Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
#91269vzsryl: persze tudom, azért is írtam, hogy megszokást igényel, nyilván használható
#91270polonic: úgy fogalmaznék, hogy nem a hold-föld távolság alatt szoktunk 50-re gyorsulni...
#91271dugo_: lehetne így is
(azzal szerintem bőven 10l felett lenne a fogyi)
#91272den89: nincs mit, összességében egyébként jó autó, igazából ezek szinte mindegyike szokható.
Most egy hónapig egy első generációs 1.4mpi logan volt nálam, még szervó sincs benne...háát átértékeltem az autózást.
Illetve a héten kaptam egy 1.2 3hengeres F corsa-t, bár ez jól felszerelt, azért a vezetési élmény hagynémi kívánnivalót maga után.#91273szebe: azért ennyire nem szélsőségesen van hajtva, de ha már ott van a 140 ló, azért használgatjuk is
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest