Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Renault twingo 1.2 16v initiale 2005 automatic. A pontos típusa
Szinkodja a A19...
Hasonlót találok a neten de elég sok szórt az ár
Már azt mondom h megszeretem annyit foglalkozok vele
Nem
maradok masnal
mostani állapot után egy jó és szép kis autó lehet. A motorjuk mennyire stabil? Élettartam? Nem túl drága az alkatrész hozzá az jó hír -
polonic
félisten
Megnéztem a szintet. Hétfőn töltöttem bele. Áltában nem csökkent.
Mentem vele 25 km-t most, a szint ugyanott áll. Majd megnézem délután, mikor kihűlt, akkor csökken-e. És egyelőre nem látok nyomot a motortérben. Igaz jó zsúfolt. Hogy lehet ebben vízpumpát cserélni?
A fékfolyadékhoz. Az lehet, hogy nem volt elég szoros a kupak és azért szivárgott? Vagy a kupakban a gumitömítés lehet rossz. Megtörölgettem a tartályt mindenhol és még jobban rászorítottam a kupakot, most nem látok fékfolyadék nyomot.
-
MC Pite
veterán
Nekem anno a Picassoét előző tulaj gyűrűvel szétbarmolta, párezer ért vettem új gyárit. Gondolom ehhez is kapni, kérdezz meg egy Renault szervizt.
A C3ná még a kormány járt így, még a kulcs is ronda volt, 15ért újszerű kormányt, 7ért új kulcsot kapott - sokat dob az érzésem és esztétikán.Ha nincs, bőröztetném.
-
totalZ
csendes tag
Sziasztok!
Az ősszel vásároltunk kifutó Renault Clio Grandtourt Limited felszereltséggel. Azonban van egy apró bosszúságom vele. Az oldalát nagyon durván összesarazza, amint van egy kis nedvesség. A küszöb alatt konkrétan vastag sárréteg áll egy közepes út után, ami összekeni a nadrágot, ha nem figyelünk véletlenül. Nem tudom, hogy ez a 16-os felnivel járó szélesebb gumi hozadéka, vagy a kisebb kerékkel is ilyen. Aki esetleg szereltetett fel gyári tartozékként sárvédőt, annak mi a tapasztalata, segít valamit? Nem egy ökörára csak még nem nagyon láttam Clion sárvédőt.
Egyébként így pár hónap távlatából nagyon meg vagyunk elégedve vele, gyönyörű járgány, ha nem veri oldalba magát sárral

-
Somatom
veterán
válasz
troll81
üzenetére
Sztem is szar az anyag. Kicsinálta az UV. De, nem értem a problémát. Először azt hittem, hogy vmi spéci formájú egybekar. De, a képek alapján ez egy kutyaközönséges gomb a rúd végén. Milliófélét lehet találni a neten. Gondolom, a fokozatkiosztás megy fejből is, nem kell a váltógombról memorizálnod.
Esetleg megkérdezheted egy autókárpitostól, hogy tudna-e kezdeni vele valamit. -
rob210
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
így igaz ő egy kis varróüzem.
de nagyon szépen dolgozik.
Ez meg a másik akikről még nem hallottam rosszat. -
Somatom
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Wow! Köszönöm! Ez (is) jó nyomnak tűnik.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Elvileg a taxisok a Piroska néninél szokták csinálni a Csuka utcában, 13. kerület. De saját tapasztalatom nincs ezirányban. Ezt egyedileg készítik az autókra, szóval neked még jó is lehet egy ilyen megoldás.
-
Somatom
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Esetleg üléshuzatra nincs ötleted? Vadul keresgélek, de valahol mindíg kilóg a lóláb. Vagy az évjárat nem stimmel, vagy az ülés oldalára rögzített, gyári karfa a kizáró tényező, stb., stb.
-
-
rob210
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Felemeled megmozgatod a kereket meg megforgatod.
Ha menet közben akarod hallás alapján behatárolni, akkor fordulással ellentétes oldalon fog búgni. Azaz jobb kanyarnál ha búg bal csapágy és fordítva. -
Kronos3000
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Köszi ezt én is mentettem.
-
lsebestyen
addikt
Offos autó téma: szerelő kérte, hogy kerékcsapágy gyanús autónál próbáljuk ki, h kanyarodás közben melyik oldalról halljuk a búgást. Ehhez milyen éles kanyar kéne? Nem én beszéltem vele, így csak ennyit tudok.
Alapból 30km/h alatt alig hallom...Somatom: nincsmit, kerület egyik legrosszabb minőségű utcája
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Somatom
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Sztem ez lesz az. Köszönöm!
-
lsebestyen
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Nem rájuk gondolsz? Főnix autószőnyeg
-
rob210
Topikgazda
válasz
molnarpeter
üzenetére
Tévúton jársz.
A kettes megane az indítási jelet a
kuplungkapcsolóról veszi.
Azaz ha tönkremegy nem indít.
Amire te gondolsz az az , ha teker de nem indul be. Na az fhp jeladó hiba.
Itt nem erről van szó, vagy rossz a kérdés!
-
-
Somatom
veterán
Agyf...t kapok az autószőnyeg webshopoktól. A típust, évjáratot bepötyögve, nem egyértelmű, hogy 5 ülés vs. 7 ülés, Grand, nem Grand, stb. Ráadásul mindenhol négy nyúlfarknyi szőnyeget mutatnak, 10-15 körüli áron. Ez képtelenség. Az enyémben egyetlen, bazi nagy szőnyeg van hátul, tele szegett kivágásokkal az üléssíneknél. Kizárt, hogy az benne legyen a 10-15 -ben. Tud vki szőnyeggyártót, akinek meg lehetne mutatni az autót, hogy "na, ebbe kérek szőnyeget"? Egyik kollégám Fordjához én hoztam el a szőnyeget, vmi XV, XVI, XVII, kerületi, kis, földes utcában levő műhelyből, de nem találom a neten a céget.
-
hz0917
tag
Jó reggelt, sziasztok.
1.6-s 2-s megane napközben meleg motornál újra indítani csak a kuplung többszöri nyomogatása után lehetett. Azóta igy sem indul. Lehet elég a "pedálnál" keresni a hiba okát? -
rob210
Topikgazda
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Én ilyet használok, de az is jó lehet.

-
troll81
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
reggel lövök képet de ratyi nagyon ,eleve az egész rommá kopva .
valamit kell kezdeni vele.
-
troll81
addikt
Mire lehetne a automata váltógombot kicserélni,van e gyári lehet e készitettni lehet e javitattni mert a jelen állapotban vállalhatatlan.
kinek milyen ötlete van szivesem fogadom. -
troll81
addikt
sziasztok váltó gombot keresnék a kopott helyett hol találok erre gyárit? quickshift váltó.
-
just
aktív tag
Megane II 1.6 16v 2007. Akkumulátoron hány amperos biztosíték van?
-
MC Pite
veterán
rob: a 4+1-et már megvettem, akkor kikeresem ezt a kettőt is, köszi.
Vagy több van mint7?hozsoltika67: Én a helyedben átgurulnék Tokodra.
Az is jó szűrő lehet (jobb a semmitől legalábbis) hogy kinek van hozzá gyári programja. -
MC Pite
veterán
Rob, érdemes lecserélnem ezeket a tömítéseket is, ha már (a hidegen rövid ideig ingadozó fordulat miatt) lekapom a szívócsövet? Ami nem tettem még meg, mert hónapok óta nem, vagy nagyon picit produkálta (és szeretném tudni egyértelműen ki a bűnös). (Úgy látom a trafókat ki se kell szednem.)

-
troll81
addikt
sziasztok ina komplett vezérlés szett meg vehető? twingora?
-
troll81
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Értem akkor amit szeretnék nem gáz
Keresés alatt van még egy 14 colos felni készlet, nyári gumi szettnek.165/65/14r menne rá.az bele kellene férjen szerintem. -
lsebestyen
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ja az jogos, de az lefedi a "nagyon sz@r" olajat.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az olajcserét én is csak azért dobtam fel, hogy forced regen után kéne megcsinálni, különben csapágyas lehet a gép a sok gázolajjal felhígult töltet miatt

-
lsebestyen
addikt
-
troll81
addikt
Műszaki vizsgán ha 165 65 14r van az baj vagy szólnak érte? Hogy megy ez otthon?

-
rob210
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
nem nem itt összetettebb hiba lesz.
Valószínű a befecskendezéssel van baj.
Ezért teszi ki a pirosat, mert az egész befecskendező rendszer haldoklik.
Most még meg lehetne menteni, de ha így megszerelik neki abból gtk lesz.Ettől még lehet szar a DPF, de azt meg ki lehet diaggal olvasni, hamutartalom etc.etc.
Lehet a turbó nyomást felépítő szenzor hibája is.
CSak találgatok, amikkel eddig találkoztam, de diag nélkül ez csak olyan mint, ha beleordítanál a kútba.
Aztán ha ilyen szakikhoz viszed, rögtön utánna bele is ugorhatsz
-
gixxergabi
senior tag
válasz
hozsoltika67
üzenetére
De hát azt írod semmi baja! Ezért is kérdeztem vissza
én sem ajánlom... -
rob210
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
De igen, tud pirossal szólni.
De akkor ott más baj is van nem csak DPF, sőt inkább azt mondom nem DPF.
Vészmódba vágja magát azt az lesz a vége, hogy sehova nem fog menni a kocsi.
-
lsebestyen
addikt
válasz
hozsoltika67
üzenetére
Neeeee

De mit ír az olajra? Milyen diag-ot használt? Ha már pirosan világít vlmi, az bajos. Még mindig nem értem, hogy mi köze a DPF szűrőnek az olajhoz. Ha csak olajat kell cserélni, azért szerintem nem pirossal szólna a gép...
-
rob210
Topikgazda
válasz
hozsoltika67
üzenetére
Merre felé laksz te hogy kókányabbnál kókányabb szervizekbe látogatsz?
Neked kiveszi kiírja 60e valami szerencsétlennek, meg berakja 340ezerért.
Jó móka nem mondom,így gyorsan meg lehet gazdagodni.
-
KTU
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
Gondolom a hibakódot.
jóleszazúgy
A smiley nem neked.
hozsoltika67:
Én keresnék egy normális szerelőt, mert utána jön hogy, f@sfranciasz@rarömó
-
hozsoltika67
csendes tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
A részecskeszűrőt kiszedi és kiírja 60 ból!
-
gixxergabi
senior tag
válasz
hozsoltika67
üzenetére
De mit ír ki, mit vesz ki 60-ból?
-
válasz
hozsoltika67
üzenetére
Ha hibátlan, akkor miért venné ki?
-
hozsoltika67
csendes tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Most voltam a szerelőnél azt mondta hogy a részecskeszűrő hibátlan csak az olajat írja,kérdeztem tőle mi a lépés azt mondta ki kell írni és kiveszi 60 ból+olajcsere!
-
polonic
félisten
válasz
forceberg
üzenetére
Gyári hűtőfolyadék van benne, ami -37 fokos. Ha még -25-re hígította vissza, az is bőven jó. Egyébként 6.7 liter kell bele, ha jól emlékszem.
De nyilván, veszek egy flakonnal, ha legközelebb kell tölteni, akkor ne desztillált víz legyen.Én meg a generátor alatt néztem, de gyakorlatilag mögötte van. Na mindegy, ott se láttam semmi nedves nyomot. De nyilván nagyon szűk a hely, alig látni. Szóval ez még nem jelent semmi.
Ja és a fékfolyadék tartály ereszt szerintem. Harmadik letörlés után megjelent a hegesztésnél a peremnél a fékfolyadék. Ilyen komolyan van?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gran Turismo
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

maradok masnal

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt hittem az egységesen sárga...
mycso