Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Nah voltam gumisnál, ahol kiderült, hogy a bal első kerekem mozog, el is ugrottam a szerelőhöz, megmozgatta, azt mondta kerékcsapágy... Ennek most örülök így hirtelen, de legalább akkor meg van a hiba oka amiért ráz nagyobb sebességről fékezve. Emiatt cseréltek már féktárcsát, szilentblokkot, de akkor nem ez volt a hiba oka, hanem valószinüleg a kerékcsapágyam.
Ez mennyibe fog fájni körülbelül illetve nagy meló kicserélni? Más is lehet egyébként vagy több mint valószínű, hogy ez a probléma, cserélik és kész? Néztem, hogy olyan 6-8ezerért már van csapágy készlet, gondolom fölösleges a legdrágábbat megvenni, bízzam a szerelőre, úgyis jó ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest