- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
szabeska #3656 üzenetére
Néhányat próbáltam az oldalról. Letöltöd, elindítod a telepítést. Eközben ellenőrzi, hogy él-e még a promó, ha nem, akkor kidob, ha él még, akkor eddig nálam két verzió volt. Vagy kaptam kulcsot, vagy nem kért és anélkül települt. A másik kérdésedre nem tudom a választ, már én is gondolkodtam rajta, hogy mi van akkor, ha újrarakom a rendszert, és megint telepíteném. Gondolom, amiknek van kódja/kulcsa, ott nincs gond. A többinél, passz.
Szerk.: Ez meddig él ha feltelepítem? Én eddig csak időkorlát nélkülivel találkoztam.
Btw: ha regisztrálsz az oldalon, minden reggel kapod az emailt az aznapi give-away-ről. Én is kapom, de csak azokat posztolom, amiket arra érdemesnek látok. Jön sok himi-humi iphone video converter, meg watermark generáló képszerkesztő app, meg ilyen bullshitek. De néha van egy-egy használható darab.
-
Visormail
addikt
válasz
szabeska #3216 üzenetére
A trial teljes funkcionalitású de nem aktiválja magát, olyan mint a honlapról letöltött általában 30 napos próbaverzió. Tehát a korábban linkelt AVG is olyan hogy folyamatosan ki van írva vedd meg a teljest mert már csak 374 nap van hátra
Viszont a trialokat ugyanezen okból nem szokták letiltani, a telepítő nem szokott lejárni, nincs egyéni kulcs, tehát bármikor újratelepíthető akárhány gépre.
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabeska #3203 üzenetére
(#3203) szabeska: igen
Még a webroot promóval kapcsolatban, szerintem ez 181 napos trialt aktivál, ami annyiban tér el a vásárolt verziónál, hogy az automatikus programfrissítést később kapja meg (lépcsőzetes az új verziók kieresztése, a trial a sor végén van) ez csak annyit jelent, hogy néha (mondjuk heti 1x) érdemes felnézni, jött e ki új verzió a webrootból, és ha igen, de neked még nem frissített, akkor manuálisan letöltheted és felteheted az új verziót. (ugyanaz a telepítő egyébként av/is/complete-nek, a kódtol függ, hogy mi lesz a program) (linkeket sajnos nem tudok adni de írtam már szaki26a-nak pmet, hogy honnan lehet leszedni a legujabb verziót, ha válaszol akkor megosztom a linket) -> íme a link a legfrissebb webroot verzióhoz:
http://anywhere.webrootcloudav.com/zerol/wsainstall.exe
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabeska #3200 üzenetére
valoszinüleg azért van az alapszövegben internet security mert a webroot av-ben is van tüzfal, gyakorlatilag teljes értékü védelem, de megtévesztő, mert van egy másik termékük, aminek internet security a neve, de az csak a jelszókezelővel tud többet mint a webroot av. Nem lenne ilyen zavar ha más nevezés lenne, mondjuk az av-t internet securitynek, ami most internet security, azt mondjuk internet security plus-nak, a complete meg maradhatna complete.
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabeska #3110 üzenetére
Szerintem ki kell simán tölteni végig, mint ha megvennéd, tehát számlázási adatok meg bankkártya is, de végig irja hogy Total: Free, ugyhogy a végén ha rányomsz a fizetésre, akkor gondolom nem von le semmit hanem írja hogy kész és megkapod a kódokat. Nem vagyok benne biztos nem csináltam végig
-
törölt tag
válasz
szabeska #2946 üzenetére
Nem csak Ő nem érezte... mert nagyjából azt volt levágható, hogy aki nem promóciókon "él", nem hazudja be magát külföldinek, nem kínlódik proxy szerverrel - mert ugye a BitDefenderes dolognál is németnek kellene az iménti példánál maradva lenni -, sőt egyáltalán nem trükközik, hanem megveszi rendesen a biztonsági szoftverét, az egy vesztes, láma, noob
. Arról nem is beszélve, ha mindenki promóció lovag lenne, akkor ezeknek a cégeknek nem lenne bevétele és könnyen rá lehet jönni, hogy akkor a potyautazók alól is kifutna a vonat.
-
törölt tag
válasz
szabeska #2933 üzenetére
Például akik nem akarnak kínai Kaspersky-vel kínlódni, és szeretnek sok sok évig egy biztos védelemmel rendelkezni, és nem azon parázni, hogy lesz e jövőre is az adott oldalon promóció, vagy olyan védelmet használnak amikből eleve nincs egy éves promóciós ajánlat pl Norton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adobe Indesign
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest