- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Mindig kapsz igazolást a befizetésről.
Az átírás előtti időszakról szóló számlákat csak utalással vagy személyesen, üzletben tudod rendezni.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Emlékeim szerint nem.
Csak azt láthatod pár nap múlva, hogy lezárásra került a számlád. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Semmi teendőd nincs vele.
Időnként indítsd újra a telót, egyszer csak lesz már térerőd.
-
4Grider
félisten
A srác azt is el kellett hogy mondja, hogy 72 órán belül aktiválják a sim-et, de többnyire néhány percen belül működik.
-
szabonagyur
félisten
App-ban is le tudod mondani meg Online is.
-
4Grider
félisten
Általában mindenhol csak a megrendelést könnyítik meg, a lemondást nem. Megújulóknál azért is nehezítik, mert van néhány infó, amivel tisztában kell lenni a lemondáskor.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Mivel a hűség jellemzően két év, így igen, azon dátum után két évvel jár le a kötöttség.
-
törölt tag
Telenornál előfordul ilyen hiba (nálam is volt sokszor), a másik kettőnél nem. Valamiért nincsen jobban időnként a Telenor hálózat az iPhone-okkal.
Nekem anno az Apple ügyfélszolgálat mondta, hogy valamilyen Apple hálózati Patch nincs a Telenor-nál feltelepítve és többek között ezért sincs náluk hivatalos iPhone VOLTE támogatás sem. A másik kettőnél viszont fent vannak ezek a Patch-ek. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Semmi gond.

-
Viktor0610
MODERÁTOR
És ezt miért ide? A telód topikjába kellett volna.

Kártyacsere javasolt. Ha nem segít, akkor ismét szerviz.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem, a havidíj csökkentő Yes! opció csak a Hiper M Net csomag mellé vehető igénybe.
Az adat duplázó kedvezmény a legújabb csomagokhoz nem rendelhető. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem a diákhoz kötődik a dupla adatmennyiség a Blue+ csomagoknál, hanem életkorhoz. Huszonhat év alatt jár ez a kedvezmény, vagy a kiegészítő 100 gigabájtot tudod kérni féláron, vagyis 2500 forintért.
Amennyiben 26 év alatti vagy, kérheted ismét.
-
4Grider
félisten
A készüléktámogatás a határozott időszakra jár. Ha te azt felmondod egy új hűség miatt, akkor logikus, hogy vissza kell fizetned.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A titkosítási szint módosításával kapcsolható ki ez is a MyTelenoron. Ha nen menne, akkor hívd a 1220-at vagy keress fel egy üzletet.
-
Somatom
veterán
Sanszos, hogy ez olyan, mint a roaming üdvözlő SMS. Kártyánként külön. Dual SIM -es telóval van olyan nap, hogy hat ilyen SMS -kapok.
Bár, úgy rémlik, hogy a marketinges megkereséseket le lehet tiltani.
-
4Grider
félisten
Jellemzően nem.
-
erzol
őstag
Minden további nélkül válthatsz nagyobb csomagra.
A hűségidő nem változik és + költség sincs. -
Syl
nagyúr
Én tavaly költözés végett "kemény" két hétig használtam a HD-t. Arra kell figyelni a felmondáskor, hogy max 8 nap, mire megszüntetik.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nincs pluszköltsége.

-
4Grider
félisten
Ha fizetés közben nem jeleznek plusz költséget, akkor nem is számolhatnak fel ilyet. Ha jelzik, akkor max. nem fizeted ki. Égeti a kezedet a pénz, vagy miért jó előtörleszteni?
-
Beniii06
addikt
Igen, valószínűleg elírás, már csak az express miatt is. Ez olyan kártya, amit nem lehet személyesen aktiváltatni, csak online a telenor oldalán vagy sms-ben. Ilyen express kártyát "butafon"-nal együtt csomagolva láttam egy közértben.
Lehet nem fért ki az adatbázisban a teljes név a név mezőben és rövídítettek

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Már nem divat a Telenornál a kapcsolási díj. Néhány régi tarifánál maradt meg, ha jól tudom.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Az nem hiszem, hogy baj lenne.

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Csak kiváló állapotú készüléket vesz vissza a Telenor, tehát teljesen karcmentes, a doboza, tartozékai is hibátlanok.
A befizetett összeg természetesen visszajár (utalással vagy postai kiküldéssel -mint a nyugdíj, egyéb kifizetések), illetve a szerződéskötés előtti állapot is visszaállításra kerülhet, ha kéred.
(Fontos: az eredeti állapot visszaállítása pár nap, így az újabb vásárlással várnod kell majd. -
Somatom
veterán
Ami onnantól megváltozott, annak kellene semmisnek lennie, és visszaállnia az eredeti állapotnak.
-
Somatom
veterán
Ha az elállás miatt megszűnik a szerződésed, akkor visszaléptek a kezdő kockára, mintha korábban nem is lett volna köztetek semmilyen megállapodás. Legalábbis ennek így kéne történnie.
-
Somatom
veterán
14 napos cseregarancia? Van ilyen? Én csak elállási jogról tudok. 14 napon belül elállhatsz a szerződéstől, ami ezáltal semmissé válik.
-
4Grider
félisten
Olvasd el a következő oldalon az Átvétel, szerződéskötés, elállás és a Garancia, jótállás, csere részt.
https://www.telenor.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek -
ollie
MODERÁTOR
Ha online kötötted a szerződést, akkor meggondolhatod magad egyéb esetben nem.
-
4Grider
félisten
14 napig jellemzően online (távollévő felek közötti) vásárlás esetén gondolhatod meg magad.
-
Syl
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Emlékeim szerint a csomagban foglalt netet írja az az oszlop.

Fontos, ez a hűség nélküli ár, természetesen a számládon már a megfelelő összeg fog szerepelni.

-
Syl
nagyúr
Természetesen az előtörlesztésnek semmi akadálya. De nem lehet "kerek számot" fizetni. Pontosan az X havi törlesztőt. Érthetőbben: ha pl. a havi törlesztő 6321 Ft, akkor nem tudsz 20.000-et befizetni, hanem vagy 18.963 vagy 25.284 forintot. És nem kalkulálják újra a havi törlesztőt, csak simán annyival kevesebb hónap marad, amennyit befizettél.
Nem tudom mennyire sikerült érthetőre megfogalmaznom
-
bedibazsa
senior tag
Ügyfélszintű regisztráció szükséges ügyfélszintű jelszóval. Régen 6 számjegy volt, most 4. Ha erre emlékszel, hozzá tudod adni a számod és menni fog. Ha nem megy, nincs meg, menj be valamelyik Telenor-boltba és segítenek.

-
bedibazsa
senior tag
Light csomagban 11 havi törlesztőre vihetsz telefont, Blue S-től felfelé 17, kivéve, ha iPhone-t veszel, ott 22 hónap. HelloData-ban mindenre 24 hónap. Ha szeretnéd, bármikor tudsz előtörleszteni, kifizetheted hamarabb is.
-
Syl
nagyúr
Nem. Én is lejárt csomagról váltottam újra, telefont hoztam el és csak az első havi részletet kellett befizetni.
-
Syl
nagyúr
Persze. Még előleget sem fognak kérni.
-
bedibazsa
senior tag
Az attól függ, milyen csomagod van. A jelenleg értékesíthető csomagokkal tudsz készüléket venni - Blue, HelloData, NGEP, GAP, DPI. Ezek vannak mostanában.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Én a hűség lejárta után, de a köv. számlazárás előtt intézném.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A jelenlegi csomagokkal valóban így megy, de a te csomagod még az a fajta, amire nem járt havidíj-kedvezmény.

A csomagot addig tudod használni, amíg nem kötnél újabb hűséget.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A csomagod nem változik, a számlák is mennek a hordozás megvalósulásáig.

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Erről szólt a hozzászólás.

Amennyiben hordoznál, akkor a másik szolgáltatóval kell csak felvedd a kapcsolatot, a Telenornál nem kell lemondd a számod. -
asdf_
veterán
Ha magan elofizeto vagy, akkor megy tovabb siman a szerzodesed husegido nelkul. A nagy kerdes, hogy a szamlafordulod napja mikor van, ha mondjuk 27-en (tehat 28-atol 27-eig szolnak a szamlaid), akkor -mivel a szerzodes normal felmondasi ideje 8 nap- legkesobb majus 19-en kell jelezned felmondasi igenyedet, hogy a szamlazarasi napra felmondod, igy nem szopsz a torthavi szamlazas nem lete miatt.
Felmondani csak akkor mondasz, ha nem kell a hivoszam. Ha a szam marad, es szamhordozol, akkor szinten a szamlafordulot figyelembeveve intezed a szamhordozast, a szamhordozas megtortentevel pedig a Telenoros szerzodesed megszunik magatol. -
radio100jozs
őstag
A csomag teljesen törölve van az ÁSZF-ből? Mert ha igen, akkor nem is lehetnél benne, mert nem létező csomagban nem lehet szolgáltatni. Nem inkább "lezárt" díjcsomagban vagy, amit már nem értékesítenek, és nem lehet rá váltani? Mert akkor nem történik semmi, ugyan úgy megy tovább az előfizetésed, ahogy az ÁSZF szerinti tarifában van.
-
Sayuar
senior tag
A telenor ezt írja a saját honlapján:
"A Deezer Zene szolgáltatás használata intenzív adatforgalmazással járhat, ezért legalább 500MB adatmennyiséget tartalmazó, illetve az adatmennyiség felhasználását követően lassításra kerülő szolgáltatás vagy tarifacsomag ajánlott."Ezek után egy költői kérdés: miért olyan csomagok akarnak rád sózni, amivel majd nem hallgathatsz egész hónapon át deezert (erre kevés az 1,2 GB), és plusz adatvásárlásra kényszerülsz hónapról-hónapra?
-
Handball94
senior tag
Ha fontos a Deezer nem érné meg, arra keves lenne szvsz ez az adatkeret is.
-
4Grider
félisten
Ha 4500 helyett 5200-at fizetnél és ugrana a Deezer, akkor már miért érné meg neked a váltás?
-
zseko
veterán
Megnézheted, de valószínűleg kb. 'korlátlan Deezer hozzáférés' lesz írva, és valahol feltüntetve, hogy 'legalább 500MB-os netet ajánlunk hozzá', valamint olyasmi is, hogy 'a Deezer használata az adatkeretedet csökkenti'.
Én 2013 májusa óta használom, már az akkori szerződésben is ez volt benne, azóta akármennyiszer néztem nem láttam változást. A Deezer egy fizetős szolgáltatás, a csomaggal a hozzáférés az ingyenes, nem a net. Viszont pont emiatt lehet offline is használni net nélkül, wifin le lehet tölteni az albumokat, zenéket és megy hálózat nélkül is, ezt az ingyenessel nem teszed meg.(#37647) tomp Egyetértek ugyan veled, de ettől függetlenül is azt gondolom, hogy ez egy nagy pofátlanság. Én is azt gondolom mint viktor77, ha megrendelek egy 30 napos szolgáltatást akkor 30 napot kapjak, ne egy hasraütésszerűen megállapított fordulónaphoz számolják, aminek az időpontjához még nekem kell utánajárnom (nem belekötni a fogalmazásba, az elv a lényeg
) Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez bármekkora megoldhatatlan problémát is okozna, szerintem már 10 éve sem okozott volna. Egyszerűen lusták, egy szaros számlálóról van szó az adott szolgáltatáshoz kötve. Bár tudom hogy szélmalomharc, de kötelezni kellene őket vagy erre, vagy arra, hogy tüntessék fel az ajánlat kiírásakor, a kártya fordulójáig számolva. Mert az, hogy 'használd 30 napig' az qrvára nem azt jelenti, hogy pl. '3 nap múlva újra levonjuk az árát mert most van fordulód'. Akkor írja ki ezt. A 30 nap az 30 nap.Egyébként én is beszoptam a MyTV-t és lekarmolt 1700Ft-ot, a hajnali jókedvnek ez volt a 'mellékhatása'

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Higgyetek nekem, a Deezer adatforgalma soha nem volt korlátlan a Smarttarifa Extra csomagban. Max. olyan volt (mert ilyen ködösen rémlik), hogy a szolgáltatás nem használta az adatkeretet.
A korlátlanság csak a Deezer szolgáltatás ELÉRÉSÉRE vonatkozott/vonatkozik, az online zenehallgatásra NEM.
-
Viktor77
titán
Amikor megvettem a csomagot, és elfogyott a keret, használhatatlanul lassú lett.
Aztán valamikor (nem tudom a pontos idejét), a Deezert nem lassították, elfogyott keret esetén is villámgyors volt.
Most igazad lehet, de karácsony után megnézem. -
Viktor0610
MODERÁTOR
A Deezer soha nem volt korlátlan a Smarttarifa Extra csomagokban.
Mármint a csomagok tartalmazzák a szolgáltatást, de az adatforgalom csökkenti az adatkeretet. -
Atesz 666
aktív tag
"Nekem Smarttarifa Extra 1-es előfizetésem van, ebben a csomagban benne van alapból a Deezer mint egy szolgáltatás.
Amikor megrendeltem úgy emlékeztem hogy korlátlan deezer volt, szóval ha lassították a netem akkor is korlátlan volt.
De ez egy pár napja nem így van.""Most én képzelem rosszul hogy Korlátlan volt ez valaha is vagy micsoda?
Valaki használ ilyen csomagot?"Üdv.
-Igen,nekem minkét csomag van a Smarttarifa Extra 1 és Extra 2 is.
-Mind két csomagot a csomagba foglalt korlátlan Deezer miatt kötöttem ami szerintem a mai napig díjmentes.
-
Viktor77
titán
Most direkt kipróbáltam, mert pár napja nekem is szarakodott.
Most jó. Full HQ minőség, elfogyott adatkeret esetén is max. 5mp tölt be egy szám. Extra2. -
szabonagyur
félisten
Megnézed ÁSZF-t arra az időszakra amikor kötötted, fent van minden korábbi is, illetve megnézed mi van most.
-
PeLa87
aktív tag
Sztem nem tudsz már módosítani akkor. Ahogy írtad, ezzel elfogadtad az új csomagot némi kompenzációval, sajnos... :/
-
PeLa87
aktív tag
Ha eddig nem fogadtál el semmit, szerintem próbáld meg és ne hagyd magad... mondd, hogy az sms-ben azt írták, hogy TE DÖNTHETED EL!!!
-
asdf_
veterán
Hivj fel egy masikat, ez konkretan -nem tudom mashogy mondani- hazudott.
-
trec12
addikt
Nekem is a netemre 6 hónapra adtak kedvezményt utána az emelt tarifa lép életbe ergo így elfogadott az emelés. Na akkor fogom végleg felmondani ugyanis hűség nem volt és így sem lett. Vagy adnak valami kedvező ajánlatot.

Ami a kérdésem, hogy ez az egyezkedés még az sms előtt volt. Az sms szerint ha nem fogadom el a változást marad minden a régiben. Így azért más a helyzet mert maradhatott volna az emelés nélküli tarifa hosszabb távon? Ezt nem értem! -
Ateszpapa
addikt
Lesz ott még emelés 2 év alatt kétszer is emeltek.
-
wwenigma
Jómunkásember
1220, visszahivast kersz es elmondod hogy NEM élsz vele. NEM vagy koteles váltani. Vagy visszamész és panaszt teszel a gyerek ellen mert félretájékoztat.
-
törölt tag
Tehát. Két éven túl, díjmentesen cserélik. Két éven belül csak akkor, ha hibás (pl. nem megy rajta a 4G elérés). Miért ragaszkodsz ahhoz a kártyához? Tetszik a színe? Mert a számod nem változik az ilyen kártyacserénél. Leadod a régit, berakod az újat és csókolom. Mentsd le a SIM -en levő adatokat és kapcsold ki a telón a Pin kód kérést (nem lenne muszáj, de biztos, ami tuti)!
-
Varszegig
veterán
Miért ragaszkodsz ehhez a sim-hez? Ez egy darab műanyag meg egy chip.
-
dptrsk
addikt
Ha még nem kitörhető SIMed van, akkor hivatkozz arra, hogy 4G elérés miatt szeretnéd kérni a cserét, s akkor ingyen kicserélik.
De szerintem 2 éve is kitörhetőt kaptam, úgyhogy alapbol is ingyenes a csere mert 2 évnél idősebb
-
asdf_
veterán
Az 4 napra szóló havidij, meg 2 ft. kapcsolási díj. A havidijad fordulónapja nem az a nap, amikor a szerződést kötötted, hanem amit épp dobott a gép. Neked azt, hogy 18-án van a fordulónapod, tehát az első számlád csak 4 napra szól. A következő számlád már 19-étől 18-áig fog tartani. Amit meg előleget befizettél, majd valamikor levonják.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Az a kedvezmény keret, amire te gondolsz. Ennek pont az a lényege, hogy nem számlázza ki a Telenor, hanem ennyivel olcsóbban (vagy ingyen) vehetsz igénybe néhány külön extra szolgáltatást.
Viszont ilyen keret nincs a Smarttarifa Extra csomagokban.Nézd csak meg a számlát, a második oldalon felsorolásban időarányosan felszámolásra kerül a havidíj néhány napra eső része.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
tothjozsi96:
Időarányos számlázás.
Az első tört hónapban időarányosan kerül kiszámlázásra a havidíj, illetve (ha időarányosan túlbeszélted vagy volt egyéb forgalmad, ez kerül kiszámlázásra a számlában.Ezekiel Ston:
A Telenor oldalán fenn vannak a beállítások. -
Csaba1512
tag
Az előleget amit befizettél az 5. számlából vonják le.
-
törölt tag
Hogyhogy 2099.12.31.? Utána mi lesz? Áhhh, mindíg van vmi szolgáltatói korlátozás.

-
zseko
veterán
Megnéztem én is, nálam 2099.12.31-et ír lejárati időnek.
-
BéHGT
senior tag
Igen, én is 4G-t láttam ismerősömnél a 735-ös Lumián. Nem tudom az az L betű mi volt ott.

tothjozsi96: Ott az oldalon belül átirányít a bank oldalára, és csak a kártya adatait kell megadnod, annyit von le, amennyi a számlád. -
zombinyul
addikt
Annal a 4G az L betű.
-
BéHGT
senior tag
Milyen telefon? Nekem LTE-t ír, előző 4G-t írt.
-
Fkris
őstag
A dezer premium hozzaferesed meglesz telefonon, sz.gepen, csak ugyan azzal a fiokkal kell belepni, it a telefonon hasznalsz, mert arra ad hozzaferest a telenor.
Ha deezerrol hallgatod a zenet, akkor csokken az adatkeret.ha lejar az adatkeret is tudsz deezert hallgatni, de mar lassitott nettel! -
Viktor0610
MODERÁTOR
A csomag csak a hozzáférést tartalmazza.
Tehát, ha elfogy a kereted, a hozzáférés megmarad, de természetesen (a lassítás miatt) nem fogsz tudni online zenét hallgatni.
Offline (wifin letöltöd "előre") természetesen menni fog.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A Smarttarifa Extra csomagok tartalmaznak Deezer hozzáférést (én is szeretem ezt a feature-t
), de a zenehallgatás adatforgalma csökkenti az adatkeretet.
Viszont letöltheted a zenét pl. wifin keresztül (én is sokszor azt szoktam), majd offline hallgatod útközben.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A Smarttarifa Extra 1-ben 500 mega adatforgalom van, és csak lassítanak utána.
A Smarttarifa 2 még jobb lehet neked, mert az meg 250 mega adatforgalmat tartalmaz, viszont utána korlátlan a Facebook hozzáférés.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nincs túlforgalmazási díj, de nincs túlforgalmazás sem.

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Hívd a 1220-at.

(Bár nem értem, mi a gond a nullára korlátozással. Én vennék egy nagyobb netcsomagot, és ennyi.
A nagyobb netcsomag helyett választhatsz magasabb kategóriás előfizetést is akár, így még a készülék is olcsóbb lehet.
) -
Viktor0610
MODERÁTOR
Így van.
Célszerű úgy belőni a netcsomagot, hogy elég legyen a hónapban. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Akármilyen számláról, bankkártyával fizethetsz, nem gond.
A Telenor nem foglalkozik a munkahelyeddel sem.
-
zsof Nokia
aktív tag
Ha a lejárati idő után egy hónapon túl vetted ezt észre akkor buktad a számodat, és kiadják másnak a telefonszámot csak előtte pihentetik
-
asdf_
veterán
Ha 30 napon belul vagy, akkor csak az egyenleget buktad, toltsd fel es megy minden tovabb, ha azon tul, akkor a szamot is (de meg azt sem lehetetlen visszaszerezni).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest