéláradata.
2003
magyar forint tartozásom volt a T felé. Persze nem a náluk lévő előfizetésemen értesítenek, hanem eladják a 2003 ft.- követelést! A követeléskezelő kb 2 évig fárasztott....(ha erről valaki azt gondolja, hogy a két cég részéről ez idiotizmus, akkor jól gondolja)
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
legenda
válasz ubyegon2 #100872 üzenetére
Nyilván nem biztos, meg én azt írtam, hogy kicsikarni, ez is fontos, mert elsőre szinte sehol sem adják a legjobb ajánlatot, de ha megfelelően áll hozzá az előfizető, akkor bizonyos esetekben előhúznak jobbat is a kalapból.
Mobilos fronton nem szokásom ugyan, de vezetékes szolgáltatásoknál már eljutottam oda, hogy úgy kell alkudozni, mint a piacon, mondani kell, hogy itt van közvetlenül az ajtó előtt másik három szolgáltató kábele, akik alig várják, hogy megkeresse őket ez ember, sőt, időről időre ők próbálkoznak be az elcsábítással, ilyen meg olyan jobb szolgáltatásaik vannak, ekkor persze előkerülnek a jobb árak és extra szolgáltatások.
Ha nincs képben az előfizető és nem nem áll ki magáért, akkor simán lehúzzák a drágább árakkal és ez szinte minden szolgáltatóra igaz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Robi_73 #100873 üzenetére
Ez sajna így van nálunk, utcáról beeső akármilyen
ügyfél
?
is jobb ajánlatot kap, mint amivel téged meg másokat büntetnek a több évtizedes hűségért. Nekem is közel 20 évem van.Nekem nem ért plusz 144.000 Ft-ot az ajánlatuk...
Pedig akkor lennél csak igazán jó ügyfél.....bár ők nem ügyfélnek néznek bennünket, hanem ügyféleszűnek!
(ez nem T-s, inkább általános jelenség)
Én már régóta harapok arra, ha azt mondják, hogy valamit ajándékba vagy ingyen megkapok!
Nézzék hülyének a * .......!+[ Szerkesztve ]
-
Robi_73
őstag
válasz ubyegon2 #100869 üzenetére
Én is majd 6000 Ft-tal rosszabb ajánlatot kaptam a mostani előfizetéseimre (4db) mint amit eddig fizettem. Mondtam is az ügyintézőnek, hogy szerintem 22 év után nem ezt érdemlem. Erre benyögött egy ajándék tabletet és 44.000 Ft készülék kedvezményt. Ha elfogadtam volna, akkor természetesen 2 év hűséget vállaltattak volna velem. Nekem nem ért plusz 144.000 Ft-ot az ajánlatuk...
Robi73
-
nagyúr
Nyilvánvaló, hogy van ilyen is meg olyan is. A kép így tiszta, mert az általánosan nem állja meg a helyét, hogy telefonon biztosan jobb ajánlatot kap a zember.
(#100871) 8
Horgász flotta! Nem vagyok nagy ho-ho-ho....
Voltam már nem publikus flottában, talán HM...akármi volt, azt váltottam le majd 3 éve korlátlanra, majd ezt meg valami egyszerű csomagra.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Fox Mulder #100859 üzenetére
Köszi
-
-
bucihost
senior tag
válasz csako #100864 üzenetére
nem felajánlotta, hanem követelte. De mivel az aktuális hónapra szóló számlám ki volt fizetve, és ami most elkészült azon nem volt túlforgalmazás, és már a következő havit kérte be (elő fizetés). Így rákérdeztem, hogy mivel nem lesz következő hónap mire fel fizessek ki egy újabb hónapot? Ő meg csak nézett rám bután, azt se tudta miről van szó....
-
veterán
válasz bucihost #100863 üzenetére
Ott ki kellett volna fizetned, ha már felajánlotta, bár pontosan én sem értem mit szeretett volna, de lehet pont ezt a 20-21 napot. Mindenesetre most így utólag hívhatod őket, hogy küldjék ki vagy hogy adjanak neked egy bankszámlaszámot, ahova utalhatod, önállóan nem küldenek semmit, tapasztalatom szerint.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bucihost
senior tag
hát szomorú...
viszont más: Záró számla ilyenkor hogy van? Az értékesítő kis csaj erőltette, hogy fizessem ki a számla tartozásom. Én nem fizettem ki, mivel pont így volt a számlazárásom, és mivel semmi túlforgalmazásom nem volt, így csak a kövi havidíjat kellett volna kifizetnem... Kicsit értetlenkedett, hogy ő ezt nem érti miről beszélek...
A telekom fiókomból már kikerült az előfizetés, és számlákat se látok már. Papír alapon (csekk) fognak küldeni bármi elszámolást?
-
legenda
válasz bucihost #100860 üzenetére
Szerintem telefonon lehet kicsikarni jobb ajánlatokat, ott van inkább ügyfélmegtartás is, az üzletekben a külsős cégek dolgozói nem feltétlenül kapnak azért jutalékot, mert valakit hirtelenjében lebeszélnek adott irányú váltásról.
-
veterán
-
bucihost
senior tag
Telekomot ennyire érdekli van e ügyfél vagy nincs? Voltam bent az üzletben, 9xxx Ft -os előfizut rakattam át dominóba. Rá se kérdeztek miért, instant átrakták (hozzá teszem el is eltolták, mert 3 órával később se volt szolgáltatás a dominó kártyán, így vissza kellett mennem ..) Ügyfél megtartás csak másik 2 szolgáltatónál divat?
-
senior tag
-
atala
addikt
Ok, köszi.
-
atala
addikt
Van egy flottás előfizetés amin nemsokára lejár a hűség. Ugye a flottásokra is vonatkozik, hogy a hűség lejártát követően ha nem kötöm újra le , marad minden a régiben?
-
joey04
titán
válasz radio100jozs #100852 üzenetére
Igen, tudom, hogy jobb választás, ezért is agyalok a váltáson, csak az a kérdés, melyikre.
100851: nem. otthon vagyok a témában, ismeri a kellő frekvenciákat, de ezen túl próbát is tartottunk sim kártya cserélgetéssel, nem telefonfüggő.
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Most kaptam ajánlatot a biztosítótól, hogy mire cserélné a P9 Plus készülékemet, mert nem éri meg már a javítás. Előző telefonomra vigyáztam tehát semmi karc nem volt rajta, legalábbis a kijelzőjén semmiképp.
Most ezek a felajánlott készülékek újszerűek, vagy lehet hogy egy karcos kijelzőjű mobilt kapok?
Mert ugye olvastam, hogy nem feltétlen új készüléket küldenek.
Felmerült bennem a kérdés, hogy mi van akkor hogy ha egyiket sem fogadom el? Akkor ennyi és buktam mindent? Mert erről nem igazán olvastam semmit. -
radio100jozs
őstag
válasz joey04 #100850 üzenetére
Telekom és a Voda a jobb választás, már méretük alapján is, eleve több saját hálózattal rendelkezik más országokban. A Telenorral a nyáron mind Romániában, mind Franciaországban problémám volt, a Telekommal meg semmi. Nem mentek ki a hívások, állandóan hálózati hiba szöveggel eldobott, csak sokadjára ment ki a hívás a Telenorról, miközben Telekomról rögtön mentek a hívások, pedig ugyan azon a partnerhálózaton volt többségében a kétkártyás telefonom. A Telenor, hogy már eladták, már csak egy a sok közül szereplő lett a piacon, nem egy méretes cég.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hali!
Nincs melyik szolgáltatót válasszam topik, ezért ide, meg a Vodához írok:
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik az a szolgáltató, amelyikkel a legjobban járok abban az esetben, hogy sokat mozgok EU roaming területen? Nem is díjszabás meg ilyesmi a kérdés, hanem hol milyen hálózatot tudok elérni? Luxemburg, Németország és Csehország volt az úti cél az elmúlt pár hónapban, és mindenhol azt vettem észre, hogy Telenorosként hátrányban vagyok. Ahol a vodás és telekomos ismerőseimnek full 4G volt, ott nekem 2 és 3G között ugrált az úton. Városokban már jó, ott stabil 4g van nekem is ott, ahol a többieknek. Tehát ha csak ez a szempont, melyik szolgáltató az ajánlott? Van erről valami kimutatás?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Cranberries #100848 üzenetére
Annyiért sokan mások is, de úgy látom, javítgatták a legtöbb problémát.
zsoltzsolt: Jó kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
Valóban káosz van az árazásnál, legalábbis az akciós készülékek listában. Viszont, ha kiválasztok egy adott készüléket ott már a tényleges árat mutatja.
Pl.: Samsung Galaxy Note 9 + DJI Osmo Mobile 2, 152630 Ft (Mobile L + 3 Gb net csomaggal) viszont, ha rámegyek a vásárlásra ott már 281160 Ft szerepel. Pedig az első árért meg is vettem volna.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zsoltzsolt #100844 üzenetére
Ezeken a helyeken: Link
sundayrobi: Ahogy nézem, káosz van most az árazásban, valamelyik aránytalanul drágább, a másik meg olcsóbb, biztos javítják majd.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az IPhone X-et gyönyörűen beárazták most, hogy megjött az újabb generáció, 2 éves havi 6000 Ft-os előfizetéssel drágább mint az Istyle-ban.
Sőt, a Telenor Hello Data smart csomagban hűség nélkül is olcsóbban adja mint ők.
Megint belehúztak gratula nekik.[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
legenda
válasz zsoltzsolt #100835 üzenetére
Igen, ezek is adottak.
Egy problémát tapasztaltam - amit jeleztem is a fejlesztőnek -, az előző verzióval ellentétben, ez nem vette át a fiókban korábban regisztrált és használt bankkártyát, újra kellett rögzíteni ezt és csak azóta kínálja fel fizetésre.zoltan6:
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz zsoltzsolt #100837 üzenetére
Ez elég fapados igy,a kapcsolatot kártyát is elvették
-
Sebhelyes
senior tag
Frissült a Telekom app és Dominóhoz megszűnt a 3GB 3 napra opció? Csak 1GB 1 napra látszik...
-
legenda
Dehogy került ki, ott van az, jobb alul: Menü -> Kapcsolat Kártya
zsoltzsolt: Hibajelentésre is látok lehetőséget: Menü -> Beállítások -> További információk / Tovább -> Applikáció visszajelzés
Kupont legutóbb már e-mail és SMS útján küldtek, konkrétan direkt link formájában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #100829 üzenetére
Az időpontfoglalás (később) várhatóan vissza fog kerülni.
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #100829 üzenetére
Ezek nincsenek, meg kikerült a kapcsolat kártya is.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #100825 üzenetére
Szívesen.
Végül csak a helyükre kerülnek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most végrehajtottam egy cache ürítést, újraindítottam az S7-et és rögtön frissült a Telekom app. Juhé.
-
törölt tag
Ezek szerint meglehetősen változatos a kép.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #100816 üzenetére
Marad az, hogy várunk.
Kali: akkor ez gyártótól (is) függhet, édesapám Mate 10 light telefonján ugyanaz van, mint nálad. Csak a Samsung maradt le...
-
törölt tag
válasz radio100jozs #100812 üzenetére
Akkor bizony vannak itt anomáliák. Nálam teljesen ugyanaz a verzió van, mint nálad, szintén Samsung, Android 8.0.0 verzióval. [kép]
Keresés után nem talál hozzá frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Idővel biztos frissül majd minden (megfelelő) telefon, nálam a Mate 10 Pro már megtette az elmúlt héten:
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Frissítve 2018. szeptember 14.
Méret 13M
Aktuális verzió: 7.8
Követelmény: Android 4.0.3 és újabb -
radio100jozs
őstag
-
legenda
válasz radio100jozs #100810 üzenetére
Azt nem kapcsolja le 7 nap után, hanem csak a fordulónapon - úgy tudom esetleg elképzelni, hogy valaki pont 7 nappal kapcsolja be a fordulónap előtt és azt követően ismét felkínálja az aktiválást, de ez csak a véletlen műve.
Az alkalmazás legfrissebb verziója 9.24.1 jelenleg (szeptember 13-ai kiadású).[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Ki írt a 3GB netről?
Az 50 MB-ról van szó, abban nincs benne a 7 napos határidő a lejártáról.Másik, hogy nekem abszolút nem így néz ki az alkalmazás felülete. Pedig a 8-as Androidon, a legfrissebb 7.8-as Telekom alkalmazás van fent, ja és Telekomos mobilon.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Benne van az alkalmazásban:
Benne van a 7 nap az ászf megfelelő mellékletében:
Telekom Alkalmazáson keresztül Domino és havidíjas előfizetők számára, az akció időtartama alatt, egyszeri alkalommal, 3GB, 7 napig
Forrás: Link
-
fornettisuti
veterán
Nekem valahogy magától értetődő volt.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
G@ben
addikt
Benne van, csak nem a főoldalon, hanem a mobilnetek között eldugva. Nekem is az üzletben a srác másodikra találta meg.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
radio100jozs
őstag
Úgy látszik a Telekom is arra az ösvényre lépett, hogy semmibe veszi a saját ÁSZF-jét, amit ugye senki nem kényszerít arra, hogy pl. az akciós feltételeket miként szabályozza, de még sem képes azt betartani.
Aktuális gond a havi 50 MB ingyen mobilnet lakossági ügyfeleknek.
1, nincs benne már pár hete a karbantartás óta mobilapplikációban, miközben cska ott rendelhető meg.
2, 7 nap után kikapcsolja, még ha nem fogyott is le, miközben az ÁSZF-ben erre vonatkozóan egy sor sincs leírva, hogy az csak 7 napig használható fel.A Telenornál már sajnos sok éve megszokott, hogy a valóság, és az ÁSZF jó pár esetben nincs köszönőviszonyban sem, de a Telekomnál eddig nem voltam ehhez hozzászokva, de sajnos akkor itt is ez az új irányvonal már.
-
törölt tag
Aki még nem hallotta volna a telekomos csalót a youtube-on
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok! Használ valaki innen Huawei Watch 2 eSIM-et?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest