- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Közbe most van kis időm leskelődök autóhifi terén azon belül is a zajcsillapításnál akadtam le
Van valakinek esetleg tapasztalat milyen megoldás van baráti áron ami segíti kicsit a benti hangzás világot. A cél nem hangnyomás verseny és társai csak hogy picit kellemesebbé tegye a hangzást. Jövőhét után csinálom barátom suzukiát meg majd valamikor az enyémet is és nagyon agyalok milyen anyaggal és hogy oldjam meg..főleg hogy a rönci elég jól van szigetelve de a sitf 2 nem igazán híres erről..a tér relatív kicsi így még inkább nagyobba kihívás számomra..mivel mély is lesz benne..
Jöhetne pár ötlet ki hogy oldotta meg ezt a kérdést.. vagy csak én vagyok ilyen elme roggyant e téren
[link] <<ezt nézegettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged