Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
#72445440 #76747 üzenetére
"Vagy nem kell letörölni az autentikációs alkalmazást és akkor nem kell SMS kód, ami ugye csak fallback, mert ma már praktikusabb megoldás a helyi kódgenerátor, vagy a koppintásos megerősítés szerintem."
Nem egészen értem hogy érted ezt a letörölni részt. Szolgáltatót váltottam, telefont és operációs rendszert cseréltem, szerettem volna továbbra is a telefonos alkalmazást hitelesítésre használni.
Ha nincs regisztrált telefonszám, az appos védelem (amiben van kódgenerátor) nem működik, és csak az e-mailes hitelesítés és biztonsági visszaállítás használható. Az kényelmetlenebb, és kevésbé biztonságos. Nem fogok másik számot szerezni, nevetséges ez az egész.fant0mi:
Köszi a linket! -
viktorhu
veterán
válasz
#72445440 #76747 üzenetére
Lehet hordozott is a szám. Vodára hordozott számokon nincs ilyen probléma, ezért írom, hogy Telenor-specifikus. Elég sok Vodafone-ra hordozott számmal van dolgom, az én személyes számom is Telekomos volt és Vodafone-os lett, ott nincs ilyen probléma, megérkezik minden 2fa sms (paypal, google, microsoft 365 stb.), magánszemélyként és a cégnél is rendszeresen használunk ilyen sms-eket.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Viktor0610 #76739 üzenetére
A PayPal használat miatt megértem, gondolom gyors megoldás kellett.
Egy biztos. Nem akarok másik számot, sem második SIM kártyát, örülök hogy végre csak egy van. Remélem tudnak majd az esettel mit kezdeni... A számhordozásnál nem volt szó ilyen megkötésről. -
-
Redneck
nagyúr
Bejelentést tettem a Telenornál, de hátha itt hamarabb választ kapok, vagy valaki tud az esetre magyarázatot. Számhordozással január óta Telenoros vagyok, a T-től jöttem át, lehet ezzel kapcsolatos a hiba:
Nem kapom meg a Steam-től az SMS-eket. A Steam support kérte, hogy kérdezzek utána a szolgáltatónál, hogy nincsenek-e tiltva az 5 vagy 6 számjegyű telefonszámról érkező, automatikus SMS-ek. Megnéztem a szolgáltatásaim között, de nem találtam erre utaló jelet.
Valaki találkozott már ilyen, külföldi automatikus üzenetekkel összefüggő problémával, tiltással?
-
TeeJay
félisten
válasz
Viktor0610 #76713 üzenetére
Mert panel telepen LG G4 esetén hajnalban 140-150 megabit között mértem Redmi note 9s esetén meg 60-70 megabit a plafon.
Ha menne a CA és 4G+ lenne akkor napközben is menne 80-120 megabit mint a G4 esetén ment napközben -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PistiSan #76728 üzenetére
Ez már a 4G esetén is így volt:
Először a technológiai újdonságokra fogékonyakat próbálják a nagyobb csomagok felé terelni azzal, hogy csak azokban elérhető az új technológia. Ezzel növelik a bevételüket. Egy bizonyos szint után eltörlik a limitet. Gondolom akkor, amikor már az 5G-re újonnan előfizetők számának növekedése belassul. -
tomp
félisten
-
-
bociusz
aktív tag
válasz
donjohnson #76726 üzenetére
Nem indult még el a Telenor kereskedelmi (ügyfelek által hozzáférhető) 5G szolgáltatása. A Diginek van egy 1 bázisos tesztüzeme a székházuknál (1134 Budapest, Váci út 35.), a másik két szolgáltatónál csak a drágább tarifacsomagokkal lehet kipróbálni.
-
donjohnson
addikt
nem tudjátok, hogy van-e a Telenor-nak 5g-s bázisállomása Budapesten valahol, 1 db is akár, hogy egy 5g-s telefont ki lehessen próbálni 5g-n?
-
4Grider
nagyúr
válasz
herceges215 #76721 üzenetére
A máshonnan beágyazott (pl. yt) videók és képek minden ilyen opciónál fogyasztják az alap adatkeretet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
herceges215 #76721 üzenetére
-
herceges215
csendes tag
a 2000 Ft-os Hello Kártyás HelloChaten az instagramon a videok, képek se fogyasztanak plusz adatot? tehát nem vonja le az 1 gigából?és a twitter és facebook képek videok? vagy full korlátlan minden?
-
clon
senior tag
válasz
bostone #76718 üzenetére
Én is az appot javaslom, mert engem az "zaklatott" rendszeresen a váltásra (és nem csak a telefonba levő kártya esetén hanem másik készülékben levővel is) külön üzenetbe nyomta 2-3 OK és át is váltott.
Az "egyéb->előfizetéseim" menüben most is felajánlja az "érdekel más tarifa gombot" így ott biztosan sikerül váltani. -
asdf_
veterán
válasz
bostone #76718 üzenetére
Lusta állat voltam és még nem csináltam meg, de én múltkor azt a tanácsot kaptam, hogy a telefonodra felrakod a Telenor appot, bejelentkezel nem a saját számoddal, hanem amin tarifacsomagot akarsz váltani (jóváhagyó sms megy rá, ha nincs nálad a másik készülék, akár be is diktálhatják neked a számot) és csomagot váltasz a 25 forintosba.
-
bostone
addikt
A váltás csak személyesen lehetséges az ügyfélszolgálaton?
Online felületen nem találok erre lehetőséget.
Tarifaváltás opció választásakor a rendszer sajnálja, de nem számlás előfizetés.Aki számára szeretném intézni a csomagváltást, egészségügyi okok miatt nem tud megjelenni semmilyen intézményben.
Telefonon lehetséges esetleg a módosítást kérvényezni?
Jelenlegi percdíja aránytalanul magas.
-
tomp
félisten
válasz
Láttam már 4G+ mellett 0-t!
Ahogy írod nem a "+" számít! Lehet akár 2CA is ha fullra van terhelve. -
clon
senior tag
Igen, DE mivel csak 1 választék van így nem lesz nehéz döntés "Hello Kártyás" Perc- és SMS-díj: 25 Ft (a többi le van zárva így nem lehet rá váltani).
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Praktikumról lehet váltani más kártyás megoldásra?
-
iceQ!
addikt
válasz
Lakásban, földszint 4G 5 mbit. Emelet 60...nekem ez is elég lesz,bőven. Bár volt már nekem Digi is 1000/200 ki se használtam. Ez váltja majd a vonalas netet. Arra vagyok kíváncsi hogy HO alatt is lesz ilyen gyors?!
-
Láttam már olyat, hogy 4G+ mellett 5-10 megabit volt a sebesség..
Már TeeJaynél sem értettem, miért fontos a 4G+, ha a sima 4G max. sebessége is 150 Mbps.
(Értem amúgy, hogy azért, mert a gyengébb 4G+ is erősebb lehet, mint a "sima" 4G, mert az elméleti max. kétszer akkora.) -
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #76706 üzenetére
Körbe jártam a lakást és az emeleten a net 30-50mbit között van. Valószínűleg itt a fsz-en árnyékol valami.
-
-
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Dual Sim-et elkezdtem használni(Note 10+). Van egy Telenoros kártyám (HomeNet M) 50GB/hó. Beraktam, apn-t beállítottam(net-re mert amúgy nem megy) minden ok 5 percig. Utána nincs net, reconnect megint van 5 percig. Pár hónapja tökéletes volt.
Illetve sávszél 1-5 mbit(?!?!?!?). Télen, havazásba, ködbe stb volt 60 mbit.Van erre valaki találkozott valami hasonló jelenséggel?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Biztos volt már téma, így max megerősítésként írom: Ha a Redmi Note 8T profilját állíttatjátok be akkor jó eséllyel működni fog szerintem a legtöbb "sziamiaú" telefonnal a VoLTE. Legalábbis én "behazudtam" Poco F2 Pro esetében és működni látszik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest