Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
válasz Landsmann #90237 üzenetére
Budapest Keleti- Hatvan vonalon siralmas a 4G. Sok helyen szinte semmi nincs.
Lefedettségi térkép szerint teljes a 4G szolgáltatás. Gyakorlatilag jó ha utvonalon 40%..
Ha van is 4G pl Keleti van hogy net nincs v csak épp messengerhez jó.
Multkor jártam úgy hogy veszem a jegyet és nem sikerült, de észre se vettem... Majd a kaller kéri és uton tudtam venni a következőre mert a Keletibe nem sikerült.
Oda kell figyelnem már... Telekom simet le adtam igy nincs alternativa, maradt a Yettel, de akkor legyen is már mobilnet.[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
-
-
törölt tag
-
bociusz
aktív tag
válasz Landsmann #89944 üzenetére
Igen, tavaly ősszel valóban ezt kommunikálták, de hamarabb belekezdtek: január 17-én Baranyában, április 7-én pedig a Balaton körül lekapcsolák a 900 MHz-es 3G-t (az oldal legalján írtak róla).
-
félisten
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #89891 üzenetére
B2? 1900MHz? Az hogy?
Ha lockoltad volna B2-re akkor elment volna a térerő és nem lett volna semmi hálózat.
Ha az a B2 igazából B3 és ha arra lockolod akkor befogja a B3-at igazából még lehetetlen jelszint mellett is. A bázis látja, hogy nagyon kész van a telefon olyan gyenge de szegény nem tud más bandot így nem rakja át.
Anno Tihanyban beszéltem már VoLTE-n -117dBm mellett is. B20-ra lockoltam és a Fonyódi cellán voltam.Más!
____
Immáron a Yettelnél sincs VoLTE alatt CA! Hívás indításnál azonnal dobja a CA-t és csak hívás befejezése után jön vissza. -
p2pp
őstag
válasz Landsmann #89872 üzenetére
Tőlünk nem messze is nagyon jól sikerült az 5G.
A térkép szerint is.
A 2 falu között van amíg a Bázist látod.
Kb. 200-at mértem.
Faluba beérve vége mindennek.
Majd kijövet egyetlen pillanatra beadja.
Majd a feledés homájába vész ez a Mátyás Király story.
Hoztam is 5G meg nem is. 😆
Nekem ez akkora nagy parasztvakítás.
Anno fel kellett sétálni a szőlő hegyre, h egyáltalán telefonálni tudjunk. Most, aki 5G-t szeretne túrázzon. 😆Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #89858 üzenetére
Az 5G DSS külön bejegyzés a hálózati konfigurációban a telefonon!
Azaz meg lehet csinálni, hogy N78-at kezeljen, illetve N1, N3, N7, N8, N20 és N28 5G Only-t, de 5G DSS-t ne!<boolean_define name="carrier:dss_is_enabled" initial="true" />
Ha ezt "false" értékre állítják akkor nincs DSS! -
bul07
nagyúr
válasz Landsmann #89850 üzenetére
Vagy amikkor te nézed működik
Mint a mostani példa is mutatja, hogy csak azért nézted meg mert valaki kérdezte, és tényleg nem megy, de ha nem kérdezi senki akkor észre se vetted volna hogy nem megy, így hányszor lehet hogy nem megy csak nem tudsz róla mert ép nem nézed( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kuksa90
őstag
válasz Landsmann #89834 üzenetére
Gondolom, hogy egy vizuális hívásjelző a kütyü, ami a 900MHz- es frekire van hangolva. Szerintem a teló simán lepásztázza, hogy hova tudna (még) csatlakozni, ebbe én nem látnék bele semmi összeesküvést. Szimpla keresési algoritmus, ami időnként aktivizálódik a telóban - és gondolom, nem csak ezen a frekin, hanem az összesen, amit tud a telefon...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Landsmann #89739 üzenetére
Jövő hét közepén megyek Dalmáciába, legutoljára januárban a Samsung odáig (autóval érve) nem tudott automatikusan csatlakozni egy hálózatra sem. Kézzel vissza kellett venni a telefont 2G/3G-re, hogy fel tudjon menni. Most végeztem egy kártyacserét, szerdán megírom, hogy vette-e az akadályt az ocsmányzöld kártya.
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #89679 üzenetére
Hiszed vagy sem, nem a yettel változtatott valamit. Ők csak szimplán tiltják még a VoWiFi IMS reget. Ennyi. Ez telefon hiba ha tetszik ha nem.
Siofok000
Mivel nem a bázisállomásokon végeznek ilyenkor munkát, bármi miatt történhet karbantartás. Router csere, elektromos karbantartás stb. -
válasz Landsmann #89578 üzenetére
Évek óta használom a Simple-t rezsifizetésnél (meg Alza rendelésnél) és még soha nem kellett megadnom a kártyaszámot. Először elmentette azóta just works. Sőt. Egyes oldalakon (pl. MVM) a fizetésnél nem kell semmit nyomni, de a telefonon, se weboldalon. Katt a fizetésre, pár másodperc várakozás és már ki is van fizetve a számla. Ehhez képest a Yettel + Barion + mobilos jóváhagyás kissé macerásabb.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Landsmann #89528 üzenetére
Nálam elérhető az 500GB-os otthon net, de nem szívesen fizetnek elő (a magas árán kívül) és pont azért mert a mostani netem is 2 torony között váltogat, nagyon a város szélén lakom, és a masik torony már másik városhoz tartozik amire szokott váltani néha. Akkor meg már nem menne az a net valószínűleg...
-
senior tag
válasz Landsmann #89530 üzenetére
Hiba ként le lett jelentve, átlagosan 2-3 naponta beszéltek az ügyfélszolgálattal és ők sem értik a dolgokat.
Az egyik azt mondja hogy, a telefon a rossz, a másik azt mondja hogy túl terhelt a hálózat, a másik pedig hogy sok készülék van rajta..aztán amikor be vittem személyesen ott az volt hogy rosszul reseteltem bár ezt nem értettem hogy lehet ilyet csinálni.
A lényeg hogy várom hogy hívjon egy techikus hogy mi a helyzet.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
senior tag
válasz Landsmann #89526 üzenetére
Nem tudom, fogalmam sincs.
De van amikor tényleg szépen megy "X" ideig aztán gondol egyet és el megy a net, de akkor teljesen K.O. az egész.
Pedig fixen van egy helyen le téve és nem rakom arrébb.De mindegy most nem is foglalkozom ezzel csak idegesítő, helyzet.
Majd foglalkozom vele vasárnap.[ Szerkesztve ]
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Beniii06
addikt
válasz Landsmann #89387 üzenetére
"Vajon melyik szolgáltató építkezik a 33-as főút mellett Debrecen határában a Látóképi csárdával szemben?"
"Amúgy itt mindhárom nagy szolgáltatónak elenyésző a lefedettsége minden G-n."
Akkor meg is van a válasz, térkép szerint a közelben épül a BMW gyár."Got any other secret weapons?"
-
törölt tag
válasz Landsmann #89299 üzenetére
Naja, te kikapcsolod, de a tré pl néha visszakapcsolja... Mivel itthon be volt kapcsolva a hívásértesítés, külföldön azt kikapcsolta, de helyette bekapcsolt a hangpostát, és képtelenség volt elérni, h kikapcsolják... A telefonról hiába próbáltam, nem változott smi sem, és hetekig küzdöttem velük, mire elétem, h legalább azt az idióta hangpostát tüntessék el... Mindezt úgy, h 20 éve már még simán működött a hívásértesítő külföldön is, erre pár éve elbarmolták azt is... Komolyan, némelyik "fejlesztés" akkora balf@aszság...
-
Diák66
őstag
válasz Landsmann #89078 üzenetére
Füzesgyarmat és Magyar Telekom, már ami a B20-at illeti. B3 alatta fals információk, de valószínűleg a frekvencia alapján Yettel. Ha van CA a telefonodban, akkor simán ezt sikerült "megszülnie" a telefonnak és Telekom. (Amennyiben a spectrummonitoring oldal jól tájékozódott a frekvenciablokkokat illetően, bár NMHH átrendezhette a dolgokat) [link]
-
-
sfdrakex
nagyúr
-
válasz Landsmann #88738 üzenetére
Kb hét-nyolc éve vettem ezt az előfizetést egy Lumia 640 telefonnal. Ott azonnal megjelent a telefonszámlás fizetési mód és rögtön működött is. Utána váltottam Androidra (Samsung valami... Talán J5 vagy A5, nem emlékszem) és két kattintás után ott is ment. Majd jött az iPhone, ahol szintén problémamentes volt a mobilszámlás fizetés beizzítása. De most hogy visszatértem Androidra, sehogy nem akarja a jót. És nem mondhatom, hogy a Yettel akadályoz benne, mert tőlük van a telefon is Ma bent jártam a boltjukban, kértem SIM-cserét, plusz újra beaktiváltattam a mobil piacteres vásárlás szolgáltatást.
Szóval nem értem[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
veterán
válasz Landsmann #88457 üzenetére
Samsung esetén nincs más lehetőség csak be vagy ki.
Itt viszont ha elérhető 5G, használja is, amíg aktív a telefon, viszont ha lezárom, vagy nem nyitok meg semmilyen appot X ideig, akkor levált 4G re.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bul07
nagyúr
válasz Landsmann #88168 üzenetére
Ez a térkép nagyon vicces
Szeghalom
Google térkép[link]
jeti térkép [kép]
De Mezőkövesd is érdekes helyre van húzvaNem egyedi dolog, és ezért valaki pénzt kapott
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
-
veterán
válasz Landsmann #87933 üzenetére
Igen sajnos Xiaomim valóban csak adat és hívás alapértelmezésre van lehetőség. Samsung esetében hívás, sms/mms, és adat külön külön állítható hogy melyik simet használja.
Nálam Telenor/Voda a Samsung saját privát, digi/Voda pedig xiaomi a céges.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz Landsmann #87931 üzenetére
Látod ezt még nem próbáltam. Valóban csak az sms re beállított kártyán működik.
Nem tudom milyen telód van, samsungon, xértesítési redőnyön egy kattintással változtatható alapértelmezett sms sim, vele együtt hogy melyiket legyen RCS aktív. Ha ez segít esetleg.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz Landsmann #87929 üzenetére
Pont Voda topicban is ez a téma.
Egyébként vodával is tökéletesen működik RCS. S20+, S21 Ultra és Xiaomi 11 Lite NE 5G telóval használva.Xiaomi pedig ugyanígy jelzi csak ennyit ír: Csevegés/szöveg.
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
viktorhu
veterán
válasz Landsmann #86720 üzenetére
Az csak egy (de nem jelentéktelen) összetevője az inflációnak, nem tegnap óta, hanem úgy 2010 óta, csak az egyéb tényezőkben tavalyig nem volt komoly inflációs nyomás, most meg egyre több van. Nyilván ha úgyis névváltás meg csomagok átlegózása, akkor ezt már kivárták az áremeléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 4600G dobozos
- Két vezetékes 120x120x15 12v-os ventit keresek, legalább 1800rpm-et tudjon. Használt is érdekel.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Minőségi Mid-Range gamer PC - i5-10400F/Gigabyte RTX 2070 8GB/ 16GB RAM/ 550W táp! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest