Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
Sziasztok, múlt pénteken kötöttem szerződést Hipernet Home S csomagra 2 év hűséggel. Namármost ugye ennél lenne 1000ft. Extra Kedvezmény Keret, amiből én az Éjszakai 100GB extra adatot rendelném meg, csak éppen a My Telenor oldalon nekem az Extra Kedvezmény Kerethez 0! Ft-ot ír.
Ez normális, hogy még nem elérhető? Gondolok itt arra, hogy esetleg csak az első befizetett számla után lehet csak felhasználni, vagy hogy van ez pontosan?
Amúgy a szolgáltatást már használom, működik, rendben van. Most vagyok először Telenornál, szal nem tudom hogy megy ez náluk.[ Szerkesztve ]
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
The Goth
tag
Eddig kétszer próbáltam ügyintézővel beszélni, de addig várattak amit se időm, se türelmem nem volt kivárni. Szerencsére pont útba esik egy üzletük, úgyhogy holnap bemegyek majd személyesen, csak gondoltam előbb azért itt megkérdem mielőtt beköszönök hozzájuk.
azbest, azért nem mindegy, mert ha esetleg így megrendelem, lehet hogy még képesek lesznek listaáron kiszámlázni, azt meg azért mégse már!
-
The Goth
tag
válasz azbest #51658 üzenetére
Az álltalad mellékelt kép szerint két nappal a csomag aktiválása után lett aktiválva az éjszakai 100GB. Ezen a felületen online aktiváltad, vagy a 1220-on, vagy esetleg üzletben személyesen?
Illetve, így a számla résznél fizetendő összegként mit ír?
Rárakodott a 920ft? Csak az érdekel, hogy ezt is pluszként tünteti-e fel a rendszerük?[ Szerkesztve ]
-
The Goth
tag
válasz azbest #51664 üzenetére
Köszönöm! No hát megrendeltem online. Az első számlánál kiderül. Oszt majd legfeljebb reklamálok ha úgy alakul. Azért az már kész vicc, hogy ilyen a rendszerük.
Szerk.:
Az elavultsághoz még annyit, hogy még az aktuális ászf.-jükben is az van, hogy az S csomag max 15megával jöhet, ehhez képest a valóság:Na ezért viszont biztos, hogy soha nem fogok reklamálni.
Egyébként az alsó három mérés nem releváns, akkor még keresgéltem a mifinek a legjobb helyet a lakásban.[ Szerkesztve ]
-
The Goth
tag
válasz tylerddd #51676 üzenetére
Nekem is S van. Fentebb a kép, hogy mit hoz. Kb. 7-800 méternyire a toronytól, úgy hogy sok magas fa és vasbeton épület van útban. A hozzá kapott Huawei mifivel. Amúgy csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod.
-
The Goth
tag
Hello!
December 15. ével befizettem (sárga csekken) a számlát (határidő 24.e) és még mindíg azt jelzi az online felület is és a Telenor app is, hogy nincs befizetve. Ahogy fentebb olvastam másnál is volt mostanság hasonló, az érdekelne, hogy van-e még olyan akinél pillanatnyilag is ez a helyzet még, úgy mint nálam? Illetve, hogy ez milyen gyakran esik meg a Telenornál? Még csak 3 hónapja vagyok náluk, csak hogy mire számítsak?"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
The Goth
tag
Hali,
Lassacskán lejár a hűségidőm Hipernet Home tarifán.
Mivel a kedvezmény keretből ugye csak a hűség idő első 2 évében lehet "fizetni" az éjszakai 100GB-ot, nem tudom mennyire lenne értelme meghosszabbíttatni.(Egyébként ha ezt online akarnám intézni, azt mennyivel a hűség lejárta előtt kellene megtennem?)
Arra gondoltam a hűség lejárta után felmondom a szerződést, és rögtön újra kötöm, ugyan arra a tarifa csomagra.
Van esetleg ennek olyasmi akadálya, hogy ilyen esetben nem azonos feltételek szerint szerződnének újra, mint egy csont új előfizetővel?
Vagy esetleg konkrétan ezt nem is engednék?"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
The Goth
tag
Helló, egy kis kötbér matekban kéne segítség.
Kollégámnak van Hipernet Home S előfizetése (Huawei mifit kapott hozzá) aminek a hűségidejéből még 6 hónap lenne vissza, de mivel végre elért a modern világ, meg a UPC vezetékes net a lakhelyére, le akarja mondani.
Pontosan hogyan lehetne kiszámolni, hogy mennyi az annyi? Vagy estleg fix összeg van ilyenkor? Vagy ha esetleg valaki nagyjából meg is tudná mondani a fentik alapján az még jobb lenne. Nagyjából átfutottam az ÁSZF-et, de nem lettem okosabb. Köszi!"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
The Goth
tag
válasz gingerbalm #65061 üzenetére
Ezt én is így tippelném, de jó lenne valami konkrétabb.
-
The Goth
tag
Köszi, akkor majd mondom neki, hogy kaparja elő azt nézze meg magának
-
The Goth
tag
A fentebbieket lezárandó, végül odaadta egy rokonnak, így se kötbért, se a hátralévő 6 hónapot nem kell kifizetnie.
-
The Goth
tag
Ne lovagoljunk már ezen a diszkrimináció témán. Ez pusztán egy morálisan megkérdőjelezhető üzleti húzás azért, hogy az előfizetőket minél fiatalabban magukhoz csábítsák, mert így lehet a legkönnyebben hosszútávon maradó és fizető ügyfeleket szerezni, lévén az emberek többsége, meglepő módon még a fiatalok is, azért nem ugrál egyik szolgáltatótól a másikig rögtön a hűség lejárta után.
-
The Goth
tag
Számlás előfizetést (már hűség mentes) fel lehet mondani üzletben, helyben azonnal vagy mindenképp előre írásban kell jelezni? Praktikus okokból nem szórakoznék utóbbival ha nem muszáj.
-
The Goth
tag
válasz #25741824 #69434 üzenetére
Nagyon hely függő. Saját tapasztalatot tudok írni;
Telenor mifis Home netet használtam sokáig fix helyen lakásban. Stabilan az elejétől a végéig hozta a 40-50mbit le és a 25-35mbit feltöltést wifin. Usb-n gépre kötve 55-62mbit le szokott lenni. Ugyanarról a toronyról, ugyanott a Telekom sim 35-45 le és 15-30mbit feltöltést hozott. Ez egy város legszélén, de társasházakkal sűrűn teletűzdelt részén volt. 4G-n természetesen."A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
The Goth
tag
válasz #72630400 #70239 üzenetére
"de amig te nem szüntetted meg addig ha jól tudom ők sem tehetik."
Ez annyiban nem igaz, hogy egy már lezárt csomagot ami új ügyfél számára nem elérhető, bármikor véglegesen kivezethetnek. Ez esetben ha az előfizető nem hajlandó elfogadni a felajánlott új, még aktív csomagok egyikét, akkor egyszerűen felbonthatják a szerződést. Ez teljesen törvényes. Az pedig, hogy egy lezárt csomagot mikor vezetnek ki véglegesen csak a szolgáltató kénye-kedvén múlik."A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
The Goth
tag
Azért nem mondanak konkrétumot mert a törvény semilyen tól-ig határt nem ír elő nekik, hogy meddig kell megtartaniuk a lezárt csomagokat. Az hogy ilyen esetben mennyire jogos az előfizető felháborodása, az azért kérdéses, mert felajánlottak neki még élő csomagokat. Az, hogy ezt ki mennyire szarja le, az a döntések és következmények kategória. De a végleges kivezetés előtt kötelesek a pontos dátumot közölni az ügyféllel, csak amíg ugye ez náluk sincs eldöntve, maradnak az ilyen hivogatások.
"Amikor kozlik hogy itt a vege, mennyi idot adnak a valtasra? Mi a torvenyi eloiras?"
Ennek nem néztem utánna, de szerintem olyan 15 nap körül lehet.
[ Szerkesztve ]
-
The Goth
tag
válasz Viktor0610 #70245 üzenetére
Mámint akinek kell. Engem nem érint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest