Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ahogy támogatott telóba kerül a SIM, pár napon belül kapcsolják a VoLTEt, nálunk így volt.
-
szabonagyur
félisten
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Háttérben osztod a káoszt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De arra kíváncsi vagyok, hogy tényleg mikor jutnak el oda a szolgáltatók, hogy a szolgáltatásuk tényleg szolgáltatás legyen, s ne az átláthatatlan 3 havonta frissülő ÁFSz mögé bújva magyarázzák ki magukat.
Arról előfizető nem tehet, hogy a nagy vállalat vízfejűvé vált és már maguk sem tudják kezelni nagyságukat, csak előfizetők kárára, esetenként maguk kárára. -
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
A VoLTE bevezetés előtt minden előfizetésre rátettek egy VoLTE tiltás kapcsolót. Ez ügyfélszinten látható a mytelenorban, viszont nem kikapcsolható, csak az ügyfélszolgálat tudja kikapcsolni.
Amint kikapcsolásra kerül, már te is tudod majd kapcsolgatni a VoLTE-t a telefonodon. -
pauliboy23
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én sem tudtam, személyesen kértem.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem is ezt írta, hogy nem tudom megrendelni. Igazság szerint nem derült ki miért, de személyesen megvettem ami akartam. Érdekes.
-
szabonagyur
félisten
válasz
pauliboy23
üzenetére
Ahogy írtam ez flottás ehhez nem nyúlhatok.
De amúgy a sajátomat miért nem tudom neten ki/be kapcsolgatni? Nem olyan nagy funkció ez.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én bekapcsoltattam személyesen.
-
tomp
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak online lehet megnézni, hogy aktív e a VoLTE de mivel flottás így biztosan nem!
-
tomp
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez egy default figyelmeztetés. Először kapcsoltasd be az ügyfélszolgálattal a VoLTE-t aztán állítsd át a telefonban!
A telenor oldalán található leírást tekintsük mesének...
-aktív internet: ezzel limitálták az elején a VoLTE-s ügyfelek számát
Azaz csökkentsék az ügyfélpanaszokat. Bárkinek nem kapcsolják be hivatalosan a VoLTE-t.
-Számlás tarifa: szintén ugyan az mint fentebb. De már kártyásoknak is bekapcsolja automatikusan a rendszer.
Valóságban kártyás számra aktív internet előfizetés nélkül is bekapcsolják a VoLTE-t mivel az ügyféladatoknál ott van a VoLTE-t engedélyező kapcsoló a rendszerben.
Nyáron édesanyámnak kapcsoltattam be a VoLTE-t. Kártyás számra net nélkül. Azóta roamingolt a németeknél. Visszatérve visszajött a VoLTE és most is net nélkül megy neki. -
válasz
bedibazsa
üzenetére
Olvasd el figyelmesen, amit írtam.

Az a baj, hogy nem tudok mire hivatkozni 1220-on panaszbejelentés alatt sem, mert kérik a megrendelés azonosítót, meg WEB-en sem (szintén megrendelés/panaszkezelés), mert oda is kellene az űrlaphoz a megrendelés azonosító.
Ez az azonosító a visszaigazoló e-mail-ben kellene, hogy legyen, abban, ami nem jött meg (3 esetben sem)22-es csapdája, érted?

UI: Ez nem sértettség, csak kb 30 éve vagyok a szakmában, de jelen pillanatban nem igazán értem a logikát a Telenor rendszerében... És ha Én nem értem, akkor ott mindig gebasz szokott lenni (általában)...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Püff neki...
És ott is kaptál piros sapkát az előléptetéshez? V kéket?

-
bedibazsa
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Írtál már panaszt vagy bármit, hogy érdemben tudjon is valaki segíteni vagy csak itt adod ki magadból a sértettséget?
-
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tudod, mi az igazi röhej??? H nekem pár hónapja egyszerűen törölték a jelszavamat... Volt, működött, eltűnt. Azóta használhatatlan a netfiók, mondjuk, előtte sem volt benne smi használható, úh az nagy veszteség nem volt, de akkor is milyen már?Vki ennyire idióta volt, v rendszerhiba, v mi van? És miért nem oldották meg, h rendbehozzák?
És Viktor szt csak személyesen tudom újracsináltatni... Megyek is majd egyszer ezzel zargatni. Csak ezzel a sorszámozással hogy tudom elérni, h pont őt tudjam zargatni?
-
Weben megrendelt MIFI esetén minden szükséges adatomat megadtam (SIM is van benne, így a személyes adatokat is adategyeztetés(bekerül a központi adatbázisba ugyebár)) miatt.
MyTelenor fiók is regisztrálva/létrehozva, E-számla, meg minden, működik is kb 7 hónapja, minden fizetve, nincs tartozás stb stb...Akkor miért nem tudok pl anyukámnak rendelni még egy MIFI-t(saját nevemben/saját fiókba belépve), anélkül, hogy személyesen be ne menjek? (Minden adatot megadok, erre kiírja a "xaros" rendszer, hogy számomra(igen, SZÁMOMRA, így ebben a formában) ez nem rendelhető...(Annak, aki már rendelt, minden adatot megadott, fizeti is stb stb))
Szerinted ez normális? Szerintem nem.
(Reg-nél pl miért nem lehetne megadni ezt a bizonyos(már ha igaz) ügyfél szintű biztonsági kódot?)Már csak a pöcsöm méretét nem tudja a Telenor (majd linkelem Gréczy képeit...)
És arra még mindig nem kaptam választ, hogy 3 sikeres (mind3 külön/új előfizetés) vásárlása esetén miért nem küldik a visszaigazolást(3 külön előfizetés lenne, 3 külön e-mail lett megadva stb stb), most már 3. napja?
ÜSZ-t hiába hívom, mert a "szakbarmok" megrendelés azonosítót kérnek, azt, ami a visszaigazoló e-mail-ben van, azt, amit nem küldtek ki... ÉRTED? (Ne haragudj és tényleg ne vedd rossz néven, csak ez sakk-matt és nem tudom, mi a fenét tudnék csinálni a várakozáson kívül, örülnék ha Te vagy bárki tudna valami megoldást javasolni...
)
Pl megvárom most a Jan. 10.-t és ha nem jön a cucc(amit akkorra kértem szállítani), akkor megint telefonálhatok, ahol megint a szájbavert megrendelésazonosítót fogja kérni az "ügyeletes", amit persze nem tudok megadni, mert nem küldték ki 30 nappal ezelőtt sem, meg azóta sem... REMEK!!!
-
Bferibörs
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem nincs a simhez m.net, a volte viszont fent csücsül az értesítő sávban,bekapcsolta a telenor,hogy műxik e azt nem tudom,ritkán telefonálok.
-
szabonagyur
félisten
Nos amikor rányomtam ezt a hiba üzentet kaptam:

Ez most mit is jelent pontosan?

Indítottam egy hívást, ekkor jobb fent átváltott 3G-re a 4G felirat.
Amúgy ami érdekes, hogy azt írjátok nem kell hozzá internet előfizetés, de Telenor mégis mást ír:
Mi szükséges ahhoz, hogy a VoLTE technológia előnyeit élvezhesd?
- 4G képes telefon
- 4G képes sim kártya
- 4G hanghívásra alkalmas készülék (szoftverfrissítés)
- aktív internet szolgáltatás + 4G hálózat/Hipernet
- Számlás tarifa -
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Másik oldalon nem kell VoLTE, és nem fogyasztja az adatkeretet, nem kell hozzá net előfizu.
-
tomp
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha a másik fél is VoLTE-n van akkor lesz teljes mértékben VoLTE HD minőség. Ha a másik fél 3G-n van te akkor is VoLTE-n bonyolítod a hívást legfeljebb a hívás "sima" HD minőség lesz. A szerverig nálad adatként megy a hívás! A VoLTE adathívás de nem kell hozzá internet hozzáférés mivel teljesen külön megy. Külön APN!
-
szabonagyur
félisten
válasz
sfdrakex
üzenetére
Alapvetően 4G-n vagyok 99%-ban amerre járok
De megnézem, indítok egy próba hívást.Ugye a fogadó félnél is kell a VoLTE támogatás? Illetve akkro ehhez 4G adatkapcsolat kell, tehát mobilnet előfizetés? Tehát ha nekem van mobilnet, VoLTE de a másik oldalon az eszköz 4G képes de nincs rajta mobilnet akkor nem lesz változás?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha nincs 4G akkor visszavált VoLTEről, legalább is P30asokon így megy, gondolom iPhone is így kezeli. Kapcsold be, próbáld ki.
-
szabonagyur
félisten
iPhone Xr esetében a VoLTE használható? A funkciót látom a telón belül, hogy be lehet kapcsolni, csak kérdés ténylegesen működik is? Illetve ha nem elérhető a hálózat visszavált autómatán?
-
asdf_
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
En nem ertem, mi a meglepo abban, hogy egy ugyfelszintu jelszot, amivel BARMIT meg lehet csinalni a nevedben, kizarolag szemelyes azonositas utan csinalnak meg.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Bármely Telenorban tudnak beállítani ügyfélszintű jelszót! "
Ja... Személyesen... Ezt a xaros "jelszót" olybá tűnik csak személyesen tudják adni...(legalábbis a Telenor ügyfélszolis infó-ja alapján)Ha ez igaz, akkor ez egy RÖHEJ!!!

UI: Szívesen rakok be képet arról. hogy ÉN (aki számlás/2 éves/lakossági előfizető vagyok), nem tudok még egy MIFI router-t rendelni, a korábbi hibával... No az mi retekért van? (félre ne érts, csak kérdem, nem veled gonoszkodom...)
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Vut?
Bármely Telenorban tudnak beállítani ügyfélszintű jelszót! Max. annyiból lehet értelme bemutatótermet felkeress, hogy ott a MyTelenor fiók manipulációja egyszerűbb, mert van felületük a fiók kezelésére.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Másnak rendeltem, nem magamnak... (2 év hűség/új előfizető(k), Mifi router-k...)
Ja, ha meg már itt tartunk, akkor én magamnak, csak akkor tudok még egy pl mifi router-t rendelni (ÜSZ munkatárs homályosított fel róla), ha személyesen megyek be, egy Telenor KÖZPONTBA (nem pl. Tesco viszonteladóhoz stb stb) , mert a fiók és/vagy megrendeléskor megadott ügyfélkód, az egy ún. kártyaszintű kód, de az nem elég, ügyfélszintű kód kell...
Egyéb esetben (mint, ahogy meg is történt) nem tudok ilyen módon rendelni weben (regisztrált fiókom van, meg minden (elnézést) "xaros" adatomat tudnak), mert azt írja ki a Telenor rendszere, hogy (lehet, nem pontosan idézek, elnézést) "ez a termék az Ön számára nem rendelhető"Van egy olyan érzésem, hogy Te sem ma kezdted a szakmát, szerinted a fent leírtak normálisak avagy sem? (Költői kérdés volt...)

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha van már előfizetésed (az ügyfélszám miatt) talán az alapján utána tudnak nézni.
-
Hali!
3 megrendelés esetén (sikeres megrendelést írt ki a weblap) egy esetben sem érkezett visszaigazoló e-mail...
Hívtam az ÜSZ-t, kérték a megrendelés azonosítót, de hát mondtam, hogy azzal nem tudok szolgálni, hisz az a visszaigazoló mail-ben szokott lenni, ami meg egy sem jött meg... (nagyon sokszor rendeltem, magam és más nevében is, eddig ezzel nem volt gond)
ÜSZ-s aszonta' (próbálom idézni...) ez nem mindig érkezik meg, meg különben is gmail-s címekkel gond szokott lenni...(nem akartam elküldeni gmail-be...
)Azon kívül, hogy most 10/20/30 napig nem jön semmi értesítő, és 10/20/30 nap múlva meg kiderül, hogy megint aTelenor rendszerének hülyesége az egész(és nem érkezik meg a cucc), tudok valamit érdemben tenni?
-
amarna
tag
T. Fórumtársak!
Lenne egy kérdésem felétek. Amennyiben jól értelmezem, a Telenor XS csomag, csak lebeszélhetőséget tartalmaz 100 perc erejéig, sms - t nem, az külön fizetendő?
Válaszokat előre is köszönöm! -
simpley
őstag
Na szevasztok!
Mi is lenne ez a "kompenzáció"? Nekem most lenne lehetőségem aktiválni egy ilyet, de viszont a karácsonyi netet is.. Ha mindkettőt aktiválom, akkor ha lejár az egyik érvényessége akkor aktiválódik a másik? Vagy hogy műküdik?
Időkőzben vodás lettem, viszont nem úgy ahogyan szerettem volna, új számot kellett vegyek mert másképp bonyolult lett volna... Telenoron váltottam kártyásra.. -
tomp
félisten
Na igen lefelejtettem a végéről a *-ot.
A Samsung szereti letiltani ezt a kódot így külön megoldás kell a menü megnyitására. Ott linkeltem is egy appot ami ezt a menüpontot indítja el. De csak annak ajánlatos használni ezt a menüt aki akar is benne állítani valamit vagy a használt frekvencia sávszélre kíváncsi. -
zseko
veterán
Ez a kód nálam nem működik az S8+-on. Ha úgy írom be ahogy leírtad, akkor Kapcsolódási probléma vagy érvénytelen MMI-kód, ha a végére teszek egy *-ot, mint máshol láttam, akkor meg csak simán telefonálni akar és felhívja. Ami persze nem működik.
Mondjuk annyira nem izgat, én kikapcsoltam a volte-t, mert jobban merül tőle a telefonom.Megnéztem, az S4-en sem fut le, ugyanazt csinálja.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mindenkire, bár lehet csak hívásra is alkalmas kártyákra.
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy ez az egy napos net kikre vonatkozik?
Nekem nem mutat semmit a mytelenor app, igaz netes kártya van használva. -
-
snooze
veterán
az ingyenes mobilnet,amit egy napra adtak ajándékba sebesség alapján csökkentve van?
-
Gerasz
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos nem, online esetén már a telefonon sincs net. Ezzel próbáltam játszani korábban is
-
-
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy telenoros, flottás, adatmegosztós korlátlan netcsomagom. Kb egy hónapja nem megy a hotspot, először azt hittem, hogy a kínai telefonom szoftverfrissítése miatt, de mifibe átrakva sem kap netet a csatlakoztatott eszköz. Tudtok változásról akár publikus vagy flottás csomagoknál, netán az én eszközömben van a hiba?
Köszi
-
Littoral
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kivárok, még van három hónap (aláírt) tűrésem.
-
válasz
Littoral
üzenetére
Tul.képp' igazad van (nem), de mindegy.
Abból a szempontból viszont tényleg igaz, hogy mikor a Vodafone-től jöttem át a Telenorhoz, hiába ajánlották a szuper hiper megtartó csomagjukat, nekem nem volt megfelelő, mert nem tudtam vele egy adott telenoros számmal ingyen beszélni.
Neked meg a Telenor ajánlata nem megfelelő. Ennyi.
-
Littoral
aktív tag
válasz
bedibazsa
üzenetére
Egy biztos: az én használati szokásaimhoz képest az utóbbi időben ellentétes a változás a szolgáltatónál. Én ezt hasonlítom, nem az elméleti dolgokat. Aztán majd a hűség leteltekor (amit azért vállaltam, mert akkor még megfeleltek a körülmények) értékelem a kialakult helyzetet.
-
Littoral
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem...?
-
-
Littoral
aktív tag
Hasonlítsunk:
S-csomagok:
Telekom: hálózaton belül (nézd meg a kontakt-listádat) korlátlan beszéd + 3 GB adat, korlátlanul 11 alkalmazásban, 2500 a díjcsomag + 1890 a net, mindösszesen 4390 Ft (ugyanez, tehát korlátlan beszéd hb és 2 GB adattal mindenhova 3790 Ft)
Telenor: hálózaton belül (nézd meg a kontakt-listádat) korlátlan beszéd + 100 perc hálózaton kívül + legfeljebb 3 GB adat, mindösszesen 6490 Ft (ugyanez nincs kisebb, csak egy belépő szintű csomag 100 perccel mindenhova és 1 GB adattal, az 3490 Ft)
Mire gondolt a költő a Telenornál? Vagy mire számít a költő?
Jelenleg még Telenor-előfizető vagyok, de a másik kettő nagyon nyomul, főleg a Vodafone. Nem írom ide a legutóbbi ajánlatukat, mert mégsem az a téma, de mondhatom, hogy filléres ajánlat volt. -
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Na tessék! Ismerősöm panaszkodik, hogy reggel óta foglalt vagyok! Nem értettem mivan. Egy Telekomos számról megcsörgettem magam erre foglalt a számom. Kimenő hívás megy. Bejövő nem. Hiába állítottam át 3G/4G-re nem javult meg. Repülő mód kellett vagy 10mp-re. Na most hiába lettem volna 3G/4G módban ugyan úgy foglalt lettem volna reggel óta. Gondolom valamit állíthattak az IMS, TAS-on aztán beragadtam.
-
katokacaj
tag
válasz
Somatom
üzenetére
Mindig ingyenes az adatforgalma? Ezt nem is tudtam. Azt hittem mindenképp valamelyik szolgáltatóhoz kötnie kell. Ezesetben akkor tényleg olcsóbban megúszom úgy. Köszönöm
Szerk. Most nézem, az előfizetésem 2017-es, majd csak márciusban jár le a hűség. Ehhez még nem jár korlátlan hbo go csak spoty fb stb. Így sem fogja fogyasztani az adatkeretet? Tudom, ez már nem ebbe a topicba való kérdés, de gondolom az összes szolgáltatónál ugyan úgy működik.
-
katokacaj
tag
Sziasztok. Még nem voltam ebben a topicban. Nincs időm olvasgatni így remélem nem ismétlem a kérdést. Szeretnék hbo go-ra előfizetni és ezzel egyidejűleg telenorossá válni. Alapból telekomos vagyok, de kellene egy telenor sim amúgy is, hogy párom ingyen tudjon hívni. Viszont ehhez felesleges lenne kötnöm előfizut, elég lenne egy feltöltőkártyás is. A kérdés tehát arra vonatkozik, hogy az hbo go-s my tv csomagot meg tudom-e rendelni feltöltőkártyás simhez, vagy mindenképp előfizetés mellé lehet csak? Elvileg nem generál adatforgalmat tehát elég minimális feltöltött adatkeret is ahhoz, hogy működjön rajta. Aki jartasabb a témában, volna kedves kiokosítani?
előre is köszönöm -
-
trec12
addikt
-
tomp
félisten
Tudjuk, hogy az ünnepi pörgésben kihívást jelenthet, ha nincs net, ezért szeretnénk kompenzálni minden érintettet a szerdai hálózatkimaradás miatt, méghozzá 1 nap ajándék nettel. Az ajándékot december 22. éjfélig tudod aktiválni a MyTelenor appban és az aktiválást követő nap éjfélig használhatod fel. Részletek a MyTelenor appban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De megnézem, indítok egy próba hívást.
előre is köszönöm