Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Nem volt dörgedelem, csak ténymegállapítás, és valóban nem neked szántam, bocs!
Nekem is van díjnetem, de már csak a DMRV-t fizetem onnan. Anno jól indult, én is onnan fizettem sokmindent, de aztán számos szolgáltató eltűnt onnan -azóta sem tudom miért-, ezért elvesztette azt a vonzalmát, hogy mindent egyhelyen be tudok fizetni. A másik problémám az volt vele, hogy az üfsz. egy katasztrófa. Ha valami gond volt, napokba telt mire válaszoltak, és akkor is csak annyit, hogy ők csak közbenső szolgáltatók, tehát menjek oda akivel problémám van (Elmü, Tigáz stb.). Ez nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest