Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
Nos, egy újabb friss hír: [katt]
Pletyka, pletyka hátán, nem hinném hogy nincs semmi a háttérben.. 2018-ban, így szólt az első komim a topikban:
"Nem tudom, hogy maradjak-e a Telenornál mert hát nagyon rossz irányba tart szerintem...
Először az alap kártyás csomagok értékesítésének megszűntetése, most a Hello Data csomag kivezetése.... *márra már kivezették a csomagot, megint csak megszívatták vele az előfizetőket. A Blue+ csomagok meg többszörös árba kerülnek mint a Hello Data (legolcsóbb csomag is 8000Ft, eddig 5500Ft volt..) meg ráaldásul nem is ad korlátlan netet."
Miért adták el anno a Telenort?
1. nézze meg mindenki a 2015 Q1-2017Q4-2019Q4-es adatokat. Folyamatos csökkenő tendencia, még csak tizedes változás sem történt felfelé.
2. akkoriban már szóltak arról a pletykák, hogy a voda ismét tárgyal a Liberty Global-lal a UPC leányok megszerzéséről így egyedüliek lennének akik nem nyújtanak vezetékes lábot is.
Nem mellesleg egy Telenor nem a legerősebb távközlési szolgáltató világ szinten sem, egy O2, Deutsche Telekom, Vodafone, Orange, Telefonica simán előttük van.
Legalább ezekért.
Semmi baj sem lenne azzal, hogy az AH teljes tulajdonjogot szerez, hiszen rengeteg országnak van saját távközlési cége.. Én is örülnék ha nem csak befektetők lennének, hanem levernék az árakat (mint ahogyan a Digi is akarta) csak nem tehette.. (eddig)[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76497 üzenetére
Hát egyben annyi kötbért biztos nem fizetnénk be úgy sem, így marad a megtartás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76495 üzenetére
Sejtettem, sajnos ez így bukó.
-
MODERÁTOR
-
Chereiose
addikt
Barátnőm 1 éve kötött 2 év hűséggel hipernet S csomagot, viszont nem használja már nagyon. Vajon kötbér nélkül valami indokkal fel tudja mondani szerintetek?
-
gábor-ka
tag
válasz Viktor0610 #76491 üzenetére
először vasárnap ugrott fel ez egy flottás mi 9 lite-on, akkor még ezen a telefonon nem volt semmi.
Ma viszont meglepődésemre ezen is megjelent (szintén flottás mi 9 lite), és működik is szépen.
A carrier services és a messages nemrég frissült, lehet azokra érdemes ránézni[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Chereiose
addikt
válasz szaboi6512 #76486 üzenetére
Találtam is olyat amit mondtál. Azt nem tudom csak, hogy 2 emeletes házban pl. ez a D-link egész korrekt jelet sugárzott mindenhova, de egy ilyen huawei modem gondolom max az adott szobában működik megfelelően, ha jól sejtem?
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76485 üzenetére
Hát nem szívesen írnék megint 2 evet alá, bár valószínűleg kelleni fog a későbbiekben is.
Csak azért, mert lemondani meg nem olyan egyszerű ha esetleg le akarnám. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Chereiose
addikt
válasz szaboi6512 #76481 üzenetére
Értem, csak az a baj mind 30k közeli...
Viktor0610: Gondolom ha megújítom akkor újraindul a +2 év
-
szaboi6512
őstag
-
MODERÁTOR
-
Chereiose
addikt
válasz szaboi6512 #76476 üzenetére
És pl. ha egy ilyet vennék, ebbe belemegy a sim kártya és lehetne használni? Vagy SIM-et nem lehet és mindenképp kell egy USB router? [link]
Vagyis értem, megvehetném azt a routert is amit adnak most, de elég drága is, meg lehet nem is olyan hatékony az antennája.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Van egy hipernet home+ L csomagom, amihez anno 4 éve ezt a 2 eszközt adták:
Na most folyamatosan elmegy már vele a wifi, szóval mindkettő halott lehet szerintem, de leginkább a router, ez az USB stick pedig már ferde. ÜFSZ-on azt mondták, hogy ha garanciás lenne és ez lenne benne a jelenlegi csomagomban akkor cserélnék ingyen, így marad a saját pénzen való beszerzés. Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen routert+sticket ajánlotok a nethez?
