- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Tegnap elkövettem egy elég nagy hibát a benzinkúton, sikerült járó motor mellett tankolnom 12 litert. Ez úgy történt, hogy még gurult az autó mikor megnyomtam a start-stop gombot én azt hittem leáll, kiszálltam, s mentségemre szóljon hogy annyira halk alapjáraton az autó, hogy 12 liternél eszméltem fel, mikor láttam a shop ablakában hogy világít a tompított (ugyanis ha leáll az autó és kinyitom a vezető oldali ajtót, automatikusan lekapcsolja a világítást és rádiót stb). Ekkor gyorsan kikaptam belőle a pisztolyt, visszatettem a helyére és leállítottam az autót. Mondanom sem kell, ekkor már nem folytathatom a tankolást, mert "kérjük fáradjon a kasszához" van...
Elindítom az autót és a mutató semennyit sem mozdult felfelé, illetve a computer sem érzékelte a tankolást. Ilyenkor WTF van? Tankolni tuti tankoltam, igaz csak egy 5ösért, de a benzin ment az autóba....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ülőgarnitúra 3-2
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest