- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
akaszajanos
tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy ugyanabban a mobilban van egy telekomos és egy yetteles korlátlan kártyám – persze, nem vagyok mazochista, az egyiket fizetem csak én, a másik céges.
Mióta tudom, figyelgetem, hogyan alakul a "verseny", és jelen állás szerint nagyon határozottan a Yettelt érzem erősebbnek. Abban igazat adok, hogy a semmi közepén talán a Yetinél többször látni EDGE-et, de én úgy látom, ritka a nagyobb folt utazás közben is.
Sajnos – vagy sem – a Telekom nagyon nagy lemaradásban van. Sok helyen hiába van akár full térerő, annyira irgalmatlanul le van terhelve a hálózatuk, hogy néhol csak 1-2 megabit csordogál, de olyan is rendszeresen volt, hogy Gyula belvárosában sétálva nem indult el a podcast. Mert 0,2 megabit jött, amit gyorsan eldobott a Speedtest is. És rá is néztem ismerős nem iPhone telefonján, szintén Telekomnál: tényleg ennyire rossz a helyzet.
Ott most lett "5G", de annyit sikerült csak elérni, hogy azzal már 10 megabit alá ritkán megy a letöltés. Ismétlem: full térerő mellett, adott esetben.
Eközben itt a Yettel akkorát fejlesztett, hogy a lakásunkban 180 megabitet is simán mérek a Yetivel, 4G-n. De mint már az téma volt néhányszor, Gyula egyes részein 5G-t is indítottak, bár érezhető, hogy nem optika megy a toronyhoz. Ellenben jobb a 4G-nél, tehát tényleg hozott valamekkora előrelépést, és nem csak alap egy marketingkampányhoz.Na jó, nem nyújtom tovább, ez csak az én szubjektív meglátásom.

-
tomp
félisten
válasz
Tutu7030
üzenetére
Ez viszont nem a Telenor sara mivel itt az RCS teljesen független a szolgáltatótól.
Messages app bugosan kezeli a Google Jibe Mobile RCS szerverét.
Telekom és a Vodafone folyamatosan vért izzad, hogy viszonylag bugmentesen menjen az RCS mivel nekik saját szerverük van. Azaz ha az kiesik, náluk leáll az RCS.Nem véletlenül teszik elérhetővé a Jibe Mobile RCS-t ilyen lassan. A másik telefonomban Digi kártya van. Ott is aktív a Jibe RCS. Próbaként küldtem a Telenoros számra RCS üzeneteket. Van amelyik nem érkezett meg.
-
válasz
Tutu7030
üzenetére
valaki a dpi flottás csomagra kapta vissza az sms-ben hogy nem jogosult...
Én is dpi-s vagyok nem terveztem igénybe venni, de azért jó lenne tudni jár-e, vagy sem... Nálunk a hivatalban csak az dolgozhat otthon akinek kis gyermeke van, bár itt gyorsabb is a net mint otthon...

-
atala
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
Az előfizetések betöltése még aránylag gyorsan megy. Utána az előfizetésen belül az egyenleg kijelzése megy lassan. Azt elfelejtettem mondani, hogy ez a kártyásokra vonatkozik, az előfizetést aránylag hamar betölti.
Kipróbálta amit sfdrakex írt, nyomtam egy/két oldal frissítést, és valóban beadta az adatokat.
-
-
CBool
tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
És 1 év hűséggel? Az a bajom, hogy a legutóbbi 1 héttel ezelőtt árlistához képest minden készülék legalább 10 ezer forinttal lett drágább 2 éves hűségnél, így felzárkóztak az árak az 1 éves hűséges árakhoz. Erre nem lehet semmilyen logikus magyarázat sem, ilyet még nem láttam.
-
-
-
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Tegnap bementem a Telenorhoz, de amint kiejtettem a számon, hogy flottás üzleti előfizetésem van, rögtön mondták is, hogy forduljak a kapcsolattartóhoz... baromi jó, mert így most nem tudom használni a kártyámat még 1 hétig biztos, mert a kapcsolattartónk elmehetne halálosztónak..
Mindegy, ma bemegyek a MM-ba, és levágatam a micro-t nano-ra, aztán lesz ami lesz.

De az lenne a legjobb, hogyha el sem kérné a régi kártyát, mert akkor elvileg nem kellene fizetnem, mivel nem 4G képes a kártyám (régi pannonos).Egyébként az elképzelhető, hogy olyan módon le van védve ez a flottás cucc, hogy még a telenornál sem látnak bele a számlámba?
Mert tegnap kíváncsi lettem volna valamire, de azt mondták, hogy ők csak azt tudják megmondani a számlámról, hogy van-e tartozásom, vagy nincs.. -
darvinya
titán
válasz
Tutu7030
üzenetére
Persze ott alvállalkozóéknál szokták ilyet, mert legközelebb fizetsz érte, és ez neki bevétel.
(#31009) Viktor0610
Ez elvileg oké lenne, de nem.
Mivel nem Ő kártya birtokos, ezért 5000Ft-os tételbe esik tulajnak.
Azt viszont nem értem miből gondolják, hogy a flotta kártyák övék.(#31010) axioma
A flotta tulaj pedig fizette az összeget érte.

-
-
válasz
Tutu7030
üzenetére
Az én sim karim nincs két éves szerintem, de nem biztos, az fix, hogy a nokiában amikor párom N8-asát javították szóltak, hogy a kártya problémás lehet. Nekem is ugyan olyan van és valóban néha rájön a 2 perc és akkor adatkommunikációra nehéz rávenni.
Ilyen baromságok miatt szoktam elgondolkodni a váltáson, ez a micro sim jól betesz majd mert az összes többi telefonom kiesik a körből, csak a többi két szolgáltatót tudom majd beletenni. -
nyunyu
félisten
válasz
Tutu7030
üzenetére
Szvsz az új zte rendszer nem csak a cellainfóval nem kompatibilis, hanem az operátor felírattal sem.

ZTE meg sajat magaval sem kompatibilis.
Legalabbis eddig az a tapasztalat, hogy meg 2 cellat sem kepesek elsore ugyanugy konfiguralni, utana meg a Telenor nalunk anyazik, hogy az egyik helyrol fel lehet hivni az ugyfelszolgalatukat, Torokbalintrol kozben "hivott szamon elofizeto nem kapcsolhato." szoveget halljak.

-
-
Varszegig
veterán
válasz
Tutu7030
üzenetére
1x én is kaptam. A titkos számomat belerakták az országos telefonkönyvbe. Nem kicist lettem ideges, amikor mindenféle idióta elkezdett hívogatni. Sűrű elnézések közepette 1 havi díjamat elengedték. (Akkor még pannon volt...)
Most megint kaptam egy hónapot, miután megkifogásoltam, hogy nem tudnak törthónapra számlázni, majd 20 napig nem kaptam még annyi választ sem, hogy kapjam be, szépen elküldtem az ügyet az NMHH-nak, 2 napra rá, már válaszolt a telenor, hogy inkább elengedik az utolsó havi előfizetési díjamat
(Felteszem, nem tudnának törthavi számlát csinálni, de ezt a felügyelet nem fogadná el válasznak, ezért inkább többet adnak, és még ők látszanak jófiúnak.) -
Brekecs
senior tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Szia ! Ma hívtam a boltot(Telenor) hogy mi újság a telefonommal (Zte Blade) mivel 25-én lejárt a végleges elkészülési határ idő ! Azt a választ kaptam hogy a telefon teljes belsejét cserélik,most panel cserére várnak, legyek türelemmel majd ha elkészül SMS-ben értesítenek ! a garancia is újra fog indulni meg minden csak türelem ! na és mondom meddig várjak ? azt nem tudja majd szólnak ha kész ! Ez nem semmi már több mint 1 hónapja oda van a telefonom meddig várjak karácsonyig ? vagy ilyenkor nem lehet semmit tenni csak várni ?
Üdv
-
GrandeP
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
MOndjuk az egész telenor oldal úgy sz@r ahogy van!
Utoljára, valamikor 2009-ben lehetett normálisan használni...
Telefont sem lehet normálisan nézegetni, mert minden 20ft, de semmi sem 20ft, nem lehet szűkíteni, nem aktuálisak az információk...
Annyira használhatatlan h az borzalmas...
-
kano
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Látásjavító szemműtét
- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt sem tudom mi ez!
nline