-
veterán
válasz bedibazsa #76473 üzenetére
Akkor én kérek elnézést
Januárban szerettük volna anyum A6+ függetleníteni mert akartam neki adni egy vodás kártyát. Akkor mondták ezt. 2018.11 havi szerződés + készülék, Blue M.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bedibazsa
senior tag
válasz MadMancs #76472 üzenetére
Nincs kötbér, csak készülékre. Az 2 év. Tarifakötbér csak sim only ajánlatra van, mert olcsóbb, mint a készülékes havidíj. A készülékes havidíj annyi, mint a hűség nélkülire, tehát csak készülékhűségre van. Idén léptem ki a cégből, akkor még így volt, nem hiszem, hogy azóta változott volna.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bedibazsa #76471 üzenetére
Nem is az miatt írtam, hanem kötbérek a lényeg, egy az egyben teló részleteket ez egyértelmű, kötbér 1 az a kedvezményes és a listaár közötti különbség, kötbér 2 az maga az előfizetői szerződésre vonatkozik, ami onnantól határozatlan idejűként fut tovább, kötbér 3 pedig a belépési díj (ha nem hosszabbítás. Ezt kb fél éve mondták üzletben.
Telekomnál a multisim egy különálló SIM, vagy eSIM. Nem kell hogy fő sim bármilyen készülékben is legyen alap esetben. Na most apple watch nem ismerem hogy ragaszkodik e iphone-hoz.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Tamás34
senior tag
Mert ugye ahoz, hogy az órához kapott telekomos kártyát rá tudjam tenni ( multi sim ) ahoz, független iPhone telefon is kell, hogy telefonon keresztül be állítsam az órára. Vagy rosszul tudom? Nem rég óta vagyok iPhonos!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
veterán
válasz Tamás34 #76468 üzenetére
Na most elvesztettem a fonalat. Multisim (legalábbis ilyen néven) telekomnál van, apple watch telekomos. Akkor mit szeretnél telenornál függetleníteni?
-
Tamás34
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ Nem függetlenítek Kaptam egy Telekomos apple watch 5.ös órát és rá szerettem volna tenni a multi sim-et, így nem fogom!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bedibazsa #76465 üzenetére
Meg a többi kötbért, telefon teljes árát, stb.
"Élő hűségszerződéssel vagy részvételi megállapodás esetén is elvégezhető hálózati korlátozás feloldása?
Igen, amennyiben az igénylő a helyszínen kifizeti a határozott idejű szerződés miatt vállalt kötbéreket és a részletvételi megállapodás kapcsán fennálló tartozását- az ÁSZF Díjszabásban foglalt feltételek szerint."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #76462 üzenetére
Igen.Tudom.A sors iróniája.
Talán lesz majd új kedvezmény. -
bedibazsa
senior tag
válasz Tamás34 #76464 üzenetére
A telefon listaárából kapott kedvezményt kell kifizetni kötbér formájában. Bemész személyesen, dokumentumokat felmutatod, kifizeted a kötbért, leszedik róla, majd elindítják a függetlenítést, ami másnapra megvan.
Ha kártyásan vetted, akkor nincs kötbér.[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Nem rég vettem Telenornál egy iPhone 11 pro-t és ugye ez függő, ha kiszeretném kódoltatni Telenornál, akkor ez mivel jár és mennyibe kerül? Köszönöm!
-
Beniii06
addikt
válasz Croft-21 #76461 üzenetére
Ha személyesen nem tudjátok megnézni a vevő kártyájával, akkor megkérnék egy másik telekomos ismerőst vagy vennék 500 Ft-ért egy prepaid sim-et, annyit csak megér neked is, hogy biztosan függetlenül add oda. Próba nélkül(mindkét slot) mindenki csak találgatni tud.
"Got any other secret weapons?"
-
MODERÁTOR
-
félisten
-
simpley
őstag
válasz domper2015 #76450 üzenetére
oké is lenne, más országokban is van állami mobilszolgáltató.. de...
signed by simpley.
-
bul07
nagyúr
válasz Croft-21 #76455 üzenetére
Nem minden dual sim-es független, ki kell próbálni
De amúgy ha te vetted akkor bemész egy telenor üzletbe és függetlenítik
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Croft-21
őstag
Eladnám régi mobilomat (Nokia 7 Plus dual sim) és lenne rá egy érdeklődő, aki Telekomos számmal használná, én viszont Telenoros vagyok. Tudtommal a dual simes telefonok kártyafüggetlenek, szóval nem lenne gond belőle, ugye?
-
MODERÁTOR
-
clon
aktív tag
válasz Viktor0610 #76452 üzenetére
Hivatalos: kiszervezte bázisállomásait a Telenor
Ugyan a kiszervezett tornyokban is van 25% magyar tulajdon de a telenor megvétele nem tartalmazza az állomásokat mert akkor miért szervezte volna ki? -
MODERÁTOR
-
clon
aktív tag
válasz domper2015 #76450 üzenetére
No igen, de ez ma már csak egy "BlueMobil" rendszer mert leválasztották róla az "aranyat" magát a hálózatot amit nem is akarnak eladni. Azért ez így nem olyan mintha a tornyokat is birtokolná...
-
törölt tag
A Telenor megvásárlásáról tárgyal a magyar kormány cseh lapértesülések szerint
-
veterán
Igen ez lehetséges, nekem a tudásom ott kimerül hogy 2 és 4G oké, 3G nem. Na most 2G net miatt kilőve, ezért szeretnék neki VoLTE, de úgy tűnik ahoz trükközni kell, amire jövő hét végén tudok sort keríteni.
-
tomp
félisten
válasz MadMancs #76445 üzenetére
Ezek alapján a Vodától érkező hanghívás Telenor 3G-n problémás. Ehhez kellene mind2 fél, hogy megoldják. Telenor-Voda között azóta vannak hanghibák amióta megy a vodánál a VoLTE. Gondolom akkor állítottak valamit a külső szolgáltatói vonalon.
Nekem van Telekomos prepaid kártyám VoLTE-vel.
-Telenor VoLTE/3G-Telekom VoLTE/3G: Telenoron VoLTE-n HD jelzés és jó a hang.
-Telenor VoLTE-Telekom 2G: kicsit fátyolosabb GSM hang.
-Telenor 2G-Telekom 2G: ismert GSM minőség-Telenor VoLTE-Telenor VoLTE: Nálam mindig HD+ jelzés. Ha a másik fél is HD+ képes telefonnal van akkor elképesztő minőség
Telenor VoLTE-Telenor 3G: nálam HD+ de a minőség 3G-s HD.
Telenor VoLTE-Telenor 2G: fátyolos GSM hang
Telenor 2G-Telenor 2G: ismert GSM minőség.Ha Telenor 3G-ről hívnak akkor HD jelzés van HD+ helyett. Azaz csak kifelé van nálam 3G irányba HD+ kodek.
Vezetékes irányból mindig HD+ van.Szóval itt nem a Telenor 3G-vel van gond hanem a Telenor-Voda közötti kapcsolattal és kezeléssel.
-
veterán
Korábban írtam prepaid telenor.
De leirom a felállást:
Voda VoLTE---> Telenor 3G 💩
Voda VoLTE---> Telenor 2G 🙂
Voda VoLTE---> Telenor VoLTE 🤗🤗Voda 2G/3G ---> Telenor 3G 💩
Voda 2G/3G ---> Telenor 2G 🙂
Voda 2G/3G ---> Telenor VoLTE 🙂Fordított irány ugyanez.
-
tomp
félisten
válasz MadMancs #76443 üzenetére
Eleve ahogy írtad egy Voda VoLTE-ről megy a hívás Telenor 3G-re. Ez már kettős transzkódolás a vodának köszönhető. Az se mindegy, hogy melyikről megy melyikre a hívás.
pl Telenor VoLTE->Német O2 3G: van 3G-s HD hang amit jelez is a telefon és jó a hang.
Német O2 3G->Telenor VoLTE: nincs 3G-s HD hang, nem is jelzi a telefon és pocsék a minőség.A prepaid kártyád Vodás vagy Telenoros? Azt nem írtad. Csak azt, hogy VoLTE-s.
-
veterán
Ezt aláírom, sok problémát olvastam róla (szerencsére viszont 1et se tapasztaltam), de mint írtam kipróbáltam volte off azaz 3G, illetve 2G only módban is. Se így se úgy nem érteni mindig mit is mondanak a túloldalon, még a 2G (telenor oldalon) is sokkal jobb
-
tomp
félisten
válasz MadMancs #76441 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy a Voda VoLTE-vel nagyon sok műszaki minőségi probléma van!
Volt mikor Voda VoLTE-ről Telenor VoLTE-t hívva nem ment át a hívás. Vagy ha Telenor VoLTE-ről hívták a Voda VoLTE-t akkor szintén nem csörgött ki a túloldalon. Csak a tárcsázó hang volt. Ha a Vodát 3G-re állították akkor a hiba megszűnt. Bizonyos SoC modemmel és Voda VoLTE konfiggal jött elő a hiba. Magát a telefonon kellett hotfix mert a Huawei nem tudta javítani az IMS-t.
Vagy ott van a másik hiba, hogy Telekom VoLTE-ről Voda VoLTE-t hívva analóg mobilhang minőség volt. Ott is a Telekom lépett és a Voda felé irányuló hanghívásnál erősen transzkódolnak! Voda minden hívást transzkódol emiatt a VoLTE-s HD hang sem olyan mint amilyennek lennie kellene mert a hálózaton már nem az eredeti minőség utazik. Voda transzkódolásával van a gond amit még mindig nem tudtak beállítani. Emiatt hallod a minőség problémát.
Telekom csak azért lépett mert megunta a rengeteg panaszt és észrevették, hogy a másik oldal mindig a Voda. Így aztán olyan minőségre transzkódolják a hanghívást amilyenre eleve a Voda csinálná. Így gyakorlatilag megkerülték a Vodát. -
veterán
Én voda VoLTE hívom, ő ugye telenor 3G. Katasztrófa. Ha 2G only módba rakom anyumét akkor sokkal jobb a minőség (De nincs haszbalható mobilnet ugye)ha pedig az én prepaid kartyám rakom anyuméba ( VoLTE) akkor kristálytiszta a hang. De az hogy én milyen módból telefonálok lényegtelen. VoLTE, 3G, 2G ugyanaz a helyzet. Tehát egyértelműen erre a Telenor 3G hívással van valami gond.
-
simpley
őstag
Volt most valamilyen módosítás a feltöltőkártyáknál is? Csak mert a másik két szolgáltatónál már 14 éves kortól nem lehet előfizetést kötni csak 18-tól.. Korábban lehetett 14-től is.. Hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
tomp
félisten
válasz MadMancs #76420 üzenetére
Nálunk nincs gond a VoLTE-3G hívással. 3G-3G hívást pedig amióta van VoLTE, még nem alkalmaztam.
VoLTE-3G hívásnál normális 3G-s HD hang van.
Nekem az első naptól kezdve megy a VoLTE pedig nem támogatott telefonom van. 1x visszarakták manuálisan a tiltást mert megkérdeztem mikor lesz támogatott a OnePlus de rögtön hívtam az ügyfélszolgálatot és kértem, hogy azonnal kapcsolják vissza. Meg is tették. -
asdf_
veterán
válasz 4Grider #76436 üzenetére
Határozottan rémlik, hogy valamelyik ÁSZF-jükben olvastam, ahogy ezt részletezik, hogy ez nem és miért nem vonatkozik rájuk, de most az istennek nem találom. Találtam viszont ilyet, ami azt sugallja, hogy mégis, így egyelőre kezeljük úgy, hogy lehet, hogy hülyeséget írtam és valaki nézze meg az elmúlt két számla alját:
*** A csomagok tartalmának változatlanságára a Telenor 2017. november 24-éig vállal kötelezettséget. A vállalás időtartama ezt követően minden naptári hónap 24. napjáig meghosszabbodik, kivéve, ha a Telenor valamely, a kínálatban szereplő csatorna szerepeltetésére ettől eltérő időpontot vállal, vagy az éppen aktuális határozott idő lejártát megelőző 30 nappal az adott csatorna tekintetében arról értesíti az Előfizetőket, hogy az érintett csatorna elérhetősége a következő hónapra nem hosszabbodik meg.
-
-
asdf_
veterán
válasz 4Grider #76434 üzenetére
Mivel ez a neten nyújtott tv--zés nem felel meg annak, amit a kábeltv címszó alatt csinálnak a madzagosok, emiatt a csatornakínálat változatlanságára, abban történő változás közlésère vonatkozó jogi előírások ide nem érvényesek (madzagosoknak kötelező megjelölni, hogy meddig biztosítják a csomag tartalmának változatlanságát -minden hónapban 30 napra teszik ezt, ügyes volt NMHH, újabb 0 kbps kaliberű-szabályt sikerült létrehozni-, meg hogy változás esetén a hűségben lévők emiat bonthatják a hűséget)
-
4Grider
nagyúr
válasz Tamas1982.1 #76432 üzenetére
Minden ilyen szolgáltatásnak kell lennie karbantartott ászf-ének. Elvileg ennek is van a telenor.hu/aszf oldalon. Viszont mivel márciusban történt rajta az utolsó módosítás, így azt kell mondjam, hogy nem felel meg a törvénynek a szolgáltatás nyújtása. Ráadásul a csatornák kivételekor előzetes írásbeli tájékoztatási kötelezettség is van (ezt jellemzően a számlákon teszik meg a szolgáltatók). Ha ez is elmaradt, akkor ideje a felügyeleti bírságnak.
-
domper2015
senior tag
válasz Tamas1982.1 #76432 üzenetére
[link]
Szerintem itt találsz, nem tudom mennyire folyamatos a frissítés. Én csak F1 nézésre használom. -
Tamas1982.1
tag
Hol találok infót arról, ha kivesznek vagy hozzáadnak új csatornákat a MyTV-re? Észrevettem hogy eltűnt az E! és lett Moziverzum. Viszont ezekről közleményt nem találok sehol.
-
domper2015
senior tag
Leeco S3 X626 nem támogatott készülék,azonban a VoLTE hibátlanul működik mind a 4 hazai szolgàltatónál. Eszembe se jut reklamálni
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76429 üzenetére
Sajnos a hazai Telenor finoman fogalmazva is meg lett szívatva a zte pilottal. Olyan készülékek, amik egy alap Ericsson vagy Huawei VoLTE hálózaton vígan és gond nélkül kommunikálnak, itt cellák kommunikációját akadályozzák
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz 4Grider #76426 üzenetére
És ha nem készül?
Mert amúgy rendes volt a csaj, nem akarta annyiban hagyni a dolgot, beszélt a technikai osztállyal, nem értik A6+ miért nem támogatott mikor hardware ügyileg (modem pl ugyanaz) és software téren ugyanaz mint A6. De nem tud mit csinálni, míg rendszer A6+ -t érzékel nem engedi levenni tiltást.
Szóval ha A6 on megy, nem szabadna hogy hiba legyen A6+ on.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz simpley #76423 üzenetére
Nálunk azt mondta használja 2G. Tény hogy jobb, na de akkor meg mobilnet nincs.
2G/4G üzemmód meg nincs. Van 2,3,4 | 2,3 | 3,4 | csak 2 és csak 3.Köszi ish4d0w akkor megpróbálom "kijátszani a rendszert". Mert üfsz azt mondta ha az én kártyám maradna A6+ ban kovetkező ellenőrzéskor rendszer visszarakná rá VoLTE tiltást nem támogatott telefon címszó alatt. Poén az hogy telenoros teló, telenoros sw vel (pontosabban ugye XEH hez képest PAN azért csúszik mindig mert telenor ellenőrzi és hagyja jóvá) menüpontban ott a VoLTE kapcsoló. Ezek szerin jóvá hagyták VoLTE profiit, mégse támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
válasz MadMancs #76422 üzenetére
VoLTE nem jön szóba nálunk.. Lett jelentve az eset, ki is jöttek valamit bütyköltek rajta majd elmentek. (láttam saját szememmel,. hogy kint voltak..) Hívás közben egyébként fullos térerőt jelez nekik mégis recseg. kb mint 2008-9-10-11-ben a skype/msn amikor távolabbi országban élő rokonoddal csevegtél..
UP: majd ha lesz alkalmam beleteszem a telómba a SIM-et és feltöltök egy pics-t a netsebességről meg a térerőikonról hívás közben.[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
veterán
válasz simpley #76421 üzenetére
Közép-dunántúl.
Sokszor vissza kell kérdeznem mert nem értem mit mond.
Ugyanaz a készülék, VoLTE, mintha mellettem állna. Szóval tuti nem teló hiba.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Mennyire működik az automatikus VoLTE tiltás visszarakása? Anyumnak akartam Galaxy A6+ ra VoLTE bekapcsoltatni, de nem lehet mert csak A6 támogatott. Viszont kipróbáltam saját kártyámmal, működik tökéletesen VoLTE A6+ on. Most ha átrakom saját telómba SIM (A50) majd vissza anyuméba, tiltja a rendszer idővel VoLTE? Sajnos 3G valami borzalmas hangminőséget produkál mostanában.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
icsil
csendes tag
válasz Viktor0610 #76416 üzenetére
Régebben sokszor csináltam ilyet aztán eladtam őket egyből
-
icsil
csendes tag
válasz szabonagyur #76415 üzenetére
Mind 2 nel van előfizetésem.
Nem tudom még hogy hol legyen a többi..
Így tudom azért vannak a csoportok hogy lehessen kérdezni..
Vagy szabad?????? -
félisten
válasz Viktor0610 #76416 üzenetére
Okés, de akkor sincs értelme mivel nem hiszem, hogy mindenhol 2 hete van előfizetése
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #76415 üzenetére
Hátha tud valahol kihozni nulla lerakóval oftos (0 forintos) telefont.
Xiaomi 13T
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
icsil
csendes tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy hány db új előfizetés lehet egy névén?
Pár napja van az első előfizetésem, szeretnék még 1 új előfizetést készülékkel, lehetőséget ez már most vagy el kell telnie valamennyi időnek? -
veterán
válasz Redneck #76409 üzenetére
Ha nem javul meg jelentsd be hibára (írásban). Nekem és minden vodás kollégának vodánál van ugyanez marciusig tökéletes 4G lefedettség volt, azóta nagyon gyenge H+ vagy semmi. 2 héttel ezelőttig havidíj jóváírás járt érte, azóta NMHH közbeiktatásával a kötbér ketyeg. Sokszor le akartak rázni hogy a hiba nálam van. A lényeg hogy ne hagyd magad.
Persze ha a 3G normálisan működik nem tudsz nagyon lépni, max jelenteni hátha ránéznek.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Más is tapasztalt térerő problémákat? Eddig fullon volt a térerőm a XI. kerületben, most negyed és fél között ingázik, és panaszkodtak is a vonal másik felén.
Fél éves, szolgáltatótól vett A50-es telefonom van, egy kártyával.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
icsil
csendes tag
Üdv.
Tudjátok esetleg hogy mobilvásárlással miket lehet vásárolni telenoros kártyáról? -
totopad
senior tag
MyTV a meccsek alatt megint kezd használhatatlanná válni (percekig nem töltött be se az app, se a weboldal, utánna is csak 480p környékén csordogált) pedig az évek során már úgy látszott, hogy megoldották a túlterheltségi problémákat...
-
törölt tag
Ha már számhordozás.
Vannak érdekes dolgok: a digis alkalmazottak egy része 0620-as, mert korábban inviteles dolgozók voltak-az invitelnek pedig a telenor volt a partnere. Amikor a digi megvette az invitelt, ezek a dolgozók átkerültek a digi flottájába, ami vodás. Mindez úgy, hogy a digi is mobilszolgáltató.
Szóval amikor látsz egy digis névjegykártyát, amin rajta a digimobil logó, egy 20-as számmal, ami vodához van hordozva... LOL
De olyan is volt, amikor egy netfon telecomos ember adta át nekem a névjegyét, amin 0630-as előhívós szám volt (akkor a netfon meg a voda partnere volt, és nem a telekomé mint most).szabonagyur
Tehát egyszerűen nem lépnek le az emberek mert nem éri meg nekik
Erre a megállapításra hogyan jutottál
Ezt írtam: az emberek többsége ....nem tudatos vásárló/fogyasztó.
Na ezért nem lépnek.... nagyon sok dologból a jóval drágábbat veszem meg és sokan mások is...
Csakhogy szerintem 1 perc vodafone és 1 perc telenor hívás között nincs különbség minőséget illetően.
Szóval ha te drágán akarod megvenni ugyanazt a minőséget, amit 30%-kal olcsóbban is megkapsz: hát rajta, én nem állítalak meg, de ne állítsd úgy be, hogy te ettől tudatos fogyasztó lennél, vagy minőségibb terméket fogyasztó.Ha azok lennének a kártyás oldalon akik beszélnek éjjel-nappal akkor szerinted nem őket akarnák megtartani azzal, hogy nem emelik az árakat?
Nagyon remélem, hogy a telenor ráb*sz ezzel a folyamatos áremeléseivel: a cég piaci részesedésének 5 éve tartó lejtmenete erre enged következtetni.....r3dsnake
Tőlem akár 100ft is lehetne egy perc
Felőlem pedig 10.000 Ft is lehet egy csomag cigi. A repülőjegy árat emeljék 10-szeresére...stb...stb...mindent emelhetnek, amit én nem használok. Aki pedig nem ért ezzel egyet, az fillérb*szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest