- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
tag
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
A két szett ezeken csak rosszabb. Eddig két szenzort kellett cserélnem, most még hármat kéne, de elég volt. Ki lett iktatva a fejecskéjéből. Megveszem a kínai, szelepsapkás szenzor szettet, a Renault meg kapja be a TPMS -ét! A tied az még kispuncis, vagy már nagypuncis? Bár, úgy rémlik, hogy 2.2 csak kispuncisban van.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Jimmy8
senior tag
Pár évvel ezelőtt én is homokszórattam-szintereztettem acélfelnit, de soha többet. Kb. 2 évet bírt, majd a belső sarokban-élben (ott ahol a felni palástja, illetve középső (agy)része találkozik) ismét elkezdett enyhén rozsdásodni. Utánaolvastam.kérdeztem, és állítólag technológiából adódóan ilyen éles-szűk találkozási-illesztési pontokon nem úgy tapad meg a szinter festék, ahogy kellene.
Természetesen lehet, csak ott nem voltak elég alaposak, ahol csináltattam, de akkor elhatároztam, hogy legközelebb homokszórás után autófestőhöz viszem, aki megfelelő alapozás után lefesti.[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
-
LamerGyuri
senior tag
A színét a jófogásos felni miatt kérdeztem
A lámpákat políroztasd fel, ne kenjenek rá semmit, majd lehetőleg egy héten belül fóliáztasd le őket. Nem olcsó, de örökélet. Hosszútávon jobban megéri, mint polírozgatni és cserélgetni őket folyton.
Mi jött le és honnan? Képet, mert nem egyértelmű, melyik "csöved" jött le.[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
LamerGyuri
senior tag
Jófogás. Milyen színű az autó? Olyan újszerű 15"-os gyárit láttam, ha nem ezüst lenne a kocsim, rárepülnék [link]
14"-os acélt keresek pótkeréknek, de csak 1 kell ugye. Ami szép, az messze van, vagy aranyáron az új, a helyi meg mind lepukkant.
Milyen lámpa kell? Hátsóm van."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
-
Josi
senior tag
Olajat nem az alkatrészboltban veszünk.
[Elf 5W-30]''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Somatom
veterán
Ne gondold! Sejthető volt, hogy miért adnak el egy autót 198 ezerrel. Akkor kell komolyat rákölteni. Ez eddig cirka egy millámba van és ebben nincsenek a gumik, olajcserék, egyéb üzemi költségek. De, egyáltalán nem bánom, mert tudom, hogy a kényes dolgok ki lettek cserélve és így nyugodtan indulok útnak. Másrészt meg nincs alternatívája a piacon, nem tudnám mire lecserélni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Kronos3000
senior tag
2020 január óta van nekem. Féltem tőle, de már nem utána olvastam a lehetséges betegségeinek, és megelőztem amit lehet, csak trafó, meg utólag beépített riasztó tréfált meg. Tavaly megbízható szerelő vezérlést cserélt, én most januárban komplett első féket tárcsákkal, betétekkel,, a fűtésem tökéletes, a klíma is. Nincs benne keleti kényelem, de egy swift-től fényévekre van. Én elégedett vagyok vele. Városi használat miatt motorolajat 7000km körül cserélek, a fokozott igénybevétel miatt.
Wasabi...
-
rob210
Topikgazda
Olcsó kiforrott elpusztíthatatlan technika. (Azért agyon lehet rúgni)
Gombokból fenntartható.
Szűk, rusnya, agyament elektromos ablak kapcsoló elhelyezés. Ph2 nél már változik.
400ezer alatt csak bontószökevények vannak.
Ajánlott autó!
Fűtésradiátor, vagy legyen kicserélve, vagy te fogod!Renault power
-
LamerGyuri
senior tag
Ellene? Semmi de én elfogult vagyok, ugye
Nehéz már jó állapotút találni, elfogadható áron, mert lenézik és ütik-vágják őket. Ha nem volt törve, sose rozsdásodik. Klíma legyen benne, pollenszűrőt bele lehet tenni utólag, bár az Expression elméletileg klímás. Alap, kitapasztalt Rönyó betegségek vannak néha, de olcsón orvosolható (kontakthibák, hátsó rugótörés, szívósor tömítetlenség, stb.) Talán a fűtőradiátorcsere, ami húzósabb; persze csak ha utoléri eme betegség. Tényleg, Robi, mikor érsz rá? . Ha időben megkapja, ami jár neki, és néha foglalkozik vele valaki egy kicsit, kimegy a világból. A gyári fogyasztási adat városban felejtős; mondjuk nálam nem is volt szempont. Magas vagyok, mögöttem utazni nem komfortos szintén magas, vagy termetesebb embernek; csalóka a beltér, ahogy a csomagtartó is: nagy és sok cucc fér bele....ha befér a nyíláson[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten