Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PBA
aktív tag
Sajnos tény, hogy mostanra a Telenor a legproblémásabb roaming tekintetében - legalábbis az én tapasztalatom szerint. Amit mondjuk sajnálok, mert egyébként szeretem, Telenor flottásak vagyunk. Talán majd javul a helyzet, bár ez leginkább pénz kérdése sajnos, értem én, hogy igyekeznek a roaming kérdést a lehető legolcsóbban megúszni.
Ezeket a roaming helyzeteket Vodafone feltöltős SIM-ekkel szoktuk megoldani, ha valami meló miatt megyünk külföldre, mindig van nálunk Voda prepaid SIM, az kihúz a problémás helyzetből.
-
martonl
senior tag
Nincs mit. Ez a roaming dolog egyre jobban visszafejlődik egyébként. Mivel volte roaming tudtommal a mai napig nincs, ezért pl. elképzelhető, hogy feljelentkezik a teló egy olyan hálózatra, ahol adatroaming 4G-n van, de esetleg adott helyen a 2G-3G lefedettség gyenge, vagy nincs. Ilyenkor persze netezni lehet, de telefonálni nem és a bejövő hívások sem fognak megérkezni. Érdekesség, hogy a tengerentúlon jelen állás szerint 1-2 éven belül, ha a 3G-t is lekapcsolják, akkor a beszédroaming teljesen meg fog szűnni. Hacsak addig el nem indul a volte roaming, de elég nagy a csend ezügyben. Mondjuk először itthon kéne rendesen mennie.
-
Somatom
veterán
Egy Tkomos, Vodás teló nyilván ugyanezekre a hálókra áll rá és persze lesz Voda 4G is. Telenor viszont nincs a népszerű uticélokon, úgyhogy kiszolgáltatott helyzetben van. Ez egyben érv a másik kettő választásánál, tehát nem érdekük a Telenor roaming helyzetén javítani.
-
Gubu0101
veterán
Ha van,akkor o2 halozatot probald mindig hasznalni.Par eve mar kijarok,de meg sose volt ilyen gondom
Fixen mindig nemetben vagyok,de ha at is utazok ausztria vagy szlovak- cseh fele,nincs gond arra se,max a nagyon kieso teruleteken.
Most is hasit
Sot,ahol a telekom vagy a voda elhasal,ott vigan megy a telenor az o2-n fullon. -
-
-
-
Most lehetnek gondok az adategyeztetéssel.
Mármint a vírus miatt kitolta a Telenor a határidőt, de mostanában volt több olyan visszajelzés, hogy mégis korlátozásra kerültek számok.Vedd fel a kapcsolatot a Telenorral, a kollégák segítenek.
Természetesen ezen kívül simán lehet, hogy az van, amit a többiek írtak.
-
viktorhu
veterán
Hol vagytok? Egyáltalán EU roaming terület? Mert nagyon távoli hálózatokon nem mindig megbízható a roaming (viszont nem is számít az időtartam).
EU roaming területen jelezniük kell, mielőtt korlátoznak, de nem nagyon szoktak ilyet - nem lehet, hogy magával az előfizetéssel van probléma? Pl. prepaid és lejárt az érvényessége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fixen mindig nemetben vagyok,de ha at is utazok ausztria vagy szlovak- cseh fele,nincs gond arra se,max a nagyon kieso teruleteken.
Sot,ahol a telekom vagy a voda elhasal,ott vigan megy a telenor az o2-n fullon.