- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
KillerATi #94897 üzenetére
+1
Saját esetem:
Vodánál ~17.500 jelenleg a "MINDEN" korlátlan csomag.
Családban az egyetlen Vodás vagyok, elkezdtem nézelődni, hátha lehetne ezt olcsóbban is. Prime Max csomag nem néz ki rosszul jelenleg!, 15.900 Ft-ot ír a honlap, feleségemnek is ez van. Akkor már életre lehetne kelteni a Prime csoportot, amibe elvileg a gyerek Yettel Prime M net csomagját és a kisebbik gyerek feltöltőkártyás csomagját is be lehetne vinni a Prime-okra 15% kedvezményért valamint egymás ingyen hívásáért (Prime Max-okban irreveláns, de a többinél jól jön).
A voda ugye (azt hiszem) 9.4 %-ot emelt, ha ennyi várható itt is, akkor is 5% nyereség és a kisebb csomagokról a család ingyen hívása jobban megérné, talán...
(A vodás anomáliák szerencsére elkerültek nagyrészt, két vagy három számlám csúszott, de az is majd egy éve történt)Én rengeteget használom a mobilnetet a telefonon, 100 GB felett többnyire. A telefonom kiváltotta a számítógépem szinte. Otthon sem a wifit használom a telón. Mennyire megengedő a Yettel az "átlagtól" nagyobb netfogyasztási szokással szemben, Vodánál nem éreztem, hogy "büntetnének" lassítással? Streaminget (Netflix, egyebek) NEM használok...
Köszi, ha megdobtok némi infóval
-
PistiSan
addikt
válasz
KillerATi #47384 üzenetére
Köszi a választ, ez elég korrekt hozzáállás a részükről!
Tehát nemsemlegesség szempontjából teljesen korrekten kezelik a dolgot, amíg van szabad sávszél addig minden mehet, viszont ha kezd elfogyni a kapacitás, akkor azt fogják korlátozni aki nagy mértékben használja a hálózati erőforrásokat, gondolom csak időleges lehet a korlátozás, amint engedi a helyzet mehet megint a nagyobb sebesség.
Az linux iso-k letöltését én is éjszakára szoktam ütemezni, egyrészt nem zavarom az otthoniakat, másrészt olyankor a szolgáltató leterheltsége is sokkal kisebb. -
PistiSan
addikt
válasz
KillerATi #47326 üzenetére
Tehát nem korlátozzák a torrentet sem? Azt hittem ezeket tiltja minden szolgáltató.
Mikor töltesz le, napközben, vagy inkább a hajnali órákra időzítve? Utóbbival is ki tudnék békülni.
Néztem 4G usb stickeket is, de sokallom kicsit az árát, szolgáltatónál véve a D-link DWM-222 17000ft, olcsóbbat nem találok. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged