- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Üdv! Lehet szívás lesz a Samsung Galaxy A52s 5G készülékkel, mert a Telenortól lett rendelve? Náluk volt a legolcsóbb kártyásan, gyfélszolgálat azt mondta független és ugyan az, amit máshol is meg lehet kapni. Bár gyanús, hogy Samsung esetében vannak szolgáltatói ROM-ok, konfigok. Ez változtatható? Régen huawei pl. leszedte a SIM 1 tálcában lévő szolgáltatói ROM-ot OTA Update esetén. Ez Samsungnál is így van? Vagy itt örökre telenoros marad? Telekom + Vodafone menne bele. Köszönöm.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #84009 üzenetére
Hát remélem, hogy nem marad így, mivel foglaltság esetén nincs hívásértesítő papír szerint, ezért a hívásvárakoztatásra szükségem van. Ráadásul a flottában ez volt az alapbeállítás, és működött is az elején.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #84008 üzenetére
Igen, persze, töröltem, hozzáadtam, látszik, hogy ügyfélszintű jogosultság, megvárom, mi lesz, már egy hete kaptam erről emailt, igaz, flottás előfizetés, lehet, ott kicsit bonyolultabb.
-
Somatom
veterán
válasz
Littoral #84013 üzenetére
Ez egyéni preferencia kérdése. Minimális a telefonálásom, ezért a hanghívós kártyámon másiknál sem tudnék nagyságrendeket spórolni. Svájci free net csak a Vodánál van, 6000 -ért két, korlátlan netes kártyát pedig csak Telenor flottában kapok (24GB roaming). Ráadásul nem NAT -oltak. Ilyesmi nincs, vagy csak horror pénzért lenne a Tkomnál.
-
Littoral
aktív tag
válasz
Somatom #84012 üzenetére
A Vodafone, mióta nem UPC, nekem kiiratkozott a létező szolgáltatók közül. Van egy másik kártyám, ugyanabban a telefonban, ahol a telenoros renyhén működik, ez nyilván nem telenoros, nem vodafonos és nem digis, biztosan lejön, hogy milyen. Az elmúlt négy évben, mióta megvan, nagy baj nem volt vele, egyszer, Szilveszter éjjelén az Almagyar utcától a Dobó térig (~500 m) tartó séta alatt keletkezett rajta 129 db nem fogadott hívás, amíg a tömegbe értem (új volt a kártya, én se' tudtam a számát még), de egyébként semmi extra.
Volt egy egyszerű felmérésem, hogy amikor benépesült az utcánk, ki milyen szolgáltatónál volt tv/mobil ügyben, és most milyenben van. Nos, a UPC/Telenor/Telekom nagyságrendi válaszok mára mind Telekom, és két (ebből én egy) UPC/Vodafone és Telenor lett. -
Littoral
aktív tag
válasz
Littoral #83819 üzenetére
Volt ez a jelenség (illetve van is), hogy a hálózaton lévő telefon nem fogad hívásokat, stb. Bejelentettem a hibát, ÉS elmentem sim-kártyákat cseréltetni.
A helyzet semmit nem változott. Xiaomi, Samsung és Iphone készülékeken egyidejűleg nem jelez a hívás, miközben hálózaton vannak.
Megérkezett a válaszuk: cseréltessem a sim-kártyát.
Cseréltetve lesznek a sim-kártyák, a közelgő hűséglejáratkor is, színeltéréssel.
Hát ennyi. "No one was saved" (T-Eleanor Rigby). -
Gyuree91
tag
Köszi Urak!
(Akkor várok türelmesen, a maradék 1.5 hónapban... )
-
válasz
zoli62 #84004 üzenetére
Olyannal találkoztam már, hogy az egyes szolgáltatások
(foglaltság, hívásvárakozás, hívástartás) megrendelése/lemondása esetén nem úgy működött a hívások kezelése, mint kellett volna. De végül meg tudtuk oldani vagy az volt a megoldás, hogy az úgy nem működik. (Pl. bekapcsolt készülék mellett hívásértesítő.) -
válasz
zoli62 #84003 üzenetére
Törölted, majd újra hozzáadtad a fiókhoz a számod? Mert csak akkor jelenik meg az Elektronikus dokumentumok link.
Ha maga a dokumentum nem jelent meg, arra hirtelen nincs ötletem. Úgy emlékszem, a saját fiókomban szinte azonnal láttam a doksikat, de lehet, kollégának van igaza, és kell neki x idő, mire ott megjelenik. -
-
Gyuree91
tag
Hali! Valakinek esim-ről valami infó…?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #83991 üzenetére
Most viszont újabb technikai hiba van. Eredetileg be volt kapcsolva a hívásvárakoztatás, de kértem a foglaltságjelzést, meg bekapcsoltam a hívásértesítőt, és a hangpostát is. Miután kicsit tesztelgettem a hívásértesítőt, és rájöttem, hogy foglaltság esetén nem működik, pedig egyik kollégád ügyfélszolgálaton elmondta, hogy milyen számot kell beírni az átirányitáshoz, hogy működjön, ezért pénteken kikapcsoltattam a foglaltságjelzést , hogy legalább a hívásvárakoztatás működjön, és tudjam, hogy ki keres, ha foglalt vagyok. Ekkor kezdődtek a gondok, a foglaltságjelzés a kikapcsolás ellenére máködött, aztán amikor a rendszerben már úgy látszott, hogy törölve lett, akkor bekapcsoltam újra a hívásvárakoztatást. Ekkkor az engem hívók, miközben én foglalt voltam, azt hallották a telefonjukon, hogy a hívott fél letiltotta a bejövő hívást. Több ühyintézővel beszéltem, az egyik panaszt vett fel, amit nem is értettem, mert ez szolgáltatási hiba, mire eljutottam a legutolsóhoz, aki felvette hibára. Szóval, ha nincs a hívásvárakoztatás bekapcsolva, akkor annak a kikapcsolása ellenére tovább él a foglaltságjelzés, ha pedig a hívásvárakoztatás él, akkor a fenti hangbemondást hallják az engem hívók. Elég nyögvenyelősen indul az újabb előfizetői időszakom a Telenornál. Hallottál már ehhez hasonló esetről, mert számomra hihetetlennek tűnik, hogy ilyen megtörténik?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #84000 üzenetére
Én direkt ezért kértem videochaten ügyfélszintű jelszót létrehozni, ennek ellenére a My Telenorban az előfizetés részletei alatt nem látszik a feltöltött elektronikus dokumentum. Erre telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a szerződéskötés után másfél, két hétbe is beletelik, mire ott megjelenik.
-
válasz
donjohnson #84001 üzenetére
Alapból csak kártyaszintű jelszó kerül beállításra.
Mondjuk, ha csak egy számod van, akkor a kártyaszintű jelszó szolgál(na) ügyfélszintűként. -
donjohnson
addikt
válasz
Viktor0610 #84000 üzenetére
bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de ha a 4 jegyű kódommal adtam hozzá a telefonszámot, az nem minősül ügyfélszintű hozzáadásnak?
az üzletben kérték és adtam meg egy 4 jegyű számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest