- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Jelenleg 2x2Gb Kingston Hyperx Blu 1600Mhz van a gépemben. Mi az érdemesebb? Ugyanilyen kitet szerezni, és az összes foglalatot telepakolni(gondolom, a dualt így is bukom), avyg egy darab 4gb modult melléjük dobni. Stabilitás, és teljesítmény szinten érdekel a dolog. A 3 modult elbírja a mem vezérlő húzás nélkül?Köszi!
Ps: Szerintem +1 4gb modul, de kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Illetve mivel most is csak 1333 használom, ha olyat teszek melléjük, ami csak ennyit tud, és nem 1600at, az is rendben van, ugye? Csak nem fogom tudni 1600ig csavarni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- HBO Max
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest