Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revox66
tag
Úgy alakult , hogy Aladdin testvére is hozzánk került, szóval már két MC van a családban. Amadeus inkább apujára hasonlít, ..nagy macskusz. Hatalmi harc van jelenleg, vagyis összeszoktatás alatt vannak, de eléggé morgósan megy a dolog. Vasárnap kora esti órákban jött meg, pár nap azért még kell, hogy feloldódjanak a kedélyek.
Ali 5,6kg körül van, Amadeusz pedig 6,4 mindketten ~1év 3 hónaposak.
-
ariel96
aktív tag
válasz
scarabeus86 #15543 üzenetére
Én is hazahoztam egyszer egy pici cicát, akinek hasonlóan be volt gyulladva a szeme. Ha kicsit nagyobb lesz, vizsgáltasd ki alaposan! - Imádni való cica volt az enyém is, sajnos folyamatosan betegeskedett, és amikor azt reméltem, végre jobbra fordulnak a dolgok - meghalt műtét közben.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Nagyon aranyos ahogy 4:20-tól elbóbiskol
-
válasz
Még nagyon pici, minél nagyobb lesz annál több örömöd lesz benne.
-
Dhampir
félisten
válasz
Aranyos kis cicka (csak belenézegettem a videóba).
Remélhetőleg ezután már egészségesen fejlődik tovább. -
válasz
Cuki
-
scarabeus86
tag
Sziasztok! Csináltam kiscicámról, Cirmiről videót, itt lehet megnézni.
-
Astroboy
őstag
válasz
ariel96 #15539 üzenetére
Nem hiszem, hogy megevett volna egyet.
az a kis hatlábú biológiai istenverése első érintésre összefoss@ magát, így a bűz miatt szerintem kizárt, hogy bármi megegye. Pláne egy finnyás macska.
Valami más lehetett...az öreg perzsánk akkor viselkedett így, ha túl sok lepkét evett -
Itt röhögök már 10 perce! A kis hülye úgy jött ide félkómásan, hogy hanyattesett a hasamon és becsúszott mellém a lukba (fotelban ülök). Olyan kis NYOMI
-
-
A macska állandóan csikorgatja a fogát. Ezzel mit lehet tenni? Orvos?
-
kory24
őstag
válasz
freelanced #15523 üzenetére
Boltban nemannyira van nagy választék minőségiben. (ha ilyen spar, tesco gondoltál)
Ami ott jobb a Purina One és Perfect fitEgyébbként érdemesebb rendelni webshopból. nagyobb érték felett általában ingyenes szállítás. (zooplus szoktam, ott 10e felett) illetve vannak különféle akciók, kedvezmények.
Próbáltam Happy Cat, az ízlett nekik, majd Porta 21 az mintha kevésbé, de megették
Most a Concept For Life úgy tűnik nagyon ízlik nekik.
Ezért is vettem 10kg-os csomagba.Érdemes kipróbálgatni többet kicsiben melyik ízlik nekik és utána abból nagy kiszerelést venni, mert nagyban mind olcsóbb, sokkal.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Mi Josera-val es Happy Caty-al etettunk, de vagy 2 honapja Farmina Vet Lifet kapnak az oreg cica miatt, mert struvit kove van. Kb 2 hete beiktattuk az N&D barany-afonyas tapot is, mert az apa maine coon csirkeallergias, ebbben pedig nincs szarnyasszarmazek.
Orien, Porta 21, Acana, Arion stb...a lenyeg hogy nagy aranyban tartalmazzon hust, es minimum 10% feherjetartalma legyen.
-
choco01
addikt
válasz
Én a Perfect Fitet, és a Premiere termékeket szoktam venni, összetétel alapján jóval magasabb kategória szvsz, és a fressnapfben is ezt erősítették meg.
Premiere nedves is jó, 400ft a nagy konzerv 68% hússal és minden felesleges sz@r nélkül..
-
freelanced
addikt
Sziasztok ! Milyen száraz tápokat érdemes venni, mit ajánlatok? Ami minőségibb a boltban kapható Whiskas és társainál?
Köszi !
-
laskr99
addikt
válasz
Plazmacucci #15521 üzenetére
Nekem elkezdt az arcomba bújni,nyávogni, mostanában rámugrál, a cuccokat szétszedi míg fel nem kelek.
-
-
Astroboy
őstag
válasz
Plazmacucci #15519 üzenetére
És gondolom társasházban laktok, vagy nem kijárós a sicc...mert ilyenkor nálunk Piri repül ki az ajtón a kertbe, oszt' csókolom.
utána sokáig nem csinálja, gondolom mérlegeli az éjféli nyervogással járó veszélyeket.
-
-
Astroboy
őstag
válasz
Plazmacucci #15517 üzenetére
A múltkoriból kiindulva inkább szerencsés nem?
Amúgy én is pont így eszek. De csak étteremben, otthon soha. -
-
Astroboy
őstag
válasz
scarabeus86 #15514 üzenetére
Még jó. Te sem nyomtad jobban ennyi idősen
Én nem látok semmi furcsát, mindegyik dülöngél és remeg kiskorában. Cuki amúgy.
Valahol olvastam, hogy rendkívül összetett az egyensúly-központja a macskáknak. Biztos ezért fejlődik viszonylag lassan az ember fülében találhatóhoz képest. Jóval fejlettebb a rendszerük, nem egyszerűen egy csiga folyadékkal, bár van nekik az is, hanem bajszok - nyomásmérő szőrszálak összetett rendszere. -
scarabeus86
tag
Üdv!
1 hete írosgattam ide a kiscicámmal kapcsolatban. A szeme teljesen rendbe jött, múlt héten kapott féreghajtó tablettát és bolhairtó spay-el is befújta az állatorvos. Nagyon jó étvágya van, vidám, játékos, ügyesen mászik az ágyra, ha simogatom dorombol.
Viszont amikor ül akkor kicsit remeg, és mindig úgy sétál mint aki részeg, dülöngél, sokszor el is esik amikor megy, mintha a hátsó lábai gyengék lennének. Mindig így volt, eleinte azt gondoltam azért mert kicsi, de egy hét alatt sem múlt el, bár azért stabilabban jár valamivel mint amikor megkaptam.
Előbb csináltam egy videót róla, a 2. felétől látszik hogy jár. Futni se nagyon tud emiatt, csak 1-2 métert bukdácsol.
Normális az ilyen 6-7 hetes cicánál? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #15509 üzenetére
Enyém a paprikás chipset imádja, ahogy hallja,hogy csörög a zacskó már jön is kunyerálni.. De nem igazán adok neki, max egy -egy falatot.. Ja meg a hagymástejfölös kukit is szereti.
-
Astroboy
őstag
válasz
Plazmacucci #15509 üzenetére
Amiatt lett Cucu, mert mindent enne mindig? Vagy az orra miatt?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Plazmacucci #15507 üzenetére
Hát nem tudom, de én biztos nem engedném tudatosan, hogy olyat kóstoljon, ami nagyon nem neki való.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Plazmacucci #15505 üzenetére
És miért hagytad neki?
-
-
saelin
veterán
Ma történt egy vicces, de érdekes reakció a macsek részéről. Barátnőm egyik barátnője átjött rágóval a szájában és véletlen sikerült kiköpnie a földre. A macsek mint a rakéta oda szaladt megnézni hogy mi az. Megszagolta és elöklendte magát.
Egy másodperc volt az egészet jelenet. A macskák ennyire érzékenyek a mentolos illatra? Alig szagolt bele és annyi is volt neki.Picit mindenki meglepődött. 14 éve tartok cicát, de sosem láttam ilyet.
-
Louro
őstag
válasz
Predator2 #15499 üzenetére
Szia,
nekünk szuszog és gyakran olyan, mintha horkolni ébren is.
Orvossal megnézettük és kiderült, hogy a cicáknak szemenként 2 könnycsatornája van. Na ennek a büdös bestiának csak egy.
Két megoldás közül választhattunk.
1.: Műtét keretében ütne a koponyájára egy újabb lyukat. Így megfelelően szelelne a feje.
2.: Elviseljük a szuszogását és a horkolását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest