Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Goert
tag
válasz viharhozo #61674 üzenetére
Sziasztok!
Én is ugyanezzel szembesültem a mostani számlámon, 2-es, EU-n kívüli díjzónában voltam, és 75db 100kB-os forgalmazást (ez a számlázási egység, ha jól tudom) mutat a számlám potom 15800F-ért. Mindez úgy, hogy a korábban már említett korlát megállította a további forgalmazást.
Erről kaptam közben SMS-t, de mivel a teljes idő alatt kompletten kikapcsoltam az adatformalmazást, és roamingot az Android-os telefonomon, majd itthon az ügyfélszolgálaton azt a tájékoztatást kaptam, hogy biztos nem tiltottak le semmit, mivel akkor nem tudnék telefonálni sem, nem tulajdonítottam neki jelentőséget, egyszerű hibának gondoltam.
Ilyennel találkoztatok már? @viharhozo, ha megnézed a számlarészletezést, nem ilyen 100k-s tételekkel van tele? Mi lehet ez? Valami minimális státuszüzenet, amit a kikapcsolt adatforgalmazás ellenére is elküld a telefon, egyébkén legújabb Android 9-es OS-ről van szó. Mire hivatkozzak ilyen esetben?
-
gyalu 1
aktív tag
Én is jártam így, csak nekem ráadásul tiltották az adatot, hívást is amíg be nem fizetem. Aztán vissza kapcsolták, de olyan jól sikerült hogy romingba nem ment az adat. Egy hónapos levelezés, telefonálgatás után sikerült csak megoldani a problémát. Elengedtek egy havidíjat kárpótlásul.
-
8
senior tag
Lehet méltányosságot kérni, én több esetről tudok mostanában, ahol részleges jóvásírást adtak utólag (annyival majd kevesebb lesz a következő havi számla). De először be kell fizetni.
(#61675) azbest v
Nem tavaly kapcsolták be a magasforgalmi limitet, talán kb 10 éve van.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
azbest
félisten
Kérni bármit lehet. Érdemes szépen kérni.
Azért csak 14 ezer, mert a roaming változásokkor tavaly nyáron mindenkinek bekapcsoltak egy ilyen biztonsági övet, ami megfogja az elszálló roaming költésget, ha a felhasználó nem nézett utána és nem figyelt arra, hogy bizony léteznek más országok is a térképen. Enélkül több százezres számát is összejátszhatna a figyelmetlen ügyfél. Egyébként sms-t is kapott valószínűleg arról, hogy elkalandozott és számlázzák. Igaz, pár másodperc is elég, hogy összeszedje a 14 ezret. Bár lehet még a keret elérése előtt észrevette, mert 16 körül van a limit [link]
Hosszabb távon erősen javaslom, hogy a webes felületen vagy az ügyfélszolgálat segítségével kapcsold be a 2 és nagyobb számú roaming zónák tiltását. Úgy csak az eu 1-es zónákban tud netezni és nem fog magának 14 ezres számlákat generálni.
my.telenor.hu oldalon a számhoz belépve, szolgáltatások -> szolgáltatások módosítása -> külföld
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
adika4444
addikt
válasz viharhozo #58505 üzenetére
A HD-nál ugye online APN van natolt IP-vel. A Hypernet Home esetében net van, publikus címmel.
Tehát neked publikus címes net kell, akár ha adatkorlátos, akkor is érdemes megnézned a flottákat, mert nagyon jó áron nagyon jó konstrukciók vannak, illetve feltöltős simmel is használható elvileg a net APN, így ha olyan kicsi a forgalom, azt is érdemes lehet megfontolni..üdv, adika4444
-
Bferibörs
addikt
válasz viharhozo #49935 üzenetére
Nálam is jók a mérésk 80-110 közötti letöltés de van olyan oldal ami percek alatt tölt csak be , a viber a kapott képeket képtelen megnyitni, hullámzó a betöltés.
Nálam van Telenor szerver.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz viharhozo #49454 üzenetére
nincs tiltva, de már az elején beszélgettünk róla, hogy ha nem a rendeltetésének megfelelően használják csökkenthetik a sebességet / áttehetnek másik tarifacsomagba - ez benne van az ÁSZF - ben, nincs konkretizálva így sok minden belefér.
( már akkor írtam, hogy baj lehet a torrent huszárokkal mert ez a csomag nem erre hivatott , hogy telefonon történő használaton kívül esetleges korlátozás nélkül mire lehet még használni - pl. megosztás - az kérdés/talány)
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
addikt
válasz viharhozo #49420 üzenetére
Én értem, hogy megosztásra nem szabad használni, hiszen telefonra találták ki.
(Na nem mintha nem lehetne terabájtokat forgalmazni telefonon...)
De miért nem lehetne azt csinálni, mint az USÁ-ban, hogy hiába korlátlan a csomagod, megosztásra csak mondjuk 5 GB használható fel a legkisebb csomagban. Elég rossz, mert néha kéne stabil net gépre mobilneten keresztül, és nem igaz, hogy szakadozva tudja megosztani csak. Ezért magamnál kell tartanom fantasztikusan a vodás telefonomat is.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Sify
senior tag
válasz viharhozo #49416 üzenetére
En most voltam 2 het balatonon. Fiamnak a tabjara osztottam meg a netet. 6 GB netet osztottam meg nem volt semmi ilyen problemam. Siman mukodott a megosztas mindenfele megszakitas nelkul. Iphone6-rol osztottam meg a netet.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
4Grider
nagyúr
-
Csaba1512
tag
válasz viharhozo #21981 üzenetére
Igen, de fontos hogy a szerződés szerint a Telenor Flow 1 és 2-re. Tehát a Total Flow- hoz nem jár. Egyébként az ügyintéző sem tudott semmit róla.
Pontosan ez van a szerződésben:Telenor Flow 1, Telenor Flow 2 kapcsán
A tarifacsomag havidíja tartalmaz Extra kedvezmény keretet, melynek összege Telenor Flow 1 tarifacsomag esetén 2.000,- Ft/számlázási ciklus, Telenor Flow 2 tarifacsomag esetén 3.000,- Ft/számlázási
ciklus. Az Extra kedvezmény keret kizárólag a számlázási cikluson belül használható fel.
A Telenor Flow 1, Telenor Flow 2 tarifacsomagok választása esetén az Előfizetéshez illetve tarifacsomaghoz igénybe vehető extra szolgáltatások az Előfizető kérésére aktiválódnak. Amennyiben a
megrendelt szolgáltatás(ok) havidíja meghaladja az adott tarifacsomaghoz tartozó Extra kedvezmény keretet, akkor a különbözetet a számla alapján az Előfizető fizeti meg. Amennyiben a megrendelt
szolgáltatás(ok) havidíja nem éri el az Extra kedvezmény keretet, akkor a különbözet az adott számlázási ciklusban elvész. A fel nem használt Extra kedvezmény keret összegei nem adódnak össze és
nem vihetők át a következő számlázási ciklusokra.
Az Extra kedvezmény keret kizárólag a Díjszabás (ÁSZF 1/A melléklet) II. fejezet, Telenor Flow tarifacsomagokhoz megrendelhető egyéb havidíjas szolgáltatások pontban megjelölt szolgáltatás(ok)
havidíjára vehető igénybe. -
Csaba1512
tag
válasz viharhozo #21971 üzenetére
A két tarifacsomag csak első ránézésre ugyanaz. A Telenor Flow 1-es csomag havi 2000 Ft. extra kedvezménykeretet tartalmaz, ami felhasználható 1 GB adatforgalomra ami 1590 ft, vagy 2 GB adatforgalomra ami 1990 Ft, de korlátlan böngészésre is ami 1490 ft, vagy Deezere ami 1390 ft, sőt van lehetőség korlátlan sms-re is. A Flow 1-es továbbá LTE hálózaton is használható míg az új ALL IN M csomag nem. Nekem is Flow 1-em van ami 5990 Ft + igénybe veszem a 2 GB adatcsomagot amit jóváírnak az extra kedvezménykeretből. Így 5990 Ft-ért 2,5 GB adatforgalmam van korlátlan hálózaton belüli lebeszélhetőséggel. Szerintem az új tarifák egyértelműen kedvezőtlenebbek mint a Flow tarifák. Ja és az új csomagoknál az e komfortcsomag miatt 1 napos késedelmes fizetés esetén 1000 Ft-ot hozzáírnak a következő számládhoz. Ráadásul ahogy te is írtad a Flow 1 M kategóriás míg az új ALL-in M csak S kategóriás így a készülék is olcsóbb mellé- Persze csak december 7-ig.
[ Szerkesztve ]
-
Ro-bika
csendes tag
válasz viharhozo #21958 üzenetére
Igen, mi is így jártunk tegnap a telefon vásárlással.
Világos, hogy tévedésből egy nappal korábban aktíválták az új árakat.
A kérdés valójában az, hogy maguktól automatikusan kárpótolják a póruljártakat sűrű bocsánatkérés közepette!
V. megvárják a Tékozló Homár panaszokat, Fogy. Védő feljelentéseket, GVH vizsgálatot + vastag büntit?! -
sifarr
senior tag
válasz viharhozo #21958 üzenetére
Volt meg tegnap egy kalandom, akcioztak az Xperia SP-t Flow 1-gyel (40k helyett 0k). A szoveg szerint nov. 6-ig. A Telenor felulirta a magyar nyelv szabalyait, mert naluk a nov. 6-ig az 6-an mar nem.
Azért ebben nem egészen van igazad.
Hadd kérdezzem meg, ha elsétálsz a Dunáig, akkor vizes lesz-e a lábad vagy sem?Ha egy határ nem pontszerű, hanem kiterjedése van (akár térben vagy időben), akkor az a szabatos határmegjelölés, ha pontosan meghatározzuk, hogy melyik pontja a határ.
Tehát ebben az esetben így:
- november 6-án 0 óráig, vagy
- november 6-án éjfélig, vagy akár így
- november 6-án 12 óráig.Viszont azért van lényegében mégis igazad, mert ha a szolgáltató nem pontosan határozta meg a lejárati határidőt, akkor mindig a vevő javára kell a határidőt értelmezni.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest