Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Néztem a Fiatot, de Panorama -ban nincs hosszított. A normálban engem enyhén szólva nem győzött meg a harmadik "üléssor". Zéró a lábtér. Kangoo -ból nem sikerült értelmes képet találni a hétszemélyesről, de felülről ábrázolva jobb elosztásúnak tűnik. Mindamellett utaztam már jópár ilyen furgonból átalakított egyterűben és egyik sem győzött meg. Zörgő, pattogó fapadok. Azokhoz képest az Espace IV fejedelmi lakosztály.
Ma egy hűtőért kellett mennem a délutáni csúcsban. Kinyitottam a panoámatetőt, hallgattam a zenét és élvezkedtem. Ilyet csak személyautóban tudsz. Mindamellett....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mycso
rob210